sharkattack Reputație: 1171 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 13, 2018 Picon sfatuieste. hai sa ascultam niste sfaturi copy/paste de la o gura celebra pentru supt si resupt sfaturi :D obi wan Picon, hai mai da-ne niste sfaturi. copy/paste te rugam 2 3
arramis Reputație: -1718 Postat Februarie 3, 2018 Postat Februarie 3, 2018 Pai da.Daca Motanul l-a "uitat" verde.Si pe el. Si pe multi altii.In timp ce unii sunt fraieri si isi platesc conturile verzi :slap2 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 3, 2018 Pai da.Daca Motanul l-a "uitat" verde.Si pe el. Si pe multi altii.In timp ce unii sunt fraieri si isi platesc conturile verzi :slap2C'est la vie! :laugh2 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 3, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 3, 2018 E normal sa luam teapa dupa teapa cand sunt unii ca tine care isi vand parerea si chiar curul. Care e costul tau Picon? Daca te-ai vandut la PSD pentru o tigaie, banuiesc ca ai un pret si pentru a fi futut in cur. Parerea cred ca e chiar ieftina. Ce castigi ca pastoresti atatea discutii si forumuri ale fetelor? Poate ca imi iau teapa dupa teapa, dar e pe banul meu si o zic aici, sa nu se arda si alti. Eu nu zic cine sunt de pe forum, tu doar asa mergi. Cu mandrie in piept ca esti PICON. Un coate goale. Un terchea berchea care nu poate decat copy paste si fasole. Te-ai fasolit de tot. Esti expirat. Duhnesti a fasole uitata pe pervaza in care s-au basit pisicile vecinului. :) Fasole pipilicoasa ...s-a ramolit total , mosul , in ultimile 6 luni si a dat-o in mintea copiilor 4
arramis Reputație: -1718 Postat Februarie 7, 2018 Postat Februarie 7, 2018 s-a ramolit total , mosul , in ultimile 6 luni si a dat-o in mintea copiilorLike.
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 11, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 11, 2018 UPeu nu pot sa fiu relaxat cand un user, Picon, ameninta, domina cam toate discutiile, dicteaza ce fete sunt bune si ce fete nu trebuie certate. nu pot sa fiu relaxat cand un psd ist ca Picon dicteaza si face regulilele in asa fel incat userii simpli sa nu isi spuna parerea, iar eu sa imi iau teapa, dupa teapa, dupa teapa. E foarte bine daca nu suntem de acord cu anumite influente care observam ca nu ne aduc ceva benefic, ceva măcar mulțumitor...eu i-am prins acum cum se vaită ca toată lumea tace si ca lor nu accept să le răspund la telefon.Ei au fost agresivi față de oameni si au descurajat o intenție buna...iar acum îi vad plangandu-se.Ar trebui cumva sa accept o intalnire cu ei si să ii mângâi pe crestet, să îi cred oare capabili de sentimente mai bune si de o anume decență, mă pot încrede pentru a putea sa le acord proba nevinovăției lor care ar putea face mult bine pe viitor???Hmm, ei imi cer mie un efort suplimentar cand ei se plâng că nu se merită efortul de a incerca sa facă un gest pentru a ma întâlni sau a respecta măcar pe-un alt coleg de-al lor care le-a luat-o inainte printr-o simpla întâmplare...Dar care acum tace, văzând certuri, atacuri, jigniri si agresiuni verbale!Aceasta vor oare, vor să ne arate limitele lor si punctele slabe ale unor caractere imature care se cred miezul "problemei"? 1
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2018 Postat Septembrie 11, 2018 piconel smecherel... a luat titlul de cel mai chelios curvar din Matasari.
paul441 Reputație: -158 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Calea Mosilor Oras:Calea Mosilor Postat Septembrie 12, 2018 Nu stii adresa mea. Sper ca nu ma spionezi.O stiu eu, Calea Grivitei, nu zic numarul
paolo napoletano Reputație: -28 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:Campana Oras:Campana Postat Octombrie 8, 2018 Nu mai da ca nu mai are cu ce :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum