Sari la conținut

Aurolac + Curva

Vizitator fedor14

Postări Recomandate

Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

Am platit o curva de  la Gara de Nord, sa se futa cu un bochetar, si a fost cel mai misto lucru posibil OMFG!!!

100 ron ( 70 curva si 30 de lei aurolacul ).

Ea avea undeva la 23 ani, dar arata ok, blonda, slabutza, aurolacul era cam gras si slaninos ( nu stiu dak era aurolac, dar sigur era cineva care Hitler ar fi vrut executat imediat ) dadea in ea ca disperatul si cam a durat 5-10 minute de tot dat.  I inceput cu o muia neprotejat ce a fost super misto de privit, nu mi-a venit sa cred si dupa a luat-o pe la spate.

Recomand aceasta experienta.

Vizitator
Postat

Mai bine le dadeai ceva de mancare si de baut, ca de futut se futeau ei dupa, gratis :)

• Like 3
Vizitator fedor14
Postat

Fac cinste dak vrea sa fute un membru slinos de pe forum.

Vizitator fedor14
Postat

Si gras

Vizitator fedor14
Postat

Da sai mearga pula

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

Am platit o curva de  la Gara de Nord, sa se futa cu un bochetar, si a fost cel mai misto lucru posibil OMFG!!!

100 ron ( 70 curva si 30 de lei aurolacul ).

Ea avea undeva la 23 ani, dar arata ok, blonda, slabutza, aurolacul era cam gras si slaninos ( nu stiu dak era aurolac, dar sigur era cineva care Hitler ar fi vrut executat imediat ) dadea in ea ca disperatul si cam a durat 5-10 minute de tot dat.  I inceput cu o muia neprotejat ce a fost super misto de privit, nu mi-a venit sa cred si dupa a luat-o pe la spate.

Recomand aceasta experienta.

De unde stii ca nu erau deja "combinati"? Se practica: uita-te ce loverboys isi aleg! Si cine sunt fostii iubiti, le-au dezamagit si deprimat de au intrat in asta... De ce n-ai filmat experienta?! De abia atunci se califica la material de laba. PS: Ca e aurolac sau saracan care se duce la scarbici pentru salar, diferenta nu e mare: doar sa salariatul nu e si odihnit, sa mentina o erectie.  :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cu tigla cum stai?

O fi nea Drăgulin, zici?

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...