nickname90 Reputație: 2925 Postat Aprilie 8, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 8, 2022 7 minutes ago, Synthi said: Buna printisorilor.azi voi fi disponibila de la ora 18:00 iar maine de la 8 dimineata .va sarut dulce .si rog pe cei care au fost deja la mine sa imi precizeze ,pt ca nu mai am nici un nr salvat.multumesc.💋💋💋Synthi WhatsApp mai folosesti? Ca eu ti-am scris ieri dar nu am primit raspuns😞. 1 Link spre comentariu
Vizitator Synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2022 Partajează Postat Aprilie 8, 2022 Chiar acum, nickname90 a spus: WhatsApp mai folosesti? Ca eu ti-am scris ieri dar nu am primit raspuns😞. Va las nr whatsApp in privat,pt ca pe WhatsApp folosesc alt nr. Link spre comentariu
Razvann87 Reputație: 71 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:Bihor Oras:Bihor Partajează Postat Aprilie 9, 2022 22 hours ago, Synthi said: Va las nr whatsApp in privat,pt ca pe WhatsApp folosesc alt nr. Doresc si eu un nr pe care te pot contacta 😁 Link spre comentariu
dublushoot Reputație: 39 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 9, 2022 La 08.04.2022 la 13:09, Synthi a spus: Va las nr whatsApp in privat,pt ca pe WhatsApp folosesc alt nr. De câte ori ți-am scris pe whapp 😅, vreau și eu noul număr 🥺 Link spre comentariu
luci04 Reputație: 64 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 10, 2022 La 08.04.2022 la 12:58, Synthi a spus: Buna printisorilor.azi voi fi disponibila de la ora 18:00 iar maine de la 8 dimineata .va sarut dulce .si rog pe cei care au fost deja la mine sa imi precizeze ,pt ca nu mai am nici un nr salvat.multumesc.💋💋💋Synthi Ceau.vreau si eu nr.de wattap.mersi.te pup Link spre comentariu
aL3xE Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 10, 2022 Si eu incerc sa sun de cateva zile la numarul din anunt dar nu vrea sa raspunda😁😁 Link spre comentariu
Vizitator tralala90 Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2022 Partajează Postat Aprilie 11, 2022 Acum 9 ore, aL3xE a spus: Si eu incerc sa sun de cateva zile la numarul din anunt dar nu vrea sa raspunda😁😁 Trimite sms!!!😉 Link spre comentariu
fuckbuddyxxx9 Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Bihor Oras:Bihor Partajează Postat Aprilie 12, 2022 As dori și eu numărul nou de whatsapp sa stabilim o întâlnire Link spre comentariu
srnand Reputație: 13 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Un nr whatsapp as dori si eu daca se poate in privat. Ms anticipat Link spre comentariu
oxigen33 Reputație: 41 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 14, 2022 Ai plecat din DE? Link spre comentariu
Vizitator Synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2022 Partajează Postat Aprilie 14, 2022 La 13.04.2022 la 14:29, srnand a spus: Un nr whatsapp as dori si eu daca se poate in privat. Ms anticipat Buna .nr de WhatsApp vi-l dau in privat.nu pun public pt ca nu mai vreau sa dau la o lume intreaga 😉😘😘😘va sarut dulce. Link spre comentariu
doomder Reputație: 26 Postat Aprilie 14, 2022 Partajează Postat Aprilie 14, 2022 Sinty küld el nekem is a számodat, Link spre comentariu
aL3xE Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 14, 2022 Buna Synti draga, in privat un nr de telefon as dorii daca se poate(),ca sa te pot vizita. multumesc:) Link spre comentariu
srnand Reputație: 13 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 14, 2022 Acum 5 ore, Synthi a spus: Buna .nr de WhatsApp vi-l dau in privat.nu pun public pt ca nu mai vreau sa dau la o lume intreaga 😉😘😘😘va sarut dulce. Ok asteptam. Multumim pt raspuns. Kiss Link spre comentariu
tarzanelu Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2022 Oras:ORADEA Oras:ORADEA Partajează Postat Aprilie 15, 2022 Si eu vreau nr Synthi Link spre comentariu
capone77 Reputație: 4 Postat Aprilie 15, 2022 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Aprilie 15, 2022 Buna synthi , as dori și eu nr tău Link spre comentariu
Vizitator Synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Buna dragii mei.in primul rand vreau sa urez paste fericit pt cine il tine acum ca si mine 😘😊pt restul voi ura dupa😘😘de maine sumt disponibila din nou.va sarut dulce dulce😘😘😘🤗 Link spre comentariu
Ova07 Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 17, 2022 1 oră în urmă, Synthi a spus: Buna dragii mei.in primul rand vreau sa urez paste fericit pt cine il tine acum ca si mine 😘😊pt restul voi ura dupa😘😘de maine sumt disponibila din nou.va sarut dulce dulce😘😘😘🤗 Buna Synthi. Imi lasi te rog numarul tau de whatsapp ? 😘 Link spre comentariu
TuPapa23 Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 17, 2022 4 hours ago, Synthi said: Buna dragii mei.in primul rand vreau sa urez paste fericit pt cine il tine acum ca si mine 😘😊pt restul voi ura dupa😘😘de maine sumt disponibila din nou.va sarut dulce dulce😘😘😘🤗 Buna, lasa-mi si mie numarul tau te rog. Mersi! Link spre comentariu
tigpalasar7 Reputație: 13 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 17, 2022 De ce ii cereti numarul? Cel din titlu nu este bun ? Nu merge ? Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 17, 2022 1 hour ago, tigpalasar7 said: De ce ii cereti numarul? Cel din titlu nu este bun ? Nu merge ? Pentru whapp foloseste alt nr😉. Link spre comentariu
discret4you Reputație: 552 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 15 ore, Synthi a spus: Buna dragii mei.in primul rand vreau sa urez paste fericit pt cine il tine acum ca si mine 😘😊pt restul voi ura dupa😘😘de maine sumt disponibila din nou.va sarut dulce dulce😘😘😘🤗 dâBună, Synthi! Dă-mi și mie nr. tău nou de whatsapp, te rog! Vreau să te vizitez. Merci! Link spre comentariu
Raulito77 Reputație: 6 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Bună Synthi. Aș dori și eu numărul tău de WhatsApp în privat. Mulțumesc! Link spre comentariu
Linhai Reputație: 76 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Aprilie 18, 2022 E greu cu Sinthy.Am sunat de foarte multe ori.Uneori răspunde alteori nu.Dar e promițătoare,adică promite.Despre mesaje....comunicam din data de 09 april dar nu am reușit să ne întâlnim. Personal voi spune pas.Adică fără speranțe. Vă doresc Sărbători frumoase și o zi plăcută la toți ! 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Synthi Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2022 Partajează Postat Aprilie 22, 2022 Buna dragii mei.in primul rand va doresc sarbatori fericite😘😘😘😊in al doilea rand va las nr meu de WhatsApp dar cine imi va trimite poza cu pixu lui eu il blochez in momentul acela.ca m-am sarturat de poze cu pixurile ,de aceea nici nu am mai vrut sa dau tuturor WhatsAppul meu nou.dar nu pot pedepsi pe toata lumea pt cativa ne educati.pt apeluri si mesaje normale folosesc nr meu romanesc .doar si doar pt whatsapp folosesc +4915124368541.va sarut dulce si sarbatori fericite va doresc tuturor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum