Sari la conținut

Penibilii

Vizitator gvbolovan

Postări Recomandate

• Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa

Sicriu de aur iti cumpar , saracio :laugh2

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t35.0-12/26132683_1734952876544367_280995666_o.jpg?oh=da830b2563f4582afb486354831b7fb4&oe=5A44677D

Fac intr-un an exact cat nu faci tu toata viata. Astia sunt banii mei de tigari si bautura !

Cum trebuia sa reactionez cand trantesti un maxim de 10.000 euro ? Dai dovada de maturitate.

Sa puneti la colectie poza babei, pe peretele rusinii si a nebuniei.

Gabita imi era rusine sa pun poza aia in care se vede laptopul ala jertpelit si cu jeg sub taste.

Ce model e ? Dell inspiron 1500 ? Nici 600 lei nu face !

post-250901-0-50520800-1514321057_thumb.jpg

Gabita vrei sa te imprumut sa schimbi rabla aia de laptop ? Se vede jegul de sub taste. 

Ce model e ? Dell inspiron 1500 ? Nici 600 lei nu face !

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Fac intr-un an exact cat nu faci tu toata viata. Astia sunt banii mei de tigari si bautura !

Cum trebuia sa reactionez cand trantesti un maxim de 10.000 euro ? Da-i dovada de maturitate.

attachicon.gif20171226_222850.jpg

* dai dovadă ... 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

Cum trebuia sa reactionez cand trantesti un maxim de 10.000 euro ? Dai dovada de maturitate.

Gabita imi era rusine sa pun poza aia in care se vede laptopul ala jertpelit si cu jeg sub taste.

attachicon.gif20171226_222850.jpg

Și cu laptop jegos și cu 5 taste lipsa tot te fut în gurita,sunt fix 31500€+21500 ron . TURMENTATULE!

• Like 8
  • Minus 16
Link spre comentariu

Și cu laptop jegos și cu 5 taste lipsa tot te fut în gurita,sunt fix 31500€+21500 ron . TURMENTATULE!

HAHAHAHA, Eu ti-am afisat un modest 60.000 euro.  Schimba jegul ala de laptop !!!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

SCHIMBA SOPRANO JEGUL ALA DE LAPTOP

http://media.techeblog.com/images/exploding-laptop.jpg

• Minus 2
Link spre comentariu

SOPRANO ai donat laptopul ala plin de sloboz ? Astept sa pui poze cu Lamborghini, Bugatti , Ferrari  care il conduci. Sa nu uiti sa faci poze ca sa radem cu totii !!!! MUHAHAHAHA

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:-

• Cine pula mea imi fute rating-u!??  :laugh2

^^^mrbutt (1 stars), puerto rico (1 stars), liviu 69 (1 stars), raim0nd (1 stars), orbart (1 stars), frumuzache (1 stars), thehamlet (1 stars), adalric (1 stars), 0liver (1 stars), miky 77 (1 stars), marius sumudica (1 stars), mr sackrider (1 stars), new bret (1 stars), 1donaldduck (1 stars), irmigard (1 stars), cartea cartilor (1 stars), digi 24 (1 stars), poiana minunata (1 stars), gowen geter (1 stars), mihai curenoi (1 stars), constantin paun (1 stars), robo cop (1 stars), arthur- (1 stars), mc_gregor (1 stars), sri lanka (1 stars), nod reparad (1 stars),hot news (1 stars), digi 24 (1 stars), excalibur- (1 stars), king julien (1 stars), hot news (1 stars), mc gregor (1 stars) ^^^

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Hi, hi, a aparut generatia a 2-a  :laugh2  :laugh2  La mine inca n-au ajuns :)

Cred ca sunt niste curve care s-au suparat pe tine ca nu le mai vizitezi :D Decat in vis...(si nu tantric)  :laugh2

Link spre comentariu

Hi, hi, a aparut generatia a 2-a  :laugh2  :laugh2  La mine inca n-au ajuns :)

Cred ca sunt niste curve care s-au suparat pe tine ca nu le mai vizitezi :D Decat in vis...(si nu tantric)  :laugh2

A aparut in urma unei postari de-a mele aici pe forum (la nici cateva minute sau secunde dupa)))))  :laugh2 deci in pula mea sa stie ca nu le mai vizitez ca s-au ingrasat de la atata Fast-food (pardon fast-fuck, jur ca a fost chiar o eroare de tastare )))))  :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...