Sari la conținut

TOP:0756683598 Sinthya

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
7 minutes ago, Synthi said:

Buna printisorilor.azi voi fi disponibila de la ora 18:00 iar maine de la 8 dimineata .va sarut dulce .si rog pe cei care au fost deja la mine sa imi precizeze ,pt ca nu mai am nici un nr salvat.multumesc.💋💋💋Synthi

WhatsApp mai folosesti? Ca eu ti-am scris ieri dar nu am primit raspuns😞.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Synthi
Reputație: 0
Chiar acum, nickname90 a spus:

WhatsApp mai folosesti? Ca eu ti-am scris ieri dar nu am primit raspuns😞.

Va las nr whatsApp in privat,pt ca pe WhatsApp folosesc alt nr.

Link spre comentariu
La 08.04.2022 la 12:58, Synthi a spus:

Buna printisorilor.azi voi fi disponibila de la ora 18:00 iar maine de la 8 dimineata .va sarut dulce .si rog pe cei care au fost deja la mine sa imi precizeze ,pt ca nu mai am nici un nr salvat.multumesc.💋💋💋Synthi

Ceau.vreau si eu nr.de wattap.mersi.te pup

Link spre comentariu
Vizitator Synthi
La 13.04.2022 la 14:29, srnand a spus:

Un nr whatsapp as dori si eu daca se poate in privat. Ms anticipat 

Buna .nr de WhatsApp vi-l dau in privat.nu pun public pt ca nu mai vreau sa dau la o lume intreaga 😉😘😘😘va sarut dulce.

Link spre comentariu
Vizitator Synthi

Buna dragii mei.in primul rand vreau sa urez paste fericit pt cine il tine acum ca si mine 😘😊pt restul voi ura dupa😘😘de maine sumt disponibila din nou.va sarut dulce dulce😘😘😘🤗

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
1 oră în urmă, Synthi a spus:

Buna dragii mei.in primul rand vreau sa urez paste fericit pt cine il tine acum ca si mine 😘😊pt restul voi ura dupa😘😘de maine sumt disponibila din nou.va sarut dulce dulce😘😘😘🤗

Buna Synthi. Imi lasi te rog numarul tau de whatsapp ? 😘

Link spre comentariu
4 hours ago, Synthi said:

Buna, lasa-mi si mie numarul tau te rog. Mersi!

Link spre comentariu
Acum 15 ore, Synthi a spus:

dâBună, Synthi! Dă-mi și mie nr. tău nou de whatsapp, te rog! Vreau să te vizitez. Merci! :*

Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

E greu cu Sinthy.Am sunat de foarte multe ori.Uneori răspunde alteori nu.Dar e promițătoare,adică promite.Despre mesaje....comunicam din data de 09 april dar nu am reușit să ne întâlnim.

Personal voi spune pas.Adică fără speranțe.

Vă doresc Sărbători frumoase și o zi plăcută la toți !

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Vizitator Synthi

Buna dragii mei.in primul rand va doresc sarbatori fericite😘😘😘😊in al doilea rand va las nr meu de WhatsApp dar cine imi va trimite poza cu pixu lui eu il  blochez in momentul acela.ca m-am sarturat de poze cu pixurile ,de aceea nici nu am mai vrut sa dau tuturor WhatsAppul meu nou.dar nu pot pedepsi pe toata lumea pt cativa ne educati.pt apeluri si mesaje normale folosesc nr meu romanesc .doar si doar pt whatsapp folosesc +4915124368541.va sarut dulce si sarbatori fericite va doresc tuturor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...