Sari la conținut

Atacul in haina al misoginilor ratati care se cred destepti

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

N-avem ce. 

Intimitatea este... inauntru (in gat, in colon, la prostata, in vagin...). OK, si intre sani, si pe fata, si-n nas, si-n urechi...  :laugh2

:laugh2 :laugh2 :laugh2

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sexul este ceva intim. Criteriile dupa care se fute fiecare, la fel. Viata nu e deloc "safe", este doar anticamera mortii. Fara eutanasie (care, din motive absolut ABJECTE, este ilegala inca), moartea va fi groaznica oricum.

Sexul este intim, dar sexul platit, cu pizda pusa la imchiriat cu poze explicite, nu are mai nimic intim.

Mai ales ca totul este povestit apoi, recenzat, discutat.

Ce ramane intim in asa ceva?

Intimitatea presupune legaturi stranse, apropiere, cerc restrans, privat.

De obicei nu e vorba de asa ceva. Se poate ajunge, dar de obicei nu e.

Nu prea cred...lasa vrajeala asta proasta.

In tot cazul, nu se poate comanda viata sexuala a nimanui. Fiecare poate sa decida strict pt sine.

Cam are dreptate colegul aici;ce se intampla in dormitor,ramane in dormitor si atunci este intim.Dar cand faci publica actiunea,cu cine,cum,cat,cand,unde mai este intimitatea...

Poți descrie experiența si intr-o carte care să faca inconjurul lumii, nu-i nici o problemă! Dar intimul e un element ce e de gasit dincolo de trăiri, cand emoția devine o simplă ușiță care-ți permite accesul spre necunoscut. Acel necunoscut care-i in continuă mișcare si-n fiecare secundă e altceva...de nedescris. In fine...Chiar dacă nu suntem conștienți, chiar dacă ne punem o mie de gânduri despre hârtiile acelea numite bani, ochii lumii si persoana cealaltă...acestea rămân intr-un plan superficial al ființei noastre! Poți sa vorbesti despre senzualitatea acelei femei, semnele corpului ce exprimă placerea ei, acestea sunt doar forme de expresie si pot sa va studieze o mie de psihologi actul sexual, cu sau fără banii ăia pe masă pusi...intimul se întâmplă, e in noi si in acelasi timp e o alegere. Întrebarea ta a sunat asa, de fapt... "De ce nu iese din mine aceea femeie, de ce trebuie sa ma vadă toată lumea cum o caut, in ziar, in cluburi, la servici si la magazin?" Intimul e mai mult decat dorință...si-această confuzie duce la dependență si conflict. Conflictul este cel ce-l judeci... Nu are nici o legătură cu faptul că o femeie alege să simtă aceea apropiere si descătușare a necunoscutului din ea însăsi in intalnirea cu un bărbat!. Eu am fost la acel salon de masaj din Snagov timp de doi ani si unei femei ca mine nu-i poți interzice actul sexual, nu există lege si om in lumea aceasta care sa îmi dicteze ce să fac...Iar ideea este aceeași, accesul catre intimitate, care e dreptul meu! De aceea spun că aici se vrea a se discuta asupra modului in care se desfăsoară acțiunea celor doi oameni care aleg să facă sex...pentru că da, există femei care pentru 50 de lei in plus se lasă convinse. Si in acest caz putem vorbi la fel, însă gestul in sine, pasul spre intimitate depinde intotdeauna de cel care propune actul si-si lasă calea liberă în interiorul său....pentru că există mereu riscul să apară confictul! Si da...in acel moment nici banii nu ne mai pot proteja, pentru că stiti deja si voi că insusi acel conflict poate crea boli si să nu mai vorbim despre complicațiile care apar si observăm aceasta când intrăm in sfera psihicului si-aruncăm o privire. Tocmai de aceea cand văd persoane care-s evident cu probleme, ele însele...si-si permit să-si faca acces la intimitatea altor oameni, zic si atentionez că ceva nu e in regulă, pentru să ia in seamă si alții acest fapt.
  • Like 11
  • Minus 26
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

In concluzie...nu mă mai faceți sa vorbesc si nu imi mai puneti intrebari! 😅😅

• Like 13
  • Minus 26
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tantrico, o intrebare serioasa: cand te futi, tot la fel de mult vorbesti?

Ti se pare că vorbesc mult sau ai tu pitici pe creier care-i confunzi cu vocea mea?!

• Like 12
  • Minus 26
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Reiterez, vorbesti mult si prost!

Si mă-ta vorbea prost cand s-a futut si-ai iesit tu! Stiai?

• Like 10
  • Minus 9
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Gata, ti-ai pierdut controlul, nu te mai poti abtine.

Te-ai lasat de barbati?

...Si mă-ta s-a lăsat de bărbați pentru că e realizat că si-a pierdut controlul cand te-a facut! Dar tu continui să vorbesti despre mine... 😅ðŸ˜
  • Like 10
  • Minus 25
Postat

Poți descrie experiența si intr-o carte care să faca inconjurul lumii, nu-i nici o problemă! Dar intimul e un element ce e de gasit dincolo de trăiri, cand emoția devine o simplă ușiță care-ți permite accesul spre necunoscut. Acel necunoscut care-i in continuă mișcare si-n fiecare secundă e altceva...de nedescris. In fine...Chiar dacă nu suntem conștienți, chiar dacă ne punem o mie de gânduri despre hârtiile acelea numite bani, ochii lumii si persoana cealaltă...acestea rămân intr-un plan superficial al ființei noastre! Poți sa vorbesti despre senzualitatea acelei femei, semnele corpului ce exprimă placerea ei, acestea sunt doar forme de expresie si pot sa va studieze o mie de psihologi actul sexual, cu sau fără banii ăia pe masă pusi...intimul se întâmplă, e in noi si in acelasi timp e o alegere. Întrebarea ta a sunat asa, de fapt... "De ce nu iese din mine aceea femeie, de ce trebuie sa ma vadă toată lumea cum o caut, in ziar, in cluburi, la servici si la magazin?" Intimul e mai mult decat dorință...si-această confuzie duce la dependență si conflict. Conflictul este cel ce-l judeci... Nu are nici o legătură cu faptul că o femeie alege să simtă aceea apropiere si descătușare a necunoscutului din ea însăsi in intalnirea cu un bărbat!. Eu am fost la acel salon de masaj din Snagov timp de doi ani si unei femei ca mine nu-i poți interzice actul sexual, nu există lege si om in lumea aceasta care sa îmi dicteze ce să fac...Iar ideea este aceeași, accesul catre intimitate, care e dreptul meu! De aceea spun că aici se vrea a se discuta asupra modului in care se desfăsoară acțiunea celor doi oameni care aleg să facă sex...pentru că da, există femei care pentru 50 de lei in plus se lasă convinse. Si in acest caz putem vorbi la fel, însă gestul in sine, pasul spre intimitate depinde intotdeauna de cel care propune actul si-si lasă calea liberă în interiorul său....pentru că există mereu riscul să apară confictul! Si da...in acel moment nici banii nu ne mai pot proteja, pentru că stiti deja si voi că insusi acel conflict poate crea boli si să nu mai vorbim despre complicațiile care apar si observăm aceasta când intrăm in sfera psihicului si-aruncăm o privire. Tocmai de aceea cand văd persoane care-s evident cu probleme, ele însele...si-si permit să-si faca acces la intimitatea altor oameni, zic si atentionez că ceva nu e in regulă, pentru să ia in seamă si alții acest fapt.

Minti !

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cat ziceai ca vrei pe 1 intalnire?

Nu mai stiu...am uitat! Eu vreau să fie o intalnire si pe 2 in acelasi timp, dar deocamdată nu am gasit aici la Vâlcea ofertanți care să imi convina mie...Dar cu cine vorbesc eu? Cu tine, care singurele dăți cand te-ai exprimat normal in fata mea, au fost cand ai barfit pe cineva in văzul tuturor...hm!

Minti !

Dacă eu spun...asa e, dar mă zgarcesc ca mi-e lene cand n-am cu cine si prefer să las acel gând in singurătatea mea să se desfasoare! Fantezia aia cand stai să te uiți la doi oameni cand se fut...oare cum a apărut? E simplu...

Câte clone aveti, mă...?

• Like 12
  • Minus 25
Vizitator
Postat

ce de hateri profesionisti... s-o plati bine hatereala? ..mai ca-mi vine sa ma reprofilez.

• Like 5
  • Minus 5
  • Oras:F
Postat

ce de hateri profesionisti... s-o plati bine hatereala? ..mai ca-mi vine sa ma reprofilez.

Nu, iubito, este din pasiune. Unii ar plati si abonament doar-doar sa poata sa se harie cu cineva in spatiul virtual, ca la sala de fitness. Si nivelul de performanta cam tot ala tinde sa fie, chiar daca mai apar cate unii care nu se integreaza in nici un peisaj (ma refeream la peisajul moral, desigur  :blushing2 ). 

Vizitator
Postat

Nu, iubito, este din pasiune. Unii ar plati si abonament doar-doar sa poata sa se harie cu cineva in spatiul virtual, ca la sala de fitness. Si nivelul de performanta cam tot ala tinde sa fie, chiar daca mai apar cate unii care nu se integreaza in nici un peisaj (ma refeream la peisajul moral, desigur  :blushing2 ). 

eu cred ca unii imbina utilul cu placutul..ca si noi :)

• Like 4
  • Minus 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mie d-aia imi place să vorbesc despre orice, de cand mi-am facut cont am observat această optiune...iar ei nici nu realizează ce înseamnă sa-ti faci conturi multiple. E ca si cum is covoarele noastre, a celor care-si doresc să rămână corecți in acest spatiu virtual...că viața-i aceeasi si functionam după legile ei, oriunde ne-am invarti si ne-am face refugiu!

• Like 15
  • Minus 27
Postat

eu cred ca unii imbina utilul cu placutul..ca si noi :)

Sa spunem ca nu stiu de ce, dar in ultimele decenii am avut impresia ca este doar un slogan comercial, precum "I'm lovin' it" pentru MacDonalds... 

https://orig00.deviantart.net/9e8d/f/2009/086/b/4/lovin_it__by_lora8.jpg

M-as bucura sa fie asa. Chiar m-as bucura. La voi ma refer. 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce pula mea o fi tras Vis, azi?

• Like 3
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mie imi pare cunoscut iubi al lui Innes de undeva...Tu ce crezi?

• Like 14
  • Minus 27
Vizitator
Postat

a tras clapa

• Like 5
  • Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

a tras clapa

Nici chiar, nu sunt decisă încă...Vezi ca prostu' vrea să ne sesizăm că de multe ori putem intelege din balbaiala lui...că se referă la sex! Si să râdem de el...tipic unui sclav!

• Like 12
  • Minus 27
Postat

a tras marfa proasta

Mie imi pare cunoscut iubi al lui Innes de undeva...Tu ce crezi?

Culcă-te!

• Minus 1
Vizitator
Postat

Sunt batran si cum scula nu ma mai tine mai bine ma pun la somn.Femeile nu mai sunt de mine,ci pt nepotii mei care au ajuns la varsta la care tre sa cunoasca pizda,asa ca eu un bunic exemplar-ma dau la o parte si le fac loc celor mai tineri!

Asa sa faci!

Postat

Asa sa faci!

Vai, ce deșteaptă ești, brazdă! Huiduma are simțul umorului?

• Like 3
  • Minus 1

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Poti sa scrii si 5000 de cuvinte, tot mi se rupe pula si nu citesc elucubratiile tale.

Ai un talent rar in a abera fara limite si fara gratie.

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...