Sari la conținut

Femeile urate

Vizitator notsecure

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Femeile frumoase pierd din inteligenta dupa principiul lui Arhimede. Cand scufunzi un corp intr-un lichid el pierde din greutatea lui cu o masa egala cu cantitatea de lichid dezlocuit de acel corp. In mare asa se traduce: femeia frumoasa se da desteapta deoarece e complexata ca nu poate fi cu adevarat. Viata ei e cea mai grea din cate exista pe suprafata acestui pamant si traieste o drama existentiala: nu poate sa scape de gandul greu, dar foarte greu ca e iubita, dorita, ravnita doar pentru frumusetea ei. Ea stie instinctiv ca nu are prea multe in cap in afara de acest gand. 

wow ... cu textul asta i-ai dat clasa lui Vis, isi rode unghiile acum de ciuda. Parerea mea  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

wow ... cu textul asta i-ai dat clasa lui Vis, isi rode unghiile acum de ciuda. Parerea mea  :laugh2

Singurul mod adevarat in care poti starni atentia unei femei frumoase e acela de a trece cu indiferenta absoluta pe langa ea. 

• Like 1
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Lucrurile sunt foarte simple.

1. Nu exista femei urate, ci doar femei pe care noi le consideram asa.

2. Femeia nu ti-a tras clapa, doar si-a dat seama inaintea ta cat esti de fals si ti-a dat ea papucii inainte sa ii dai tu ei :P.  Ce sa-i faci... Intuitie feminina... :P Pai tu o minti pe fata cu cata grija ai tu sa fie ea fericita si sa infloreasca langa tine, iar noua ne spui ca de fapt e de nota 7. ..

Morala e clara, nu toate femeile urate sunt si proaste :D

Of, pacat ca nu are forumul si inimioara .. dau asa  :inlovee

• Like 3
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Of, pacat ca nu are forumul si inimioara .. dau asa  :inlovee

Off-topic .. ti-am rasfoit putin blogul, foarte fain .. dar, intrebarea e referitor la ultimul post .. esti ok?

Postat

Off-topic .. ti-am rasfoit putin blogul, foarte fain .. dar, intrebarea e referitor la ultimul post .. esti ok?

Da, multumesc, ma straduiesc :)

• Like 5
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Non licet bovis, quot licet Iovis!

Ecler.

Unii chiar sunt destepti, iar flatulenta nu e apanajul doar al barbatilor. :)

Ce spui? Explica-mi un pic ce e aici cu imaginea asta că imi e greu să o...nu stiu ce!

"Vreau sa-ti bag in gura doar dictionare "  =))

Ce-o mai face Amada? Că ultima oară stiu că am suparat-o cu lipsa mea de subtilitate...si ea pe mine cu o doză de ceva anume, nedefinit ce îi lipsea din educație. Si se făcea asa , că era o luptă la nivel subliminal între noi două...incat nu mai stiam ce să cred!

Apropo... Picon, cum se scrie..."nu mai" sau "numai"?

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce spui? Explica-mi un pic ce e aici cu imaginea asta că imi e greu să o...nu stiu ce!

Ce-o mai face Amada? Că ultima oară stiu că am suparat-o cu lipsa mea de subtilitate...si ea pe mine cu o doză de ceva anume, nedefinit ce îi lipsea din educație. Si se făcea asa , că era o luptă la nivel subliminal între noi două...incat nu mai stiam ce să cred!

Da.
  • Like 1
  • Minus 1

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Toti, indiferent de sex, avem o gaura in cur. Acum e clar? :)

• Like 2
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...