Sari la conținut

Picon da puncte negative cu mare bucurie :D

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu e destul ca te-ai facut de cacat si tu si Justcaca cu faza cu DIICOTUL :))))))

Singurul care s a facut de cacat esti tu...ai o problema daca nu constientizezi astaðŸ˜ðŸ˜
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Singurul care s a facut de cacat esti tu...ai o problema daca nu constientizezi asta

Laky tu si cu cucoana aia ati spus ca muncesc la DIICOT si v-ati facut de cacat pe tot forumul . Pe adresa aia ai vazut cate firme sunt ?  :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Minus 3
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Picon doar ne donează punctele negative...dar noi nu reusim să intelegem marinimia din gestul său!

• Like 13
  • Minus 15
Postat

Laky tu si cu cucoana aia ati spus ca muncesc la DIICOT si v-ati facut de cacat pe tot forumul . Pe adresa aia ai vazut cate firme sunt ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Te a luat nervul iar de scrii cu fonturi marite?

Ia ti pastileleðŸ˜ðŸ˜

Vizitator
Postat

Te a luat nervul iar de scrii cu fonturi marite?

Ia ti pastilele

Sunt foarte calm. Sa vada lumea ce destept esti :laugh2 :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ia uite picon sclavetul imi da si plus cand zic de el ca e poponar =))

Eroare de tastare, retardel!

Ai de :) mea, picoane, ce ai ajuns.

O gramada din legile lui Murphy se pot aplica, fara nici o problema, (nul)existentei tale.

Iar te bagi mă, ca supozitorul? 

Picon doar ne donează punctele negative...dar noi nu reusim să intelegem marinimia din gestul său!

Vis, taci!

,,, și sapă!

Mă mai gândesc

Tu ai nevoie doar de cele pozitive.

Îmi pare rău.

Aștept cereri din provincie.

Ok.

• Minus 1
  • Oras:Pe culmile curviei
Postat

Eu nu dau minus. Eu am facut mare scandal pentru faptul ca se face abuz de puncte minus. Forumul asta a pierdut multe fete si multi useri din cauza punctelor minus.

Daca am zis odata ca nu sunt impacat cu punctele minus, nu o sa ma sucesc acum ca un senil (a se vedea Picon) ca sa ma folosesc de puncte minus ca sa oftic un cetatean senil fara perspective si lipsa de abilitati pentru a isi indeplini visul de a fi ascultat, venerat si laudat pentru posibilitatile lui intelectuale. 

Eu sunt aici pentru fete. Sunt pentru placeri, pentru relaxare si pentru sex. Nu sunt aici ca sa dau puncte minus si tin mult la forumul asta ce ne gazduieste si apreciez eforturile adminului. 

Picon este aici pentru a isi da cu pararea, pentru a obtine fani, prieteni, viata sociala si pentru incredere in propria persoana ca are valoare. Noi avem sau ne construim asta in viata reala, aici suntem pentru placeri si pentru dezinhibare. Sunt sigur ca sunt multe motive pentru care suntem pe forum, dar eu sunt o persoana aici pentru placeri si relaxare, dar si pentru a participa la proiectul unic al adminului. 

Eu sunt pentru placere, nu pentru intelectualismele lui Picon. Sunt contra oricarei activitati care ne saraceste forumul de fete si de useri, asa cum erau punctele minus. Picon se pare ca se oftica ca nu da el ban, nu ca primesc altii ban. Poate sa continue sa imi dea puncte minus, isi arata doar neputinta. Smei pe internet sunt destui, eu prefer viata reala. 

De asemenea, ma tin de principii. Am fost contra punctelor minus cand le primea toata lumea, inclusiv eu, sunt impotriva lor si acum cand pot sa dau puncte minus. Picon era impotriva punctelor minus cand le primea el, acum i-ar face mare placere sa dea ban ca in jungla pe aici. E un mic troll neinteresant. 

si daca vorbim de fizic, hai sa vorbim de fizic. sunt subtire. am patratele. am abdomen. sunt sportiv. tu esti subtire?

Ai dat si tu puncte rosii, ipocritule. Degeaba te dai mironosita.

Si nu esti aici doar pentru placere, prefacutule, ocazional mai faci pe desteptul in ale politicii, desi esti prost de bubui.

Io zic sa ramai cu limba in pizda Dorinei de la Cluj, ala-i nivelul tau.

• Like 2
Postat

Simt duhoare de boşorog ipocrit. O fi ieşit vreunul de la naftalină.

Da! Mata'. 

• Minus 1
Postat

Mă mai gândesc

Tu ai nevoie doar de cele pozitive.

Îmi pare rău.

Aștept cereri din provincie.

Da-mi mie minusuri, penibilo. Cam astea ti-s placerile in viata. Ce-si mai bate joc Pisicul de voi cu punctele alea. Voi traiti intr-un univers ridicol, retarzi ai minusurilor, abia astept ca viata sa va dea una peste bot, una reala.

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ai dat si tu puncte rosii, ipocritule. Degeaba te dai mironosita.

Si nu esti aici doar pentru placere, prefacutule, ocazional mai faci pe desteptul in ale politicii, desi esti prost de bubui.

Io zic sa ramai cu limba in pizda Dorinei de la Cluj, ala-i nivelul tau.

Stai , ca Doina de la Cluj este piesa grea , asa s-a scris pe aici.

Multi ar vrea sa ajunga intre picioarele ei....hmmmm

Postat

ingrijoratoare tendinta a tipilor ce voteaza cu psd peste tot si intotdeauna. acum dau si puncte negative. Picon Psd ist...ufff

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Night's Watch
  • Oras:Night's Watch
Postat

Fiecare profita de plus, minus. Am vazut cativa cate fac schimb de puncte. Zici ca e schimb de abtipilduri.

• Like 1
  • Minus 7
Vizitator
Postat

Fiecare profita de plus, minus. Am vazut cativa cate fac schimb de puncte. Zici ca e schimb de abtipilduri.

In curand ai sa auzi asemenea dialoguri:

"Pui, nu faci deloc anal ?" Ea: "Ba da, dar te costa 50 000 de puncte de reputatie pozitiva !". El: "Si pentru anal neprotejat cate puncte vrei ?" Ea: "Cred ca 150 000 de puncte ar fi suficiente !" =)) =)) =))

(Sper sa ramana la stadiul de pamflet)....

• Like 2
Vizitator gvbolovan
Postat

In curand ai sa auzi asemenea dialoguri:

"Pui, nu faci deloc anal ?" Ea: "Ba da, dar te costa 50 000 de puncte de reputatie pozitiva !". El: "Si pentru anal neprotejat cate puncte vrei ?" Ea: "Cred ca 150 000 de puncte ar fi suficiente !" =)) =)) =))

(Sper sa ramana la stadiul de pamflet)....

Nu spera si nu ai teama... :laugh2

Vizitator gvbolovan
Postat

Nu cativa, marea majoritate :P Inclusiv eu, de cand cu SP-urile. Partea buna in ceea ce ma priveste, e ca eu ma consider vindecabil, intrucat am trecut de primul pas: am acceptat ca am o problema :)  :laugh2

Postat

ingrijoratoare tendinta a tipilor ce voteaza cu psd peste tot si intotdeauna. acum dau si puncte negative. Picon Psd ist...ufff

Băi pulică,  oricine nu e de acord cu tine, e PSD-ist? Maniacule!

• Like 4

• Oras:Cuburești
  • Oras:Cuburești
Postat

Picon se bucura sa dea puncte minus cand nu ii convine ce se scrie.

Foarte interesant sa vezi pe cineva devenit troll dupa ce chiar el a primit zeci de mii de puncte minus. Se pare ca singura lectie din respectiva experienta este ca este mai placut sa dai puncte minus, decat sa primesti puncte minus. 

O mare satisfactie pe omul care se plangea ca se dau puncte minus ca razbunare sau cand nu se intalnesc aceleasi pareri. 

Foarte simpatic sa vezi devenirea cuiva in Troll. Noroc ca sunt destule poduri care sa adaposteasca pe acestia :D

Atât îl duce capul... Mă rog, mai exact - nu îl duce. Nu ne referim la vârstă și alte cele.

Orice cuvânt în plus ar fi de prisos.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...