Sari la conținut

0799334470 Bruneta dristor

Postări Recomandate

Postat

Primele poze cu ultimele nu prea se pupa...

Am un plan deja conturat pentru sapt viitoare...daca reuseste sa il schimbe...eu sunt receptiv, daca nu e cea din poze nu stau.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare tuturor, am vizitat-o si cu siguranta o voi mai vizita. Pe scurt, sunat, programat, o ora mai tarziu ajung la ea, blocul de langa metrou Dristor 2, m-a primit in chilotei si un tricou (parca) de care a scapat repede. Arata bine rau la corp, sani fermi, cur demential, arata mai bine ca in poze, varsta pana in 20 de ani, foarte sociabila si placuta, cotizat 200lei pentru o ora la inceput. Actiunea o las pentru mine si ea, vizitati-o si aflati cum e. Note ON+ N+ FK+ GFE = 9.

Spor la futut!

• Like 7
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Salutare tuturor, am vizitat-o si cu siguranta o voi mai vizita. Pe scurt, sunat, programat, o ora mai tarziu ajung la ea, blocul de langa metrou Dristor 2, m-a primit in chilotei si un tricou (parca) de care a scapat repede. Arata bine rau la corp, sani fermi, cur demential, arata mai bine ca in poze, varsta pana in 20 de ani, foarte sociabila si placuta, cotizat 200lei pentru o ora la inceput. Actiunea o las pentru mine si ea, vizitati-o si aflati cum e. Note ON+ N+ FK+ GFE = 9.

Spor la futut!

Daca tot ne zici ca ai vizitat-o nu ne dai si detalii in legatura cu pozele? Sunt reale? Din cele 2 seturi de poze par doua tipe diferite!

• Like 7
Postat

Daca tot ne zici ca ai vizitat-o nu ne dai si detalii in legatura cu pozele? Sunt reale? Din cele 2 seturi de poze par doua tipe diferite!

Sunt reale ambele seturi de poze:)

• Like 4
  • Oras:Los Angeles
Postat

Sunt reale ambele seturi de poze:)

Mergem pe mana ta frate...poate fata este noua senzatie a inceputului de an. 😊
  • Like 6
Postat

Spor la futut!

eu nu cred pt ca din poze are sigur peste 20, asa ca e suspect.

Postat

eu nu cred pt ca din poze are sigur peste 20, asa ca e suspect.

Ce sa-ti zic, nu i-am cerut bulentinul :)) dar in realitate e mai copila decat in poze. Eu sunt lenes si nu-mi place sa las review-uri, dar tipa chiar merita. :thumbsup

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asteptam recenzia frate 7 pentru a ne elucida complet. Intr-adevar, fata arata intr-un anume fel ...

• Like 8
Postat

parca am mai vazut pozele astea dar nu mai stiu unde

Postat

Păi ce-ai facut bobita? Bucile alea îmi lasă apa-n gură. Tarif bun, poze apetisante, păi zic să îi dăm! Bice! Nu biciuri, desigur.

Postat

Asteptam recenzia frate 7 pentru a ne elucida complet. Intr-adevar, fata arata intr-un anume fel ...

Azi sunt blocat acasa...maine am ieseala.

Postat

Azi sunt blocat acasa...maine am ieseala.

Hai da-i maine si revino cu o parere obiectiva!

😊

• Like 5
Postat

Deci până la urmă nu avem decât o singură recenzie, de care sunt puțin circumspect. O să încerc să fac o programare și eu, să vedem ce se leagă.

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

Fata vorbeste foarte frumos, a trecut de interviul telefonic. Eu o voi vizita.

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...