antonio101 Reputație: -36 Postat Ianuarie 6, 2018 Postat Ianuarie 6, 2018 Si ce servicii si preturi ai? 2
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 7, 2018 Si ce servicii si preturi ai?Nu pot sa cred ca pui intrebarea asta. 6 5
alybadboy Reputație: -7 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Ianuarie 7, 2018 23 dar chiar si asa e interesanta de vizitat
copoiu23 Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Eu am fost si o recomand.Chiar daca nu a fost cea mai reusita partida de sex problema a fost la mine.Oralul a fost excelent si are un corp bestial.
cvrtester Reputație: 175 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Localhost Oras:Localhost Postat Ianuarie 7, 2018 Eu am fost si o recomand.Chiar daca nu a fost cea mai reusita partida de sex problema a fost la mine.Oralul a fost excelent si are un corp bestial. Pai fa si tu o recenzie, ceva acolo, de umplutura daca n-ai reusit, intelegi ce zic :laugh2 1
ionelsimanco Reputație: 2878 Postat Ianuarie 8, 2018 Postat Ianuarie 8, 2018 deci am fost. si a meritat 100%programare intr-o seara din scurt, ca asa s-a nimerit, telefonic.locatia - pta romana, coloane-kfc... bloc vechiut, lift ok, garsoniera cu ce trebuie. apa calda, prosop curat, cele necesare (papuci, mandra, si mai multe geluri, diferite, cum te-am sfatuit :) ) 8,5-9ea - o EA adevarata. pozele sunt reale, e o faptura miniona, cu corp aproape perfect, supla dar cu curbe conturate, cu picioare foarte frumoase, pasa stramta rau (si curata, rasa, ce mai perfecta) , fund bombat, tate nu foarte mari dar dragute foc, o figura de fata frumoasa, cu ochi negri patrunzatori si un zambet cuceritor la o gura f frumoasa. ii dau 10+, e de nivelul a 2-3 fete de la top din ultimii 4 ani cel putin. merita sa pui asa ceva pe lista.ten masliniu, piele catifelata, cu verbul la ea, calda, primitoare, deschisa la discutie. clara in meniu, de unde lipseste pt mine doar FK, care e o optiune a ei, pot sa o inteleg...actiunea, precedata de dus, a inceput in pat cu giugiuleala, apoi a coborat la gigel si a inceput sa il pupe, sa il dezmierde sa il suga si altele, intr-un oral neprotejat bun. fara mare atentie la imprejurimi, dar cu presiune, cu incercari de deep, cu viteze variate, foarte placut. am cerut preze si dupa ce l-a imbracat pe micut am urcat-o pe mine, unde s-a unduit in fel si chip, fara senzatia ca ma grabeste si parand ca ii place si ei. am trecut eu sus, pe la spate, din lateral, misionar, apoi am revenit la oral, unde am terminat intr-un CIM f placut. s-a jucat inca un pic, apoi a fugit la baie. am fost si eu sa ma spal, apoi am discutat inca un pic si am plecat ffff satisfacut.deci ON cu CIM 9NP - 10 cu felicitari (participa, coopereaza, accepta pozitii)am stat ceva in jur de 40-45 min, 200 RON / 1 fin cu ON si CIM bani foarte bine investitiRECOMAND 100% Eu revin clar, daca ma primeste.PS am vazut ca a ajustat preturile, care raman OK pt valoare si prestatie.Mergeti, ca e o fata f frumoasa si care o face bine!PUP, Alina 8
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 8, 2018 Ai facut si cim, ai? 1
ionelsimanco Reputație: 2878 Postat Ianuarie 8, 2018 Postat Ianuarie 8, 2018 dap. merita 50, dupa solutia veche (mai aiurea...)are potential de top, daca asculta si face ce i-ai zis, cam aceleasi chestii pe care i le-am recomandat si eu. am uitat sa zic: merci celor care au adus-o in atentie! si tie, sangre 2
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 8, 2018 Ma bucur varule, asa simt ca punem forumu'pe roti...imi place sa va vad multumiti. 8 5
rapirapi Reputație: 133 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2018 Am fost si eu aseara la Alina, nu imi permite timpul momentan pt o recenzie ca la carte dar tot ce pot spune este ca recenziile de mai sus sunt on point, fata este super ok, arata bine, ingrijita, joviala, open-minded, ai ce sa discuti cu ea.Eu initial pana sa vad celelalte recenzii am fost putin reticent sa merg la ea deoarece stiam ca a fost in cuibul de la piata Aviatorilor si stiam cum sunt fetele de acolo, dar mi-a explicat ea cum au stat lucrurile si nu se compara, Alina merita vizitata, eu unul m-am simtit foarte bine in compania ei chiar daca nu prea am fost in forma:)
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2018 Postat Ianuarie 9, 2018 Ma bucur varule, asa simt ca punem forumu'pe roti...imi place sa va vad multumiti.deocamdata pe senile, ca e pe teren accidentat 1
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 9, 2018 Pai s.a ales prafu si pulberea de el, noroc ca mai apare cate una d.asta de ne mai da standardele peste cap. 7 5
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2018 Postat Ianuarie 9, 2018 Pai s.a ales prafu si pulberea de el, noroc ca mai apare cate una d.asta de ne mai da standardele peste cap.Mda, si apoi isi schimba locatia si cere 200/350. Am mai vazut. Dac-o prinzi cat e 100/fin, e ok
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 9, 2018 Sa vezi cand isi pune silicoane... 1
anonimbuc Reputație: 5 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 10, 2018 O fata exceptionala, cu bun simt si foarte rabdatoare. Oral excelent, normal foarte pasional, da contre foarte misto in pozitia doggystyle, dar cel mai important ca e respectuoasa si nu te grabeste deloc. Nu face FK si Anal. Eu am stat aproape o jumatate de ora (150 nr)Nu dau note ca nu suntem la scoala. Overall: o recomand cu incredere. 1
anonimbuc Reputație: 5 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 10, 2018 O fata exceptionala, cu bun simt si foarte rabdatoare. Oral excelent, normal foarte pasional, da contre foarte misto in pozitia doggystyle, dar cel mai important ca e respectuoasa si nu te grabeste deloc. Nu face FK si Anal. Eu am stat aproape o jumatate de ora (150 nr)Nu dau note ca nu suntem la scoala. Overall: o recomand cu incredere. 1
allyfunditze Reputație: 260 Postat Ianuarie 11, 2018 Oras:Piata Romana Oras:Piata Romana Postat Ianuarie 11, 2018 Buna băieții 😘 va mulțumesc pt recenzii și vreau să îmi cer scuze pt că în ultimele zile am avut un program destul de decalat și am pierdut foarte multe apeluri promit sa remediez situația . Pupici 😘😘 7
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 12, 2018 Pana la urma care sunt pozele tale reale? 1 1
dldandan Reputație: 517 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 da sunte buna fetita asta de mi-as imbraca pula cu labiile ei de 3 ori pe zi si-o data noaptea :maninlove 2
allyfunditze Reputație: 260 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Piata Romana Oras:Piata Romana Postat Ianuarie 12, 2018 Hei 😊 buna! Poze mele reale sunt toate doar că look-ul diferă acum sunt bruneta , nu e mare diferență 😘 pupici 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 12, 2018 Deci esti bruneta, nu blonda, si creata? 1 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 12, 2018 Ai ceva piercinguri si tatuaje? 1 1
dldandan Reputație: 517 Postat Ianuarie 13, 2018 Postat Ianuarie 13, 2018 Hei buna! Poze mele reale sunt toate doar că look-ul diferă acum sunt bruneta , nu e mare diferență pupicibuna. astazi lucrezi?
allyfunditze Reputație: 260 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:Piata Romana Oras:Piata Romana Postat Ianuarie 14, 2018 Buna 😘 , da acum sunt bruneta simpla , iar programul meu de munca repet este de la ora 14 până la ora 22 pupici 😘 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum