keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2017 Femeile frumoase pierd din inteligenta dupa principiul lui Arhimede. Cand scufunzi un corp intr-un lichid el pierde din greutatea lui cu o masa egala cu cantitatea de lichid dezlocuit de acel corp. In mare asa se traduce: femeia frumoasa se da desteapta deoarece e complexata ca nu poate fi cu adevarat. Viata ei e cea mai grea din cate exista pe suprafata acestui pamant si traieste o drama existentiala: nu poate sa scape de gandul greu, dar foarte greu ca e iubita, dorita, ravnita doar pentru frumusetea ei. Ea stie instinctiv ca nu are prea multe in cap in afara de acest gand. wow ... cu textul asta i-ai dat clasa lui Vis, isi rode unghiile acum de ciuda. Parerea mea :laugh2 2 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 16, 2017 wow ... cu textul asta i-ai dat clasa lui Vis, isi rode unghiile acum de ciuda. Parerea mea :laugh2Singurul mod adevarat in care poti starni atentia unei femei frumoase e acela de a trece cu indiferenta absoluta pe langa ea. 1
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 16, 2017 Lucrurile sunt foarte simple. 1. Nu exista femei urate, ci doar femei pe care noi le consideram asa.2. Femeia nu ti-a tras clapa, doar si-a dat seama inaintea ta cat esti de fals si ti-a dat ea papucii inainte sa ii dai tu ei :P. Ce sa-i faci... Intuitie feminina... :P Pai tu o minti pe fata cu cata grija ai tu sa fie ea fericita si sa infloreasca langa tine, iar noua ne spui ca de fapt e de nota 7. ..Morala e clara, nu toate femeile urate sunt si proaste :DOf, pacat ca nu are forumul si inimioara .. dau asa :inlovee 3
juliano9999 Reputație: 11 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Decembrie 16, 2017 Of, pacat ca nu are forumul si inimioara .. dau asa :inlovee Off-topic .. ti-am rasfoit putin blogul, foarte fain .. dar, intrebarea e referitor la ultimul post .. esti ok?
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 16, 2017 Off-topic .. ti-am rasfoit putin blogul, foarte fain .. dar, intrebarea e referitor la ultimul post .. esti ok?Da, multumesc, ma straduiesc :) 5
juliano9999 Reputație: 11 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Decembrie 16, 2017 Da, multumesc, ma straduiesc :) :hug1
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 19, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 19, 2017 Non licet bovis, quot licet Iovis!Ecler.Unii chiar sunt destepti, iar flatulenta nu e apanajul doar al barbatilor. :)Ce spui? Explica-mi un pic ce e aici cu imaginea asta că imi e greu să o...nu stiu ce!"Vreau sa-ti bag in gura doar dictionare " =))Ce-o mai face Amada? Că ultima oară stiu că am suparat-o cu lipsa mea de subtilitate...si ea pe mine cu o doză de ceva anume, nedefinit ce îi lipsea din educație. Si se făcea asa , că era o luptă la nivel subliminal între noi două...incat nu mai stiam ce să cred!Apropo... Picon, cum se scrie..."nu mai" sau "numai"?
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 19, 2017 Ce spui? Explica-mi un pic ce e aici cu imaginea asta că imi e greu să o...nu stiu ce! Ce-o mai face Amada? Că ultima oară stiu că am suparat-o cu lipsa mea de subtilitate...si ea pe mine cu o doză de ceva anume, nedefinit ce îi lipsea din educație. Si se făcea asa , că era o luptă la nivel subliminal între noi două...incat nu mai stiam ce să cred!Apropo... Picon, cum se scrie..."nu mai" sau "numai"?Da. 1 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 20, 2017 Ce spui? Explica-mi un pic ce e aici cu imaginea asta că imi e greu să o...nu stiu ce! Ce-o mai face Amada? Că ultima oară stiu că am suparat-o cu lipsa mea de subtilitate...si ea pe mine cu o doză de ceva anume, nedefinit ce îi lipsea din educație. Si se făcea asa , că era o luptă la nivel subliminal între noi două...incat nu mai stiam ce să cred!Apropo... Picon, cum se scrie..."nu mai" sau "numai"? Toti, indiferent de sex, avem o gaura in cur. Acum e clar? :) 2 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum