picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Tu, fiind un parsiv disperat dupa marile realizari de pe nimfomane.com, ai lins, unde ai scuipat.Vin la carafa, Metaxa cu Pepsi, fasole frecata, orez cu paine de la Alimentara = ☠❤ Postarea aia cu "sloboz pentru plozi", tot fata tatii a scris-o, 'te-n amarul tau de **spam editat** partinitor si deontolog de WC.Verticalule care ești tu vertical, mai bine spune cum ai făcut tu, cum faci și acum, alianțe de conjunctură, doar pentru a purta războiul ăsta mizer! 'te-n gât de ipocrit și de muist! 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Tare gagica! ;) jos palaria Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Am dat Like pentru faza cu Vis ! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))Hi hiAi spart 2 mașini :))))))) mai bine dădeai peste Vistrantric..o trsezeai la realitate.. a murit cățelușul ăla în locul ei :))))))))))))))))))))))) uffSa mor daca dădeam peste Vis de îmi părea așa rău ... Lasă că intru in 1 ora și vorbim că s la pula asta de mecanic ,tare prost e. Ce sa faci cu Vis ,ea e proasta din naștere nu de acum . Cred că are o întreaga viață plină de regrete .... Să mă cac in mâncarea ei de handicapata ,că nu merită nici cu mașina sa o lovesc,că m a costat o grămadă de bani . Eu arunc 50000 pe Vis? Și tu ești nebună ... 26 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Dupa comportamentul afisat p-acilea, sunt convins ca picon a fost conceput pe la 16 ani.Nu era Durex pe atunci, de unde contraceptie? Pipilica, gen Borat.L-au zamislit ai lui, cand ambii aveau paispe ani, vaca din grajd se uita la telenovele, iar trenul tocmai trecea prin bucataria familiei. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Tu, fiind un parsiv disperat dupa marile realizari de pe nimfomane.com, ai lins, unde ai scuipat.Vin la carafa, Metaxa cu Pepsi, fasole frecata, orez cu paine de la Alimentara = ☠❤ Postarea aia cu "sloboz pentru plozi", tot fata tatii a scris-o, 'te-n amarul tau de **spam editat** partinitor si deontolog de WC.Ce ai miskin? Nu ai loc de mine? Eu am scris -o, eu Alessandra,care e problema ta? 26 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Exact.Iar pentru cine nu știe iată, ce înseamnă pubertate:PUBERTÁTE (‹ lat., fr.) s. f. Perioadă a dezvoltării organismului uman, caracterizată prin accelerarea transformărilor fizice, sexuale și psihice; reprezintă trecerea de la copilărie la adolescență. Se manifestă, în general, la băieți între 13-16 ani, la fete între 12-14 ani, dar există și cazuri de p. precoce (începând de la 8-10 ani la fete și 9-11 ani la băieți) sau de întârziere a p.sursa: DE (1993-2009) Sau aici:https://en.wikipedia.org/wiki/Puberty Și acum, să ne explice picon, deșteptul, cum de o fată poate fi la pubertate (sau la prepubertate, mai știi) la 17 ani și jumătate.Hai picoane, onorabile doctor în științologie, explică-ne!Era vorba de întreținerea de relații sexuale cu **spam editat**e, tâmpitule! Termenul **spam editat** e un pic exagerat și relativ incorect, așa e, dar de asta era vorba. Și nu avea 17 ani și jumătate, ci 16, păpușoaica ta, bolnavule! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Vis,fato,te caută barbactu 😂😂 26 Link spre comentariu
kyky-kyky Reputație: 980 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Iar se drogheaza tantrica cu aurora ? Link spre comentariu
kyky-kyky Reputație: 980 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Ce ai miskin? Nu ai loc de mine? Eu am scris -o, eu Alessandra,care e problema ta?Ignora-l. Este un loser fustrat care isi varsa ura pe forum dupa ce societatea l-a respins. 3 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Verticalule care ești tu vertical, mai bine spune cum ai făcut tu, cum faci și acum, alianțe de conjunctură, doar pentru a purta războiul ăsta mizer! 'te-n gât de ipocrit și de muist!Ce aliante visezi, bai contopist conceput prin **spam editat**?De cate ori am tot scris ca a face sex neprotejat este condamnabil, iar astuia, @Rinan, sa mai inceteze invocarea unor termeni din psihologie/psihiatrie, doar de amorul artei? Diferenta este ca, de exemplu, vazusem portavocea ciorilor, @Trollescoviculos, mai adineauri, pe topic si cu ocazia asta, il intreb, ce-i mai face nora de etnie, tot intreaba pakistanezul de la Concierge de ea? Asadar, daca cineva si-ar bate joc de ea sau de alta nora a altui fraer de p-aici, nu ma gasesc eu sa intervin, ca :) mea, nu-i frumos.Daca o fac, o fac doar la misto. In schimb, tu, ba deontolog de WC, tu chiar te consideri aparatorul si promovatorul civilitatii, esti dus rau, nici Iisus nu era asa vrednic. Erai catzelus, cand @godfather sau @Machucambo injurau, lingator de scuipat si produs al unui act de **spam editat**, in care, daca ar fi sa imprumut o replica draga tie, nu a inghitit. :) 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Ce aliante visezi, bai contopist conceput prin **spam editat**?De cate ori am tot scris ca a face sex neprotejat este condamnabil, iar astuia, @Rinan, sa mai inceteze invocarea unor termeni din psihologie/psihiatrie, doar de amorul artei? Diferenta este ca, de exemplu, vazusem portavocea ciorilor, @Trollescoviculos, mai adineauri, pe topic si cu ocazia asta, il intreb, ce-i mai face nora de etnie, tot intreaba pakistanezul de la Concierge de ea? Asadar, daca cineva si-ar bate joc de ea sau de alta nora a altui fraer de p-aici, nu ma gasesc eu sa intervin, ca :) mea, nu-i frumos.Daca o fac, o fac doar la misto. In schimb, tu, ba deontolog de WC, tu chiar te consideri aparatorul si promovatorul civilitatii, esti dus rau, nici Iisus nu era asa vrednic. Erai catzelus, cand @godfather sau @Machucambo injurau, lingator de scuipat si produs al unui act de **spam editat**, in care, daca ar fi sa imprumut o replica draga tie, nu a inghitit. :)Ooooo... s-a enervat jigodia și a scris mai mult de 2 rânduri! :laugh2 Și se mai și justifică! Vai de :) lui de distrus!Pentru toate mizeriile postate, vei plăti odată și-odată. Viața nu te va ierta. 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Ooooo... s-a enervat jigodia și a scris mai mult de 2 rânduri! :laugh2 Și se mai și justifică! Vai de :) lui de distrus!Pentru toate mizeriile postate, vei plăti odată și-odată. Viața nu te va ierta.Iar esti pe victime mode. Daca tu crezi, ca eu voi plati pentru faptul ca iti vinzi mama pe nimfomane.com, doar pentru a beneficia de statut de victima, esti dus rau de tot, Gogule. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Iar esti pe victime mode. Daca tu crezi, ca eu voi plati pentru faptul ca iti vinzi mama pe nimfomane.com, doar pentru a beneficia de statut de victima, esti dus rau de tot, Gogule.Oooo, vei plăti! Și nu pentru mizeriile la adresa mea, ci a multora dintre cei de aici. Numai azi, din ce am văzut în fugă, au mai fost 2 sau 3. Oricum, sunt curios cum fac eu vânzarea aia, de care faci vorbire, jegule! Nu-mi răspunde, nu poți căca nimic nou, din dovleacul ăla stricat! 1 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Tu esti destept dar nu ai trebui sa scrii din astea ca sunt care aici nu vad clar. Pare ca ai dreptate ....dar numai pare..... De ce cred eu ca nu ai dreptate este exact propozitia care ti-am ingrosat. RISCUL NU este acelasi. Iti spun si parerea mea DE CE. NU este acelasi riscul deoarece conform teoriei tale Ines ar putea avea ceva boala.Adina ARE aceasta boala. Iar din acel moment riscul NU este acelasi. Este toata diferenta. Si este o diferenta fooaaaaaaaaaaaaaarte MARE. Bănuiesc că te referi la Hepatita C.Eu nu cred că Adina ar putea infecta cu boala asta... dar să zicem ca tine, și ca ceilalți „îngrijorați” de sănătatea altuia.Citește ce scrie despre Hepatita C aici:https://doc.ro/hepatita-c Citez de la „Factori de risc”:...Contactul sexual neprotejat - Hepatita C nu se transmite pur si simplu prin contactul sexual, insa daca la nivelul organelor genitale exista rani superficiale care sangereaza, acest contact cu sangele duce la infectare....Concluzia e tot aia pe care am zis-o. Dacă am prezervativ nu contează dacă fata e bolnavă.Deci diferența aia „fooaaaaaaaaaaaaaarte MARE” e nesemnificativă Anexez și poza cu citatul marcat cu galben 1 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Nu inteleg, sincer, de ce te oftici asa.Acum nu mai e forum de discutii? Aplicand acelasi algoritm, ma mir cum de nu te-a luat nimeni la bataie, la cat rahat ai improscat p-aici in 7 ani de zile. Victime mode, :))))) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Eu mă gândeam să te iau pe tine ,sa te hrănesc bine,și de Crăciun să te tai . Dar in pula mea ai prea multa grăsime,mai multa decât are un porc. Cum facem ,ia spune? De ce aduci omul în discuția asta javro? Știi de la ce vine sarlotica? De la șarlotă baleno. Ai mâncat vreodată în viața ta o șarlotă? Sau doar pate cu pâine ai băgat? de cand se fute`n cur neprotejat a trecut la alt nivel :laugh2http://alaclair.com/wp-content/uploads/2014/04/images-insolites-jour-L-1.jpeg 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Sa mor daca dădeam peste Vis de îmi părea așa rău ... Lasă că intru in 1 ora și vorbim că s la pula asta de mecanic ,tare prost e. Ce sa faci cu Vis ,ea e proasta din naștere nu de acum . Cred că are o întreaga viață plină de regrete .... Să mă cac in mâncarea ei de handicapata ,că nu merită nici cu mașina sa o lovesc,că m a costat o grămadă de bani . Eu arunc 50000 pe Vis? Și tu ești nebună ...Ha ha :))))))))))))) 115 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Riști și tu doar bara ;) nu întreaga mașină :)))))))))))))))))) 117 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Riști și tu doar bara ;) nu întreaga mașină :))))))))))))))))))Ce nebuna ești, adică 400-500 sa ii dau pe vis?Eu i am propus sa îi mănânce rahatul la câinele meu, că am văzut că practica scato ,și o plătesc ,altfel nu.. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 de cand se fute`n cur neprotejat a trecut la alt nivel :laugh2http://alaclair.com/wp-content/uploads/2014/04/images-insolites-jour-L-1.jpegSa fie toate bolile cu s la ea 😂😂 26 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Sa fie toate bolile cu s la ea las-o dreaq de tuta impaiata, ca are copil de crescut. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 18, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Mai bine la gura,decât că tine la pizda. Spala te la pizda fai,că ai făcut brânză in plm .Esti mulțumită de cantitatea de prostie oferită în discutia avută cu mine sau ai urmărit acel ritm interior evolutiv al propriei constiinte dupa ce ai lovit cu masina un caine...un ritm al gandului, care te-împins să te manifesti și n-ai avut altă optiune?! 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 las-o dreaq de tuta impaiata, ca are copil de crescut.Neinteresant... Pentru mine mai ales . Când ai copil de crescut ,nu ți mai rupi gura in tine sugând cardane pe bani .te duci și muncești ,că să nu ii fie rușine copilului cu tine pe strada ,sa ii arate colegii poze cu masa goala . Sa rămână dracu cu traume .. 27 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Esti mulțumită de cantitatea de prostie oferită în discutia avută cu mine sau ai urmărit acel ritm interior evolutiv al propriei constiinte dupa ce ai lovit cu masina un caine...un ritm al gandului, care te-împins să te manifesti și n-ai avut altă optiune?!Fă,panaramo,știrbă proasta ce ești , vezi-ti de borșul tău ,că habar nu ai pe ce planeta ești . Fă focul la soba ,că să te încălzești și mai înghite oleacă de sloboz sa ai bani de pâine , rapandula drogata . 26 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 18, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Fă,panaramo,știrbă proasta ce ești , vezi-ti de borșul tău ,că habar nu ai pe ce planeta ești . Fă focul la soba ,că să te încălzești și mai înghite oleacă de sloboz sa ai bani de pâine , rapandula drogata .De ce nu vorbesti de pe contul originar, care te-a consacrat...frustrato!? las-o dreaq de tuta impaiata, ca are copil de crescut. Neinteresant... Pentru mine mai ales . Când ai copil de crescut ,nu ți mai rupi gura in tine sugând cardane pe bani .te duci și muncești ,că să nu ii fie rușine copilului cu tine pe strada ,sa ii arate colegii poze cu masa goala . Sa rămână dracu cu traume ..V-am zis eu ca sunteți în lumea voastră!? Dar nu mă credeți...😅Ce aveți voi de lucru la creionat destine si vieți, pff...si-ati luat-o pe Adina acusica!? 12 16 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum