naee77 Reputație: -110 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 19, 2017 După ce că stăm lipiți de pereți la metrou,stăm cu frica pe strada ,stăm cu frica peste tot,idioți care scriu pe forum,trebuie monitorizsti
gicanul Reputație: -132 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Decembrie 19, 2017 CU ce l-am acuzat?Ca e debil?Neeeeeee....cum sa-l acuz de asa ceva?I-am spus mai sus.EL face site ul acesta nimfolabari eu l-am facut infodebili site ul sau.Unde e incorectitudinea?Ca unu care l-a citit pe @vypuse, si unu care cunoaste istoria acestui forum, iti zic sincer ca esti malitios si dezinformat. Sunt multi useri care au renuntat la acest site, sa stii ca nu ei au pierdut ci voi cei mai noi. Am vazut membri ce recenzau la greu, au pus stop, oare de ce? Te-ai intrebat? Tu, DMX ai citit danspataru35, black, obsedatu, cautatorul, arm1n, prafuit, vyypuss, ciocan, petrepetre02, tutankamen, chiar si futacioa_man pana sa ii cada pizdele pe fata, magic blue, darkness, pisicipecreier, euflo, afriq, chuckychuck? Le stii scrierile? Le stii pizdele prin care au trecut? Sa stii ceva : Din cauza lor, azi, tu si altii aveti ce citi, de recenzat, nu are rost sa vorbim. 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Ca unu care l-a citit pe @vypuse, si unu care cunoaste istoria acestui forum, iti zic sincer ca esti malitios si dezinformat. Sunt multi useri care au renuntat la acest site, sa stii ca nu ei au pierdut ci voi cei mai noi. Am vazut membri ce recenzau la greu, au pus stop, oare de ce? Te-ai intrebat? Tu, DMX ai citit danspataru35, black, obsedatu, cautatorul, arm1n, prafuit, vyypuss, ciocan, petrepetre02, tutankamen, chiar si futacioa_man pana sa ii cada pizdele pe fata, magic blue, darkness, pisicipecreier, euflo, afriq, chuckychuck? Le stii scrierile? Le stii pizdele prin care au trecut? Sa stii ceva : Din cauza lor, azi, tu si altii aveti ce citi, de recenzat, nu are rost sa vorbim.Tu ma cunosti pe mine?Stii cine sunt?
gicanul Reputație: -132 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Decembrie 19, 2017 Clar nu bem impreuna, tu o tii pe a ta. Nu vreau sa te stiu, te-am citit de mult.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Clar nu bem impreuna, tu o tii pe a ta. Nu vreau sa te stiu, te-am citit de mult.Tu esti un baiat foarte desteptAi de :) mea
gicanul Reputație: -132 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Decembrie 19, 2017 Tu esti un baiat foarte desteptAi de :) meaIn mediul virtual, toti suntem zmei. 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 In mediul virtual, toti suntem zmei.Lei ai vrut sa zici...leiAi de :) mea
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Postat Decembrie 20, 2017 Din câte am observat s-au debanat conturile membrilor vechi, verificați fiecare. Pisicutz, jos pălăria! Niciodată nu e prea târziu :). Sărbători fericite, la anul și la mai multe recenzii! :) Pwlamea. Tu ai ceva, nu conteaza ce, conteaza ca ai ceva la care doar tu ai acces, asadar este al tau.Vine unul si iti spune, ba, in pwlamea, de azi nu-l mai ai, ca asa vrea pwlamea.Tu ce faci.In prima faza te superi, iti iei alt "acel ceva", ( pentru ca iti placea) si incepi sa-l folosesti iar.Dupa un timp, vine ala si spune, de fapt nici nu spune, iti inapoiaza ce era al tau, ti-l arunca peste gard.Atunci tu, care esti blambec ( by picon), ce faci, ii multumesti.Aidepwlamea.Ii multumesti ca ti-a dat inapoi, de fapt, ceva ce era al tau.Da, probabil sunt defect.Sfarsit. :laugh2 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 20, 2017 Aidepwlamea! 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2017 Postat Decembrie 20, 2017 Aidepwlamea!Si a mea ! :) 3
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 20, 2017 Si a mea ! :)Si a mea, si a mea! cu alte cuvinte aiii de pl noastra :laugh2
gicanul Reputație: -132 Postat Decembrie 20, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Decembrie 20, 2017 Pisic, Mai bine ii lasati banati fratioare, era un restart frumos. 1
juniormorais Reputație: 94625 Postat Decembrie 21, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 21, 2017 Am verificat,doamnax,inca am contul banatDoamnă, aveți 4 (patru) conturi : Mariana Cristescu, Eva Adam, Ying @ Yang și Doamna X.Chiar nu vă înțeleg...nu vă ajung ? 4
rinan Reputație: 12 Postat Decembrie 21, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 21, 2017 Pwlamea. Tu ai ceva, nu conteaza ce, conteaza ca ai ceva la care doar tu ai acces, asadar este al tau.Vine unul si iti spune, ba, in pwlamea, de azi nu-l mai ai, ca asa vrea pwlamea.Tu ce faci.In prima faza te superi, iti iei alt "acel ceva", ( pentru ca iti placea) si incepi sa-l folosesti iar.Dupa un timp, vine ala si spune, de fapt nici nu spune, iti inapoiaza ce era al tau, ti-l arunca peste gard.Atunci tu, care esti blambec ( by picon), ce faci, ii multumesti.Aidepwlamea.Ii multumesti ca ti-a dat inapoi, de fapt, ceva ce era al tau.Da, probabil sunt defect.Sfarsit. :laugh2 Laic În istorie scrie clar: cei mai scelerați dictatori au fost și cei mai adulați.
vladizinho Reputație: -648 Postat Decembrie 21, 2017 Oras:UK Oras:UK Postat Decembrie 21, 2017 Macar acum stiu de ce`am fost banat, citind intr`un comment anterior referitor la alti useri ce erau inca banati ca, ei au fost banati pe alte motive, nu din cauza minusurilor. Eu nu mai postasem din Aprilie, asa ca eram foarte intrigat cand m`am vazut banat :)) Acum sa vedem cat dureaza pana sunt banat din nou :P 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum