picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 23, 2017 Eşti atât de desteapta că te împiedici de firul de la telefonul mobil. Miăiță, treci la piersicuța zemoasă, acolo este țara ta! :laugh2
mihaitgv Reputație: -312 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Decembrie 23, 2017 Miăiță, treci la piersicuța zemoasă, acolo este țara ta! :laugh2De ce te bagi in discutie? 2
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 23, 2017 De ce te bagi in discutie?Pentru că așa vrea pula mea! Probleme, piersicuță zemoasă și agramată? :rax2
mihaitgv Reputație: -312 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Decembrie 23, 2017 Pentru că așa vrea pula mea! Probleme, piersicuță zemoasă și agramată? :rax2 Fiecare cu ale lui !!! 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 23, 2017 Fiecare cu ale lui !!!Corect! http://www.contec.ro/foto_produse/olympia_comp-piers.jpg Cei mai mari iubitori de piersicuțe zemoase: tu și Christiano.
mihaitgv Reputație: -312 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Decembrie 23, 2017 Pentru că așa vrea pula mea! Probleme, piersicuță zemoasă și agramată? :rax2Baietii de cartier ti'au facut'o iar?aduna'ti toata gasca baga'i pe toti in ranitza 1
mihaitgv Reputație: -312 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Decembrie 23, 2017 Corect! http://www.contec.ro/foto_produse/olympia_comp-piers.jpg Cei mai mari iubitori de piersicuțe zemoase: tu și Christiano. Ce zici? mai bine daca ai sta in banca ta 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 23, 2017 Baietii de cartier ti'au facut'o iar?aduna'ti toata gasca baga'i pe toti in ranitza Ce zici? mai bine daca ai sta in banca ta :laugh2
mihaitgv Reputație: -312 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Decembrie 23, 2017 Durerea de tensiune domnu victor este o senzație de apăsare sau presiune...cu o intensitate constantă...pe lângă problemele fizice ale coloanei vertebrale..durerea mai poate fi cauzată de depresie..anxietate...stres și stare de nervozitate...acest tip de durere tulbură somnul...iar când devine cronică nu mai are un factor declanșator și în unele cazuri poate determina apariția insomniilor...Te doare pe tine ...te doare de mine???te doare de piersicuta mea??sa incep sa spun de zemoasele tale??ti.....a luat pizda mintile ???ceai???
mihaitgv Reputație: -312 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Decembrie 23, 2017 Corect! http://www.contec.ro/foto_produse/olympia_comp-piers.jpg Cei mai mari iubitori de piersicuțe zemoase: tu și Christiano. esti tare penibil:)))))a intarziat pensia ? 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 23, 2017 Durerea de tensiune domnu victor este o senzație de apăsare sau presiune...cu o intensitate constantă...pe lângă problemele fizice ale coloanei vertebrale..durerea mai poate fi cauzată de depresie..anxietate...stres și stare de nervozitate...acest tip de durere tulbură somnul...iar când devine cronică nu mai are un factor declanșator și în unele cazuri poate determina apariția insomniilor...Te doare pe tine ...te doare de mine???te doare de piersicuta mea??sa incep sa spun de zemoasele tale??ti.....a luat pizda mintile ???ceai???Du-te bă, lingerică și te plimbă! Deși ai dat greș cu numele, rămâne jegul de intenție de a da detalii personale. Asta înseamnă să fii jegos, când nu ai replică și nu ai suficientă glagorie să răspunzi la caterincă, tot cu caterincă. Nu degeaba tu și distrusul celălalt de Christiano, sunteți cârpa de șters pe jos a forumului. Nu numai că sunteți niște lingăi distruși, dar încercați să aflați detalii private despre useri și altele și mai grave. Nu dau detalii, din rațiuni evidente, dar vă sfătuiesc să vă potoliți și să vă vedeți de treaba voastră, că nu e bine ce faceți. S-a înțeles?
killbill1313 Reputație: 254 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Da, am ! Oras:Da, am ! Postat Decembrie 23, 2017 am scris in repezeala ..crezi ca nu stiu cand se folosete 2 de ii...ai de plm*la repezeala*folosesc
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 23, 2017 *la repezeala*folosescLasă-l! :laugh2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2017 Postat Decembrie 23, 2017 "uni" poate fi multe. uniunea nationala a idiotilor indienilor italienilor ...... :laugh2
mihaitgv Reputație: -312 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Decembrie 23, 2017 Du-te bă, lingerică și te plimbă! Deși ai dat greș cu numele, rămâne jegul de intenție de a da detalii personale. Asta înseamnă să fii jegos, când nu ai replică și nu ai suficientă glagorie să răspunzi la caterincă, tot cu caterincă. Nu degeaba tu și distrusul celălalt de Christiano, sunteți cârpa de șters pe jos a forumului. Nu numai că sunteți niște lingăi distruși, dar încercați să aflați detalii private despre useri și altele și mai grave. Nu dau detalii, din rațiuni evidente, dar vă sfătuiesc să vă potoliți și să vă vedeți de treaba voastră, că nu e bine ce faceți. S-a înțeles? LINGAUL – ,,om căruia îi place să mănâce mult...mai ales de la alţii” aşa este definit in dicţionarul limbii romane....la prima vedere... LINGAUL am impresia că el este cel care îi manipulează pe ceilalţi....tu esti LINGAU....esti atat de fraer'''' ca ne si cunostem..ai facut parte din grup...idiotule...cârpa de șters pe jos a forumului esti tu!!!!...tu te certi cu toata lumea javra de mos libidinos...mai acu cateva lunii imi vorbeai ca stau pe anumite topice si fac cheat..dar tu ereai un mos care comentai pe sute de topice asa ca nu am dat gres cu nimic ...te rog eu termina aici! 1 1
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2017 Du-te bă, lingerică și te plimbă! Deși ai dat greș cu numele, rămâne jegul de intenție de a da detalii personale. Asta înseamnă să fii jegos, când nu ai replică și nu ai suficientă glagorie să răspunzi la caterincă, tot cu caterincă. Nu degeaba tu și distrusul celălalt de Christiano, sunteți cârpa de șters pe jos a forumului. Nu numai că sunteți niște lingăi distruși, dar încercați să aflați detalii private despre useri și altele și mai grave. Nu dau detalii, din rațiuni evidente, dar vă sfătuiesc să vă potoliți și să vă vedeți de treaba voastră, că nu e bine ce faceți. S-a înțeles?Picoane, vezi ti de batranetile tale...cine pula mea te mai ia in seama inafara de 5 enoriasi prosti? 3 5
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 23, 2017 LINGAUL – ,,om căruia îi place să mănâce mult...mai ales de la alţii” aşa este definit in dicţionarul limbii romane....la prima vedere... LINGAUL am impresia că el este cel care îi manipulează pe ceilalţi....tu esti LINGAU....esti atat de fraer''ca ne si cunostem..ai facut parte din grup...idiotule...cârpa de șters pe jos a forumului esti tu!!!!...tu te certi cu toata lumea javra de mos libidinos...mai acu cateva lunii imi vorbeai ca stau pe anumite topice si fac cheat..dar tu ereai un mos care comentai pe sute de topice asa ca nu am dat gres cu nimic ...te rog eu termina aici!Nu prea cred că am avut de-a face cu analfabeți de teapa ta. P,S. Termin când vrea pula mea, terminatule Picoane, vezi ti de batranetile tale...cine pula mea te mai ia in seama inafara de 5 enoriasi prosti?Piersicuță zemoasă, du-te și mai dă-i limbi ciocănitoarei ăleia!
mihaitgv Reputație: -312 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Decembrie 23, 2017 Du-te ddracu de mos !!!Ca o fut pe jegoasa de fita....la fraer am pus """"te cauta moartea prin parcare!!!Nu prea cred că am avut de-a face cu analfabeți de teapa ta. P,S. Termin când vrea pula mea, terminatule Piersicuță zemoasă, du-te și mai dă-i limbi ciocănitoarei ăleia!
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 23, 2017 Du-te ddracu de mos !!!Ca o fut pe jegoasa de fita....la fraer am pus """"te cauta moartea prin parcare!!!Ești necăjit este? Nu te mai iubește ciocănitoarea? :laugh2 Nu-i mai lungi piersicuța zemoasă? :laugh2 :laugh2 :laugh2
mihaitgv Reputație: -312 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Decembrie 23, 2017 Ești necăjit este? Nu te mai iubește ciocănitoarea? :laugh2 Nu-i mai lungi piersicuța zemoasă? :laugh2 :laugh2 :laugh2Frate, simt că ești necăjit și disperat tu... „Da, sînt necăjit, sînt necăjit de moarte.“ Se citeste pe fata ta...eu am vazut ca m-ai nu poti sa futii de mine picoane...daca sunt cel mai fericit barbat este problema mea..cine ma iubeste cine ma doreste...cine ma saruta de ma innebuneste...hai ca-i bine bine este bine bine
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Decembrie 23, 2017 Frate, simt că ești necăjit și disperat tu... „Da, sînt necăjit, sînt necăjit de moarte.“ Se citeste pe fata ta...eu am vazut ca m-ai nu poti sa futii de mine picoane...daca sunt cel mai fericit barbat este problema mea..cine ma iubeste cine ma doreste...cine ma saruta de ma innebuneste...hai ca-i bine bine este bine bine http://poster.keepcalmandposters.com/8604406.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum