7uuupp Reputație: 4733 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Tzipla...cu unghiile acelea nici pantalonii nu ii poate da jos. Cred ca la fata locului spune ca 100 euro sunt doar pentru ca o vezi. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Păi dacă aveți salar 400 euro ma gandesc ca e mult 100 de euro.Chestia asta nu e pentru toata lumea , sunt fete si cu 80 de lei, mergeți acol daca vreti ieftin 2 2 Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Si pot face orice cu unghiile 1 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4733 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Păi dacă aveți salar 400 euro ma gandesc ca e mult 100 de euro.Chestia asta nu e pentru toata lumea , sunt fete si cu 80 de lei, mergeți acol daca vreti ieftinTe rog sa ma scuzi...in numele futacilor o intrebare.- Ce stii sa faci, ce profesie ai? Sa nu punem in calcul "pula" ...asta e a noastra. 4 2 Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Hai că a făcut treabă bună S. V. . Să nu-ți pară rău de bani . Te-a făcut Booombă . ... Și ia zi ..unde o să ne “desfășurăm” ? Tot pe la Rin ? 2 Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Da.La rin voi sta Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Da.La rin voi sta Ok . Tot la room 69 ? 😂 . Vezi că eu sunt învățat cu “serviciile†lu’ Giulia ... Să nu mă dezamăgești 😜 Link spre comentariu
pansacola77 Reputație: 108 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 E draguta, nu pot sa zic altfel...Dar cam mult plastic - silicoane, botox, unghii si dumnezeu mai stie ce! :no2 1 Link spre comentariu
dan_y Reputație: -55 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Un nr de tel? Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Am doar buze , silicoane , nasul operat , si unghii . Asa mult plastic E? 😂😂 1 Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Un nr de tel? aaaaaa ...păi ceaifăcutmănene ? Cum vezi silicoane ...cum te ia capu’ ..😂 Nici aici nu scap de tine ? ... s-ar putea să batem cuba în față la Rin . 😂 2 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Am doar buze , silicoane , nasul operat , si unghii . Asa mult plastic E? 😂😂Este putin 100 e ora...prea ieftin...posibil ca serviciile sa nu fie de calitate.O sa vin cand maresti pretul! 7 Link spre comentariu
pansacola77 Reputație: 108 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Am doar buze , silicoane , nasul operat , si unghii . Asa mult plastic E? Pe cand o clitoroplastie?.. 2 Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Eu nu inteleg ce rost mai are sa stati pe forum si sa imi analizați pozele din moment ce nu va plac femeile din "plastic". Sunt atatea naturale 😅😂 2 Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 La apartamente voi sta la Rin Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Eu nu inteleg ce rost mai are sa stati pe forum si sa imi analizați pozele din moment ce nu va plac femeile din "plastic". Sunt atatea naturale 😅😂Inainte sa futem...nu crezi ca este bine sa analizam pozele si sa punem intrebari?Tu vrei sa venim la tine ca orbii cu ochii inchisi? 9 Link spre comentariu
luis-77 Reputație: 26 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 La apartamente voi sta la RinBuna!Uro,scato(tu activa)?Multumesc! Link spre comentariu
ballas31 Reputație: 77 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Te trec pe lista, Abea astept sa- ți văd botul pe organ 😈 1 Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Nu , nu fac uro, scato Link spre comentariu
irefutabil Reputație: 1032 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Păi dacă aveți salar 400 euro ma gandesc ca e mult 100 de euro.Chestia asta nu e pentru toata lumea , sunt fete si cu 80 de lei, mergeți acol daca vreti ieftinAi uitat sa pui in incheiere: "Saracilor!" Mai sunt fete pe aici cu tarif de 100 euro. Nu-i bai. Dar la cat de aroganta esti tu (fara sa fi vreo mare frumusete) cred ca ar trebui sa ceri 1000 euro / ora. Nu e mult. Sunt destui care isi permit :) 6 Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Cu ce sunt aroganta? Nu e asa cum am spus?Si ma refeream la cei care se simt. 1 Link spre comentariu
irefutabil Reputație: 1032 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Cu ce sunt aroganta?Nu e asa cum am spus?Si ma refeream la cei care se simt.Asa cum trimiti tu baietii la 80 lei ca n-au bani de tine, mie mi se pare aroganta. E doar parerea mea. Nu cred ca e cazul sa sfatuiesti tu pe nimeni la ce curve sa mearga. Cred ca stie fiecare cat are in buzunar si ce isi permite. 4 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17092 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Da , am in permanenta unghiile ca in fotografii si pot face orice cu ele 2 finalizări intr o oraAccept cim, swallow,con,fk,annilingusce e ala? 4 Link spre comentariu
Vizitator brunetareala Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Cob* Link spre comentariu
fun69g Reputație: 6 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Ro Oras:Ro Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Program? Telefon?? Fa si tu un post frumos cu toate detaliile, nu o informatie/postare in plm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum