Administrator pisicuts Reputație: 114439 Postat Februarie 2, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 2, 2013 Cineva a sugerat ca ar trebui sa postam mai multe informatii despre utilizatorii premium asa ca am facut un tabel cu acest grup de membrii comparativ cu celelalte. :wave
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 2, 2013 Foarte util pentru toata lumea
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2013 Postat Februarie 2, 2013 Nelamurire : O Femeie cu atitudine...contributie ZERO are activat PM...Acces la Chat... Un Maistru Curvar: are intre 40 si 80 posturi ...are ZERO ACCES ...nu mai spun ca in acest tabel...nici Cel mai curvar...nu are acces la PM.Cu toate ca in Biblie scrie ca are.
Administrator pisicuts Reputație: 114439 Postat Februarie 2, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Februarie 2, 2013 salut Olimersi acum, am corectat la cel mai curvar - mesageria privata :wave
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2013 Postat Februarie 2, 2013 Nu asta am vrut sa semnalez .Intentia mea a fost sa arat diferenta dintre un membru cu contributie zero ( femeie cu atitudine) si un membru cu minim 40 de posturi(maistru curvar).
Administrator pisicuts Reputație: 114439 Postat Februarie 2, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Februarie 2, 2013 Sugestia ta o poti expune la thread-ul cu sugestii aici sunt listate avantajele sau dezavantajele fiecarui grup comparativ cu premium:wave
maxxx80 Reputație: 233 Postat Februarie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Februarie 3, 2013 salutare pisicut. din italia cand se va putea accede la categoria premium?
Administrator pisicuts Reputație: 114439 Postat Februarie 3, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Februarie 3, 2013 salut maxItalia,uk,irlanda si turcia urmeaza sa fie adaugate cat de curand posibil.O sa revin cu un mesaj aici:wave
Angel Reputație: 244 Postat Februarie 7, 2013 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Februarie 7, 2013 Salutare.. Am observat ca a disparut reputatia membrilor premium! Ei inca mai pot da reputatie dar aparent nu mai pot primi si punctele au fost sterse. E ceva temporar sau s-a schimbat ceva? Intreb pentru ca nu vad cum ar putea dobandi reputatie postand recenzii si evident n-ar putea primi nici promote dupa expirarea abonamentului... P.S Maistru curvar (cel putin acum cateva zile) avea acces la chat precum si la sistemul de prieteni. Poate ar trebui updatat tabelul..
Administrator pisicuts Reputație: 114439 Postat Februarie 7, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Februarie 7, 2013 Reputatia nu a disparut pentru membrii premium ci a fost "inghetata" pentru primire. Ei pot acorda calificative iar cand expira abonamentul si sunt mutati inapoi la grupul din care faceau parte isi primesc acele puncte.:wave
boieru Reputație: -378 Postat Februarie 8, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 8, 2013 daca am inteles eu bine un membru premium este de regula un ''incepator'' care in loc sa aduca o contributie pt a putea beneficia de poze/chat,etc plateste 3eur/luna ?sunt pe aproape?
Administrator pisicuts Reputație: 114439 Postat Februarie 8, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Februarie 8, 2013 daca am inteles eu bine un membru premium este de regula un ''incepator'' care in loc sa aduca o contributie pt a putea beneficia de poze/chat,etc plateste 3eur/luna ?sunt pe aproape? exact
boieru Reputație: -378 Postat Februarie 12, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 12, 2013 din moment ce un membru premium nu poate primi pct de reputatie fie ele negative sau pozitive...ar trebui ca nici sa nu le poata acorda...un mic exemplu...sa zicem ca X care se inscrie recent are 0 contributie,face off topic,etc...hop devine ''verde'' si scapa de minusuri,dar il schimb el le poate acorda,inclusiv unor membri cu vechime chiar si pe nedrept...din moment ce majoritatea nu isi dau interesul pt a contribui cu ceva si doar devin ''verzi'' pt unele facilitati,eu trag concluzia ca reputatia nu ii intereseaza si ar trebui restrictionata.
Administrator pisicuts Reputație: 114439 Postat Februarie 12, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Februarie 12, 2013 din moment ce un membru premium nu poate primi pct de reputatie fie ele negative sau pozitive...ar trebui ca nici sa nu le poata acorda...un mic exemplu...sa zicem ca X care se inscrie recent are 0 contributie,face off topic,etc...hop devine ''verde'' si scapa de minusuri,dar il schimb el le poate acorda,inclusiv unor membri cu vechime chiar si pe nedrept...din moment ce majoritatea nu isi dau interesul pt a contribui cu ceva si doar devin ''verzi'' pt unele facilitati,eu trag concluzia ca reputatia nu ii intereseaza si ar trebui restrictionata. salut boierulAvand in vedere ca membrii premium posteaza recenzii ne-am gandit ca nu e corect ca ei sa nu poata primi puncte de reputatie pentru contributia lor asa ca la pranz a fost decis ca acestia sa poata sa primeasca calificative de la utilizatori!
maxxx80 Reputație: 233 Postat Februarie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Februarie 23, 2013 salut maxItalia,uk,irlanda si turcia urmeaza sa fie adaugate cat de curand posibil.O sa revin cu un mesaj aici :wavesalutare pisicut inca nimic pentru italia?
Administrator pisicuts Reputație: 114439 Postat Februarie 24, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Februarie 24, 2013 salutare pisicut inca nimic pentru italia? salut MaxScuze pentru intarziere, din pacate pentru italia,uk,irlanda,turcia si multe alte tari serviciu a fost respins. Am inceput deja sa lucram la sistemul de plata cu card care va fi pentru toate tarile. Cat de curand va fi finalizat si vom reveni cu un mesaj aici :waytogo
cm punk Reputație: 62 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:In the middle of nowhere... Oras:In the middle of nowhere... Postat Decembrie 2, 2013 Salutare, nu va suparati ca va intreb, am o nelamurire.Nu stiu daca asta e topicul potrivit sa intreb, dar daca nu e, imi cer scuze si va rog nu dati cu parul...Am observat ca pt "Upgrade" poti plati alege intre abonament 2 / 4 / 12 luni ...si te alegi cu anumite beneficii si cu un titlu, de exemplu tu esti VIP Member, altii sunt Platinum Members sau Serious Contributor....ma puteti lamuri fiecare abonament ce titlu iti aduce ? Multumesc anticipat.
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 2, 2013 La toate premium.. pt celelalte titluri trebuie, sa-ti aduci contributia la forum prin recenzii
Administrator pisicuts Reputație: 114439 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Decembrie 2, 2013 Salutare, nu va suparati ca va intreb, am o nelamurire.Nu stiu daca asta e topicul potrivit sa intreb, dar daca nu e, imi cer scuze si va rog nu dati cu parul...Am observat ca pt "Upgrade" poti plati alege intre abonament 2 / 4 / 12 luni ...si te alegi cu anumite beneficii si cu un titlu, de exemplu tu esti VIP Member, altii sunt Platinum Members sau Serious Contributor....ma puteti lamuri fiecare abonament ce titlu iti aduce ? Multumesc anticipat. salut zeno Abonamentul platit pe 2,luni,4,6 sau 12 luni upgradeaza contul de utilizator la statusul de Premium. Practic ucenicii pot promova la urmatoarele nivele postand recenzii,primind puncte de reputatie de la ceilalti useri promovand la gradul de Serious contributor,Vip si Platinum. Asta e un tip de promovare gratuita. Celalalt tip de promovare e cea platita pentru a ajunge la Premium.Aici poti vedea optiunile fiecarui grup in parte: :wave
cm punk Reputație: 62 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:In the middle of nowhere... Oras:In the middle of nowhere... Postat Decembrie 2, 2013 salut zeno Abonamentul platit pe 2,luni,4,6 sau 12 luni upgradeaza contul de utilizator la statusul de Premium. Practic ucenicii pot promova la urmatoarele nivele postand recenzii,primind puncte de reputatie de la ceilalti useri promovand la gradul de Serious contributor,Vip si Platinum. Asta e un tip de promovare gratuita. Celalalt tip de promovare e cea platita pentru a ajunge la Premium.Aici poti vedea optiunile fiecarui grup in parte: :wave OK, mersi de informatii pisicuts si Cassy.
banish Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2013 Postat Decembrie 9, 2013 Salut.Am cont de mult pe siteul acesta dar nu am fost activ niciodata.De curand am hotarat sa cumpar 2 luni de utilizator premium si apoi sa incep sa contribui si eu la aceasta comunitate.Din pacate sau la store adaugare 2 luni dar cosul imi apare gol si nu pot sa trec la urmatoarea etapa si anume plata.Imi scapa mie ceva sau e vreo prob la site?
Administrator pisicuts Reputație: 114439 Postat Decembrie 9, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Decembrie 9, 2013 Salut.Am cont de mult pe siteul acesta dar nu am fost activ niciodata.De curand am hotarat sa cumpar 2 luni de utilizator premium si apoi sa incep sa contribui si eu la aceasta comunitate.Din pacate sau la store adaugare 2 luni dar cosul imi apare gol si nu pot sa trec la urmatoarea etapa si anume plata.Imi scapa mie ceva sau e vreo prob la site? Hi,acum ar trebui sa mearga :wave
banish Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2013 Postat Decembrie 9, 2013 Hi,acum ar trebui sa mearga :waveMere ca uns D.Ms
xoxo Reputație: 718 Postat Decembrie 10, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Decembrie 10, 2013 vad ca femeia cu atitudine are acces la chat in acel tabel, dar de fapt nu merge chat-ul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum