izdn Reputație: 165 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Nu mai am ce detalii sa va ofer, dar daca domnisoara are oportunitatea sa plece pe dincolo, intr o tara mica dar cu o gramada de bordeluri si destul de scumpe, as zice ca are si fizic si tehnica si stie sa se faca placuta. Daca nu faci click cu ea(n a fost cazul la mine), e normal sa fie mai incordata situatia. Dati va si voi seama cum ar fi sa dai la nuca uneia de care nu ti place, dar trebuie pt ca te a platit pt asta. Numai bine si scule tari! Link spre comentariu
rock10 Reputație: 599 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 0767701351Am fost si eu azi la d-soara, dar nu am stat prea mult ca nu puteam sa ma mai slobod. De ce ? Ca veneam de la Ana. De rasu curcii, dar fiindcă eu nu trag tepe, am fost. Aveam prg la Monica, dar fiindcă nu îmi mai răspunse la ms mele de dimineața, am crezut ca a uitat s-au ca a anulat. Bineînțeles ca sun in alta parte, adică la Ana. Merg, bag un ON si doua poziții apoi fuga la Monica sa ma țin macar de promisiune. Asta da adventures. Păcat ca nu mai am 20 de ani, ca precis o rezolvam si pe Monica. Halatul a fost doar 100 fiindcă Monica e o doamna. Ms. Monica 100 finalizarea .. Link spre comentariu
rock10 Reputație: 599 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Macar o.poza azi te rugam )) si daca ai putea fara ciorapei 😘😘 Link spre comentariu
izdn Reputație: 165 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Monica 100 finalizarea ..Ideea e ca omul n a finalizat dar a respectat programarea... N ai inteles nimic. Si Monica i a lasat la 100 de lei "nefinalizarea", de fapt... 2 Link spre comentariu
moldoveanca sexi Reputație: 97 Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Salut dragilor,am decis sa pun o poza cu mine in noul an 2018😘 va pup 1 Link spre comentariu
zanderspinning Reputație: 167 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 la multi ani! o poza cu buzele se poate? dar nu la avatar ci postata aici in mesaj Link spre comentariu
nicholas1991 Reputație: 22 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Posteazo aici draga ca nu am ochii de minion sa ma chioresc la avatar :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2018 Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Ideea e ca omul n a finalizat dar a respectat programarea... N ai inteles nimic. Si Monica i a lasat la 100 de lei "nefinalizarea", de fapt...Exact. Mai ales ca am avut prg pt o ora dar sigur ca nu mai era cazul fiindcă așa cum am precizat am venit din alta parte. La 50-60 Min distanta, recunosc ca eu nu pot. Link spre comentariu
rock10 Reputație: 599 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Aateptam pozele.. Si fa mai multe draga .. Si.nu asa intunecate )) Link spre comentariu
moldoveanca sexi Reputație: 97 Postat Ianuarie 3, 2018 Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Nu reusesc sa postez poze aici! Pribabil eu nu stiu cum sa le pun in mesaje ! Link spre comentariu
rock10 Reputație: 599 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Asa monica trebuie sa atasezi )) Link spre comentariu
moldoveanca sexi Reputație: 97 Postat Ianuarie 3, 2018 Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 😘😘😘 9 Link spre comentariu
rock10 Reputație: 599 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 😘😘😘 🤗🤗🤗🤗🤗. Te pup ne vedem Link spre comentariu
redworm86 Reputație: 41 Postat Ianuarie 3, 2018 Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
moldoveanca sexi Reputație: 97 Postat Ianuarie 3, 2018 Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 💪 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2018 Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Bai pe bune acuma, am trecut intr-un nou an, si voi tot cu obiceiuri vechi...Monica, multumim pt poze, esti... De vizitat.Hai sa trecem la lucruri mai serioase!Anul asta nu mai este la moda sa se posteze poze la cerere. New year thing - filmulete!Toate fetele au macar un smartphone, deci nu e mare scofala. Ţaca paca -filmarea gata!Calitatea daca se poate 4k ar fi ideal, ai scapa de comentarii rautacioase. Pentru cei mai putin pretentiosi este ok si full HD. Multumesc anticipat! 2 Link spre comentariu
Vizitator alexlakers0 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2018 Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Doamne da bine arati. Trebuie sa iti fac o vizita. Link spre comentariu
rock10 Reputație: 599 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Da da cozonac ai drepate si in acest fel , au de castigat mult .. Link spre comentariu
zanderspinning Reputație: 167 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 el facea misto de noi care ceream poze pt ca nu suntem convinsi inca :Dca sa imi justific cererea, nu am timp pana in weekend sa o vizitez asa ca pana atunci poza era pe post de teasing dar si curiozitate :) Link spre comentariu
petre441 Reputație: 513 Postat Ianuarie 3, 2018 Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Nu inteleg de ce pretindeti tone de poze ?Fiecare are poze pe publi,nu sunt suficiente ? De ce nu mergeti sa vedeti live ? Parca vad ca sunt facut deja peste :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
zanderspinning Reputație: 167 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 eu sunt interesat de buzele ei si dupa cum vezi nu-i nicio poza cu ele...avand in vedere ca sanii si curul sunt de exceptie, pot acoperi un posibil minus legat de buze :) 1 Link spre comentariu
bladeterror Reputație: 3 Postat Ianuarie 3, 2018 Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 vy govorite po-russki?Sper ca am zis mai bine acum decat cand am fost la tine :D Link spre comentariu
thortm Reputație: 393 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Timisoara Disponibila Oras:Timisoara Disponibila Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Am reusit sa vorbesc cu domnisoara la telefon, din pacate orarul de munca al ei nu se muleaza pe programul meu. Ea incepe in jur de ora 17:00 pana pe la ora 24:00, pentru mine nu este bun, eu prefer ore mai matinale( la ora 17:00 toti vecini sunt veniti de la lucru).Daca cumva isi schimba programul cu sigurata o voi vizita, mai ales dupa ce a pus poze incitante.Spor la futut sogorilor☺️ Link spre comentariu
niculetul Reputație: 78 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 La 23 : 30 mă poți primi ??? Un număr vreau ... Link spre comentariu
Vizitator vladdracu79 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2018 Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Si eu as dori sa o vizitez dar matinal daca se poateAzi am incercat sa o contactez in mai multe intervale orare si nimicSper sa ajung la ea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum