juliano9999 Reputație: 11 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Decembrie 22, 2017 Stie careva cu adevarat cu ce se mananca? (nu, nu ma refer la un search pe google; ci de cunoastere/experienta personala proprie). Mersi!
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 22, 2017 Da. 5 2
juliano9999 Reputație: 11 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Decembrie 22, 2017 Da. Ne impartasesti si noua?
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2017 Postat Decembrie 22, 2017 Ne impartasesti si noua?Prevad deja raspunsul: nu :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 22, 2017 Prevad deja raspunsul: nu :laugh2Evident! :laugh2 5 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 22, 2017 Stie careva cu adevarat cu ce se mananca? (nu, nu ma refer la un search pe google; ci de cunoastere/experienta personala proprie). Mersi!Cum adică ? 😒🤔🤔 39
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2017 Postat Decembrie 23, 2017 Nu se mai practica de sute de ani.Poate doar "din interes", la oamenii cu bani foarte multi, sau cand si ea si el au afaceri si vor sa le " uneasca oficial". 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 23, 2017 Evident! :laugh2 Da , foarte . :) http://valentinvesa.ro/wp-content/uploads/2010/06/BUNICU-NEPOTICA.jpg 4 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2017 Postat Decembrie 23, 2017 Ce fantezii au unii oameni. Si atunci..ca si acum la prostituate .. nu oricine ajungea... sacre sacre...dar nu cred ca se ducea orice taran muritor de foame la acele prostituate sacre 3 1
juliano9999 Reputație: 11 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Decembrie 23, 2017 A existat si in timpuri mai recente in anumite cercuri, a se vedea Aleister Crowley si altii din perioada aceea. E putin mai voalata cea din urma, dar pana la urma era tot o "prostitutie sacra/mistica"
juliano9999 Reputație: 11 Postat Decembrie 24, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Decembrie 24, 2017 E vorba de preotesele lui Dyonisos? Nu chiar, mai degraba ale Afroditei.
juliano9999 Reputație: 11 Postat Decembrie 24, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Decembrie 24, 2017 Eu știam de bacante și nu cred că mă înșel. Intr-un fel asa e dar diferenta intre cele 2 e mai subtila ... la Afrodita se facea din placere/dedicare pe cand la Dionis se faceau cu abuz de anumite substante :)
nazgull Reputație: 59 Postat Decembrie 24, 2017 Oras:Be'er Shachath Oras:Be'er Shachath Postat Decembrie 24, 2017 Prostitutia vine de la Diavol. Femeile isi vand trupul creat de Dumnezeu pentru lucruri lumesti. E dublu pacat si pt curva dar si pt client. 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 24, 2017 Prostitutia vine de la Diavol. Femeile isi vand trupul creat de Dumnezeu pentru lucruri lumesti. E dublu pacat si pt curva dar si pt client.Bine!
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2017 Prostitutia vine de la Diavol. Femeile isi vand trupul creat de Dumnezeu pentru lucruri lumesti. E dublu pacat si pt curva dar si pt client.Lucifer aici erai ? 27 1
juliano9999 Reputație: 11 Postat Decembrie 24, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Decembrie 24, 2017 Prostitutia vine de la Diavol. Femeile isi vand trupul creat de Dumnezeu pentru lucruri lumesti. E dublu pacat si pt curva dar si pt client. Esti cu Cabala? Anyway ...Prostituatele isi vand trupul pe X lei. Tu, eu, ceilalti .. ne vindem trupul pe X lei? (sau cineva te angajeaza in "plan astral"?!). Care e diferenta? Crezi ca la ele/noi e mai usor?Daca vrei sa o luam pe Biblie .. sa-mi zici :D 1
nazgull Reputație: 59 Postat Decembrie 26, 2017 Oras:Be'er Shachath Oras:Be'er Shachath Postat Decembrie 26, 2017 Lucifer aici erai ? P.aproape dar nu chiar. Abaddon.
nazgull Reputație: 59 Postat Decembrie 26, 2017 Oras:Be'er Shachath Oras:Be'er Shachath Postat Decembrie 26, 2017 Esti cu Cabala? Anyway ...Prostituatele isi vand trupul pe X lei. Tu, eu, ceilalti .. ne vindem trupul pe X lei? (sau cineva te angajeaza in "plan astral"?!). Care e diferenta? Crezi ca la ele/noi e mai usor?Daca vrei sa o luam pe Biblie .. sa-mi zici :D Nu sunt kabbalist, sunt doar realist. In momentul in care iti vinzi trupul dat de Creator, e ca si cum te piși pe munca lui. Adica sfidare maxima. Biblia? Nu, mersi. E plina de exagerari. Prefer Codex Gigas.
juliano9999 Reputație: 11 Postat Decembrie 26, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Decembrie 26, 2017 Nu sunt kabbalist, sunt doar realist. In momentul in care iti vinzi trupul dat de Creator, e ca si cum te piși pe munca lui. Adica sfidare maxima. Biblia? Nu, mersi. E plina de exagerari. Prefer Codex Gigas. Foarte interesant atunci. Nu am mai auzit de Codex Gigas, dar ii stiam imaginea Diavolului. Vad oricum ca e o versiune diferita de cea canonica, si daca spui ca Biblia e plina de exagerari ... atunci si acest codex cum e? Cu "Creatorul" .. de unde ii stii planurile? Si Maria Magdalena si-a vandut trupul. Nu uita, cu cat pacatul e mai mare, cu atat si nevoia de Creator/har e mai mare. Nu uita de pilda fiului risipitor. 1
nazgull Reputație: 59 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Be'er Shachath Oras:Be'er Shachath Postat Decembrie 28, 2017 Foarte interesant atunci. Nu am mai auzit de Codex Gigas, dar ii stiam imaginea Diavolului. Vad oricum ca e o versiune diferita de cea canonica, si daca spui ca Biblia e plina de exagerari ... atunci si acest codex cum e? Cu "Creatorul" .. de unde ii stii planurile? Si Maria Magdalena si-a vandut trupul. Nu uita, cu cat pacatul e mai mare, cu atat si nevoia de Creator/har e mai mare. Nu uita de pilda fiului risipitor. Codex Gigas e mult mai realist, parerea mea. Maria Magdalena s-a cait, deci se pare ca a fost iertata. Sau cel putin asa se lasa inteles.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum