badmadafaka Reputație: 1435 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Ianuarie 4, 2018 Și vezi ca a mai apărut "unu" la discuții generale =))Amazoanele sunt clonele Tantzei!=))) 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2018 Nu-ti place egalitatea, doar in haita va place sa tabarati pe unul singurDin acest motiv îți faci tu conturi clona ? =))) Te susți singura =)) 27
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2018 Amazoanele sunt clonele Tantzei!=)))Tanza rupe clantza =)) 29
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Ianuarie 4, 2018 Tanza rupe clantza =))Tantza clantza ambulanta 3
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2018 Tantza clantza ambulanta=))) 27
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 A aparut Vis umed a disparut Vistantric.Coincidenta?N-are cum =))))Scuze pentru minus .am dat Din greseala. Like:) 104 4
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2018 Am găsit-o pe vis =))) https://www.facebook.com/LADbible/videos/4343231885723968/ 28
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 4, 2018 Claaariiii! 5
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Postat Ianuarie 4, 2018 Inesuka si Delia s-au pisat din nou pe Adina.GILF si Vis. G_O_L_D_E_N S_H_O_W_E_R. 1 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Hai cu neata ! "H'amazoanele" s-a trezit ? :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Hai cu neata ! "H'amazoanele" s-a trezit ? :) https://www.youtube.com/watch?v=M3MfuFoULYICre că sa uită la Csena :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Tu ești fa cățelușa mea , tu ești obișnuita sa fi câine =))Cățea, Delia,cățea 😋ðŸ˜ðŸ˜‚😂😂 27 1
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Ianuarie 4, 2018 HAHAHAHAHAHA. CE DOBITOACA !!!!
ciocolataaa Reputație: 225 Postat Ianuarie 4, 2018 Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2018 O trupa de amazoane, pfoa, bai mai dava`n kilu` meu de sarantoci, eu am impresia ca voi ati creat aici un fel de comunitate daia periculoasa, cu fel si fel de implicari periculoase, cred ca aveti si pistoale, sau asta credeti voi? Daca esti vagaboanta pe sabia ta, bravo tie, dar daca de pe urma ta mananca multi altii si tu nu esti decat o bucata de carne exploatata si lasati vrajeala cu protectia cu plm, inseamna ca nu valorezi nimic.
ciocolataaa Reputație: 225 Postat Ianuarie 4, 2018 Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2018 dublu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 dubluGreșit,valorezi ceva,că dacă nu valorai nu mai voiau alții să mănânce de pe spatele tau.. 26
ciocolataaa Reputație: 225 Postat Ianuarie 4, 2018 Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2018 Greșit,valorezi ceva,că dacă nu valorai nu mai voiau alții să mănânce de pe spatele tau..Las`o in doamne iarta`ma ca poti sa fii chiar si stramba si tot gasesti pe unu sa iti ofere ceva sa te futa, daca vrea lumea sa manance dupa urma ta.
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Ianuarie 4, 2018 SA VINA AMAZOANELE.HAHAHAHHA
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Las`o in doamne iarta`ma ca poti sa fii chiar si stramba si tot gasesti pe unu sa iti ofere ceva sa te futa, daca vrea lumea sa manance dupa urma ta.Fiecare om este frumos sau atrăgător in felul lui. Vezi tu,in mintea oamenilor sa pus aceasta bariera intre a fi frumos și a fi urât ... Dar ,hai sa îți spun o vorba . Oameni cu caracter de 5 lei,îmbrăcați în haine de milioane . Oameni cu caracter de milioane ,îmbrăcați de 5 lei . Pe premiza asta se merge . Și cum spuneai tu mai sus, tot valorezi ceva,oricât de "strâmbă" ai fi . Nu trebuie sa valorezi ceva in fata unor oameni de 5 bani ,atâta timp cât tu știi cât valorezi cu adevărat . Și ce crezi ,până și cele mai frumoase manechine când își dau "gletul" jos , sunt niste hidoșenii,și tot se mănâncă după spatele lor , așa că ,și alea valorează ceva. 26
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Ianuarie 4, 2018 Imi place mult avatarul tau. Te pup A.
ciocolataaa Reputație: 225 Postat Ianuarie 4, 2018 Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2018 Fiecare om este frumos sau atrăgător in felul lui. Vezi tu,in mintea oamenilor sa pus aceasta bariera intre a fi frumos și a fi urât ... Dar ,hai sa îți spun o vorba . Oameni cu caracter de 5 lei,îmbrăcați în haine de milioane . Oameni cu caracter de milioane ,îmbrăcați de 5 lei . Pe premiza asta se merge . Și cum spuneai tu mai sus, tot valorezi ceva,oricât de "strâmbă" ai fi . Nu trebuie sa valorezi ceva in fata unor oameni de 5 bani ,atâta timp cât tu știi cât valorezi cu adevărat . Și ce crezi ,până și cele mai frumoase manechine când își dau "gletul" jos , sunt niste hidoșenii,și tot se mănâncă după spatele lor , așa că ,și alea valorează ceva.Eu vorbesc aici despre exploatare, si cele care se lasa exploatate si se dau ce nu sunt. Logic ca fiecare persoana valoreaza ceva. Hai ca dam din una in alta :)) te pup
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Eu vorbesc aici despre exploatare, si cele care se lasa exploatate si se dau ce nu sunt. Logic ca fiecare persoana valoreaza ceva. Hai ca dam din una in alta :)) te pupEste fix problema lor , nu știu de ce te+ar interesa pe tine ,care doar te duci plătești, futi, și pleci acasă la nevasta . 26
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Imi place mult avatarul tau. Te pup A.Și eu te pup , mulțumesc . 26
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Imi place mult avatarul tau. Te pup A.Și eu te pup , mulțumesc . 26
ciocolataaa Reputație: 225 Postat Ianuarie 4, 2018 Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2018 Este fix problema lor , nu știu de ce te+ar interesa pe tine ,care doar te duci plătești, futi, și pleci acasă la nevasta .Dar nu m`as duce la astea de sunt numai cu cearta pe aici, pe mine unu ma face sa ma gandesc de doua ori inainte.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum