Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 a discuta despre imbecilitatea unui popor pe un forum frecventat de scursura acelei societati, mi se pare subiectul potrivit la locul potrivit.de ce este acest popor atat de idiot? unii spun ca lipsa modelelor e de vina; ei bine istoria romanilor e plina de fapte nobile si caractere luminoase, iar scoala, cel putin pe timpul meu, le aducea in discutie din plin. dar ce folos sa vorbesti despre modele unor imbecili - nici unul. maimute pline de ura si care se deplaseaza parca ar avea un bat in cur; nu vezi un singur roman care sa mearga normal - daca nu iti misti bucile cat mai inutil posibil si nu te asiguri ca exprimi ceva cu mersul de cacat atunci te-ai nascut degeaba. o tara de idioti care nu au fost in stare sa faca o singura autostrada de la a la z in 30 de ani.basinosi care conduc masini nemtesti cu milioane de km la bord. Romania e un teren viran.curvele si capsunarii sunt singurii care mai fac roata sa se invarta. priviri tampe, atitudini grobiene, prostie crasa - intr-un cuvant un popor de cacat. ungurii, polonezii sunt pe acelasi palier cu romanii, dar ei si-au gasit de mult identitatea; in vest sunt si ei inclusi in tagma est-europenilor de cacat, dar tarile lor se misca mult mai clar si mai frumos, spiritul civic este prezent acolo. din pacate acest popor va disparea in cateva zeci de ani. nu mai exista solutie salvatoare - le-am epuizat pe toate, au esuat toti cei care promiteau ceva. este prea mare mizeria umana - cateva oaze raspandite pe ici pe colo, in principal dincolo de Carpati, nu pot face nimic. asa cum americanii au inventat hiv ca sa scape de poponari si narcomani, asa ar trebui sa inventam si noi un virus care sa ne scape de ghertoi. 3 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 CTRL ALT DEL 2 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 a discuta despre imbecilitatea unui popor pe un forum frecventat de scursura acelei societati, mi se pare subiectul potrivit la locul potrivit.de ce este acest popor atat de idiot? ... Pai ti-ai dat singur raspunsul...pentru ca cuprinde scursuri ca mine si ca tine care frecventeaza un astfel de forum Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Pai ti-ai dat singur raspunsul...pentru ca cuprinde scursuri ca mine si ca tine care frecventeaza un astfel de forumLasa-l .... trăiește degeaba nepricepând nimic . Dar se crede interesant facand afirmații imbecile. 3 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Lasa-l .... trăiește degeaba nepricepând nimic . Dar se crede interesant facand afirmații imbecile.l-am lasat :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2018 Partajează Postat Ianuarie 6, 2018 Sunt alții care stau și mai rău.India, China, la nebunu ăla în Coreea :) Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 7, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 "capsunarii sunt singurii care mai fac roata să se învârtă..." 😅😈Ce aveți măi, cât vreți să mai râd de voi? 8 41 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 "capsunarii sunt singurii care mai fac roata să se învârtă..." Ce aveți măi, cât vreți să mai râd de voi? A spus si "curvele", nu ma fi suparata. 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 7, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 A spus si "curvele", nu ma fi suparata.Îmi pare rău pentru tine...dar nu trebuia să te dai de gol, ce vină am eu dacă mintea mea s-a oprit in loc fix acolo?! 9 40 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 a discuta despre imbecilitatea unui popor pe un forum frecventat de scursura acelei societati, mi se pare subiectul potrivit la locul potrivit.de ce este acest popor atat de idiot? unii spun ca lipsa modelelor e de vina; ei bine istoria romanilor e plina de fapte nobile si caractere luminoase, iar scoala, cel putin pe timpul meu, le aducea in discutie din plin. dar ce folos sa vorbesti despre modele unor imbecili - nici unul. maimute pline de ura si care se deplaseaza parca ar avea un bat in cur; nu vezi un singur roman care sa mearga normal - daca nu iti misti bucile cat mai inutil posibil si nu te asiguri ca exprimi ceva cu mersul de cacat atunci te-ai nascut degeaba. o tara de idioti care nu au fost in stare sa faca o singura autostrada de la a la z in 30 de ani.basinosi care conduc masini nemtesti cu milioane de km la bord. Romania e un teren viran.curvele si capsunarii sunt singurii care mai fac roata sa se invarta. priviri tampe, atitudini grobiene, prostie crasa - intr-un cuvant un popor de cacat. ungurii, polonezii sunt pe acelasi palier cu romanii, dar ei si-au gasit de mult identitatea; in vest sunt si ei inclusi in tagma est-europenilor de cacat, dar tarile lor se misca mult mai clar si mai frumos, spiritul civic este prezent acolo.din pacate acest popor va disparea in cateva zeci de ani. nu mai exista solutie salvatoare - le-am epuizat pe toate, au esuat toti cei care promiteau ceva. este prea mare mizeria umana - cateva oaze raspandite pe ici pe colo, in principal dincolo de Carpati, nu pot face nimic.asa cum americanii au inventat hiv ca sa scape de poponari si narcomani, asa ar trebui sa inventam si noi un virus care sa ne scape de ghertoi.Așa ... și? 4 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114240 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 spune ce ai pe suflet 2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Da ti drumu... Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 spune ce ai pe sufletNFHH Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 7, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 11 40 Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Ianuarie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Pai ti-ai dat singur raspunsul...pentru ca cuprinde scursuri ca mine si ca tine care frecventeaza un astfel de forumMa-ta este scursura, macata de carabusi si coropisnite, fu-ti rasa-ma-tii de proxenet wanna be, boshorog, handicapt si **spam editat**, parca esti o clona/frate/var muult mai prost al unuia dintre handicapatii forumului: lopix, marian cristescu, deceiver, killdebil, nobel, picon.anal, rafael.labar, obse.gaozar, inghiti-var pamantul de panarame, limbiste, urechiste, criptocomuniste, futu-i in gat pe aia care inca va tin in viatza prin pomeni, pensii si asistenta sociala. Magaia-te-ar eutanasia si limacsii-n cosciug, de ce rasa ma-tii terebuie ca toti aceia care viziteaza forumul sa fie niste secaturi limbiste, curiste, penale si penibile ca voi, ma muistilor ???? Mortzii, vii si ranitii vostri de secaturi sclerozate,limbiste si rablagite de batranetze, daca nu ast da o lege ca sa nu mai aveti acces la internet dupa 60 de ani, futu-va in gatzi de sugatori de pula fara coloana vertebrala ce sunteti. Venitzi in mortzii vostri de scursuri ale societatii cu argumente, de ce, eu si altii ca mine nu suntem normali, cand va futem in gatzi( la figurat si virtual, bineinteles, ca real de scarba pe care mi-o puteti produce, v-as chisa de la 3 metri in freza de boshorogi bulangii, rapanosi, mucegaitzi, flescaitzi si mancati de molii)... mortzii vostri de sclerozati, DA-V-AR AL DE SUS RUDE, CONSOARTE, COPII SI NEPOTI CA VOI LA SUFLET, CARCACTER SI MENTALITATE, sa va vad aruncati si lesinati de foame ca ultimii boschetari pe strazi. MAJORITATEA dintre noi nu suntem scursura societatzii, SUNTEM BARBATI, voi cei maxim 20-30 de panarame, proxenetzi, gainari, pamblicari, infractori de drept comun, boshorogi **spam editat**i sclerozati si alti dementzi dezaxatzi care va petreceti 24/24 timpul pe aici, nu suntetzi majoritatea, bai nenorocitzilor, suntem 10-15 milioane de oameni normali in tara asta, care se fut cum vor ei, cu cine vor ei si cand vor ei, pe bani, bomboane, mamaliga, shaorma, rachie sau moca, nu cum incercati voi sa induceti ideea ca orice pula plimbata/prinsa-n pizda, trebuie amendata cu pretzul corect al pieztii/oborului de peste, tzigani, moldoveni si ce -or mai fi, pisa-m-as pe rasa lor de muisti penali, ca Barbatzi nu pot/puteti fi numitzi !!! :@ Link spre comentariu
ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Iar s-a cufurit lumea pe aici :)Transpirația puturoasă a cheliilor grețoase a îngrețoşat din nou elita schopenhaueriană. Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Ma-ta este scursura, macata de carabusi si coropisnite, fu-ti rasa-ma-tii de proxenet wanna be, boshorog, handicapt si **spam editat**, parca esti o clona/frate/var muult mai prost al unuia dintre handicapatii forumului: lopix, marian cristescu, deceiver, killdebil, nobel, picon.anal, rafael.labar, obse.gaozar, inghiti-var pamantul de panarame, limbiste, urechiste, criptocomuniste, futu-i in gat pe aia care inca va tin in viatza prin pomeni, pensii si asistenta sociala. Magaia-te-ar eutanasia si limacsii-n cosciug, de ce rasa ma-tii terebuie ca toti aceia care viziteaza forumul sa fie niste secaturi limbiste, curiste, penale si penibile ca voi, ma muistilor ???? Mortzii, vii si ranitii vostri de secaturi sclerozate,limbiste si rablagite de batranetze, daca nu ast da o lege ca sa nu mai aveti acces la internet dupa 60 de ani, futu-va in gatzi de sugatori de pula fara coloana vertebrala ce sunteti. Venitzi in mortzii vostri de scursuri ale societatii cu argumente, de ce, eu si altii ca mine nu suntem normali, cand va futem in gatzi( la figurat si virtual, bineinteles, ca real de scarba pe care mi-o puteti produce, v-as chisa de la 3 metri in freza de boshorogi bulangii, rapanosi, mucegaitzi, flescaitzi si mancati de molii)... mortzii vostri de sclerozati, DA-V-AR AL DE SUS RUDE, CONSOARTE, COPII SI NEPOTI CA VOI LA SUFLET, CARCACTER SI MENTALITATE, sa va vad aruncati si lesinati de foame ca ultimii boschetari pe strazi. MAJORITATEA dintre noi nu suntem scursura societatzii, SUNTEM BARBATI, voi cei maxim 20-30 de panarame, proxenetzi, gainari, pamblicari, infractori de drept comun, boshorogi **spam editat**i sclerozati si alti dementzi dezaxatzi care va petreceti 24/24 timpul pe aici, nu suntetzi majoritatea, bai nenorocitzilor, suntem 10-15 milioane de oameni normali in tara asta, care se fut cum vor ei, cu cine vor ei si cand vor ei, pe bani, bomboane, mamaliga, shaorma, rachie sau moca, nu cum incercati voi sa induceti ideea ca orice pula plimbata/prinsa-n pizda, trebuie amendata cu pretzul corect al pieztii/oborului de peste, tzigani, moldoveni si ce -or mai fi, pisa-m-as pe rasa lor de muisti penali, ca Barbatzi nu pot/puteti fi numitzi !!! :@ Prea multe greșeli, se intampla ceva! Nu mai fuma din astea! 5 Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Ianuarie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Prea multe greșeli, se intampla ceva! Nu mai fuma din astea! Anonno/vis stricat, parca esti verisoara lor mai proasta si mai disperata de pula/bani, futu-te-ar cainii si pe tine in balamuc sau cand impartasesti coliva-n cimitir si cacatul ala de oly, putza de maimutza, buton de lift sa sa se uite, ca am uitat sa-l pomenesc in postarea precedenta. Ti-a trecut buba de la cur, de-ai prins iar tupeu/clanza, sau foamea si disperarea is atat de mari, cine marea moarta a lu muistu de picon de bagat iar in seama, bay other babornitza/zbarcitura/jartea dornica de atentie ? :350x Nu va mai bagatzi in seama cu mine ma jegurilor penale, sa va futa cainii-n balamuc de babe demente, ca nici un sloboz pishat nu am sa irosesc cu voi, sa fiti iubite si inconjurate de rame si caldura sufleteasca la 3 metri sub pamant, va cumpar eu izolatia termica. :hihat 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Ma-ta este scursura, macata de carabusi si coropisnite, fu-ti rasa-ma-tii de proxenet wanna be, boshorog, handicapt si **spam editat**, parca esti o clona/frate/var muult mai prost al unuia dintre handicapatii forumului: lopix, marian cristescu, deceiver, killdebil, nobel, picon.anal, rafael.labar, obse.gaozar, inghiti-var pamantul de panarame, limbiste, urechiste, criptocomuniste, futu-i in gat pe aia care inca va tin in viatza prin pomeni, pensii si asistenta sociala. Magaia-te-ar eutanasia si limacsii-n cosciug, de ce rasa ma-tii terebuie ca toti aceia care viziteaza forumul sa fie niste secaturi limbiste, curiste, penale si penibile ca voi, ma muistilor ???? Mortzii, vii si ranitii vostri de secaturi sclerozate,limbiste si rablagite de batranetze, daca nu ast da o lege ca sa nu mai aveti acces la internet dupa 60 de ani, futu-va in gatzi de sugatori de pula fara coloana vertebrala ce sunteti. Venitzi in mortzii vostri de scursuri ale societatii cu argumente, de ce, eu si altii ca mine nu suntem normali, cand va futem in gatzi( la figurat si virtual, bineinteles, ca real de scarba pe care mi-o puteti produce, v-as chisa de la 3 metri in freza de boshorogi bulangii, rapanosi, mucegaitzi, flescaitzi si mancati de molii)... mortzii vostri de sclerozati, DA-V-AR AL DE SUS RUDE, CONSOARTE, COPII SI NEPOTI CA VOI LA SUFLET, CARCACTER SI MENTALITATE, sa va vad aruncati si lesinati de foame ca ultimii boschetari pe strazi. MAJORITATEA dintre noi nu suntem scursura societatzii, SUNTEM BARBATI, voi cei maxim 20-30 de panarame, proxenetzi, gainari, pamblicari, infractori de drept comun, boshorogi **spam editat**i sclerozati si alti dementzi dezaxatzi care va petreceti 24/24 timpul pe aici, nu suntetzi majoritatea, bai nenorocitzilor, suntem 10-15 milioane de oameni normali in tara asta, care se fut cum vor ei, cu cine vor ei si cand vor ei, pe bani, bomboane, mamaliga, shaorma, rachie sau moca, nu cum incercati voi sa induceti ideea ca orice pula plimbata/prinsa-n pizda, trebuie amendata cu pretzul corect al pieztii/oborului de peste, tzigani, moldoveni si ce -or mai fi, pisa-m-as pe rasa lor de muisti penali, ca Barbatzi nu pot/puteti fi numitzi !!! :@Anonno/vis stricat, parca esti verisoara lor mai proasta si mai disperata de pula/bani, futu-te-ar cainii si pe tine in balamuc sau cand impartasesti coliva-n cimitir si cacatul ala de oly, putza de maimutza, buton de lift sa sa se uite, ca am uitat sa-l pomenesc in postarea precedenta. Ti-a trecut buba de la cur, de-ai prins iar tupeu/clanza, sau foamea si disperarea is atat de mari, cine marea moarta a lu muistu de picon de bagat iar in seama, bay other babornitza/zbarcitura/jartea dornica de atentie ? :350x Nu va mai bagatzi in seama cu mine ma jegurilor penale, sa va futa cainii-n balamuc de babe demente, ca nici un sloboz pishat nu am sa irosesc cu voi, sa fiti iubite si inconjurate de rame si caldura sufleteasca la 3 metri sub pamant, va cumpar eu izolatia termica. :hihatMsrinare, ce p.m. fumezi? Spune-i lui Vis! 3 1 Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Ianuarie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Msrinare, ce p.m. fumezi? Spune-i lui Vis! Hai mars la ghena/cimitir, ca nici pula nu ti/ vi-o mai dau a supt, ca de ros, oricum n-aveti dinti in gura, manca-var viermii de boshorogi cacatzi la cur, sclerozati si terminatzi ce sunteti, care singura bucurie in viata-va de cacat v-a ramas sa hartzuitzi lumea, in special tineretul(fetele) in virtual, de boshorogi impotenti, asistati social si **spam editat**i, picon futu-ti rasa ma-tii, aia comunista care ti-a lasat averea(ca aftfel erai boschetar pe strazi sau plimbai curve cu taxiul ca oly), mancata deja de viermi, nu ma face sa-mi bat capul cu tine si-n realitate, sa-ti dau pauza de de la forumul asta(ultima si singura ta bucurie in viata) de cateva luni/probabil pentru tot restul vietzii tale de cacat. Ma lipsesc de o suta de euro data unei femei si alte 3-4 cheltuite impreuna cu ea intr-o noapte, tu ce crezi ca ti se poate intampla benefic de vreo 500 de coco, daca-mi pun mintea cu tine si vin dupa tine prin bucale, la ''punct fix'', dar ce crezi ca ti se poate intampla daca nu ma fut o luna si investesc in tine vreo 2-3000 de coco si ''dau o tura cu 4-5 bajetzi nedusi la biserica, la o dixtractie de ''weekend in capitala'', tu crezi ca muia de gibon handicapt pe care ti-au prezentat-o bajetzii p-acilea, o sa te mai reprezinte, ai noroc futu-ti mortzii matii ,ca ma-ta-i moarta ca nici ea nu te-ar mai recunostea. :( Stiu cativa si pi sientru prin dorobantzi, dar aia te-ar da cu ruj/parfum/cloroform, ti-ar pune fuste, si te-ar plictisi prin tribunale, tu chiar vrei sa imbatranesti/mori in puscarie, tu chiar crezi ca esti atat de fosila/terminat/sclerozat ca sa scapi de puscarie/balamuc, te duci ma muistule, nu-ti mai cauta in batranetze/dementz/Alzheimer o scuza . Tu crezi ca vreunul dintre muistii aia ai tai de ''cunostinte/amici'' proxenetzi, ori sa-ti sara vreunul in aparare,cand te va lovi realitatea, bai cacat pansat ??? STAI IN MORTZII MA-TII IN BASTONUL/SCAUNUL CU ROTILE/PAMPERSII/BANCA/COSCIUGUL TAU, DE SECATURA CRIPTOCOMUNISTA PENALA SI SIFONARA !!! Si da, am fumat-o pe ma-ta, la nargilea, era stricata si mucegaita, plm poate d-aia te tratez asa, so, cu maxim respect manca-mi-ai pula din cotor tu si tot neamul tau, numai bine iti doresc, in MM, in cimitir/balamuc/parnaie ! :hihat Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Ma-ta este scursura, macata de carabusi si coropisnite, fu-ti rasa-ma-tii de proxenet wanna be, boshorog, handicapt si **spam editat**, parca esti o clona/frate/var muult mai prost al unuia dintre handicapatii forumului: lopix, marian cristescu, deceiver, killdebil, nobel, picon.anal, rafael.labar, obse.gaozar, inghiti-var pamantul de panarame, limbiste, urechiste, criptocomuniste, futu-i in gat pe aia care inca va tin in viatza prin pomeni, pensii si asistenta sociala. Magaia-te-ar eutanasia si limacsii-n cosciug, de ce rasa ma-tii terebuie ca toti aceia care viziteaza forumul sa fie niste secaturi limbiste, curiste, penale si penibile ca voi, ma muistilor ???? Mortzii, vii si ranitii vostri de secaturi sclerozate,limbiste si rablagite de batranetze, daca nu ast da o lege ca sa nu mai aveti acces la internet dupa 60 de ani, futu-va in gatzi de sugatori de pula fara coloana vertebrala ce sunteti. Venitzi in mortzii vostri de scursuri ale societatii cu argumente, de ce, eu si altii ca mine nu suntem normali, cand va futem in gatzi( la figurat si virtual, bineinteles, ca real de scarba pe care mi-o puteti produce, v-as chisa de la 3 metri in freza de boshorogi bulangii, rapanosi, mucegaitzi, flescaitzi si mancati de molii)... mortzii vostri de sclerozati, DA-V-AR AL DE SUS RUDE, CONSOARTE, COPII SI NEPOTI CA VOI LA SUFLET, CARCACTER SI MENTALITATE, sa va vad aruncati si lesinati de foame ca ultimii boschetari pe strazi. MAJORITATEA dintre noi nu suntem scursura societatzii, SUNTEM BARBATI, voi cei maxim 20-30 de panarame, proxenetzi, gainari, pamblicari, infractori de drept comun, boshorogi **spam editat**i sclerozati si alti dementzi dezaxatzi care va petreceti 24/24 timpul pe aici, nu suntetzi majoritatea, bai nenorocitzilor, suntem 10-15 milioane de oameni normali in tara asta, care se fut cum vor ei, cu cine vor ei si cand vor ei, pe bani, bomboane, mamaliga, shaorma, rachie sau moca, nu cum incercati voi sa induceti ideea ca orice pula plimbata/prinsa-n pizda, trebuie amendata cu pretzul corect al pieztii/oborului de peste, tzigani, moldoveni si ce -or mai fi, pisa-m-as pe rasa lor de muisti penali, ca Barbatzi nu pot/puteti fi numitzi !!! :@Iar ești, ma, stresat? :)))) 3 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Anonno/vis stricat, parca esti verisoara lor mai proasta si mai disperata de pula/bani, futu-te-ar cainii si pe tine in balamuc sau cand impartasesti coliva-n cimitir si cacatul ala de oly, putza de maimutza, buton de lift sa sa se uite, ca am uitat sa-l pomenesc in postarea precedenta. Ti-a trecut buba de la cur, de-ai prins iar tupeu/clanza, sau foamea si disperarea is atat de mari, cine marea moarta a lu muistu de picon de bagat iar in seama, bay other babornitza/zbarcitura/jartea dornica de atentie ? :350x Nu va mai bagatzi in seama cu mine ma jegurilor penale, sa va futa cainii-n balamuc de babe demente, ca nici un sloboz pishat nu am sa irosesc cu voi, sa fiti iubite si inconjurate de rame si caldura sufleteasca la 3 metri sub pamant, va cumpar eu izolatia termica. :hihat Ce faci, nenea? Tu citesti ce-ai scris? Departe de realitate tot ce ai înșirat acolo. Caldura sufleteasca zici? Ai tu habar ce este aia? Neah, nu știi tu din astea, tu cauți o femeie normala, uitasem, o normala care vine cu tine pentru 100 de euro! Pfuai! 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Ce faci, nenea? Tu citesti ce-ai scris? Departe de realitate tot ce ai înșirat acolo. Caldura sufleteasca zici? Ai tu habar ce este aia? Neah, nu știi tu din astea, tu cauți o femeie normala, uitasem, o normala care vine cu tine pentru 100 de euro! Pfuai!Măcar Miskin ia de la 300 în sus :)))Să-l învețe și pe fraer, zic :))) 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Paraschive, ce i-ai gati lui V-Ships, daca te-ar invita un weekend la munte/mare, susanele, scurt pe doi, femei normale, mortii lor? Primesti si una bucata bancnota de O SUTA de €. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Hai mars la ghena/cimitir, ca nici pula nu ti/ vi-o mai dau a supt, ca de ros, oricum n-aveti dinti in gura, manca-var viermii de boshorogi cacatzi la cur, sclerozati si terminatzi ce sunteti, care singura bucurie in viata-va de cacat v-a ramas sa hartzuitzi lumea, in special tineretul(fetele) in virtual, de boshorogi impotenti, asistati social si **spam editat**i, picon futu-ti rasa ma-tii, aia comunista care ti-a lasat averea(ca aftfel erai boschetar pe strazi sau plimbai curve cu taxiul ca oly), mancata deja de viermi, nu ma face sa-mi bat capul cu tine si-n realitate, sa-ti dau pauza de de la forumul asta(ultima si singura ta bucurie in viata) de cateva luni/probabil pentru tot restul vietzii tale de cacat. Ma lipsesc de o suta de euro data unei femei si alte 3-4 cheltuite impreuna cu ea intr-o noapte, tu ce crezi ca ti se poate intampla benefic de vreo 500 de coco, daca-mi pun mintea cu tine si vin dupa tine prin bucale, la ''punct fix'', dar ce crezi ca ti se poate intampla daca nu ma fut o luna si investesc in tine vreo 2-3000 de coco si ''dau o tura cu 4-5 bajetzi nedusi la biserica, la o dixtractie de ''weekend in capitala'', tu crezi ca muia de gibon handicapt pe care ti-au prezentat-o bajetzii p-acilea, o sa te mai reprezinte, ai noroc futu-ti mortzii matii ,ca ma-ta-i moarta ca nici ea nu te-ar mai recunostea. :( Stiu cativa si pi sientru prin dorobantzi, dar aia te-ar da cu ruj/parfum/cloroform, ti-ar pune fuste, si te-ar plictisi prin tribunale, tu chiar vrei sa imbatranesti/mori in puscarie, tu chiar crezi ca esti atat de fosila/terminat/sclerozat ca sa scapi de puscarie/balamuc, te duci ma muistule, nu-ti mai cauta in batranetze/dementz/Alzheimer o scuza . Tu crezi ca vreunul dintre muistii aia ai tai de ''cunostinte/amici'' proxenetzi, ori sa-ti sara vreunul in aparare,cand te va lovi realitatea, bai cacat pansat ??? STAI IN MORTZII MA-TII IN BASTONUL/SCAUNUL CU ROTILE/PAMPERSII/BANCA/COSCIUGUL TAU, DE SECATURA CRIPTOCOMUNISTA PENALA SI SIFONARA !!! Si da, am fumat-o pe ma-ta, la nargilea, era stricata si mucegaita, plm poate d-aia te tratez asa, so, cu maxim respect manca-mi-ai pula din cotor tu si tot neamul tau, numai bine iti doresc, in MM, in cimitir/balamuc/parnaie ! :hihat Ce pula mea să-mi facă un pitic de 1,74m? Eventual să-mi sugi pula. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum