Sari la conținut

Picon da puncte negative cu mare bucurie :D

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Picon se bucura sa dea puncte minus cand nu ii convine ce se scrie.

Foarte interesant sa vezi pe cineva devenit troll dupa ce chiar el a primit zeci de mii de puncte minus. Se pare ca singura lectie din respectiva experienta este ca este mai placut sa dai puncte minus, decat sa primesti puncte minus. 

O mare satisfactie pe omul care se plangea ca se dau puncte minus ca razbunare sau cand nu se intalnesc aceleasi pareri. 

Foarte simpatic sa vezi devenirea cuiva in Troll. Noroc ca sunt destule poduri care sa adaposteasca pe acestia :D 

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Foarte interesant sa vezi pe cineva devenit troll dupa ce chiar el a primit zeci de mii de puncte minus. Se pare ca singura lectie din respectiva experienta este ca este mai placut sa dai puncte minus, decat sa primesti puncte minus. 

O mare satisfactie pe omul care se plangea ca se dau puncte minus ca razbunare sau cand nu se intalnesc aceleasi pareri. 

Foarte simpatic sa vezi devenirea cuiva in Troll. Noroc ca sunt destule poduri care sa adaposteasca pe acestia :D

Te dor punctele, este?

Băi pulică, nu am de gând să ma cert cu tine, pentru că ești "subțire" rău!

P.S. Acesta este atacul rechinului de acvariu. 'ai de pwla mea!

• Like 8
  • Minus 1
Postat

Daca te doare da-i si tu cu minus...cat mai poti.

Iar el da cand are chef si cat mai poate.

Adica pana cand il va mai tine verde Motanul.

• Like 2
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Mi-se pare corect, d-aia si exista varianta de minus :)

• Like 2
Postat

Eu nu dau minus. Eu am facut mare scandal pentru faptul ca se face abuz de puncte minus. Forumul asta a pierdut multe fete si multi useri din cauza punctelor minus.

Daca am zis odata ca nu sunt impacat cu punctele minus, nu o sa ma sucesc acum ca un senil (a se vedea Picon) ca sa ma folosesc de puncte minus ca sa oftic un cetatean senil fara perspective si lipsa de abilitati pentru a isi indeplini visul de a fi ascultat, venerat si laudat pentru posibilitatile lui intelectuale. 

Eu sunt aici pentru fete. Sunt pentru placeri, pentru relaxare si pentru sex. Nu sunt aici ca sa dau puncte minus si tin mult la forumul asta ce ne gazduieste si apreciez eforturile adminului. 

Picon este aici pentru a isi da cu pararea, pentru a obtine fani, prieteni, viata sociala si pentru incredere in propria persoana ca are valoare. Noi avem sau ne construim asta in viata reala, aici suntem pentru placeri si pentru dezinhibare. Sunt sigur ca sunt multe motive pentru care suntem pe forum, dar eu sunt o persoana aici pentru placeri si relaxare, dar si pentru a participa la proiectul unic al adminului. 

Eu sunt pentru placere, nu pentru intelectualismele lui Picon. Sunt contra oricarei activitati care ne saraceste forumul de fete si de useri, asa cum erau punctele minus. Picon se pare ca se oftica ca nu da el ban, nu ca primesc altii ban. Poate sa continue sa imi dea puncte minus, isi arata doar neputinta. Smei pe internet sunt destui, eu prefer viata reala. 

De asemenea, ma tin de principii. Am fost contra punctelor minus cand le primea toata lumea, inclusiv eu, sunt impotriva lor si acum cand pot sa dau puncte minus. Picon era impotriva punctelor minus cand le primea el, acum i-ar face mare placere sa dea ban ca in jungla pe aici. E un mic troll neinteresant. 

si daca vorbim de fizic, hai sa vorbim de fizic. sunt subtire. am patratele. am abdomen. sunt sportiv. tu esti subtire? 

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

Eu sunt aici pentru fete. Sunt pentru placeri, pentru relaxare si pentru sex. Nu sunt aici ca sa dau puncte minus si tin mult la forumul asta ce ne gazduieste si apreciez eforturile adminului. 

Pai daca esti pentru fete, placeri, relaxare si sex da-le in pula ta de puncte cu minus.

Fa-te politician, ca am vazut ca esti foarte inflacarat pe multe threaduri.

Tu crezi ca o sa il schimbi pe picon la ale lui 50 de primaveri(de futut)?

Uite, iti dau eu azi 20 de plusuri ca sa iti mai vina inima la loc.

• Like 5
  • Minus 3
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa
Postat

Vai de plm, cat mai plangeti dupa puncte, milogilor. :slap2

+ 1

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Eu nu dau minus. Eu am facut mare scandal pentru faptul ca se face abuz de puncte minus. Forumul asta a pierdut multe fete si multi useri din cauza punctelor minus.

Daca am zis odata ca nu sunt impacat cu punctele minus, nu o sa ma sucesc acum ca un senil (a se vedea Picon) ca sa ma folosesc de puncte minus ca sa oftic un cetatean senil fara perspective si lipsa de abilitati pentru a isi indeplini visul de a fi ascultat, venerat si laudat pentru posibilitatile lui intelectuale. 

Picon este aici pentru a isi da cu pararea, pentru a obtine fani, prieteni, viata sociala si pentru incredere in propria persoana ca are valoare. Noi avem sau ne construim asta in viata reala, aici suntem pentru placeri si pentru dezinhibare. Sunt sigur ca sunt multe motive pentru care suntem pe forum, dar eu sunt o persoana aici pentru placeri si relaxare, dar si pentru a participa la proiectul unic al adminului. 

Eu sunt pentru placere, nu pentru intelectualismele lui Picon. Sunt contra oricarei activitati care ne saraceste forumul de fete si de useri, asa cum erau punctele minus. Picon se pare ca se oftica ca nu da el ban, nu ca primesc altii ban. Poate sa continue sa imi dea puncte minus, isi arata doar neputinta. Smei pe internet sunt destui, eu prefer viata reala. 

De asemenea, ma tin de principii. Am fost contra punctelor minus cand le primea toata lumea, inclusiv eu, sunt impotriva lor si acum cand pot sa dau puncte minus. Picon era impotriva punctelor minus cand le primea el, acum i-ar face mare placere sa dea ban ca in jungla pe aici. E un mic troll neinteresant. 

si daca vorbim de fizic, hai sa vorbim de fizic. sunt subtire. am patratele. am abdomen. sunt sportiv. tu esti subtire?

Prostane, am spus "subțire", dar nu în sens fizic, ci intelectual. Postarea ta și remarca aceasta, este o confirmare.

Pe de altă parte, nu mai plânge ca o pizdă pentru câteva minusuri (vreo 5-6), date pentru a te vedea cum reactionezi! Se vede clar că te afectează, nărodule, însăși deschiderea acestui topic, fiind relevantă.

Nu în ultimul rând, arată-mi unde mă plâng eu de puncte, dacă acele caterinci, tu le consideri ca fiind lamentări!

Toată povestea a început pe topicul lui Andreeanew, unde rechiașul ăsta de acvariu, începuse iar cu politica, eu intervenind în încercarea de a reveni la normalitate. De atunci, a turbat rechinașul nostru...

• Like 4
  • Minus 1
Postat

a ignora o problema nu face sa fie rezolvata.

daca picon vrea sa fie o problema, nu o sa o ignor. o sa o rezolv. 

nu este enervant sa vezi un dobitoc cand face mare impresii de intelectual? uite la picon, se crede asa de destept incat el crede ca nu m am prins unde batea el cu subtire. bineinteles ca avand un complex de superioritate i se pare imposibil ca unii ca noi sa intelegem "fineturile" lui.

eu de fapt am inteles, dar fac misto de faptul ca el nu este slab, este doborat de un fizic dezastru. bineinteles, posibilitatea ca altcineva sa poata face misto il depaseste. :))

saracul prapadit. dar nu putem sa il ignoram. putem totusi sa facem misto de el si sa ne prefacem ofuscati, poate face infart :D

nu concuram cu el, dar moama ce funny este sa il imboldesti, sa il starnesti, sa arunci niste vorbe despre o recunoastere a limitelor lui fizice, psihice si intelectuale. este maxim de amuzant, dar trebuie sa fie contestat. aici nu este un site de intelectualiasme sau discutii filosofice, dar pentru ca el nu poate intra pe astfel de forumurile se dezlantuie aici. oki doki. aici vorbim de sex si de femei, nu picon ar trebui sa fie centrul atentiei. 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ca de obicei cand se ia cineva de Picoaie apare si fi-su nelegitim...ala care acum vreo 2 luni – pe vremea banarii – se miliogea pe la cine putea ca sa obtina si el puncte de reputatie...dupa ce il adusesera baietii pe sute de minusuri. Noroc de el ca era verde. Si putea da. Asa ca face si el acum ce face tata-su...da cu minus cui i se pune pata...desi nu este decat un jucator de Fazane si pupincurist de prima mana.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Picon da minusuri cand nu i convine ceea ce spui despre el nicidecum sa te incerce.

