harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 18, 2017 Nu vrei sa iti taiem pula pe care nu o posezi ? Lasă-l pe Miky să iși dea cu părerea ce te bagi tu, Miky ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 4 1
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 18, 2017 Postat Decembrie 18, 2017 Fute-l pe prostovanul de pe contul principal :atm 5
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Postat Decembrie 18, 2017 WTF ?!?Asist la un scenariu de schizofrenie cronica.Doamne ajuta !!! 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 18, 2017 :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 1
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 18, 2017 Postat Decembrie 18, 2017 WTF ?!?Asist la un scenariu de schizofrenie cronica.Doamne ajuta !!! :clapp
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Postat Decembrie 18, 2017 :clappE vorba de tine. Nu inteleg de ce aplauzi.Ma rog.Bafta. 4
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 18, 2017 Miky are un fetish pervers.II place să fie umilit zi de zi.S-a convins tot forumul de problemele de comportament care le ai.Fugi la doctor până nu e prea tărziu. 3 1
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 18, 2017 Postat Decembrie 18, 2017 Te rog sa ii transmiti personal. 6
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 18, 2017 Te rog sa ii transmiti personal. Nu te mai băga aiurea în seama.Pa 2 1
kiki-kiki Reputație: 83 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Autor Postat Decembrie 18, 2017 Arramis sau Miky sau ce alte clone mai ai te rog sa nu mai poluezi topicul.Aici vor posta userii care au fost agresati/santajati de tine.Multumesc pentru intelegere. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2017 Postat Decembrie 18, 2017 Iar nu ai nimerit.Nu l-am vazut azi pe Miky on-line.Cine stie pe unde o fi.Si nu dati de el.Ofticatilor :droolInteresant....de ce oare michiduta nu a fost online ?Nu a avut acces la internet.Adica a fost in deplasare in alta tara asa cum spunea in SMS ul de amenintare.Cum se leaga lucrurile !Iar tu arramis reloaded ,esti o persoana de sex nedefinit care misuna pe aici a n-am ce face.De unde ai avut softul de minusat ?Aud ? 4
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 18, 2017 Postat Decembrie 18, 2017 Gelutule, sa moara Veta ta daca am avut / folosit vreun soft de minusat.Mai ia o dusca, du-te si fa pisulica si treci la culcare. 6
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 18, 2017 Interesant....de ce oare michiduta nu a fost online ?Nu a avut acces la internet.Adica a fost in deplasare in alta tara asa cum spunea in SMS ul de amenintare.Cum se leaga lucrurile !Iar tu arramis reloaded ,esti o persoana de sex nedefinit care misuna pe aici a n-am ce face.De unde ai avut softul de minusat ?Aud ? A dat minus de mână toată seara ca un țărănuș bășit cu chilotii rupți în cur ce este. În loc sa își cumpere haine a cheltuit banii pe conturi SP.Și-a luat haine de la 10 lei bucata și cu 2 numere mai mari ca el.Stau hainele alea pe el ca pe gard, halal milionar. 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2017 Postat Decembrie 18, 2017 A dat minus de mână toată seara ca un țărănuș bășit cu chilotii rupți în cur ce este. În loc sa își cumpere haine a cheltuit banii pe conturi SP.Și-a luat haine de la 10 leu bucata și cu 2 numere mai mari ca el.Stau hainele alea pe el ca pe gard, halal milionar.Pe asta chiar daca il prinzi cu izmenele in vine facand fast sex si tot nu ar recunoaste.Ar fi un bun caz de studiat la psihiatrie.... 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2017 Postat Decembrie 18, 2017 Gelutule, sa moara Veta ta daca am avut / folosit vreun soft de minusat.Mai ia o dusca, du-te si fa pisulica si treci la culcare.Nea , jura pe mouse ca este asa.Cand imi dadeai minusuri erau zeci de minusuri pe minut.Mai slabeste-ma , nu stai in picioare ! 4
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 18, 2017 Pe asta chiar daca il prinzi cu izmenele in vine facand fast sex si tot nu ar recunoaste.Ar fi un bun caz de studiat la psihiatrie.... E bolnav grav și da ar fi bun de cobai la psihiatrie.A ajuns sa vorbească cu el însuși de pe conturi clonă.A fost prins în fapt de nenumerate ori. Tot nu iți va recunoaște nimic.Pisicuts îl mai păstrează pentru divertisment, că este de umplutura pe aici. 3 2
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 18, 2017 Postat Decembrie 18, 2017 Ti-am dat chiar eu.Cu manuta mea.Pentru ca le meritaiPoate 20 - 30 pe minut.Nu stiam ca sunt asa de iute la minusat :blushing2 1 6
kiki-kiki Reputație: 83 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Autor Postat Decembrie 18, 2017 Du-te si te culca ! Ma jigodie, ai de gand sa mai continui mult circul asta ? BUFONULE !!!Sa iti dau m_u_i_e onanistule. 2
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 18, 2017 Pe langa magariile facute, mai este si un analfabet. Cere-te, ba, afara! 2 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 18, 2017 Am dat cu plus si lu Bubu si lu Liviu.Și ambii au fost banați.De-asta nu vă dau cu plus unora dintre voi.Să nu fie cu ghinion. 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 18, 2017 Nu știu dacă ați remarcat, dar, cam la toate conturile care au fost banate de Știuletar &co. , apare și M(o)arta. Cine se aseamănă, se adună! 4 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 19, 2017 Apropo pe tine cine te-a banat ? Stie toata lumea. Țăranul miki zis si limaxul. Este indragostit de ea, a facut o obsesie. 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Nu știu dacă ați remarcat, dar, cam la toate conturile care au fost banate de Știuletar &co. , apare și M(o)arta. Cine se aseamănă, se adună!LOL, ce s-a scris aici.Gasca de nebuni, clar. 2 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 19, 2017 Draji colieje si colieji... Welcome back me !!! :)))))) Am o propunire dicenta pientru voi tăți...ăştia diai miei !!! Vă propun o campaniie di futut ân gură sistiematic, organizat, ân haită, fiicari ku cie ari (cāi pula, căi lindic, căi un cacat di cîine uscat gasit ân parc) la tăți ăştia ci sor crezut jmekeri ka sior platit conturi ka să baneze. Io zik căi di fair play sugestia...ka so cam ântors roata si ie pi corecte ka oricie faptă sa aibe si rasplată !!! Di iexemplu, pi mini mo votat ku cîtiva mii di bulinute di rosu...o hoaşca maseoză di Bucuresti, una ku mo mecla diți vini să borăşti un țigan ântrieg, pi numi di Marta M. Io una jur ka nam auzit ân veața mea di ieczistența iei, kă io nu ma iau fara motiv di oamini bătrîni, dara ia, fara motiv, so "ocupat" di mini !!! Zik io căi moi mult dicît OK ka akuma, cînd pot si io să mă disfăşor ân tată spliendoarea mia nudă, săi răsplătiesc ieforturili iei, ka o pitrecut nopti ântreji ku mini ân gînd, ca sa ma votieze negativ !!! Asa ka dischid acilea o Lista !!! Cini ie ku mini sa striji: "Hoooo...!!!" si sa dam frîu libier ienerjiilor noastri creative !!! Dischid moi jos lista di ținte ku maaaari drag !!! Ku tată dragostea !!! Vă aştiept si pi voi ku preferați vostri, ka sa creştiem traficu pi Nimfomane o leaka !!! Payback is a bitch !!! :)))))))) 3 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum