Sari la conținut

0726403864

Postări Recomandate

Postat
150 Lei
La mine sau hotel
Descriere anunţ

La mine sau hotel, doresti sa petreci o ora, doua, sau poate chiar mai multe in compania unei tinere domnisoare care sa te rasfete si sa-ti ofere tot ceea ce-ti doresti? Cauti aventura, ceva nou, pasiune, masaj,
Detalii suplimentare

doresti sa petreci o ora – doua sau poate chiar mai multe in compania unei tinere domnisoare care sa te rasfete si sa-ti ofere tot ceea ce-ti doresti? cauti aventura, ceva nou, pasiune adevarata? sexy, eleganta, discreta, deosebita, sunt o tipa care stie sa se bucure de momentele de intimitate. suna-ma daca doresti sa stabilim o intalnire. fotografiile imi apartin cofirm cu tatu nu sunt eu platesc deranjul si sunt foarte recente din locatie mea .te pup si astept sa ne vedem detali la telefon ma deplasez si la hotel

• Oras:Vartescoiu
  • Oras:Vartescoiu
Postat

Nici pestele nu mai e ce a fost. Nu mai vezi tu o sirenă tatuată cu acul ðŸ ,nu tu ghiule pă degete, fără un cercel în urechea dreaptă, nici măcar o mustață îngălbenita de tutun... Vai de pasarica lui de protector🤕🤕🤕

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat sa vad ce cum in ce fel si

...caracter de ZDREANTA. F f tare.n clanta. A vorbit urat, nu m.am pus la mintea ei.

F interesant tariful 150f 250h.

Ce bataie le.as oferii...si ei si pestelui ei pizdos.

• Like 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Eu nu cred ca ala e pestele ei NU ARE CUM NU AM CUM SA CRED :))). Adica cat de proasta ar fi si aia , asa peste sa isi ia??

Ma uit la mine daca mas duce beat si as face scandat sa iasa ala la mine .... pai ce sa imi faca ?? o muie ?!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...