Aceleasi texte le foloseste cu toti,asta inseamna sa fi prafuit,învechit,frustrat,demodat,bătrân etc etc

P.S

Hai cu minusul Picur

• Like 2
Postat

a ignora o problema nu face sa fie rezolvata.

daca picon vrea sa fie o problema, nu o sa o ignor. o sa o rezolv. 

nu este enervant sa vezi un dobitoc cand face mare impresii de intelectual? uite la picon, se crede asa de destept incat el crede ca nu m am prins unde batea el cu subtire. bineinteles ca avand un complex de superioritate i se pare imposibil ca unii ca noi sa intelegem "fineturile" lui.

eu de fapt am inteles, dar fac misto de faptul ca el nu este slab, este doborat de un fizic dezastru. bineinteles, posibilitatea ca altcineva sa poata face misto il depaseste. :))

saracul prapadit. dar nu putem sa il ignoram. putem totusi sa facem misto de el si sa ne prefacem ofuscati, poate face infart :D

nu concuram cu el, dar moama ce funny este sa il imboldesti, sa il starnesti, sa arunci niste vorbe despre o recunoastere a limitelor lui fizice, psihice si intelectuale. este maxim de amuzant, dar trebuie sa fie contestat. aici nu este un site de intelectualiasme sau discutii filosofice, dar pentru ca el nu poate intra pe astfel de forumurile se dezlantuie aici. oki doki. aici vorbim de sex si de femei, nu picon ar trebui sa fie centrul atentiei.

Psihologul ce a spus? Mai scapi?

Picon da minusuri cand nu i convine ceea ce spui despre el nicidecum sa te incerce.

Aceleasi texte le foloseste cu toti,asta inseamna sa fi prafuit,învechit,frustrat,demodat,bătrân etc etc

P.S

Hai cu minusul Picur

Vizitele scurte sunt cela mai placute, ai spus ce-ai vrut, acum, du-te!
  • Like 5
  • Minus 1
Postat

nu mai plânge ca o pizdă pentru câteva minusuri (vreo 5-6), date pentru a te vedea cum reactionezi!

Asa-i ca-ti place sa dai cu minus...ca sa "testezi" reactia unora.

Ce tristi veti fi - unii dintre voi - cand va va lua Motanul "jucaria".

Peste cateva zile :laugh2

• Like 2
Postat

Asa-i ca-ti place sa dai cu minus...ca sa "testezi" reactia unora.

Ce tristi veti fi - unii dintre voi - cand va va lua Motanul "jucaria".

Peste cateva zile :laugh2

Și dacă nu o ia? Îți tai venele cu spada, muschetarul pulii?
  • Like 5
  • Minus 1
  • Oras:Aici și acolo
Postat

Domnule Picon ce ar fi să vă dau și eu câteva zeci de minusuri pe zi. Așa de plăcere. Și de curiozitate. Să văd cum reacționați. Ca să vă citez.

• Like 3
Postat

Domnule Picon ce ar fi să vă dau și eu câteva zeci de minusuri pe zi. Așa de plăcere. Și de curiozitate. Să văd cum reacționați. Ca să vă citez.

Dar vă rog!

Vizitator
Postat

Imi poti da mie Laura.

Eu nu o sa ma plang precum Mihai si Cristi care in lipsa de fazanel asta fac.

Postat

Dar vă rog!

Mă mai gândesc

Imi poti da mie Laura.

Tu ai nevoie doar de cele pozitive.

Îmi pare rău.

Aștept cereri din provincie.

• Like 2
Vizitator
Postat

Mă mai gândesc

Tu ai nevoie doar de cele pozitive.

Îmi pare rău.

Aștept cereri din provincie.

Nu stii adresa mea. Sper ca nu ma spionezi.

• Minus 3

Vizitator
Postat

Te gaseste la DIICOT

APORT!!

Nu e destul ca te-ai facut de cacat si tu si Justcaca cu faza cu DIICOTUL :))))))

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...