dmx dmx Reputație: 30698 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Nu de femei, de baragladine.Ia cu Listerine, ca iti trimite iuby vreo 3 turcaleti.Iar ai sosit retardatule. Iti curge scuipat din gura si-mi murdaresti pantofii Hai ca-ti dau si azi o masa calda #MILOGULE Ai de pula mea :)))) 4 13
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 7, 2018 Pa ines o ia toti la penis :( 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Pa ines o ia toti la penis :(Coxo ai o problema frate? 2 13
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 7, 2018 Coxo ai o problema frate?Tu aveai o problema atunci?? Stii tu cand Lasa-ma sa imi bag pula in cine vreau eu 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Coxo ai o problema frate?Eu cred ai o problema cu mine si nu stii cum sa te exprimi Am dreptate? Stiu ca nu sti scrie da un minus pt da :)))) 1 12
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Tu aveai o problema atunci?? Stii tu candLasa-ma sa imi bag pula in cine vreau euNu nu stiu cand.Da cine te o oprit pe tine sa ti bagi pula ? Ilumineaza problema 1 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Am corectat eu. l-ai uitat pe "cu"Halal corectie.... :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 I se spune nicu muschiulet. Sta pe banca in fata blocului unde activeaza tania/denisa.Barfa nu ma intereseaza. Nu ma atrage. Altceva . Astept. 103 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Nu sunt unul si acelasi user.Dylanbuc chiar il slujeste cu abnegatie si dintr-un adanc sentiment de admiratie pe Picon. Existenta unei lichele, Picon, implica, fara de tagada, existenta unui lacheu, Dylanbuc. Are toate calitatile unui lacheu : cretin, latrau si loial. Vai de :) lui.Fetito te-a lasat Hitler in rezerva si ai facut-o de oaie.PLM de idiot ce esti. Acum alta era soarta lumii. 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 hai siktir. Vorbiti de femei in lipsa lor ? =))))) asa terorizati ati ajuns , pretenași ? =))))))Vezi ca Miskin e gay. 2 2
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Ianuarie 7, 2018 Nu sunt unul si acelasi user.Dylanbuc chiar il slujeste cu abnegatie si dintr-un adanc sentiment de admiratie pe Picon. Existenta unei lichele, Picon, implica, fara de tagada, existenta unui lacheu, Dylanbuc. Are toate calitatile unui lacheu : cretin, latrau si loial. Vai de :) lui.Retardatule, medicamentele ti le mai iei? 2
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Ianuarie 7, 2018 Am, uneori, impresia ca Picon posteaza pe contul lui Dylan...si invers...Dylan posteaza pe contul lui Picon.Alfel nu imi explic de ce Dylan il apara cu asa convingere pe "taticul" ...ba chiar da cu minus postarilor care il privesc pe "taticul'.Fireste, Piconul va sustine ca el are un singur cont pe acest site :laugh2Cretinule, mai inventezi multe?! 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Cretinule, mai inventezi multe?!dylan ce mai faci pizda?Ai venit sa te fut ? Mare gura crocodilule
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 pe mine? ai vrut cinci pagini de show, nu ti-am oferitIar cauti bagare de seama. 103 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2018 https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/alerta-in-bucuresti-un-**spam editat**-este-cautat-de-politisti-855393 VIDEO. Alertă în București: Un **spam editat** este căutat de polițiști. Picon? Alertă printre poliţiştii bucureşteni. Este căutat un bărbat acuzat că a agresat sexual, vineri dimineaţă, doi copii de 5 şi de 9 ani, în cartierul Drumul Taberei. - ai pareri pe orice subiect, pe asta ai ramas in mod ciudat tacut. nimic? te pitesti in spatele dreptului de a pastra tacerea? :)) Pe bune pe treaba asta nu este chiar nimic de ras , nu știu ce treaba ai tu cu Picon sau ca nu îl agreezi, dar nu este un topic normal. 28
sharkattack Reputație: 1171 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 8, 2018 sa facem un update: au aparut poze ce seamana foarte mult cu Picon (cei care il stiu il pot recunoaste) - el nu a negat pana acum - a continuat sa dea puncte minus ca un om onorabil - nu a negat nici ca e psd ist si ca asteapta ajutorul social si pensia luna de luna - eu pun pariu ca are si o tigaie de la PSD
sharkattack Reputație: 1171 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 8, 2018 aceste suspiciuni au aparut in momentul in care Picon a declarat ca nu vede vreo prolema intre relatii sexuale platite intre **spam editat**e si persoane peste 60 de ani. Poate ca nu prinde mereu un lift, dar cu siguranta are astfel de placeri. Pana acum nu a negat nimic. Nu a zis nimic. Doar puncte negative. Foarte trista treaba.
sharkattack Reputație: 1171 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 8, 2018 Picon nu a mai postat in perioada in care era audiat suspectul pentru **spam editat**...PAM PAM PAMMM
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2018 Postat Ianuarie 8, 2018 Picon nu a mai postat in perioada in care era audiat suspectul pentru **spam editat**...PAM PAM PAMMMPerioada fiind ieri și azi A postat picon, stai liniștit tu... Pe ce subiect sensibil,îți faci tu talentul ... Alt subiect nu ai găsit? 27
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 8, 2018 sa facem un update: au aparut poze ce seamana foarte mult cu Picon (cei care il stiu il pot recunoaste) - el nu a negat pana acum - a continuat sa dea puncte minus ca un om onorabil - nu a negat nici ca e psd ist si ca asteapta ajutorul social si pensia luna de luna - eu pun pariu ca are si o tigaie de la PSD aceste suspiciuni au aparut in momentul in care Picon a declarat ca nu vede vreo prolema intre relatii sexuale platite intre **spam editat**e si persoane peste 60 de ani. Poate ca nu prinde mereu un lift, dar cu siguranta are astfel de placeri. Pana acum nu a negat nimic. Nu a zis nimic. Doar puncte negative. Foarte trista treaba. Picon nu a mai postat in perioada in care era audiat suspectul pentru **spam editat**...PAM PAM PAMMM Gata bă, poți ieși din casă, că nu te mai **spam editat**ează nimeni! :laugh2 L-au prins. P.S. Revin cu întrebarea: psihiatrii ce-au zis? Mai ai vreo șansă? 3
sharkattack Reputație: 1171 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 8, 2018 Gata bă, poți ieși din casă, că nu te mai **spam editat**ează nimeni! :laugh2 L-au prins. P.S. Revin cu întrebarea: psihiatrii ce-au zis? Mai ai vreo șansă? TE BUCURI. ai scapat de un concurent. e mare bataie acolo la tine in capsor. era cineva care iti lua paine, iti lua fetitele **spam editat**e, iti lua baieteii. uffff... acum deja ti ai mai revenit. e prima zi fara comentarii copy/paste. ti a revenit suflarea vlaga, esti doar tu in libertate.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 8, 2018 TE BUCURI. ai scapat de un concurent. e mare bataie acolo la tine in capsor. era cineva care iti lua paine, iti lua fetitele **spam editat**e, iti lua baieteii. uffff... acum deja ti ai mai revenit. e prima zi fara comentarii copy/paste. ti a revenit suflarea vlaga, esti doar tu in libertate. Revin cu întrebarea: psihiatrii ce-au zis? Mai ai vreo șansă? :laugh2 5
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat Ianuarie 8, 2018 Mă bucur că l -au depistat și l-au reținut pe individ. 3
sharkattack Reputație: 1171 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 8, 2018 Revin cu întrebarea: psihiatrii ce-au zis? Mai ai vreo șansă? :laugh2 Facem un pariu?tu ai 30.000 de copy paste-uri pe aici.Eu zic ca iti pot dedica 30.000 de posturi, toate unice, diferite si creative in care demonstrez ca esti super eroul kktului uscat (tu macar te poti abtine o singura zi sa nu dai copy paste sau sa folosesti aceleasi replici invechite? :))) inca concep costumul tau de super eroul al kktului uscat. caut grafician sa faca un astfel de costum.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 9, 2018 Facem un pariu?tu ai 30.000 de copy paste-uri pe aici.Eu zic ca iti pot dedica 30.000 de posturi, toate unice, diferite si creative in care demonstrez ca esti super eroul kktului uscat (tu macar te poti abtine o singura zi sa nu dai copy paste sau sa folosesti aceleasi replici invechite? :))) inca concep costumul tau de super eroul al kktului uscat. caut grafician sa faca un astfel de costum. :laugh2Du-te bă și te plimbă, agariciule!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum