pokpok Reputație: 489 Postat August 7, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat August 7, 2019 buna printisorilor am revenit. vazand cati poeti sunt intre voi ,m-am gandit sa va raspund si eu mai altfel,si nu cum v-am obisnuit :yummy Eu de bani nu va frec,nu cer palat sau masina,doar o mica atentie pt bilet ca sa urcam impreuna in aeroplanul meu unde vom zbura in al 9-lea cer. va pup dulce dulce Synthi Adeun Dayic am citit si eu un pic in pagina personala si de aceea am si compus si eu o mica ceva chiar daca nu scriu super perfect pe romana,eu incerc si tot invat ceva nou de la voi.iar o glumita pt X the impaler citind ultimele 2 randuri ale tale cu.... "Cacand o sa vin voi fi anonim,, raspunsul meu :D ;) Daca vi cacat pe tine,sa nici nu treci pragul mai bine :refoz sper sa nu te superi pt glumita mea dar trebuia neaparat sa rasp :wink2 chiar sper sa nu te superi...va pup si o seara sau noapte superba sa avetiWOOOOW ce imagine , ce pozitie !!!! :maninlove :gifs_ojos 1 Link spre comentariu
ionut4321 Reputație: 850 Postat August 7, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat August 7, 2019 :)))))))))))))))))))) Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9866 Postat August 7, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat August 7, 2019 Mare acrobataMinunata fataNe-ai cam zapacitGatul mi-a pocnitMai rau ca o dozaCand priveam la pozaFenta literaraDesi cam murdaraCu acel cacand Mi-a trecut prin gandCa scriam razandNu vin imputitCa nu-s nesimtit... 4 Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Mare acrobataMinunata fataNe-ai cam zapacitGatul mi-a pocnitMai rau ca o dozaCand priveam la pozaFenta literaraDesi cam murdaraCu acel cacand Mi-a trecut prin gandCa scriam razandNu vin imputitCa nu-s nesimtit... ;) imi place de tine cā ști de glume .pupici dulci tuturor si nb.Synthi. uitasem sā vā scriu ca de la ora 20:00 merg la salā,am schimbat ora pt ca nu mai este asa de cald seara si e mai ok .pupici :) ;) Link spre comentariu
100ani Reputație: -268 Postat August 11, 2019 Partajează Postat August 11, 2019 bilet gratis nu ai? Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Buna printisorilor...la sfarsit de saptamana telefonul mi-o luat razna.imi intrau mesaje cu intarzieri si unele chiar si a doua zi,si apelurile imi intrau tot prin mesaje dupa :thinking Mi se parea ciudat dar nu am bagat de seama ce se intampla,imi cer scuze.Dar ,azi am schimbat cartela in alt telefon si sper ca daca imi scrieti mesaje sa le primesc la timp,altfel nu mai am curajul sa va raspund ca unii din voi aveti neveste sau iubite.va rog sa imi precizati cand imi scrieti mesaj pana la ce interval de timp pot raspunde .,,,,iar in urmatoarele 2-3 zile nu pot face sex doar masaj si oral...cred ca intelegeti de ce(am si eu musafir pe scufita rosie) ..tarifele mele de obicei este 150 jumat de ora si 300 ora.dar fara sex este 100 jumat de ora...va pup dulce si va multumesc de intelegere.cu stima si respect a voastra nebunatica Synthi :bye :wink2 :shy: pupici Link spre comentariu
100ani Reputație: -268 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 iti fac cadou unul Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 iti fac cadou unul :kiss2 multumesc dar ma descurc.nu accept cadouri. Link spre comentariu
raul2774 Reputație: 837 Postat August 14, 2019 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat August 14, 2019 :kiss2 multumesc dar ma descurc.nu accept cadouri.inca ii mai raspunzi cretinului? Link spre comentariu
catalin_p Reputație: 318 Postat August 15, 2019 Partajează Postat August 15, 2019 Marți am revizitat-o pe Sinthy mai pe la inceputul programului de lucru,nici nu apucase să-și termine de baut cafeaua....Ajuns in apartamentul ei am fost servit și eu cu o cafea,am stat puțin de vorbă după care am trecut pe la dus iar apoi în dormitor unde am avut parte de un oral excelent,foarte bine făcut umed și cu atenție și la imprejurimi(s-a putut doar oral,a explicat Sinthy pe forum de ce...) finalizarea a venit după câteva minute pe sâni...Locația se știe,cum arată Sinthy se vede in poze care sunt reale 100 la 100 deci...Notele sunt 10 pe linie...Mersi Sinthy pentru tot 😘...Sa auzim numai de bine... 4 Link spre comentariu
pokpok Reputație: 489 Postat August 15, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat August 15, 2019 ;) imi place de tine cā ști de glume .pupici dulci tuturor si nb.Synthi. uitasem sā vā scriu ca de la ora 20:00 merg la salā,am schimbat ora pt ca nu mai este asa de cald seara si e mai ok .pupici :) ;)super femeie!! Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Marți am revizitat-o pe Sinthy mai pe la inceputul programului de lucru,nici nu apucase să-și termine de baut cafeaua....Ajuns in apartamentul ei am fost servit și eu cu o cafea,am stat puțin de vorbă după care am trecut pe la dus iar apoi în dormitor unde am avut parte de un oral excelent,foarte bine făcut umed și cu atenție și la imprejurimi(s-a putut doar oral,a explicat Sinthy pe forum de ce...) finalizarea a venit după câteva minute pe sâni...Locația se știe,cum arată Sinthy se vede in poze care sunt reale 100 la 100 deci...Notele sunt 10 pe linie...Mersi Sinthy pentru tot ...Sa auzim numai de bine... :hug1 cu mare drag printule..va pup si va doresc weekend super minunat tuturor. :wink2 Link spre comentariu
andreidaniel05 Reputație: 5 Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Un număr de telefon pt programare? Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 buna din nou printisorilor.Azi de la ora 20;00 voi fi din nou disponibila o saptamana in Oradea,dupa am sa plec pt o perioada..va pup dulce :wink2 Synthi Link spre comentariu
bobbyboy08 Reputație: 13 Postat August 23, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 23, 2019 Ai whatsapp? Link spre comentariu
nrbyby Reputație: 4 Postat August 24, 2019 Partajează Postat August 24, 2019 hello Sinthy holnapra egy idopontot kaphatnek? Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 hello Sinthy holnapra egy idopontot kaphatnek?szia.most olvastam az uzenetet.mikor szeretnel jonni..itt nem sokat lepek be,jobb ha a telefon szamon irsz smst hamarabb eszre veszem.puszi Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 :wink2 Link spre comentariu
ghostwriter Reputație: 17 Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 Hmmmm !!!!!! Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2019 Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Buna băieți. de maine voi fi iar disponibilā.vā pup dulce. Synthi Link spre comentariu
vladsergiu Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Pana la ce ora? Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Septembrie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Bine-ai revenit, cu toamna,Si bine te primim si noi,Tu esti si vei rămâne doamna,Din cel mai bun si dulce soi. 2 Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2019 Partajează Postat Septembrie 3, 2019 Bine-ai revenit, cu toamna,Si bine te primim si noi,Tu esti si vei rămâne doamna,Din cel mai bun si dulce soi.Multumesc poetul meu preferat.😘 Raman cateva zile ÅŸi dupa ma opresc pt o vreme sau poate chiar definitiv.Vă pup dulce Synthi.Să aveti o seara super minunată Link spre comentariu
raul2774 Reputație: 837 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Septembrie 3, 2019 Definitiv??😞 Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2019 Partajează Postat Septembrie 3, 2019 Definitiv??😞AÅŸa am in plan.dar inca sunt aici.😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum