Sari la conținut

vecina de langa casa...

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare si LA MULTI ANI! pe anul asta. Este primul meu topic si de aceea scz pt micile greseli.. Fiind liber zilele trecute ,rasfoiam pe net AT sa vad ce am eu pe linga casa si eu nu stiu...Cand surpriza o fatuca pe nume Emma chiar pe langa casa adica Dna Ghica..Hai sa o sun sa vedem ,mai ales ca nu mai plecasem demult la un dezmat....Sunat vb si confirmat anuntulsi plecat . Indrumat un pic prin telefon,deschide usa o fatuca nu frumoasa dar draguta si sociabila ,stam un pic de vorba indrebat inca -o data serviciile ca sa nu avem surprize,oral neprotejatsi normal portejat pret 50 ron. invitt la dus dar am refuzat ca veneam de acs  ,ea a spus ca a facut si ne apucam de treaba..Sani medi si un cur finut si o pasa frumoasa si rasa,nerabdatoare parca .Decartat bani inainte ca sa nu uit...si sa apucar de Neymar sa-i faca incalzirea ,atenta la zone limitrofe pus caiula si la treaba eu pe canapea si ea peste mine,fara gesturi extreme eu ma asteptam la mai mult dar a fost ok sa nu fiu rautacios,,,, terminat in prez.. mers la baie spalat si plecat .... Calitate ,pret ok din partea mea ...o zi buna .....

Vizitator Scrat
Reputație: 0
Postat

Si nr de tilifon colegule, poate mai e si alti colegi curiosi de donsoara ... poi nu ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...