Sari la conținut

Sonia 13 Septembrie Marriot

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

Vineri având ceva timp liber și un ceva buget la dispoziție am hotărât sa fac o noua descoperire, așa ca am hotărât sa răsfoiesc anunțul.ro și imediat mi-a sărit in ochi anunțul domnișoarei http://m.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/masaj-de-relaxare-buna-sunt-sonia-o-bruneta-in-varsta-de-20-de-ani-ofer_48281141.html?l=ead42e97b01a3676a49025049261ee21. Văzând anunțul pentru prima data și google neidexand nimic legat de acest nr de telefon am spart gheata și am sunat la Nr afișat. A răspuns o Pustoaica cu o voce drăguță ce părea foarte timida. O întreb de anunț, dacă este valabil, îmi spune ca da după care urmează o pauza de câteva secunde. Văzând ca nu mai zice nimic, o întreb de zona și îmi spune ca se afla in zona Marriot. Apoi trecem un pic la întrebarea legată de servicii la care nici nu am răbdare sa mai primesc prea multe detalii ii cer adresa exactă și purced către locul cu pricina. Odată ajuns in apartamentul situat la parter sunt poftit înăuntru de o domnișoara drăguțică, genul teenage, miniona. O întreb de masaj către eram tare încordat si îmi spune ca îmi poate oferi unul cu finalizare prin tehnici de masaj așa îmi da un prosop și ma duc la dus. Revenit in camera, o găsesc înfășurată intr-un prosop. Ii cer Să o admir puțin și ies la iveală o pereche de sani frumoși și tari ce îmi fura pe plac așa ca ii înmânez 100 lei și ne apucam de treaba. Ma întreabă cu ce vreau Să începem, dacă cu masajul de relaxare sau partea erotica. Ii cer Să ma realaxeze un pic, iar după 5 minute îmi propune Să ma întorc. O ia lăbuță la care eu ii cer un body masaj se conformează dar timid și fără ritmicitatea necesară. Apoi îmi sugerez Să se întindă pe burtica și ma frec de funduletul ăla frumușel de Pustoaica. Ejaculez apoi ii cer un masaj de relaxare Să mai treacă ceva timp. Mai povestim una alta îmi spune a a mai lucrat la un salon de masaj o scurta perioada de timp și e prima zi a ei in noul loc. Ma tot întreabă dacă am fost multumit la care ii spun sincer ca ma așteptam la mai multă inițiativa din partea ei și ca e loc de multe îmbunătățiri. Nu știu dacă oferă alte servicii și la ce pret nu aveam starea necesară pentru altceva atunci.

O Să dau câteva note:

Locație 7 un apartament modest aproape de Marriot camera de acțiune având o canapea desfăcută întinsa pe jos ce servea rol de pat, curat altfel, am înțeles ca mai are o colega

Aspect fata 8 o Pustoaica zglobie, frumușică dar nu mai mult, genul teenage miniona

Servicii masaj 5 părea ca nu se pricepe foarte mult dar vrea Să își dea silință

Atitudine 8 am punctat pentru ca e deschisă la propuneri și parca lasa loc de multe, păcat a nu are nici o inițiativa și nici eu nu aveam in ziua aia

Halatul 100 lei am stat cam 40 minute door to door.

• Like 5
Postat

Pozele sunt reale?

ar părea ca da, dar nu bag mâna in foc caci pozele de pe site sunt și blurate și acoperite de haine.
  • Like 2
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

O pun in urmarire...

pune-o....poate isi face cont fata aici si vine cu niste poze reale.... Brunete ca cele din pozele puse la anunt sunt cu miile....

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mda deci numai masaj erotic nimic mai mult. Confirmat telefonic.

Probabil ar trebui mutat topic ul in alta parte

• Like 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Boy spune ca si-a frecat-o de fundul ei pana la ejaculare...

• Oras:Romania/Arad
  • Oras:Romania/Arad
Postat

I-a masat penisul cu bucile pana a terminat ergo tehnicile masajului :P

• Like 1

Postat

I-a masat penisul cu bucile pana a terminat ergo tehnicile masajului :P

eu i-am masaj bucile cu penisul.
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.