Sari la conținut

Rebeca- 0731095462 / 0736893020

Postări Recomandate

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

stai linistit frate ca nu ma ducea pe moca la ea si nici la nivelul preturilor din românia, ii plăteam pretul din regat....

Ea zice ca nu lucreaza acolo. Dar daca zici ca ai gasit pozele pe Anglia si respectiva fata ti-a inchis telefonul cand a vazut ca esti roman, de ce nu suni de pe alt numar si nu ii vorbesti in engleza? Pune si un link cu anuntul, poate incearca altii din zona aceea sa sune.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Cred ca se referă la balena aia de 350 kg care era cu tine in casă. Eu zic sa nu mai stai cu ea, posibil sa se impiedice sau sa alunece, daca esti prin preajma te face afiș in 2 secunde.

. Daca nu iti plac tie femeile mai grasute asta nu insemna ca suntem balene 😊😜
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

. Daca nu iti plac tie femeile mai grasute asta nu insemna ca suntem balene 😊😜

Daca asta era singura ta problemă era bine. Ai servicii de tot cacatul. Atitudine jalnica. Ai cu ce sa fii mândră: vizita mea la tine a fost teapa anului 2019. Mai rar atat de multa nesimțire.

• Like 9
Link spre comentariu

Daca asta era singura ta problemă era bine. Ai servicii de tot cacatul. Atitudine jalnica. Ai cu ce sa fii mândră: vizita mea la tine a fost teapa anului 2019. Mai rar atat de multa nesimțire.

. Atata timp cat un client se poarta frumos si e curat nu sunt nesimntira dragule , dar alti clientii care sunt jegosii si nesimntiti asa sunt si eu cu ei . Mai pe scurti cum e clientul asa sunt si eu .😘
Link spre comentariu

. Atata timp cat un client se poarta frumos si e curat nu sunt nesimntira dragule , dar alti clientii care sunt jegosii si nesimntiti asa sunt si eu cu ei . Mai pe scurti cum e clientul asa sunt si eu .😘

Nașpa. Iti dai seama in ce stadiu esti daca te fuți cu toti nespalatii?

• Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...