mucutu82 Reputație: 16 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:Aaaa Oras:Aaaa Partajează Postat Septembrie 24, 2019 O sa scriu si-o recenzie despre ultima data cand am vizitat-o pe Bria. Ajunsei in Bucuresti destul de târziu , m-am cazat si aproximativ la ora 11, i-am scris , daca cumva mai e disponibila pentru o întâlnire. Mi-a răspuns destul de repede si-am stabilit sa ne vedem într-o ora si jumătate. Am ajuns la locație, destul de ușor de găsit , i-am scris și în câteva minute m-a primit. Deși era o ora destul de târzie era foarte fresh si m-a primit într-o ținuta extrem de sexy si cu zâmbetul pe buze.Am stat la povesti , sociabila ca de fiecare data , fata fițe si figuri.Am făcut dus , în baie curățenie iar apartamentul ok , modern .După dus , m-a așteptat in dormitor , si-a dat sutienul jos si m-a invitat sa-i sărut sânii , mari si fermi, o splendoare . apoi s-a lasat pe spate si si-a dat la o parte lenjeria intima , nu am așteptat invitații speciale ,am trecut la sărutări și o încercare de oral cat de bine am putut ( cred ca nu prea bine :)) , mirosea atat de bine . M am asezat pe spate si a inceput acel oral de vis , cred ca cel mai bun întâlnit pana acum. A urmat un 69 apoi normal si pe la spate, poziție in care am si terminat. Am stat la povesti , dus si fiind foarte obosit de la drum am plecat .Igiena 10+ Aspect 9 - cu mentiunea fund 10 Sanii 10Prestatie 10 1 Link spre comentariu
mucutu82 Reputație: 16 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:Aaaa Oras:Aaaa Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Topicul Brianei pe București e deschis din ianuarie 2018,cel din Craiova din decembrie 2016 și cel din Constanța din august 2016. Deci sunt 3 ani! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Iz de pescari, moooor, chiar nu vezi ca suntem mai multi care îi luam apărarea si sunt o grămadă de recenzii făcute pozitive, de unde simti tu iz de pescarie frustratule, inteleg ca daca nu ti place ceva ii dai hate, dar da o naibii, de când e deschis forumul sunteti aceeași care dati hate, dar in schimb noi ăștia care o apreciem ne inmultimn, nu pare ciudat? oare asta nu inseamna ca femeia asta face ce face foarte bine si ca sunt oameni care apreciază acest stil de femei, brazilian style mai exact, toată lumea o lauda ca se fute excelent, ca e o zeiță în arta analului si voi ce stiti sa spuneti e ca arata nașpa, despre servicii cum de nu ati spus nimic mai flăcăi? Aaaa, da, pentru că doar știți sa dati hate din frustrare, va cad mâinile dacă dati 500-600 la o femeie, si ținând cont de ce face si cum arata Briana e chiar putin, daca era in alta tara de prin europa sau nu numai pretul era de câteva sute bune chiar spre mia de euro asa ca nu va mai obosiți sa stricați topicul domnitei pentru Ca,noi cei care știm adevărul mereu vom riposta. Inteleg Ca e parerea voastră, dar nu a cerut o nimeni, niciunul dintre cei ce i am luat apărarea Brianei nu cred ca a comentat pe alt tipic al unei fete skinny de rau asa ca pastrati va parerile pentru voi si spuneti le atunci cand va sunt cerute.O sa scriu si-o recenzie despre ultima data cand am vizitat-o pe Bria. Ajunsei in Bucuresti destul de târziu , m-am cazat si aproximativ la ora 11, i-am scris , daca cumva mai e disponibila pentru o întâlnire. Mi-a răspuns destul de repede si-am stabilit sa ne vedem într-o ora si jumătate. Am ajuns la locație, destul de ușor de găsit , i-am scris și în câteva minute m-a primit. Deși era o ora destul de târzie era foarte fresh si m-a primit într-o ținuta extrem de sexy si cu zâmbetul pe buze.Am stat la povesti , sociabila ca de fiecare data , fata fițe si figuri.Am făcut dus , în baie curățenie iar apartamentul ok , modern .După dus , m-a așteptat in dormitor , si-a dat sutienul jos si m-a invitat sa-i sărut sânii , mari si fermi, o splendoare . apoi s-a lasat pe spate si si-a dat la o parte lenjeria intima , nu am așteptat invitații speciale ,am trecut la sărutări și o încercare de oral cat de bine am putut ( cred ca nu prea bine :)) , mirosea atat de bine . M am asezat pe spate si a inceput acel oral de vis , cred ca cel mai bun întâlnit pana acum. A urmat un 69 apoi normal si pe la spate, poziție in care am si terminat. Am stat la povesti , dus si fiind foarte obosit de la drum am plecat .Igiena 10+ Aspect 9 - cu mentiunea fund 10 Sanii 10Prestatie 10Penibili!Băi băieți, prima selecție o faci vizual, la poze, apoi citești despre servicii și atitudine! Trebuie să fii ori îndrăgostit, ori să nu fi văzut pizdă până acum, ori pește, ca să îi dai 9 sau 10 la aspectul fizic. Cur de braziliancă este una, ceea-ce ne prezintă ea sunt două. Două cururi de braziliancă. Dați-o-n plm, e de-a dreptul nesimțire ce faceți voi (sau tu), să spuneți că albul e negru! Topicul Brianei pe București e deschis din ianuarie 2018,cel din Craiova din decembrie 2016 și cel din Constanța din august 2016. Deci sunt 3 ani!Ziceam de topicul ăsta și de discuțiile de aici , nu stau să caut pe tot forumul. Și, nu, personal nu-mi cad mâinile să dau 500-600 lei, am dat și mai mult, dar pentru o femeie, nu cetacee! 1 3 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Da,ma retrag Ești malițios, mon cher! P.S. Nu simți un ușor iz de pescărie pe aici?Eu zic să-i lăsăm naibii cu odele lor, ce am avut de spus, am spus și nu e cazul să sporim balamucul.Ești malițios, mon cher! P.S. Nu simți un ușor iz de pescărie pe aici?Eu zic să-i lăsăm naibii cu odele lor, ce am avut de spus, am spus și nu e cazul să sporim balamucul. 1 Link spre comentariu
xulescu89 Reputație: 452 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Eu cred ca am fost de 3 sau 4 ori la ea. De fiecare data m-a asteptat costumata asa cum i-am cerut. PSE si GFE sunt maxime cu fata asta. E voluptoasa, dar chiar nu e cazul sa o jigniti si alte cele. Se pricepe la tot, iti face si masaj cu ulei, daca esti cuminte. Apartamentul e bec. Cand s-a lansat pe Bucuresti avea link cu recenziile pe Constanta. Fata are experienta minim 3-4 ani si admiratori 100% reali care o apreciaza dupa ce au fost la ea.Pentru mine este o Eliza(pe care o ador) putin mai tanara si mai dispusa sa incerce costumatii.Nu stiu ce urmariti cand va luati de ea. Daca stiti voi una si mai buna la corp si super profesionista si de treaba poate si cu servicii mai ieftine(de fapt asta cred ca doare pe multa lume invidioasa $$$), mergeti fratilor acolo si faceti vizite si complimente si ce vreti voi. 1 Link spre comentariu
xulescu89 Reputație: 452 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Pozele sunt neretusate si facute din unghiuri normale care de cele mai multe ori dezvantajeaza pe oricine. Briana arata mult mai bine in relaitate. E destul de inalta si fara tocuri. Se poate scrie orice pe forumul asta, nu are cum sa o afecteze. Cine o cunoaste nu da 2 bani pe rautatile astea. 2 Link spre comentariu
masterofp Reputație: 75 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Eu am fost la ea de 2 ori si nu prea are limite, este pufoasa voluptoasa, dar nu mi s-a parit a fi BBW. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Cu această postare, chiar voi încheia discuția de față. În primul rând, pemtru că iar a luat prea multă amploare. Observ că unii încurcă marfa cu ambalajul și extaziați de prestația ei - probabil că și din lipsa unei experiențe prea bogate (sau așa vreau să cred, ca o circumstanță atenuantă), o văd ca pe o mare frumusețe. Nu e o nasoală, pentru amatorii fetelor de genul ei e apetisantă, dar atunci când faci aprecieri asupra fizicului ei, dai note etc. trebuie să faci abstracție de preferințele tale și să te pui în pielea majorității, să te detașezi un pic.Asta cu unghiurile de pozare e o dumă, din orice unghi s-a fotografiat, tot multe kilograme în plus are. Nici remarci de genul "vizitați-o și apoi vorbiți", des folosită pe forum în asemenea situații nu își are rostul, fiindcă vorbim doar de aspectul fizic, vizibil clar în poze. Păi, măi băieți, dacă ei îți dați 9 și 10, celor care arată într-adevăr foarte bine și la chip și la trup (nu le dau numele pentru că nu e nici fair, nici regulamentar), cât le dați, mă? Chiar nu aveți simțul realității? Și o remarcă de final: cum se explică faptul că după lungi perioade fără recenzii, imediat cum apare câte un comentariu referitor la kilogramele alea, imediat apar recenzii și comentarii la superlativ, multe dintre ele aparținând unor anonimi - unii înscriși de curând? O seară bună și baftă! 3 3 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5747 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Cu această postare, chiar voi încheia discuția de față. În primul rând, pemtru că iar a luat prea multă amploare. Observ că unii încurcă marfa cu ambalajul și extaziați de prestația ei - probabil că și din lipsa unei experiențe prea bogate (sau așa vreau să cred, ca o circumstanță atenuantă), o văd ca pe o mare frumusețe. Nu e o nasoală, pentru amatorii fetelor de genul ei e apetisantă, dar atunci când faci aprecieri asupra fizicului ei, dai note etc. trebuie să faci abstracție de preferințele tale și să te pui în pielea majorității, să te detașezi un pic.Asta cu unghiurile de pozare e o dumă, din orice unghi s-a fotografiat, tot multe kilograme în plus are. Nici remarci de genul "vizitați-o și apoi vorbiți", des folosită pe forum în asemenea situații nu își are rostul, fiindcă vorbim doar de aspectul fizic, vizibil clar în poze. Păi, măi băieți, dacă ei îți dați 9 și 10, celor care arată într-adevăr foarte bine și la chip și la trup (nu le dau numele pentru că nu e nici fair, nici regulamentar), cât le dați, mă? Chiar nu aveți simțul realității? Și o remarcă de final: cum se explică faptul că după lungi perioade fără recenzii, imediat cum apare câte un comentariu referitor la kilogramele alea, imediat apar recenzii și comentarii la superlativ, multe dintre ele aparținând unor anonimi - unii înscriși de curând? O seară bună și baftă!marele ei merit e ca la 90-100 kg cat are reuseste sa arate atragator sa vrei sa o f*nu are cum sa fie vreo superbucata sa fim seriosi e de nota 8 dar ar fi interesanta o experienta cu ea , caci e un exemplar rar asta nu i se poate lua iar daca iti plac femeile f mari si cu multe kg ea este probabil the best asa cum o lauda compania de trambitasi nervosipretul ei corect e undeva pe la 250-300 / h si avand in vedere ca e un specimen rar si face de toate sa zicem hai 400 dar sub absolut nici o forma mai mult si asa este exagerat de aceea e si nevoie de atata sustinere vehementa spumeganda din partea companiei pentru a putea impune un pret pe care toti i-l refuzaIo la 300 / h fara anal ca nu ma pasioneaza as merge sa vad cum e de curiozitate 3 Link spre comentariu
bbc_deep Reputație: 71 Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 In primul rand sa se zica ca femeia asta are 90-100 kg deja e o exagerare grosolana. Mai mult de 76-78 kg nu are in mod sigur ceea ce nu este nici o greutate mica dar in nici un caz ce inventeaza unii. Si cu tot respectul nici in cele mai de aproape poze nu ii poti da o asemenea greutate ,e absurd.In al doilea rand s-a comentat de frumusetea ei. Nu are poze cu fata si aici chiar nu puteti contrazice opinia celor care au vizitat-o,este o femeie frumoasa la fata cu trasaturi placute.Cat despre pret,iar e o absurditate sa se acuze ca noi clientii il impunem,fata isi face preturile ei iar ca sa se afirme si ca toAta lumea refuza pretul iar e o bazaconie intrucat din moment ce merge pe tarifele astea e clar ca lumea i le ofera.Din câte știu în orice business când nu îți merge treaba scazi preturile,nu le mărești.E un principiu simplu,exact ca și cazările la mare vara ;dacă e cerere mare și sunt mulți turiști hotelierii măresc preturile ,nu le scad.Iar pt cei care nu stiu,tariful Brianei e de 600/hr ,500/hr a ramas doar pt clientii vechi. Asa ca... sa cada de sus din pom ca sa ajunga ea la 250-300 /hr cum vor unii nu se va intampla niciodata,la cum o cunosc eu. 1 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Pisamas pe pestele lu' umflata asta care scrie p'acilea de pe 5-6 conturi si care vrea sa ne-o prezinte drept minim Bianca DragusanuPS:Motaneeeeee,dormi???????? Link spre comentariu
bbc_deep Reputație: 71 Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Pisamas pe pestele lu' umflata asta care scrie p'acilea de pe 5-6 conturi si care vrea sa ne-o prezinte drept minim Bianca DragusanuPS:Motaneeeeee,dormi????????Sa te pis în freza lachiosule,ia demonstrează tu ca scriu eu de 5-6 conturi!Umflata e mata ,vierme abject ce ești! 1 Link spre comentariu
mucutu82 Reputație: 16 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Aaaa Oras:Aaaa Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Voi sunteti de-a dreptul isterici! Exagerati,jigniti si trollati. Plus faceti acuzatii nefondate! Daca suntem atatia care o cunoastem si ne spunem in mod civilizat parerile de ce trebuie sa fim jigniti ? Daca unii au impresia ca e un peste care scrie sa se verifice de la administratie sa se vada adevarul! Ei asta-i buna! Dar nu mai poate omul intra sa vada poze pe topic din cauza balacarerilor unora! Eu unul cand imtru pe un topic vreau sa vad poze nu jigniri,injuraturi si aceleasi hatereli de ani de zile spuse de aceleasi personaje! 3 Link spre comentariu
seeery Reputație: 75 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Fără Oras:Fără Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Cu această postare, chiar voi încheia discuția de față. În primul rând, pemtru că iar a luat prea multă amploare. Observ că unii încurcă marfa cu ambalajul și extaziați de prestația ei - probabil că și din lipsa unei experiențe prea bogate (sau așa vreau să cred, ca o circumstanță atenuantă), o văd ca pe o mare frumusețe. Nu e o nasoală, pentru amatorii fetelor de genul ei e apetisantă, dar atunci când faci aprecieri asupra fizicului ei, dai note etc. trebuie să faci abstracție de preferințele tale și să te pui în pielea majorității, să te detașezi un pic.Asta cu unghiurile de pozare e o dumă, din orice unghi s-a fotografiat, tot multe kilograme în plus are. Nici remarci de genul "vizitați-o și apoi vorbiți", des folosită pe forum în asemenea situații nu își are rostul, fiindcă vorbim doar de aspectul fizic, vizibil clar în poze. Păi, măi băieți, dacă ei îți dați 9 și 10, celor care arată într-adevăr foarte bine și la chip și la trup (nu le dau numele pentru că nu e nici fair, nici regulamentar), cât le dați, mă? Chiar nu aveți simțul realității? Și o remarcă de final: cum se explică faptul că după lungi perioade fără recenzii, imediat cum apare câte un comentariu referitor la kilogramele alea, imediat apar recenzii și comentarii la superlativ, multe dintre ele aparținând unor anonimi - unii înscriși de curând? O seară bună și baftă!Ceea ce este absolut absurd este ca tu spui cand dai o notă trebuie să faci abstracție de preferinte, pai nota nu o dai dupa parerea ta, fiind vorba de ceea ce preferi tu, este un punct de opinie, asta inseamna sa lasi o recenzie,sa ti lasi parerea, iar daca tu spui sa faci abstracție de preferinte, asta chiar nu are vreun rost.Te ai saturat Sa sara câțiva in apărarea ei ca cineva o jigneste? Pai nu este normal? Pentru ca de cand are topicuripe forum mai mereu sunteti aceeași care o jigniți pe toate topicurile, constanța/buc/timișoara, însă pe fiecare sunt useri diferite care îi iau apărarea, ba chiar ne tot înmulți, asta nu e dubios? Ca baterii sunt tot aceeași,dar susținătorii se înmulțesc? Si inca nu vor toti sa scrie pe forum asa ca terminati cu toată mascarada asta, nimeni nu v a chemat sa va dati cu parerea, voi ati creat tot acest conflict si tot voi va plângeti văzând că mereu suntem noi, cei care știm adevărul si o apărăm.Dacă ea are 90-100kg înseamnă ca romania e prima putere mondială... ok, are câteva kg in plus; dar câteva înseamnă 4,5 nu 15-20... asta e pură răutate generată de frustrare si de invidie. 1 Link spre comentariu
bbc_deep Reputație: 71 Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Mai oameni buni,sa zicem ca are 12-14 kg în plus ca la înălțimea ei trebuia sa aibă pana în 64-65 kg,ea are undeva la 77-78 kg deci un 13 kg în plus.Dar nu 30 kg în plus ,înseamnă ca nu știți Cum arată o femeie la 100 kg...ce dracu..Deși și cele la 100 kg au admiratorii lor .... iar cu gusturile și notele care le acorda fiecare la aspect fizic e evident ca țin de propria plăcere,chestia e subiectiva ,fiecare își exprima opinia din prisma lui.Prea mult va ofuscati și prea cu ura va exprimați.Un coleg a și zis mai sus ca ea nu e afectata de nici un fel de orice se scrie aici pt ca cei care o cunosc nu dau 2 bani pe răutățile astea.Dar unii vor sa își demonstreze talentul de prozatori,naratori,dramaturgi,critici literari și o țin langa cu aceleași texte expirate și obosite! Teoria formelor fără fond! Mulți scriu lucruri dar fără un conținut 1 Link spre comentariu
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Pisamas pe pestele lu' umflata asta care scrie p'acilea de pe 5-6 conturi si care vrea sa ne-o prezinte drept minim Bianca DragusanuPS:Motaneeeeee,dormi????????Un mod de exprimare mai decent nu ai? Ce-i cu frustrările astea? 2 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5747 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Ceea ce este absolut absurd este ca tu spui cand dai o notă trebuie să faci abstracție de preferinte, pai nota nu o dai dupa parerea ta, fiind vorba de ceea ce preferi tu, este un punct de opinie, asta inseamna sa lasi o recenzie,sa ti lasi parerea, iar daca tu spui sa faci abstracție de preferinte, asta chiar nu are vreun rost.Te ai saturat Sa sara câțiva in apărarea ei ca cineva o jigneste? Pai nu este normal? Pentru ca de cand are topicuripe forum mai mereu sunteti aceeași care o jigniți pe toate topicurile, constanța/buc/timișoara, însă pe fiecare sunt useri diferite care îi iau apărarea, ba chiar ne tot înmulți, asta nu e dubios? Ca baterii sunt tot aceeași,dar susținătorii se înmulțesc? Si inca nu vor toti sa scrie pe forum asa ca terminati cu toată mascarada asta, nimeni nu v a chemat sa va dati cu parerea, voi ati creat tot acest conflict si tot voi va plângeti văzând că mereu suntem noi, cei care știm adevărul si o apărăm.Dacă ea are 90-100kg înseamnă ca romania e prima putere mondială... ok, are câteva kg in plus; dar câteva înseamnă 4,5 nu 15-20... asta e pură răutate generată de frustrare si de invidie.4,5 in + ??????????????????pai numa silicoanele au 4,5 ( bucata :-)) ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5747 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Mai oameni buni,sa zicem ca are 12-14 kg în plus ca la înălțimea ei trebuia sa aibă pana în 64-65 kg,ea are undeva la 77-78 kg deci un 13 kg în plus.Dar nu 30 kg în plus ,înseamnă ca nu știți Cum arată o femeie la 100 kg...ce dracu..Deși și cele la 100 kg au admiratorii lor .... iar cu gusturile și notele care le acorda fiecare la aspect fizic e evident ca țin de propria plăcere,chestia e subiectiva ,fiecare își exprima opinia din prisma lui.Prea mult va ofuscati și prea cu ura va exprimați.Un coleg a și zis mai sus ca ea nu e afectata de nici un fel de orice se scrie aici pt ca cei care o cunosc nu dau 2 bani pe răutățile astea.Dar unii vor sa își demonstreze talentul de prozatori,naratori,dramaturgi,critici literari și o țin langa cu aceleași texte expirate și obosite!Teoria formelor fără fond! Mulți scriu lucruri dar fără un conținuthai ca vii acasa , deci 78 pune si silcoaele ca le-ai uitat 85 :-) si daca manca si bea bine iaca 90 cat am zis eu Las ei eu de la 100 aia poate am exagerat dar undeva 80-90 e clar 1 Link spre comentariu
mariussr Reputație: 120 Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Merita fututa rau si chinuita in pula !! 2 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5747 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Merita fututa rau si chinuita in pula !!daaa numa pe pret corect max 300altfel n-are farmec rade de noi :-)) Link spre comentariu
xoxolime24 Reputație: 31 Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 am citit ultimele pagini sa moara pestii mei eu daca zic ca e urs ma baneaza instantmai bine tac draq si nu mai scriu nimic 1 Link spre comentariu
gigolo30 Reputație: 22 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Nu inteleg care e problema daca unora dintre noi le plac femeile voluptoase , cu forme mai mari ? Asa cum noua ne plac astea cu sanii mari si fund mare asa altora le plac alea skinny ( fara forme ) .Nu inteleg de ce comenteaza unii care nu au fost la ea , mergeti sa o vedeti cum arata in realitate si ce servicii de lux ofera , chiar poti face cu ea tot ce iti trece prin cap . Sincer merita toti banii . Comentati doar dupa ce o vedeti in realitate . 1 Link spre comentariu
seeery Reputație: 75 Postat Septembrie 27, 2019 Oras:Fără Oras:Fără Partajează Postat Septembrie 27, 2019 daaa numa pe pret corect max 300altfel n-are farmec rade de noi :-))Este strict parerea ta legată de pret, atata timp cat are câțiva ani buni de experienta, servicii in atata timp si le a perfecționat, are skill-urile unei actrițe porno cu ani buni de industrie in spate, si asta conteaza la pret, referitor la kg, serios? Astea sunt răutăți si doar atat, nu trece de 80 crede ma, am ridicat o eu si nu sunt vreun malac de 1.90-2 metri si nici nu fac sala asa ca termina cu durerile tale legate de pret si greutatea ei ca nu isi au rostul 1 Link spre comentariu
kirno Reputație: 51 Postat Septembrie 27, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Eu nu stiu cati din clientii ei fideli(printre care ma numar si eu) baga in seama ineptiile astea ...nici unul... sunt convins 100%.Astea sunt niste discutii inutile care nu au cum sa conduca la ce isi doresc unii ca nu vb aici de o escorta no-name,ea e o femeie cunoscuta in toata tara.Asa cum au mai spus si altii,cine intra aici vrea sa vada poze si oamenii normal la cap nici nu se sinchisesc sa citeasca balacarelile si jignirile,ei citesc recenziile si admira pozele. Cam asta se intampla! 2 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5747 Postat Septembrie 27, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Daca stau sa ma socotesc poate aveti dreptate ca si la 80 kg ( ca mai putin n-are cum ) per 500 lei vine 1 kg = 6.25 lei e chiar eftin nici slanina sau oase pt fiert nu iei la pretu asta hai ca-i prea ieftina , io zic sa mai mariti ca-i bataie de joc minim 2000 ca merita 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum