keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Gata mă apuc de croșetat :))Îți fac o pereche de chiloți ? Îmi dai in pm poza cu modelul pe care îl dorești :)hai ca vreau si eu ... cu manecute si trompita. Cand trec sa-mi iei masura? :wink2 3 1 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Gata mă apuc de croșetat :))Îți fac o pereche de chiloți ? Îmi dai in pm poza cu modelul pe care îl dorești :)Si eu vreau o imbracaminte pentru ala mic din crosetat zic. Gen prezervativ, zic :laugh2 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Numai daca gasesti ceva material foarte rezistent gen kevlar ca altfel ii rupe Anaconda ! =))Este gata , sa treci pe la mine sa îți dau cadoul :) 42 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Si eu vreau o imbracaminte pentru ala mic din crosetat zic. Gen prezervativ, zic :laugh2 hai ca vreau si eu ... cu manecute si trompita. Cand trec sa-mi iei masura? :wink2Pe rând, pe rand , când aveți timp treceti pe la mine sa vă masor :) 41 Link spre comentariu
mdnk17 Reputație: 2574 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:tennessee Oras:tennessee Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Pe rând, pe rand , când aveți timp treceti pe la mine sa vă masor :)pisi cred k multi ar vrea sa aiba ceva cu tine ...da costa !!! =)) =)) =)) 3 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 pisi cred k multi ar vrea sa aiba ceva cu tine ...da costa !!! =)) =)) =))Știi vorba aia " și cu p** in fund și cu sufletul in rai " nu merge :) 39 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Știi vorba aia " și cu p** in fund și cu sufletul in rai " nu merge :)Pula-n fund? Te-ai apucat de anal?😄😄😄 6 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Pula-n fund? Te-ai apucat de anal?Era o metafora :)) :* 40 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Pe rând, pe rand , când aveți timp treceti pe la mine sa vă masor :)Asa vom face. :) Sarbatori fericite! 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Asa vom face. :) Sarbatori fericite!Sărbători fericite :* 38 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 23, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Vis, culcă-te!Închide tu ochii si gura sa nu sforai Picon, că vorbele tale-s ale unui frustrat si inhibat total. Te bagi in seama ca sa nu taci, caci e sub mândria ta să o faci. Esti ca un robot stricat căruia si un copil ii da in cap cu satisfactie... Iti spun de la obraz asa, o data...sperând ca auzi si nu esti chior sa vezi ce-ti comunic, desteptule. 8 6 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 23, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Eu nu am nimic cu Amanda și nici nu am avut , Nustiu de care Lori vorbești, dar păstrează comentariile pt tn .De ce nu le păstrezi tu pe-ale tale daca nu ai nimic de spus? Te impui aiurea si nu este cazul...Innes stie. Eu nu stau sa citesc aici forumul pentru sa-mi fac o laba! Da, ma amuz, observ oameni plăcuți si ma informez...daca observ si alte lucruri nu-i vina mea si nu vad motivul pentru care sa mă conformez cererii tale. Chiar mi-as dori sa vorbească si altii, nu doar oameni plini de fals si jigniri, care zic ca ei doar se joacă si trezesc zâmbete intr-un spatiu atat de limitat cum e acesta. E doar o platforma, ce faci...!? Eu deja bănuiesc ca habar nu aveti ce inseamna joaca cu adevarat...poate sa fie artă, la fel cum poate sa fie amuzament! Cine vrea isi alege si acestea nu-s elemente care se resping intre ele...Asa, pentru ca avem noi frustrări. Sunt elemente care se împletesc armonios cu sau fără voia noastră... Dacă esti surda sa auzi, nu-mi spune mie sa tac ca Picon, pentru ca nu sunteți aici doar voi sa auziti...Ignorati daca va e mai usor, dar cu eleganta fara a incerca sa pacaliti...ca nu va iese si lumea se plictiseste iute de voi! Ataci sub o mască a omului care se apara si pari a avea o atitudine defensiva, si-ti pui handralaii in miscare exact ca Innes...off, mari impresii imi dati de nu mai pot!PS. Se zice altfel decat o faci tu:"Păstrează impresiile pentru tine, sunt ale tale, nu am ce face cu ele!" Comentariile mele le cac oriunde vreau eu, înțelegi!? 8 4 Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 660 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Cu Ines! Ce n-ai inteles?Din ce stiu eu Ines e prin Londra :) Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 23, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Din ce stiu eu Ines e prin Londra :)☺ Sănătate sa-i fie...si virtute! Link spre comentariu
badmadafaka Reputație: 1429 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Partajează Postat Decembrie 23, 2017 De ce nu le păstrezi tu pe-ale tale daca nu ai nimic de spus? Te impui aiurea si nu este cazul...Innes stie. Eu nu stau sa citesc aici forumul pentru sa-mi fac o laba! Da, ma amuz, observ oameni plăcuți si ma informez...daca observ si alte lucruri nu-i vina mea si nu vad motivul pentru care sa mă conformez cererii tale. Chiar mi-as dori sa vorbească si altii, nu doar oameni plini de fals si jigniri, care zic ca ei doar se joacă si trezesc zâmbete intr-un spatiu atat de limitat cum e acesta. E doar o platforma, ce faci...!? Eu deja bănuiesc ca habar nu aveti ce inseamna joaca cu adevarat...poate sa fie artă, la fel cum poate sa fie amuzament! Cine vrea isi alege si acestea nu-s elemente care se resping intre ele...Asa, pentru ca avem noi frustrări. Sunt elemente care se împletesc armonios cu sau fără voia noastră... Dacă esti surda sa auzi, nu-mi spune mie sa tac ca Picon, pentru ca nu sunteți aici doar voi sa auziti...Ignorati daca va e mai usor, dar cu eleganta fara a incerca sa pacaliti...ca nu va iese si lumea se plictiseste iute de voi! Ataci sub o mască a omului care se apara si pari a avea o atitudine defensiva, si-ti pui handralaii in miscare exact ca Innes...off, mari impresii imi dati de nu mai pot!PS. Se zice altfel decat o faci tu:"Păstrează impresiile pentru tine, sunt ale tale, nu am ce face cu ele!" Comentariile mele le cac oriunde vreau eu, înțelegi!?Ai zis bine le caci unde vrei tu :laugh2 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 23, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Ai zis bine le caci unde vrei tu :laugh2Puteam să zic și mai multe...Incercam sa nu dau o impresie de încordare și să mă amuz pentru să alunece cuvintele mai rapid. Nu întotdeauna vreau sa scriu mult și resimt o satisfacție cand trântesc care una... ÃŽn fine! 😀 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2017 Partajează Postat Decembrie 23, 2017 De ce nu le păstrezi tu pe-ale tale daca nu ai nimic de spus? Te impui aiurea si nu este cazul...Innes stie. Eu nu stau sa citesc aici forumul pentru sa-mi fac o laba! Da, ma amuz, observ oameni plăcuți si ma informez...daca observ si alte lucruri nu-i vina mea si nu vad motivul pentru care sa mă conformez cererii tale. Chiar mi-as dori sa vorbească si altii, nu doar oameni plini de fals si jigniri, care zic ca ei doar se joacă si trezesc zâmbete intr-un spatiu atat de limitat cum e acesta. E doar o platforma, ce faci...!? Eu deja bănuiesc ca habar nu aveti ce inseamna joaca cu adevarat...poate sa fie artă, la fel cum poate sa fie amuzament! Cine vrea isi alege si acestea nu-s elemente care se resping intre ele...Asa, pentru ca avem noi frustrări. Sunt elemente care se împletesc armonios cu sau fără voia noastră... Dacă esti surda sa auzi, nu-mi spune mie sa tac ca Picon, pentru ca nu sunteți aici doar voi sa auziti...Ignorati daca va e mai usor, dar cu eleganta fara a incerca sa pacaliti...ca nu va iese si lumea se plictiseste iute de voi! Ataci sub o mască a omului care se apara si pari a avea o atitudine defensiva, si-ti pui handralaii in miscare exact ca Innes...off, mari impresii imi dati de nu mai pot!PS. Se zice altfel decat o faci tu:"Păstrează impresiile pentru tine, sunt ale tale, nu am ce face cu ele!" Comentariile mele le cac oriunde vreau eu, înțelegi!?Au tupeu..e forumu pizdii mamii lor. Ma mir ca.i tolereaza pisicu...pt ca.i alunga userii si implicit ii scade traficul. Eu cand i.am zis pisicului ca vreau sa ma retrag de pe forum..a zis ca nu trebuie ..pentru niste hateri si ca sa nu.i bag in seama. Dar ca mine sunt multi..de aia din miile de useri ..sunt activi maxim 100. Pentru ca le e scarba sa scrie ceva undeva..ca top le sare in cap..unu ca picon ,unu ca pipilica etc. 5 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2017 Partajează Postat Decembrie 23, 2017 De ce nu le păstrezi tu pe-ale tale daca nu ai nimic de spus? Te impui aiurea si nu este cazul...Innes stie. Eu nu stau sa citesc aici forumul pentru sa-mi fac o laba! Da, ma amuz, observ oameni plăcuți si ma informez...daca observ si alte lucruri nu-i vina mea si nu vad motivul pentru care sa mă conformez cererii tale. Chiar mi-as dori sa vorbească si altii, nu doar oameni plini de fals si jigniri, care zic ca ei doar se joacă si trezesc zâmbete intr-un spatiu atat de limitat cum e acesta. E doar o platforma, ce faci...!? Eu deja bănuiesc ca habar nu aveti ce inseamna joaca cu adevarat...poate sa fie artă, la fel cum poate sa fie amuzament! Cine vrea isi alege si acestea nu-s elemente care se resping intre ele...Asa, pentru ca avem noi frustrări. Sunt elemente care se împletesc armonios cu sau fără voia noastră... Dacă esti surda sa auzi, nu-mi spune mie sa tac ca Picon, pentru ca nu sunteți aici doar voi sa auziti...Ignorati daca va e mai usor, dar cu eleganta fara a incerca sa pacaliti...ca nu va iese si lumea se plictiseste iute de voi! Ataci sub o mască a omului care se apara si pari a avea o atitudine defensiva, si-ti pui handralaii in miscare exact ca Innes...off, mari impresii imi dati de nu mai pot!PS. Se zice altfel decat o faci tu:"Păstrează impresiile pentru tine, sunt ale tale, nu am ce face cu ele!" Comentariile mele le cac oriunde vreau eu, înțelegi!?Au tupeu..e forumu pizdii mamii lor. Ma mir ca.i tolereaza pisicu...pt ca.i alunga userii si implicit ii scade traficul. Eu cand i.am zis pisicului ca vreau sa ma retrag de pe forum..a zis ca nu trebuie ..pentru niste hateri si ca sa nu.i bag in seama. Dar ca mine sunt multi..de aia din miile de useri ..sunt activi maxim 100. Pentru ca le e scarba sa scrie ceva undeva..ca top le sare in cap..unu ca picon ,unu ca pipilica etc. 3 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Au tupeu..e forumu pizdii mamii lor. Ma mir ca.i tolereaza pisicu...pt ca.i alunga userii si implicit ii scade traficul. Eu cand i.am zis pisicului ca vreau sa ma retrag de pe forum..a zis ca nu trebuie ..pentru niste hateri si ca sa nu.i bag in seama. Dar ca mine sunt multi..de aia din miile de useri ..sunt activi maxim 100. Pentru ca le e scarba sa scrie ceva undeva..ca top le sare in cap..unu ca picon ,unu ca pipilica etc.Comentariile din partea unei bombe biologice ca tine, cu înjurături cu tot, nu au nicio importanță. Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2017 De ce nu le păstrezi tu pe-ale tale daca nu ai nimic de spus? Te impui aiurea si nu este cazul...Innes stie. Eu nu stau sa citesc aici forumul pentru sa-mi fac o laba! Da, ma amuz, observ oameni plăcuți si ma informez...daca observ si alte lucruri nu-i vina mea si nu vad motivul pentru care sa mă conformez cererii tale. Chiar mi-as dori sa vorbească si altii, nu doar oameni plini de fals si jigniri, care zic ca ei doar se joacă si trezesc zâmbete intr-un spatiu atat de limitat cum e acesta. E doar o platforma, ce faci...!? Eu deja bănuiesc ca habar nu aveti ce inseamna joaca cu adevarat...poate sa fie artă, la fel cum poate sa fie amuzament! Cine vrea isi alege si acestea nu-s elemente care se resping intre ele...Asa, pentru ca avem noi frustrări. Sunt elemente care se împletesc armonios cu sau fără voia noastră... Dacă esti surda sa auzi, nu-mi spune mie sa tac ca Picon, pentru ca nu sunteți aici doar voi sa auziti...Ignorati daca va e mai usor, dar cu eleganta fara a incerca sa pacaliti...ca nu va iese si lumea se plictiseste iute de voi! Ataci sub o mască a omului care se apara si pari a avea o atitudine defensiva, si-ti pui handralaii in miscare exact ca Innes...off, mari impresii imi dati de nu mai pot!PS. Se zice altfel decat o faci tu:"Păstrează impresiile pentru tine, sunt ale tale, nu am ce face cu ele!" Comentariile mele le cac oriunde vreau eu, înțelegi!? La 4:43 dimineața nu aveai ce face ? S-au te-ai trezit sa îmi dai mie răspuns ? =)) Ai adăugat un comentariu pe topic inutil , apoi ai spus ca era pentru ines , deși ea nu zisese nimic și nici nu era vorba despre ea ;) Zău dacă înțeleg ce este in creierul tău, dar nici nu mi-aș dori ;) 26 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 23, 2017 La 4:43 dimineața nu aveai ce face ? S-au te-ai trezit sa îmi dai mie răspuns ? =)) Ai adăugat un comentariu pe topic inutil , apoi ai spus ca era pentru ines , deși ea nu zisese nimic și nici nu era vorba despre ea ;) Zău dacă înțeleg ce este in creierul tău, dar nici nu mi-aș dori ;)Vid, asta e. P.S. Treci acas' și fă cozonacii, ca te găsește dracii! 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 23, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Decembrie 23, 2017 La 4:43 dimineața nu aveai ce face ? S-au te-ai trezit sa îmi dai mie răspuns ? =)) Ai adăugat un comentariu pe topic inutil , apoi ai spus ca era pentru ines , deși ea nu zisese nimic și nici nu era vorba despre ea ;) Zău dacă înțeleg ce este in creierul tău, dar nici nu mi-aș dori ;)Am spus clar despre ce este vorba... Esti nesimtita si nu pricepi unde-ti duce această calitate in viitor. Drumurile se vor închide pentru tine, iar tu nici nu vei sesiza aceasta... De la prima discutie cu tine, am observat unde faci greseala si pe lângă aceasta...lipsa unui sentiment de prietenie cand ceri ceva unei necunoscute! Nu ti-am spus, dar am zis sa-ti dau o sansă si sa pun o vorba buna pentru tine...Apoi te văd cu Innes...si ghici ce, mă jigneati amândouă ca țigăncile! Nici macar nu stiti in mod real, de ce faceti greseli... Asa se prezintă faptele si pot spune mai multe, dar ai o atitudine defensivă...! Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Am spus clar despre ce este vorba... Esti nesimtita si nu pricepi unde-ti duce această calitate in viitor. Drumurile se vor închide pentru tine, iar tu nici nu vei sesiza aceasta... De la prima discutie cu tine, am observat unde faci greseala si pe lângă aceasta...lipsa unui sentiment de prietenie cand ceri ceva unei necunoscute! Nu ti-am spus, dar am zis sa-ti dau o sansă si sa pun o vorba buna pentru tine...Apoi te văd cu Innes...si ghici ce, mă jigneati amândouă ca țigăncile! Nici macar nu stiti in mod real, de ce faceti greseli... Asa se prezintă faptele si pot spune mai multe, dar ai o atitudine defensivă...!Eu am o cale lunga in viața , a ta s-a terminat de mult =)) Eu nu te-am jicnit ci tu ai început cu ironiile la adresa noastră, Ba chiar și cu jicniri ;) Cius ! 24 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Adică tu mă placi... :)Tot nu pot trece peste tuning :(.Cred că în martie putem bea cafeaua... Să fie în perioada ta roșie ca să nu fie tentații... :pDar ți-am zis ca te plac :) Ai sa dai doua cafele :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2017 Partajează Postat Decembrie 23, 2017 La 4:43 dimineața nu aveai ce face ? S-au te-ai trezit sa îmi dai mie răspuns ? =)) Ai adăugat un comentariu pe topic inutil , apoi ai spus ca era pentru ines , deși ea nu zisese nimic și nici nu era vorba despre ea ;) Zău dacă înțeleg ce este in creierul tău, dar nici nu mi-aș dori ;)Buna asta =))) nici nu vazusem topicul pe atunci =))) dar unii se gandesc la mine zi si noapte . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum