100ani Reputație: -268 Postat Aprilie 19, 2019 Postat Aprilie 19, 2019 e pagina de recenzii nu de intrebarii
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2019 Postat Aprilie 25, 2019 Synthi de la ce ora începi sâmbăta?buna dragule.de saptamana asta ,sambata si duminica voi lucra de la ora 11 pana la ora 18.va pup dulce si o zi superba va doresc dragilor. :wink2 :bye
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2019 Postat Aprilie 25, 2019 nici nu vrei :kiss3 te pup chiar daca din cand in cand esti rautacios cu fetele si asi fi curioasa de ce...eu cred ca fiecare femeie ca si fiecare barbat merita respectata,respectat.pupici
raul2774 Reputație: 837 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Postat Aprilie 25, 2019 :kiss3 te pup chiar daca din cand in cand esti rautacios cu fetele si asi fi curioasa de ce...eu cred ca fiecare femeie ca si fiecare barbat merita respectata,respectat.pupicinu inteleg de ce te mai deranjezi sa-i raspunzi..semmi ertelme.. 1
doru1992 Reputație: 136 Postat Aprilie 25, 2019 Postat Aprilie 25, 2019 Buna sinthya !! La brasov nu avem ocazia vreodata sa te vizitam ? Te pup
ttm Reputație: 2541 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 25, 2019 nu inteleg de ce te mai deranjezi sa-i raspunzi..semmi ertelme..pentru ca este o doamna!!! synthi, te pup si sper sa ne sincronizam cumva ... ca de mult tot incerc! 😚😚
raul2774 Reputație: 837 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Postat Aprilie 26, 2019 Pana si 5 secunde acordate retardatului,sunt o adevarata pierdere de timp.
Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 Pana si 5 secunde acordate retardatului,sunt o adevarata pierdere de timp.Ce-i drept s-a încercat reabilitarea ,dar nu se lasă. Caz pierdut. 1
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 Buna sinthya !! La brasov nu avem ocazia vreodata sa te vizitam ? Te pupBuna dragule..deocamdata nu am in plan sa ma deplasez din Oradea.dar daca o voi face am sa scriu...te pup dulce si weekend minunat sa aveti :kiss3
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 pentru ca este o doamna!!! synthi, te pup si sper sa ne sincronizam cumva ... ca de mult tot incerc! :kiss3 te astept cu drag...pupici dulci si weekend minunat
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 Ce-i drept s-a încercat reabilitarea ,dar nu se lasă. Caz pierdut. :bye :wink2
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 Pana si 5 secunde acordate retardatului,sunt o adevarata pierdere de timp.eu prefer totusi sa raman buna la suflet...te pup dulce :kiss3
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 nu inteleg de ce te mai deranjezi sa-i raspunzi..semmi ertelme..mert nem akarok rossz lenni..ma intelegi printule :wink2
100ani Reputație: -268 Postat Aprilie 26, 2019 Postat Aprilie 26, 2019 paste fericit cand dai ce ai promis?
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2019 Postat Aprilie 27, 2019 paste fericit cand dai ce ai promis?Paste fericit..cand vi sa ma vizitezi. :bye eu lucrez si maine si luni.pupici
kipri Reputație: 239 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 27, 2019 Ești la Oradea ??
sparatcus Reputație: 1144 Postat Aprilie 28, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 28, 2019 Buna confrati. Saptamana trecuta am ajuns din nou la Synthi. Programarea a fost destul de usoara, mi-a raspuns din prima si in 30 de minute am fost la ea deja. Primirea a fost in sutien si chiloti care deja te dau pe spate :crazylove , nemaivorbind de aspectul care pentru mine e de 10 :boob . A mai pus pe ea cateva kg de cand a revenit . Nu o sa descriu actiunea ca nu are rost, ramane pentru mine in top 3. Notele de la mine sunt 10 pe linie,. Tariful e acelasi 150 fin- 300 ora, zona e aceasi langa balcoanele colorate. Pentru amatorii de MILF o recomand cu incredere si nu numai. Atitudinea de 10+ , nu te grabeste, nu se uita la ceas, poti vorbi multe si bune cu ea. Te :hug1 Synthi sper ca ne revedem in curand! 3
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2019 Postat Aprilie 28, 2019 Ești la Oradea ??buna..da inca sunt in Oradea.pupici dulci tuturor
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2019 Postat Aprilie 28, 2019 Buna confrati. Saptamana trecuta am ajuns din nou la Synthi. Programarea a fost destul de usoara, mi-a raspuns din prima si in 30 de minute am fost la ea deja. Primirea a fost in sutien si chiloti care deja te dau pe spate :crazylove , nemaivorbind de aspectul care pentru mine e de 10 :boob . A mai pus pe ea cateva kg de cand a revenit . Nu o sa descriu actiunea ca nu are rost, ramane pentru mine in top 3. Notele de la mine sunt 10 pe linie,. Tariful e acelasi 150 fin- 300 ora, zona e aceasi langa balcoanele colorate. Pentru amatorii de MILF o recomand cu incredere si nu numai. Atitudinea de 10+ , nu te grabeste, nu se uita la ceas, poti vorbi multe si bune cu ea. Te :hug1 Synthi sper ca ne revedem in curand! :kiss3 :wink2 te pup dulce si paste fericit iti doresc
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 buna baieti.vreau sa va anunt ca eu in weekend plec,mai sunt disponibila pana vineri.va pup dulce si o seara minunata va doresc. Synthi :bye
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Mai 7, 2019 Postat Mai 7, 2019 pleci fara sa sa ne iubim/eu am zis ca te astept.daca tu nu ai timp eu ce sa iti fac.pana vineri mai sunt in oradea.pupici
nedned Reputație: 209 Postat Mai 7, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 7, 2019 Am sunat si eu de m-am plictisit saptamana trecuta. Mai incercam la revenire :)
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Mai 7, 2019 Postat Mai 7, 2019 Am sunat si eu de m-am plictisit saptamana trecuta. Mai incercam la revenire :)ceau.imi cer mii de scuze daca nu reusesc sa rasp la toti..incerc sa fac sa fie toata lumea satisfacut,dar este imposibil sa rasp la toti..eu rasp si la mesaje daca nu trece un interval prea mare pana o citesc ca nu vreau sa creez probleme cu neveste sau iubite..te pup dulce si sper ca am sa reusesc sa te satisfac placut cand vei veni... :hug1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum