Sari la conținut

CristinElla - creme si uleiuri - 0727580635

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Ai cumva nevoie de material de laba? Macar spune să știe și...

Asta e singura lui activitate pe forum..cere poze...face laba...il iertam, atat poate.

• Like 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat

ce bine ca macar cristina sa gandeste la baieti din ramnicu valcea sa nu faca bataturi in palme ca este jale.

• Oras:Intre vecini
Postat

Da tati o stiu, incerc sa dau de ea de la ora 11 dar de atunci are telefonul inchis

• Oras:Dobrogea
Postat

Da tati o stiu, incerc sa dau de ea de la ora 11 dar de atunci are telefonul inchis

Nu-i la Vâlcea?
Postat

Nu-i la Vâlcea?

Pai telefonu meu are si semnal de'ala smecher de bate si pana la valcea :D era vorba zilele trecute ca ma vad cu ea dar nu mi-a zis ca are intentii sa plece..plm

• Membru Premium
Postat

cum stau baietii din valcea cu bataturiile din palme? ai verificat?

Ma intorc saptamana viitoare

Postat

Am revenit in oras 🥰🥰

Bună

In ce zonă te găsim ?

Și până la urmă care este nr. de telefon ?

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Bună

In ce zonă te găsim ?

Și până la urmă care este nr. de telefon ?

0727580635

pe CISMELEI in fata la ING ...am fost eu ieri

• Like 1
Postat

Te-ai întors singură sau și cu colega?

E cu colega.

Are și colega ei anunțul activ pe publi

Postat

Salut!

Nu obisnuiesc sa postez,insa azi am simtit nevoia!Data trecuta cand domnisoara Cristina a fost in Constanta am avut ocazia sa o vizitez...A fost geniala(super oral si super futai).Cand am vazut ca a revenit am zis sa o sun sa nu o ratez gandindu-ma ca o sa plece rapid iar.Dupa o saptamana de insistente am prins-o in sfarsit azi.M-am dus in locatie si ce sa vezi...fata este cu burta la gura (estimez cateva luni ptr ca era burta destul de mare).

Bineintels ca am refuzat sa intru, timp ce mi-a prezentat-o pe colega ei.Am zis totusi sa intru gandindu-ma ca este si ea macar pe jumate cat Cristina.

Concluzia=100 lei pierduti..efectiv nici nu mi s-a sculat.Totul mecanic..aveam impresia ca fut o scandura...

Cred ca ar fi frumos sa spui clientilor ca esti foarte insarcinata pentru ca nu oricine accepta acest lucru..

O seara buna!!

• Like 3

Postat

Salut!

Nu obisnuiesc sa postez,insa azi am simtit nevoia!Data trecuta cand domnisoara Cristina a fost in Constanta am avut ocazia sa o vizitez...A fost geniala(super oral si super futai).Cand am vazut ca a revenit am zis sa o sun sa nu o ratez gandindu-ma ca o sa plece rapid iar.Dupa o saptamana de insistente am prins-o in sfarsit azi.M-am dus in locatie si ce sa vezi...fata este cu burta la gura (estimez cateva luni ptr ca era burta destul de mare).

Bineintels ca am refuzat sa intru, timp ce mi-a prezentat-o pe colega ei.Am zis totusi sa intru gandindu-ma ca este si ea macar pe jumate cat Cristina.

Concluzia=100 lei pierduti..efectiv nici nu mi s-a sculat.Totul mecanic..aveam impresia ca fut o scandura...

Cred ca ar fi frumos sa spui clientilor ca esti foarte insarcinata pentru ca nu oricine accepta acest lucru..

O seara buna!!

Aveai opțiunea doar oral cu Cristina, ieșeai mai câștigat.

Și acum după ce ai spus care e statusul fetei sa vezi ce navala dau aia care au astfel de fetis😱🤢ðŸ˜

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...