Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 ..si care vor sa dea impresia celor care nu stiu cum sta treaba aici ca ei sunt purtatorii sabiei dreptatii..ei de fapt sunt niste corupti cu interese proprii..arunca cu noroi in stanga si in dreapta crezand ca cineva o sa ia buna mitocania lor sa-i enumar: picon ,condition,pulesteu ,tk2xx,avpop si tot consiliul prostirii..se stiu ei care later edit; am uitat de userul harleyqueen..tocmai ce mi-a dat o atentionare,si mi-a amintit 7 2 Link spre comentariu
david ospina Reputație: 254 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Alt topic de succes :slap2 . Adina esti ok mamaie ? 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Alt topic de succes :slap2 . Adina esti ok mamaie ?asa de grijuliu tataie sa fii tu? mai mai mai .. 5 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Mai Adina mă, nu ziceai tu ca fiecare este liber sa își exprime părerea pe aici ? Pe bune acum , tu ce încerci sa faci ? Sa aduci lucrurile la normal ? Adică vrei sa faci ordine pe aici ? Pai dacă era așa nu crezi ca de lucrul asta se ocupa motanul ? Lasă lucruriile așa cum sunt ca tu nu poți schimba nimic. Nici tu nici nimeni inafara de motan. 27 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 ..si care vor sa dea impresia celor care nu stiu cum sta treaba aici ca ei sunt purtatorii sabiei dreptatii..ei de fapt sunt niste corupti cu interese proprii..arunca cu noroi in stanga si in dreapta crezand ca cineva o sa ia buna mitocania lor sa-i enumar: picon ,condition,pulesteu ,tk2xx,avpop si tot consiliul prostirii..se stiu ei care later edit; am uitat de userul harleyqueen..tocmai ce mi-a dat o atentionare,si mi-a amintit Boring... 4 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Mai Adina mă, nu ziceai tu ca fiecare este liber sa își exprime părerea pe aici ? Pe bune acum , tu ce încerci sa faci ? Sa aduci lucrurile la normal ? Adică vrei sa faci ordine pe aici ? Pai dacă era așa nu crezi ca de lucrul asta se ocupa motanul ?Lasă lucruriile așa cum sunt ca tu nu poți schimba nimic. Nici tu nici nimeni inafara de motan.Se crede moderatoare. 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Mai Adina mă, nu ziceai tu ca fiecare este liber sa își exprime părerea pe aici ? Pe bune acum , tu ce încerci sa faci ? Sa aduci lucrurile la normal ? Adică vrei sa faci ordine pe aici ? Pai dacă era așa nu crezi ca de lucrul asta se ocupa motanul ?Lasă lucruriile așa cum sunt ca tu nu poți schimba nimic. Nici tu nici nimeni inafara de motan.topicul asta este doar o parere exprimata"cu majuscule" ..normal ca n-am eu cum face ordine..las' sa fie haos..ca din haos castiga dusmanii nu din ordine 3 1 Link spre comentariu
jesse bullitt Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 ..si care vor sa dea impresia celor care nu stiu cum sta treaba aici ca ei sunt purtatorii sabiei dreptatii..ei de fapt sunt niste corupti cu interese proprii..arunca cu noroi in stanga si in dreapta crezand ca cineva o sa ia buna mitocania lor sa-i enumar: picon ,condition,pulesteu ,tk2xx,avpop si tot consiliul prostirii..se stiu ei care later edit; am uitat de userul harleyqueen..tocmai ce mi-a dat o atentionare,si mi-a amintitTe-ai tacanit ? 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Se crede moderatoare.nu sunt ines sa ma cred admin..nu ma cred nimic..imi exprim doar opinia..una care deranjeaza 4 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 nu sunt ines sa ma cred admin..nu ma cred nimic..imi exprim doar opinia..una care deranjeazaInes nu e admin, ești prost informată. 5 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Te-ai tacanit ?despre cine e tacanit vor trage concluzii cei ce doar citesc si niciodata nu scriu nimic 4 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Ines nu e admin, ești prost informată.doar s-a crezut intr-o perioada..mai in gluma..ca in gluma spune omul ce ar vrea...e si acum topicul la administrative http://nimfomane.com/forum/topic/101694-schimbare-administrator-%EF%BF%BD/ 4 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 doar s-a crezut intr-o perioada..mai in gluma..ca in gluma spune omul ce ar vrea...e si acum topicul la administrative http://nimfomane.com/forum/topic/101694-schimbare-administrator-%EF%BF%BD/Adina, e o glumă acolo, una chiar foarte bună. 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 ..si care vor sa dea impresia celor care nu stiu cum sta treaba aici ca ei sunt purtatorii sabiei dreptatii..ei de fapt sunt niste corupti cu interese proprii..arunca cu noroi in stanga si in dreapta crezand ca cineva o sa ia buna mitocania lor sa-i enumar: picon ,condition,pulesteu ,tk2xx,avpop si tot consiliul prostirii..se stiu ei care later edit; am uitat de userul harleyqueen..tocmai ce mi-a dat o atentionare,si mi-a amintitEști penibilă. Ca de obicei... 4 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Adina, e o glumă acolo, una chiar foarte bună.asta am spus si eu..ca era o gluma..dar in gluma spune omul adevarul despre nazuinte 2 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Ești penibilă. Ca de obicei...Alt topic marca Adina =)) 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Foaie verde tiriplic,A deschis iar un topic. 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Foaie verde tiriplic,A deschis iar un topic.foaie verde si un trifoimai deschid unele noi 7 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 doar s-a crezut intr-o perioada..mai in gluma..ca in gluma spune omul ce ar vrea...e si acum topicul la administrative http://nimfomane.com/forum/topic/101694-schimbare-administrator-�/Alooo ! Ines a făcut o gluma , cine a fost prost și a crezut este problema lui =)) Una este sa fi admin și alta este sa fi moderatoare, eu sunt moderatoare deoarece îmi fac topicele exact cum vreau eu când vreau eu. 28 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 asta am spus si eu..ca era o gluma..dar in gluma spune omul adevarul despre nazuintemeduza, ia niste calmante! 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Alooo ! Ines a făcut o gluma , cine a fost prost și a crezut este problema lui =))Una este sa fi admin și alta este sa fi moderatoare, eu sunt moderatoare deoarece îmi fac topicele exact cum vreau eu când vreau eu.si eu sunt dar pe forumul meu..nu in mijlocul haterilor..si nu pe teritoriul altuia sunt sef la mine in casa,..nu in casa altora 3 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 si eu sunt dar pe forumul meu..nu in mijlocul haterilor..si nu pe teritoriul altuia sunt sef la mine in casa,..nu in casa altora Oki doki am înțeles-o și pe asta, dar nu înțeleg de ce nu stai acolo , și stai tot aici. 28 Link spre comentariu
reiss nelson Reputație: 251 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 ..si care vor sa dea impresia celor care nu stiu cum sta treaba aici ca ei sunt purtatorii sabiei dreptatii..ei de fapt sunt niste corupti cu interese proprii..arunca cu noroi in stanga si in dreapta crezand ca cineva o sa ia buna mitocania lor sa-i enumar: picon ,condition,pulesteu ,tk2xx,avpop si tot consiliul prostirii..se stiu ei care later edit; am uitat de userul harleyqueen..tocmai ce mi-a dat o atentionare,si mi-a amintitPastilele le-ai luat azi ? Link spre comentariu
reiss nelson Reputație: 251 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Link spre comentariu
badmadafaka Reputație: 1429 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Eu n-am atacat in nicio haina =))) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum