Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2018 Postat Ianuarie 1, 2018 Ba da! Ideea este aceeași: "nu te mai lua de Vis, că ...pac, la "Războiu"! Se poate interpreta (dacă tu ești Vis umed) că, văzând că lucrând la vedere, cu contul tău, nu e bine, ai ales să o faci pe ascuns, cu alt cont și în P.M. Nu spun că tu ești Vis umed, ci că, argumentația ta nu stă în picioare. Motivul pentru care ai cedat, știi care e! Oricum, nu contează! yforum.rohttp://www.nimfomane.com/poze/spp.png Super Premium5311 postsJoined:14 May 2014 Acum, expiră! :laugh2 Posted Today, 01:19multumesc pentru subiectul zilei! m-ati inspirat adanc. singurul motiv pentru care am cedat a fost exact asta..am realizat ca tu nu ai frana in ce faci. iar pov.din 2014 si eroul din poveste ar fi fost o victima colaterala. si nu merita asta..mai ales ca a mai fost o data la mijloc intr-o situatie in care a picat la mijloc aiurea..poate de aia m-a si urat ..desi atunci eu n-am avut nici o vina dar asta e poveste veche.
zeul internetului Reputație: -541 Postat Ianuarie 1, 2018 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Ianuarie 1, 2018 Ce vrea să dovedească fetiţa asta Delia? :hmmm Că are tulburare paranoidă? Dar ştiam deja, nu era necesar tot acest circ.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 1, 2018 singurul motiv pentru care am cedat a fost exact asta..am realizat ca tu nu ai frana in ce faci. iar pov.din 2014 si eroul din poveste ar fi fost o victima colaterala. si nu merita asta..mai ales ca a mai fost o data la mijloc intr-o situatie in care a picat la mijloc aiurea..poate de aia m-a si urat ..desi atunci eu n-am avut nici o vina dar asta e poveste veche.Adevărul e că, trebuie să merg cu mașina în service, am probleme cu frânele!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2018 Postat Ianuarie 1, 2018 Ce vrea să dovedească fetiţa asta Delia? :hmmm Că are tulburare paranoidă? Dar ştiam deja, nu era necesar tot acest circ.nu stiu..ma depaseste subiectul...stiu doar ca adminul de aici e un tip ok..permisiv,,mult prea permisiv si lumea tot nu e multumita...asa cum esti si tu la tine pe forum..prea permisiv..si lumea tot nu e multumita..asa cum s-a intamplat si la mine cu fostul mod ..oricum o dai bine tot nu e.
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 1, 2018 Ce vrea să dovedească fetiţa asta Delia? :hmmm Că are tulburare paranoidă? Dar ştiam deja, nu era necesar tot acest circ.Du-te tare! Și băgăi lu vis capu între piceoare. 28 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2018 Postat Ianuarie 1, 2018 Adevărul e că, trebuie să merg cu mașina în service, am probleme cu frânele!da ..schimba placutele de frana ca s-au tocit! :laugh2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 1, 2018 nu stiu..ma depaseste subiectul...stiu doar ca adminul de aici e un tip ok..permisiv,,mult prea permisiv si lumea tot nu e multumita...asa cum esti si tu la tine pe forum..prea permisiv..si lumea tot nu e multumita..asa cum s-a intamplat si la mine cu fostul mod ..oricum o dai bine tot nu e.Adina de ce nu îl inviți la tine pe forum ? Adina dacă tot stai pe aici inseama ca forumul tău este neinteresant , este valabil pentru amândoi ca doar aveți forum personal nu ? De ce mai veniți aici dacă nu va convine ?? 28
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Postat Ianuarie 1, 2018 Ce vrea să dovedească fetiţa asta Delia? :hmmm Că are tulburare paranoidă? Dar ştiam deja, nu era necesar tot acest circ.Ham Ham.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2018 Postat Ianuarie 1, 2018 Adina de ce nu îl inviți la tine pe forum ?Adina dacă tot stai pe aici inseama ca forumul tău este neinteresant , este valabil pentru amândoi ca doar aveți forum personal nu ? De ce mai veniți aici dacă nu va convine ??simplu ..pentru ca e cu circuit deschis..nu ne impiedica nimeni sa intram si pe aici si prin alte parti..sa observam chestii si sa ne dam cu parerea...ca doar pentru asta se numeste forum. daca se intra aici doar pe baza de invitatie ca pe filelist si noi n-aveam invitatie...intelegeam dar cum accesul e public..nu vad de ce nu?. si este la mine pe forum..si eu la el..si noi la altii si altii la noi..si tot asa.
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 1, 2018 simplu ..pentru ca e cu circuit deschis..nu ne impiedica nimeni sa intram si pe aici si prin alte parti..sa observam chestii si sa ne dam cu parerea...ca doar pentru asta se numeste forum. daca se intra aici doar pe baza de invitatie ca pe filelist si noi n-aveam invitatie...intelegeam dar cum accesul e public..nu vad de ce nu?. Atunci dacă toată lumea își exprima părerea nu te mai întreba de ce adimistratorul nu ia măsuri, pentru ca este un forum nu ? 28
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2018 Postat Ianuarie 1, 2018 Atunci dacă toată lumea își exprima părerea nu te mai întreba de ce adimistratorul nu ia măsuri, pentru ca este un forum nu ?da dar depinde si cum exprimi parerea...una e in mod civilizat...indiferent de cat de indrazneata e ideea exprimata...si alta e in mod grosolan ..as zice chiar grotesc. de fapt cred ca fara a-si da seama ..multi nu ideea o ataca ci exprimarea mai degraba. eu stau si ma gandesc asa..cei ce zunt zmei aici..in situatii din viata reala or fi la fel?! cred ca nu. daca te duci la banca si ti se blocheaza cardul in bancomat te apuci sa injuri personalul..eventual domn respectabil la cravata si costum..cred ca nu...si atunci aici de ce? 4 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 1, 2018 da ..schimba placutele de frana ca s-au tocit! :laugh2Ntz! Etrierii.
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Postat Ianuarie 1, 2018 Cum a ramas ? A ras sau s-a speriat ?
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 1, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 1, 2018 Adina de ce nu îl inviți la tine pe forum ? Adina dacă tot stai pe aici inseama ca forumul tău este neinteresant , este valabil pentru amândoi ca doar aveți forum personal nu ? De ce mai veniți aici dacă nu va convine ??Dar ce...trec oamenii pe strada ta si le spui tu ce să facă, golanco de la țară? 11 24
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 1, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 1, 2018 da dar depinde si cum exprimi parerea...una e in mod civilizat...indiferent de cat de indrazneata e ideea exprimata...si alta e in mod grosolan ..as zice chiar grotesc. de fapt cred ca fara a-si da seama ..multi nu ideea o ataca ci exprimarea mai degraba. eu stau si ma gandesc asa..cei ce zunt zmei aici..in situatii din viata reala or fi la fel?! cred ca nu. daca te duci la banca si ti se blocheaza cardul in bancomat te apuci sa injuri personalul..eventual domn respectabil la cravata si costum..cred ca nu...si atunci aici de ce?O exprimare defectuoasă în care e băgată prea multă exagerare prin intermediul tonului folosit...are întotdeauna ascunsă o idee proastă si deloc benefică si in nici un caz nu poate să fie vreodată o critică constructivă. Cum se dau mulți pe-aici mari cocosi că ei fac si dreg...de fapt omul face totul, atâta timp cât consideră ca VREA să rămână pe acest site. Este o logică foarte simplă chiar... 10 24
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Postat Ianuarie 1, 2018 Vis cum ai inceput anul nou ? Tot cu cearta ? Mai las-o usor femeie ca o sa iti pocneasca o vena. 2 6
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 1, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 1, 2018 Vis cum ai inceput anul nou ? Tot cu cearta ? Mai las-o usor femeie ca o sa iti pocneasca o vena.Nu are cum...pentru că sunt prea calmă si nu m-am supărat niciodată in viața mea! De la niste prosti ca tine să incep eu sa fac tampenii, nu...Dar probabil că sunteți încântați că vă permit sa imi arătați prostia voastră sau vreti să imi demonstrati ce se face cu ea si la ce e buna. 9 24
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 2, 2018 Cum a ramas ? A ras sau s-a speriat ?Gata am revenit, îți dai seama ca m-am pisat pe ea de ras , și stai sa vezi circ de acum încolo =)) 27 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 2, 2018 Dar ce...trec oamenii pe strada ta si le spui tu ce să facă, golanco de la țară?Fa care dintre noi este de la țara ? =))))Aici erai la Spa-ul acela in Franța nu ? =))) 29 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2018 Postat Ianuarie 2, 2018 Ea este, citește și primul PM și modul cum scrie. Mi-a scris și mie un PM (cică a vrut sa fie amenințare), dar nu il fac public. Oare de ce ? Ieri avea -4000 și din senin a ajuns pe -2500. Sper că avea script și nu a facut manual =)))) Totuși în noaptea de revelion? O idee bună de topic este: "Ce am facut in noaptea de revelion ?"VIS: Mi-am luat SP să imi dau plusuri/steluțe și să nu mai râdă Inesuka și DeliaPisii de mine =)))) https://media.giphy.com/media/xUA7bj6dUpIj0YCSAw/giphy.gifte -Ai exprimat exact ca pisicuts aici :)))) 92 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 2, 2018 Fa care dintre noi este de la țara ? =))))Aici erai la Spa-ul acela in Franța nu ? =))) 'ai de paula mea, ce cașcarabetă! :laugh2 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 2, 2018 'ai de paula mea, ce cașcarabetă! :laugh2Cașcarabeta ? =)))) Leșin de ras =)) 27 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 2, 2018 Asta care se pisa noaptea pe ea in pat și este uda, doar atâta poți ? =)) Bagă mare 1500 pe zi ca altfel nu are farmec =)) 27 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 2, 2018 Asta care se pisa noaptea pe ea in pat și este uda, doar atâta poți ? =)) Bagă mare 1500 pe zi ca altfel nu are farmec =)) E proastă rău de tot. Poate da 100 de puncte minus maxim pe zi. 1 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 2, 2018 E proastă rau de tot. Poate da 100 de puncte minus maxim pe zi. Este slaba rău =)) 27 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum