picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2018 Am, uneori, impresia ca Picon posteaza pe contul lui Dylan...si invers...Dylan posteaza pe contul lui Picon.Alfel nu imi explic de ce Dylan il apara cu asa convingere pe "taticul" ...ba chiar da cu minus postarilor care il privesc pe "taticul'.Fireste, Piconul va sustine ca el are un singur cont pe acest site :laugh2Miky, ești bine, mă? Sau erau "nebune" ciupercile? 5 1
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Postat Ianuarie 7, 2018 Am, uneori, impresia ca Picon posteaza pe contul lui Dylan...si invers...Dylan posteaza pe contul lui Picon.Alfel nu imi explic de ce Dylan il apara cu asa convingere pe "taticul" ...ba chiar da cu minus postarilor care il privesc pe "taticul'.Fireste, Piconul va sustine ca el are un singur cont pe acest site :laugh2Coita vezi ca te suspectez de prostie cronica. 3 6
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Postat Ianuarie 7, 2018 Miky, ești bine, mă? Sau erau "nebune" ciupercile?Cine e Miky asta ? Il vad muit peste tot de multi useri.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2018 Coita vezi ca te suspectez de prostie cronica.Ce suspiciune frate? E certitudine. 4 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2018 Cine e Miky asta ? Il vad muit peste tot de multi useri.Un retardat. 5 1
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Postat Ianuarie 7, 2018 Ce suspiciune frate? E certitudine.Te cred. A postat numai aberatii. Am impresia ca are mai multe personalitati, stilul difera uneori. 3 6
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 7, 2018 sa-mi ia miky bilili in gura si ines sa dea sase 6 cu ele =)) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 sa-mi ia miky bilili in gura si ines sa dea sase 6 cu ele =))Iar iti dai like singur ? =))))) 103 2
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 7, 2018 Iar iti dai like singur ? =)))))normalla varsta mea imi permit orice!ia vezi dai 6-6 cu bilili alea ? =))) 1
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Am, uneori, impresia ca Picon posteaza pe contul lui Dylan...si invers...Dylan posteaza pe contul lui Picon.Alfel nu imi explic de ce Dylan il apara cu asa convingere pe "taticul" ...ba chiar da cu minus postarilor care il privesc pe "taticul'.Fireste, Piconul va sustine ca el are un singur cont pe acest site :laugh2Nu sunt unul si acelasi user.Dylanbuc chiar il slujeste cu abnegatie si dintr-un adanc sentiment de admiratie pe Picon. Existenta unei lichele, Picon, implica, fara de tagada, existenta unui lacheu, Dylanbuc. Are toate calitatile unui lacheu : cretin, latrau si loial. Vai de :) lui. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 normalla varsta mea imi permit orice!ia vezi dai 6-6 cu bilili alea ? =)))Zât. 103 2
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 7, 2018 Zât.Zat sa ii zici lu nicu ala de o fute pe tania si ii ia banii. Ai inteles fa? Vezi ca eu nu sunt pisicuts sa ii zici zat 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Zat sa ii zici lu nicu ala de o fute pe tania si ii ia banii. Ai inteles fa?Vezi ca eu nu sunt pisicuts sa ii zici zatNu stiu cine o fute pe Tanya si nici nu ma priveste. Zât ! :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Tanya se fute cine vrea pizda ei. 😊 103 1
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 7, 2018 Tanya se fute cine vrea pizda ei. Am auzit ca Nici te fute si pe tine
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Tanya se fute cine vrea pestele ei. Am corectat eu. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Am corectat eu. hai siktir. Vorbiti de femei in lipsa lor ? =))))) asa terorizati ati ajuns , pretenași ? =)))))) 103 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Am auzit ca Nici te fute si pe tineDar cine e acest Nicu ? Sponsorul ? Ca eu am auzit ca are femeia cativa ;) 103 2
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 hai siktir. Vorbiti de femei in lipsa lor ? =))))) asa terorizati ati ajuns , pretenași ? =))))))Nu de femei, de baragladine.Ia cu Listerine, ca iti trimite iuby vreo 3 turcaleti. 1
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 7, 2018 Dar cine e acest Nicu ? Sponsorul ? Ca eu am auzit ca are femeia cativa ;)Fa da-te-n pula mea si invata a scrie ca nu inteleg nimic din postarea asta Te astept sa vii la bucuresti sa intru si eu o data in tine. Nu stau mult 1
smardoiala Reputație: 5 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:buzau Oras:buzau Postat Ianuarie 7, 2018 I se spune nicu muschiulet. Sta pe banca in fata blocului unde activeaza tania/denisa. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Nu de femei, de baragladine.Ia cu Listerine, ca iti trimite iuby vreo 3 turcaleti.Care iuby ? Care listerine ? Eu ma spal cu pasta de dinti dupa fiecare tigara fumata Ceva povesti mai interesante ai ? Astept. =))))) 102 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Fa da-te-n pula mea si invata a scrie ca nu inteleg nimic din postarea astaTe astept sa vii la bucuresti sa intru si eu o data in tine. Nu stau multBine. Daca nu stai mult si ma platesti. Te accept. Dar fac totul protejat ca sa stii. Si doar soft sex. 103 1
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 7, 2018 Bine. Daca nu stai mult si ma platesti. Te accept. Dar fac totul protejat ca sa stii. Si doar soft sex.Acum vorbesc cu tine? Sau scrie rujatul ala.. Stim noi careEu fut doar in cur tare si apasat! 1
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 7, 2018 I se spune nicu muschiulet. Sta pe banca in fata blocului unde activeaza tania/denisa.Il cunoaste si ea foarte bine ca o fute si pe ea!!! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum