Sari la conținut

Romanii - popor idiot?

Vizitator notsecure

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest

Anonno/vis stricat, parca esti verisoara lor mai proasta si mai disperata de pula/bani, futu-te-ar cainii si pe tine in balamuc sau cand impartasesti coliva-n cimitir si cacatul ala de oly, putza de maimutza, buton de lift sa sa se uite, ca am uitat sa-l pomenesc in postarea precedenta. 

Ti-a trecut buba de la cur, de-ai prins iar tupeu/clanza, sau foamea si disperarea is atat de mari, cine marea moarta a lu muistu de picon de bagat iar in seama, bay other babornitza/zbarcitura/jartea dornica de atentie ?  :350x

Nu va mai bagatzi in seama cu mine ma jegurilor penale, sa va futa cainii-n balamuc de babe demente, ca nici un sloboz pishat nu am sa irosesc cu voi, sa fiti iubite si inconjurate de rame si caldura sufleteasca la 3 metri sub pamant, va cumpar eu izolatia termica.  :hihat

Hai mars la ghena/cimitir, ca nici pula nu ti/ vi-o mai dau a supt, ca de ros, oricum n-aveti dinti in gura, manca-var viermii de boshorogi cacatzi la cur, sclerozati si terminatzi ce sunteti, care singura bucurie in viata-va de cacat v-a ramas sa hartzuitzi lumea, in special tineretul(fetele) in virtual, de boshorogi impotenti,  asistati social si **spam editat**i,  picon futu-ti rasa ma-tii, aia comunista care ti-a lasat averea(ca aftfel erai boschetar  pe strazi  sau plimbai curve cu taxiul ca oly), mancata deja de viermi, nu ma face sa-mi bat capul cu tine si-n realitate, sa-ti dau pauza de de la forumul asta(ultima si singura ta bucurie in viata) de cateva luni/probabil pentru tot restul vietzii tale de cacat.
    Ma lipsesc de o suta de euro data unei femei si alte 3-4 cheltuite impreuna cu ea intr-o noapte, tu ce crezi ca ti se poate intampla benefic de vreo 500 de coco, daca-mi pun mintea cu tine si vin dupa tine prin bucale, la ''punct fix'', dar ce crezi ca ti se poate intampla daca nu ma fut o luna si investesc in tine vreo 2-3000 de coco si ''dau o tura cu 4-5 bajetzi nedusi la biserica, la o dixtractie de ''weekend in capitala'', tu crezi ca muia de gibon handicapt pe care ti-au prezentat-o bajetzii p-acilea, o sa te mai reprezinte, ai noroc futu-ti mortzii matii ,ca ma-ta-i moarta ca nici ea nu te-ar mai recunostea. :(
     Stiu cativa si  pi sientru prin dorobantzi, dar aia te-ar da cu ruj/parfum/cloroform, ti-ar pune fuste, si te-ar plictisi prin tribunale,  tu chiar vrei sa imbatranesti/mori in puscarie, tu chiar crezi ca esti atat de fosila/terminat/sclerozat ca sa scapi de puscarie/balamuc, te duci ma muistule, nu-ti mai cauta in batranetze/dementz/Alzheimer o scuza .
   Tu crezi ca vreunul dintre muistii aia ai tai de ''cunostinte/amici'' proxenetzi,  ori sa-ti sara vreunul in aparare,cand  te va lovi realitatea, bai cacat pansat ???
    STAI IN MORTZII MA-TII IN BASTONUL/SCAUNUL CU ROTILE/PAMPERSII/BANCA/COSCIUGUL TAU, DE SECATURA CRIPTOCOMUNISTA PENALA SI SIFONARA !!!  
  Si da, am fumat-o pe ma-ta, la nargilea, era stricata si mucegaita, plm poate d-aia te tratez asa, so, cu maxim respect manca-mi-ai pula din cotor tu si tot neamul tau, numai bine iti doresc, in MM, in cimitir/balamuc/parnaie !  :hihat

ADPM! Oare asa nocive sunt vapoarele? Te-ai sclerozat de la laba! Mai mergi si tu la futut cand ajungi in porturi! Un om normal nu poate debita aberatiile astea! Lasa dracului baremul ala de 100 de Euro, cu aia in Hong Kong sau Singapore nici o laba nu-ti face una! 

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

ADPM! Oare asa nocive sunt vapoarele? Te-ai sclerozat de la laba! Mai mergi si tu la futut cand ajungi in porturi! Un om normal nu poate debita aberatiile astea! Lasa dracului baremul ala de 100 de Euro, cu aia in Hong Kong sau Singapore nici o laba nu-ti face una! 

Stai bre cuminte, că acuma îți spune și ție că plătește niște cocalari să te bată!  :laugh2 :laugh2  :laugh2 

Bine, el pitic și rahitic cum e, nu riscă. :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Bune sfaturile, da' dacă-l întorci, te uiți pantro ureche, se vede pe partea ailaltă :)))
  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

N-are cum! Asta-i marinar parlit! A vazut lumea dar degeaba! Ia tras-o vreun sef mecanic la rozeta si a ramas cu sechele!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Bune sfaturile, da' dacă-l întorci, te uiți pantro ureche, se vede pe partea ailaltă :)))

....si inca nu-s sigur cine e de vina..Tata sau magaru' :))))

• Like 1
Link spre comentariu

Penibil, din partea unui barbat la 30 si ceva de ani, sa ameninte cu bataia un limbist la varsta pensionarii, insa nu mai putin comica imaginea aceluiasi limbist, adoptand un rol de smardoi electronic.

Totusi, de amorul artei, un marinar adevarat nu ar trebui sa ignore provocarea, dar, normal, Picon va pleca cu treburi prin tara, cu vreo 2 zile inainte.

Vorba aia, lasati femeile sa faca, ce vor, ai de :) mea.

• Minus 1
Link spre comentariu

Penibil, din partea unui barbat la 30 si ceva de ani, sa ameninte cu bataia un limbist la varsta pensionarii, insa nu mai putin comica imaginea aceluiasi limbist, adoptand un rol de smardoi electronic.

Totusi, de amorul artei, un marinar adevarat nu ar trebui sa ignore

Un marinar adevarat in primul rand se respecta! Dar nu prea mai sunt marinari adevarati!

Astia din generatiile mai noi au navigat numai in ape tulburi! 

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator

Totusi, de amorul artei, un marinar adevarat nu ar trebui sa ignore provocarea, dar, normal, Picon va pleca cu treburi prin tara, cu vreo 2 zile inainte.

Vorba aia, lasati femeile sa faca, ce vor, ai de :) mea.

da' de unde stii tu ca are 30 si ceva? :))

de ani,zic :))))

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Un marinar adevarat in primul rand se respecta! Dar nu prea mai sunt marinari adevarati!

Astia din generatiile mai noi au navigat numai in ape tulburi! 

Pai aia noi saracii UNDE/PE CARE FLOTA autohtona sa mai navigheze, ca e ca si inexistenta. In afara de pontoane plutitoare, impingatoare, dragoare si nave-Bac, nu cred ca mai avem ceva autohton in domeniul navigatiei.... Gasesti echipaje romanesti pe navele armatorilor greci/rusi/turci care navigheaza prin Bosfor-Dardanele catre Orient/Africa sau in Caraibe....

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv

Paraschive, ce i-ai gati lui V-Ships, daca te-ar invita un weekend la munte/mare, susanele, scurt pe doi, femei normale, mortii lor?

Primesti si una bucata bancnota de O SUTA de €.

"Beibi", real mi-a fost dor de tine, ma înduioșează pâna la lacrimi stăruința cu care escavezi in grotesc dupa frumusețea ascunsa a oamenilor. Despre nenea asta, din partea mea poate sa facă ce vrea cu suta lui de euro, eu nu-s normala, ies din ecuația astuia! Nu uita, bucătare: cibi condimentum est fames!
  • Like 3
Link spre comentariu

"Beibi", real mi-a fost dor de tine, ma înduioșează pâna la lacrimi stăruința cu care escavezi in grotesc dupa frumusețea ascunsa a oamenilor. Despre nenea asta, din partea mea poate sa facă ce vrea cu suta lui de euro, eu nu-s normala, ies din ecuația astuia! Nu uita, bucătare: cibi condimentum est fames!

Aici ai imitat-o pe Vis Tantric, in exprimare, pe de-o parte si pe izmanarii lu' peste prajit, in paranoia, pe de alta parte.

Fii tu insati, bre, Paraschive!

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

gateste-i una peste ochi si gata :))))

• Like 1
Link spre comentariu

Pai aia noi saracii UNDE/PE CARE FLOTA autohtona sa mai navigheze, ca e ca si inexistenta. In afara de pontoane plutitoare, impingatoare, dragoare si nave-Bac, nu cred ca mai avem ceva autohton in domeniul navigatiei.... Gasesti echipaje romanesti pe navele armatorilor greci/rusi/turci care navigheaza prin Bosfor-Dardanele catre Orient/Africa sau in Caraibe....

Nu mai avem flota dar inca avem 2 facultati, UMC si Academia Navala. Din ambele ies ofiteri care satisfac necesarul de personal al companiilor din Grecia, Germania, Norvegia, Italia, Danemarca si altele. Userul asta @ VShips de pe forumul nostru a preluat nick'ul de la o fosta agentie din Constanta intitulata VShips care actualmente nu mai exista, probabil ca prin ei a plecat la o companie straina! Dar nu mi se pare corect sa-i foloseasca numele un depravat si dezaxat ca mentalitate!

• Like 5
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv

Aici ai imitat-o pe Vis Tantric, in exprimare, pe de-o parte si pe izmanarii lu' peste prajit, in paranoia, pe de alta parte.

Eu nu imit pe nimeni, era doar o ironie febril-vibratila, bucătare! Cam gata in seara asta, daca nu te baneaza Pisicu' conversam si mâine. Pupici, steluțe, artificii!
  • Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

A luat doar opt procente din tonul virtual al vocii mele dar l-a asemanat prea mult cu o pisiceala si nu-mi place ca eu sunt o felină d-aia mare. Oricum anul acesta sunt mai indulgenta pentru că in zodiacul chinezesc eu sunt caine si anul acesta este anul cainelui de pământ si ăsta reuseste mereu sa mă liniștească frumos.
  • Like 8
  • Minus 37
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv

A luat doar opt procente din tonul virtual al vocii mele dar l-a asemanat prea mult cu o pisiceala si nu-mi place ca eu sunt o felină d-aia mare. Oricum anul acesta sunt mai indulgenta pentru că in zodiacul chinezesc eu sunt caine si anul acesta este anul cainelui de pământ si ăsta reuseste mereu sa mă liniștească frumos.

Vis, eu doar faceam misto de el. Nu scriu/vorbesc asa in mod obisnuit. 

Bine ca nu te linistete urat, caine asta de pamant!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
    Mi se pare perfect normal, doar babele disperate de atentie si boshorogii ramolitzi, aaa si sa nu-l uit pa valoarea da valoare, vedeta schizo-bipolara a site-ului, cu apucaturi si harfe/basini/impresii de gay, salut misskinuitule, mainca-mi-ai pula, ma eruditule de goagal(CQ/Wiki) search/picture.

E CLARR, clarisa este cea mai sanatoasta de pe site,...Nu mai exista nicio explicatie logica si normala pentru comportamentul = dialogul = monologul asta bipolaro-schizoid combinat cu ADHD, nemaintelegandu-se om cu maimutza p-acilea=diareea verbala la care supuneti multi consumatori de sex, de abele sexe.

Reminder: manca-mi-ti pula din cotor si  pishamash in ciorba, tocanitza si buraclalele voastre, mai de cacat, de cel mai mare cacat, ca mancare traditionala, laturi, ca cele romanesti, doar prin triburile inca salbatice, mai poti gasi, exceptie facand foisgrass-ul decoperit tot de vreun salbatic flamand,  baga-mi-as toata pula in carnatzii, caltabosii, toba, lebarul, sarmalele si drobul vostru, de canibali moderni care suntetzi.

A si ca sa nu uit, baga-mi-as pula in gustul vostru de salbatici, si futu-va-n gazti de mumii fosilizate semicentenare(cel putzin), cu hreanul, tzelina, usturoiul, ceapab si mamaliga voastra, sunteti deja cu un picior in groapa, de ce mortzii vostri mai aveti nevoie de antideparazitare, antioxidante si stimularea/cresterea libidoului, futu-va-n beregatzi, de fumat nu se mai fumeaza in carciumi, dar ca sa duhneasca, duhnitzi ca niste indieni/araboi nespalatzi a sloboz, tocanitza, ceapa si usturaoi se poate, baga-mi-as pula in rasa voastra de flamanzi, ca doar flamanzii/saracii-s obsedati de mancare...cat mai multa si cat mai mirositoare/duhnitoare .

Bai BOSS, fii barbata in pula calului odata, macar o data, baneaza-ma in pula mea pe fatza, ca daca nu, o sa-mi bag pula in toti piconii/proxentezii, trogloditzii si babele tale sifilitice, cate zile oi mai avea pe site.  :cry2

N-ai cu cine bai neamule, cat vezi cu ochii doar pulime si prostime, nu painea prosteste bai cretinilor lesinatzi de foame, smekeri si milionari de net, v-ati nascut prosti, din niste parintzi la fel de prosti, marlani si panarame la fel ca voi, asta nu este soarta, pisha-v-as pe toti in freza(impreuna cu popkii de la care asteptati/cersitzi sperantze, e ADN, ma muistilor, ati fost, sunteti si veti fi niste panarame/secatur, forever. :cry2  

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...