Sari la conținut

Atacul in haina al misoginilor ratati care se cred destepti

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Poziția mea față de vistantric o cunosc.

În linii mari o pricep și pe a ta. Dar ca să-mi fie cu totul clară te rog să-mi răspunzi la aceste trei întrebări:

1 Are dreptul la liberă exprimare?

2 Ești în stare s-o ignori?

3 Trebuie să dispară de pe forum?

Mă mulțumesc cu DA sau NU pentru fiecare. Chiar aș prefera să-mi răspunzi așa.

PS

Urmează un răspuns complet la partea pe care mi-ai dedicat-o din postarea ta.

Nu este nevoie sa-mi raspunzi la nimic, pentru ca stii ca nu-mi place sa ma intind la vorba/socializare p-acilea, dar daca vrei sa neaparat este treaba ta, singurul lucru pe care am vrut sa ti-l transmit, a fost acela sa nu le mai sufli-n cur circareselor astea de 2 bani mahalagioaice, care intretin starea asta de rahat/ conflict general, simtindu-se toate extrem de fericite ca musca pe cacat in asemenea circumstante, traind si promovandu-se din/prin asta, pentru ca nu ai dreptate.
  Am ignorat-o atat timp, problema este ca ea nu poate sa ma ignore, si nu doresc ca sa dispara nimeni, dar incearca sa fii obiectiv, daca te consideri corect si mai ales barbat.
  @Adina, este problema ta, nu a mea, a faptului ca te-ai angrenat si tu in circul asta constant, fiind clare motivele pentru care o faci, si chiar daca ma compari cu tine/voi, chiar daca uneori imi bag si-mi scot, eu inca nu am ajuns sa terorizez/scarbesc lumea 24/24 asa cum o faceti voi prin cacarezele imprastiate la foc automat in scop comercial/publicitar.
  @ General
 Este extrem de dificil sa faci un prost sa contientizeze sau sa faci un nesimtit/nesimtita sa recunoasca lucrul acesta, nu o fac pentru ei/ele, o fac pentru restul curiosilor/cititorilor inactivi, in special celor tineri, care inca nu inteleg cu ce se mananca forumul asta, trupa cacarezelor formata din maxim 20 de proxeneti si cateva baragladine active, toti si toate cu o gramada de conturi clona la indemana, care au ajuns sa infesteze forumul, nu reprezina tot forumul si totalitatea userilor lui si cu atat mai putin realitatea care inca se petrece in viata de noapte activa din romanistan, unde femeile inca se fut de placere si nu doar pentru bani, la ora cum secaturile aste de ambele sexe incearca sa induca eronat ideea.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

În linii mari o pricep și pe a ta. Dar ca să-mi fie cu totul clară te rog să-mi răspunzi la aceste trei întrebări:

PS

Doar nu te gândești să-l iei în serios.... Bine, măcar nu mai înjură, de morti/vii/mame/tati/frati/surori/copii șamd, e un salt totuși. ;)
  • Oras:Brasov
Postat

Nu este nevoie sa-mi raspunzi la nimic, pentru ca stii ca nu-mi place sa ma intind la vorba/socializare p-acilea, dar daca vrei sa neaparat este treaba ta, singurul lucru pe care am vrut sa ti-l transmit, a fost acela sa nu le mai sufli-n cur circareselor astea de 2 bani mahalagioaice, care intretin starea asta de rahat/ conflict general, simtindu-se toate extrem de fericite ca musca pe cacat in asemenea circumstante, traind si promovandu-se din/prin asta, pentru ca nu ai dreptate.
  Am ignorat-o atat timp, problema este ca ea nu poate sa ma ignore, si nu doresc ca sa dispara nimeni, dar incearca sa fii obiectiv, daca te consideri corect si mai ales barbat.
  @Adina, este problema ta, nu a mea, a faptului ca te-ai angrenat si tu in circul asta constant, fiind clare motivele pentru care o faci, si chiar daca ma compari cu tine/voi, chiar daca uneori imi bag si-mi scot, eu inca nu am ajuns sa terorizez/scarbesc lumea 24/24 asa cum o faceti voi prin cacarezele imprastiate la foc automat in scop comercial/publicitar.
  @ General
 Este extrem de dificil sa faci un prost sa contientizeze sau sa faci un nesimtit/nesimtita sa recunoasca lucrul acesta, nu o fac pentru ei/ele, o fac pentru restul curiosilor/cititorilor inactivi, in special celor tineri, care inca nu inteleg cu ce se mananca forumul asta, trupa cacarezelor formata din maxim 20 de proxeneti si cateva baragladine active, toti si toate cu o gramada de conturi clona la indemana, care au ajuns sa infesteze forumul, nu reprezina tot forumul si totalitatea userilor lui si cu atat mai putin realitatea care inca se petrece in viata de noapte activa din romanistan, unde femeile inca se fut de placere si nu doar pentru bani, la ora cum secaturile aste de ambele sexe incearca sa induca eronat ideea.

Problema mea nu e să fiu obiectiv față de vistantric (asta e o chestie punctuală) ci să fiu obiectiv față de principiul liberei exprimări. Această obiectivitate mă determină să-i țin partea lui vistantric.

Știi bine că i-am cerut să părăsească forumul, aici:

http://nimfomane.com/forum/topic/68314-pe-lungi-medii-%C8%99i-scurte/page-24?do=findComment&comment=3363180

Nu vrea. N-o înțeleg, n-o aprob, dar e dreptul ei să rămînă aici, dacă așa vrea. Nu-mi rămîne decît să-i apăr dreptul la libera exprimare. De aceea par, în ochii multora, inclusiv ai tăi, subiectiv față de ea.

Dar apărînd dreptul ei la libera exprimare, îl apăr pe al tuturor. Chiar și lui pipilică, o lichea patentată, i-am apărat dreptul la liberă exprimare, aici:

http://nimfomane.com/forum/topic/68663-ce-parere-aveti-de-userul-pipilica/?do=findComment&comment=1882181

• Minus 1
Postat

Mi-ai demonstrat doar ca nu se cearta cu cativa utilizatori de pe forum. Doar ca ai bagat ceva trolli printre ei. Deci demonstratia ta cade in derizoriu.

Eu cred ca tu stai prost cu logica. Atunci cand spui ca cineva se cearta cu "toata lumea", evident ca nu te referi la o cearta generalizata. Ideea este ca are obiceiul de a se certa, de a intra in contre chiar si cand unii sunt de acord cu ea. Se cearta cu toata lumea = are obiceiul de a se certa, vrea sa aiba ultimul cuvant, nu evita niciodata o polemica. 

Despre asta e vorba. Si nu cred ca e vorba de logica ci de o minima capacitate de intelegere. Care pare sa-ti lipseasca in mod voit sau nu.

Adică, ai pretenția ca eu să am o minimă capacitate de înțelegere pentru tine? Dar tu ai o minimă capacitate de înțelegere a exprimărilor tale?

Ai zis că se ceartă cu toată lumea? Ai zis. Cine e toată lumea, la tine? Pipiliconii ăia care au prins-o la mijloc și joacă bîza cu ea? Ăștia sunt vreo 5-6, aproape toți trolli. Asta e toată lumea ta? Hai, zi!

Și care sunt ceva trolli printre ei, între cei enumerați de mine? dr parnassus? gvbolovan? colericul? keyser soze? the deceiver? Hai, zi-i! să-i știm și noi.

Și de ce trollii care se ceartă cu ea contează, iar trollii care NU se ceartă cu ea NU contează?

Hai, zii și asta! că noi suntem proști și nu avem o minima capacitate de intelegere.

Luminează-ne tu, înțelegătorule.

• Minus 1
Vizitator
Postat

@ General

nu stiu cum am ajuns eu in discutia ta...dar..da-mi voie sa-ti spun ca..observ ca vezi "in ceata"..eu nu intru cu zilele pe aici..daca intru nu atac..ci ripostez unor atacuri...E O DIFERENTA. 

nu stiu ce ai cu @vistantric care e o fata ok

fiind un forum cu acces public toata lumea are dreptul la opinie..pe care fiecare si-o exprima atat cat poate si il duce capul

cat priveste fututul de placere sau pe bani..e treba fiecaruia in ce tabara alege sa fie..pe tine te deranjeaza ca unele fete se fut pe bani si nu gratis?!..lasa cas destule care se fut pe gratis..dar ca sa le poti fute tre sa arati intr-un fel anume.. iar cand nu arati...platesti..e simplu..

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

nu stiu cum am ajuns eu in discutia ta...dar..da-mi voie sa-ti spun ca..observ ca vezi "in ceata"..eu nu intru cu zilele pe aici..daca intru nu atac..ci ripostez unor atacuri...E O DIFERENTA. 

fiind un forum cu acces public toata lumea are dreptul la opinie..pe care fiecare si-o exprima atat cat poate si il duce capul

cat priveste fututul de placere sau pe bani..e treba fiecaruia in ce tabara alege sa fie..pe tine te deranjeaza ca unele fete se fut pe bani si nu gratis?!..lasa cas destule care se fut pe gratis..dar ca sa le poti fute tre sa arati intr-un fel anume.. iar cand nu arati...platesti..e simplu..

+ pentru ultima parte ;)
Postat

Again, arunci cu rahat in ventilator, promovand persers si parsiv prostitutia generalizata, tarifata, la ora-juma de ora, animal planet style, recte a maidanezilor in calduri care se ling la pula/coaie singuri. 
   Site-ul asta nu este exclusiv dedicat proxenetilor si prostituatelor ce se fut pe repede-nainte cu ochii belitzi pe ceas cu orice dorel/boschetar care plateste pretul corect, adica 2 lei, considerat de cei ca mine, eu fiind unul din cazurile fericite, cu salarizari muuult peste media nationala(de 5-10 ori mai mari) , chiar si peste cele vest europene, este un site despre sex, probabil cel mai mare de acest fel din romanica, asa ca nu este monopolul vostru.
   Parareai isteatza, chiar nu intelegi sau doar incerci sa faci pe proasta promavandu-ti doar propriul interes ?...chiar nu intelegi ca nu este vorba despre bani, ci de principii, tot timpul asta al meu pe care am preferat sa mi-l fut p-acilea, a fost sa caut si sa vad/descifrez mentalitati, si nu sa caut bucati de carne animate/vorbitoare si posesoare exclusiv doar de gauri ?
  Te mai si lauzi ca ai muncit din greu, atunci ma intreb cum de te-ai rupt atat de brusc de cotidian/realitatea socio-economica din amarata asta de tara, ca sa nu mai intelegi valoarea banilor castigati prin munca onesta, indiferent ca fizica sau psihica visand cai/puli verzi pe peretzi, si mai ales la varsta pe care o ai, unde ar mai trebui sa intervina si ceva intelepciune ?
   Nici nu-mi doresc macar sa-mi imaginez, d-apoi sa fiu in pielea voastra la varsta semicentenara, uscate si zbarcite/flescaite complet de menopauza, cum va v-a arata viata, si la hal de compromisuri veti fi dispuse atunci, tu declarand-laudandu-te chiar, ca nu vei ajunge pentru 50 de lei nici sa sugi pula si nici sa dai cu matura. :(  
   Nu trebuie sa aratam nici unii si nici altele a Hollywood /Bollywood stars, ca sa atragem femei sau barbati, asa ca nu mai exagera, important este sa aratam normal fizic si sa fim sanatosi psihic, nimic mai mult, iar la cele 80 de kile cu 180cm, cred ca ma incadrez acolo, venindu-mi pe masura majoritatea hainelor de serie pe care le probez, lucru pe care nu-l pot spune despre majoritatea femeilor ce practica superbul job de inchiriere a gaurilor din dotare cu ora, care mai au si tupeul sa ceara bani pentru ca un barbat normal atat fizic si cat si psihic sa le futa. 
  As fi putut sa am o gramada de femei=iubite, posibil neveste, dar nu voi accepta niciodata sa ma ma prostituez mental, sa ajung in genunchi si la nivelul mental-moral a multora dintre ele, care nu depaseste genunchiul broastei, ele nevrand sa iasa din mlastina ori sa se dea jos din copaci, nebatandu-mi niciodata joc de mine de dragul unei simple gauri, hai 3.
  Te rog nu mi-o mai aduce in discutie pe sifilitica aia, ti-am reprosat doar faptul ca te-ai asociat ei si altor mahalagioaice asemeni ei, tu nefiind asa la incepu cand chiar te-am apreciat, ajungand si cautand la randu-ti scandalul si circul, daca tu nu o realizezi sau nu vrei s-o recunosti, iti zic eu, ce schimbare majora s-a produs la tine in ultimul an de zile, in care ai acumulat 6000 de cacareze/postari fata de cele cateva sute facute in primi 2-3 ani de activitate aici, care majoritatea erau de bun simt.
  Nu-s patronul site-ului, ca v-as bana pe toti si toate care sustenti circul asta constant de cativa ani de zile, asadar datorita drepturilor date de democratie/patron aveti deptul sa macanitzi si ca mancati ce vreti si cat vreti, dar nu mai pozati apoi in victime nevinovate ranite(muite si neplatite) far de vina, cand voi bazaitzi rahatul proaspat cu o maxima pasiune/pofta, promovandu-va exlusiv gaurile din dotare, ca altceva ce-ati putea/vrea a face.
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Pai fa huiduma rapciugoasa,atunci cand ne exprimam opinia vis-a-vis de sexul neprotejat,de ce PLM faci spume la gura,injuri si blestemi?

Cand nu-ti convine,nu mai avem dreptul la opinie??

Piseateasi in cur! 

• Like 2
Postat

PS

Repeta de 10 ori "Slava Sfantului Parinte Pipilica"

• Oras:F
Postat

Intotdeauna exista o forma de plata. Chiar si placerea reciproca tot un schimb e. Vezi si Walter Block, "In apararea indezirabililor...". 

Pana la urma, te antrenezi pentru dominare sau nu? Te apuci de filme, mai bagi si 2 culturisti (in Bucuresti aveti de unde alege si oricum n-au ce face in rest, fac si ei voluntariat la XXX ADINA MILF) in schema, puneti Bucurestiul pe harta Adult Entertainment, ca a ramas de caruta de tot... 

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dacă Walter Block nu e, nimic nu e.

Am zis! :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Adică, ai pretenția ca eu să am o minimă capacitate de înțelegere pentru tine? Dar tu ai o minimă capacitate de înțelegere a exprimărilor tale?

Ai zis că se ceartă cu toată lumea? Ai zis. Cine e toată lumea, la tine? Pipiliconii ăia care au prins-o la mijloc și joacă bîza cu ea? Ăștia sunt vreo 5-6, aproape toți trolli. Asta e toată lumea ta? Hai, zi!

Și care sunt ceva trolli printre ei, între cei enumerați de mine? dr parnassus? gvbolovan? colericul? keyser soze? the deceiver? Hai, zi-i! să-i știm și noi.

Și de ce trollii care se ceartă cu ea contează, iar trollii care NU se ceartă cu ea NU contează?

Hai, zii și asta! că noi suntem proști și nu avem o minima capacitate de intelegere.

Luminează-ne tu, înțelegătorule.

N-am nici o pretentie de la tine, sa ne intelegem. Iau oamenii ca atare. Chiar nu-mi inspiri vreo forma de inteligenta.

Toata lumea sunt utiizatorii aia care conteaza. Stii tu - recenzii, seriozitate.

Trolli sunt aia pe care i-am enumerat eu. De exemplu, Dr. Parnassus ala ce plm e? Un troll bolnav, un stalker d-asta libidinos care statea non stop pe topicul Patriciei si o stalkarea slinos. Plus autor de topicuri inutile si de cacat.

Tu faci recenzii?

• Like 2
Vizitator
Postat

N-am nici o pretentie de la tine, sa ne intelegem. Iau oamenii ca atare. Chiar nu-mi inspiri vreo forma de inteligenta.

Toata lumea sunt utiizatorii aia care conteaza. Stii tu - recenzii, seriozitate.

Trolli sunt aia pe care i-am enumerat eu. De exemplu, Dr. Parnassus ala ce plm e? Un troll bolnav, un stalker d-asta libidinos care statea non stop pe topicul Patriciei si o stalkarea slinos. Plus autor de topicuri inutile si de cacat.

Tu faci recenzii?

Io nus troll

DEavol! :)))

• Like 2
Postat

Dacă Walter Block nu e, nimic nu e.

Am zis! :laugh2

Daca picon nu se baga in seama si nu-si face de lucru, simteam ca lipseste ceva. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Daca picon nu se baga in seama si nu-si face de lucru, simteam ca lipseste ceva. 

Așa... și? Probleme? Ți-am adresat vreo vorbă, te-am menționat cumva? Trebuie să-ți cer ție voie să postez? 

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Așa... și? Probleme? Ți-am adresat vreo vorbă, te-am menționat cumva? Trebuie să-ți cer ție voie să postez? 

Nu trebuie nici sa-mi ceri voie sa-mi cauti comentariu cu comentariu ca sa votezi negativ. 

Nici eu nu te-am mentionat cand am scris ala cu Block la sfarsit, dar tu te-ai bagat in sema ca musca in curul calului si ai simtit nevoia sa scrii ceva ulterior - doar de dragul de a scrie, evident. 

:laugh2 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu trebuie nici sa-mi ceri voie sa-mi cauti comentariu cu comentariu ca sa votezi negativ. 

Nici eu nu te-am mentionat cand am scris ala cu Block la sfarsit, dar tu te-ai bagat in sema ca musca in curul calului si ai simtit nevoia sa scrii ceva ulterior - doar de dragul de a scrie, evident. 

:laugh2 

Dacă tu te crezi curul calului, e treaba ta! :laugh2

P.S. Te doare punctele, este?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Dacă tu te crezi curul calului, e treaba ta! :laugh2

P.S. Te doare punctele, este?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

ca pe tine nu te doare...halal de mama voastra,.oameni batrani..va ocupati cu acordarea de rating negativ pe forum...ai da capu vostru.

Tu cred ca ar fi trebuit sa-ti plimbi nepotii prin parc..nu sa te baligi in zeama pe aici..nu mai au loc aia tinerii de voi mosnegii. Futev-ar impotenta odata sa scapam de voi.

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Intotdeauna exista o forma de plata. Chiar si placerea reciproca tot un schimb e. Vezi si Walter Block, "In apararea indezirabililor...". 

Pana la urma, te antrenezi pentru dominare sau nu? Te apuci de filme, mai bagi si 2 culturisti (in Bucuresti aveti de unde alege si oricum n-au ce face in rest, fac si ei voluntariat la XXX ADINA MILF) in schema, puneti Bucurestiul pe harta Adult Entertainment, ca a ramas de caruta de tot... 

daca ai sti ce reputatie proasta de adult entertainment ne-a facut wikipedia..de aia nu ma mir de ce unii streini sunt asa paranoici

• Like 3
  • Minus 2
Postat

E pe buna dreptate.

Daca un strain se duce la o fata care presteaza pe 300 lei, e foarte posibil lui sa-i ceara 300 euro. 

Exact ca taximetristii care incearca sa-i prosteasca gen cursa de 25 lei ii costa 80.

Ar fi si culmea sa avem o reputatie buna in afara.

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Postat

Bai vere, mersi de unele aprecieri pe care le-ai facut la adresa mea, iti apreciez la randu-mi anumite texte, dar nu este cazul sa devii un lingerica cronic/compulsiv.
   Scoate-ti capul din pizda/pizde si incearca sa gandesti rational si logic, pentru ca stiu ca o poti face, cum deja ai mai demonstrat-o. 
   In afara faptului ca este zdruncinata complet la mansarda, este o banala panarama fomista, nimic spectaculos, pe care eu unul nici macar moca n-as fute-o.
    Iar daca este sa vorbim pe bune, lista aia pe care ai insirat-o este lista penibilor limbisto-onanisti, niste secaturi sinistre, labaro-libidinoase cu dume de autobaza, tu te-ai certa cu unul/unii care te ling in cur de dimineatza pana seara, doar in speranta ca ti-ar da si ei o muie/rupe curul moca sau pe ieftineala ?
   Adina, imi paruse la inceput/in trecut  o persoana ok, de cu totul alta factura, dar probabil si pe ea disperarea de publicitate si bani, a impins-o sa se asocieze cu nebuna satului/site-ului.
    Pe langa faptul ca este fomista, este o mare NESIMTITA, neintelegand ceea ce inseamna dialog, imprastiindu-se ca raia/sculamentul/diareea pe tot forumul, chiar si unde oamenii discuta civilizat, ea nefiind in stare sa urmareasca/inteleaga o discutie/dialog logic cu argumente, halucinand frenetic si trantind in majoritatea cazurilor cu mucii in fasole, repetand la ca o placa stricata dilelile ce-i tulbura gandurile.
  Nu neg, intelegand faptul ca scopul infractorilor, proxenetilor, al jegurilor penale si alt altor dezaxati este sa goneasca userii de calitate de pe forum,intelegand lucrul acesta inca de acum 4 ani, in special femeile, ca sa detina monopolul in continuare pentru halcile de carne retardate pe care si le promoveaza/pestesc aici, bai dar hai sa fim realisti, astea 4-5 tzatze/babornitze sifilitice infipte-n gard, doar asta asteapta, tiganie-tiganie, all day long, asa ca din partea mea sa le futa cainii/pestii in balamuc/cimitir din partea mea, atata timp cat nu-si vor schimba comportamentul. 
 Fii barbat in pula calului si incearca sa fii obiectiv, chiar te rog arata-mi un text lucid/coerent cap coada al deluzionalei asteia, si promit sa-mi cer scuze in mod public si fata de tine si fata de ea.
  @ General
  Ce plm mea de parodie de barbat trebuie sa fii, cand ajungi sa fii sclav si sa te umilesti/injosesti ca ultima zdreanta pe banii tai, chiar in halul asta sa-ti preaia pula controlul asupra creierului ???
    Cand ajung sa stau cu pula sculata si cu gandul o zi, doua, trei-o saptamana, ca sa fut ''cu programare'' o bagaboanta banala, penala si semianalfabeta, cu rapan in calcaie cu mustatzi si  floci de otel pe picioare/la pizda epilati 'cu bigu' , sa fut la comun cu toti raiosii, bubosii, balosii si alti infractori ori dorei nespalatzi si branziti, si nu sa fut exact atunci cand vrea pula mea, pe cine vrea pula mea, indiferent ca zi sau noapte, mi-o tai, ma cac pe ea si v-o arunc in topingul cu mancaruri, ca si asa, majoritatea faceti si o ardeti doar pe buraclale, avand gusturi de parnaiea si de un maxim cacat in materie culinara.
    Poate ar trebui sa va ganditi mai bine si intelegeti odata, cat de defecti emotional ati ajuns sa fiti marea majoritate dintre voi, sa transpuneti erotismul, sezualitatea, visele, fanteziile care are trebui sa fie cu femei normale, intr-o realitate si o viata normala, in carca unor panarame penale, 90% dintre ele pestite/mancate intr-un fel sau altul de niste muisti, si asta cu acordul/consimtamantul lor. 

Rinan: 

"Cu dr parnassus, laurentiuumf, gvbolovan, colericul, keyser soze, the deceiver... și mulți alții, NU se ceartă." 

v-ships: 

"lista aia pe care ai insirat-o este lista penibilor limbisto-onanisti, niste secaturi sinistre, labaro-libidinoase cu dume de autobaza, tu te-ai certa cu unul/unii care te ling in cur de dimineatza pana seara, doar in speranta ca ti-ar da si ei o muie/rupe curul moca sau pe ieftineala ?" 

Măi ..., încă nu stiu cum sa ma adresez. 
Vad ca m-ai calificat drept ... cum am subliniat cu rosu in textul tău. 
De unde ... (si încă ma abțin) stii ca sunt asa cum m-ai pomenit? 
Am fost colegi de școală si te-am uitat? 
Apropo, utilizarea barbarismului "lingerism(e) arata cărei "școli de gândire" apartii - mai mult decât jalnic, dar este alegerea ta. 
Cine ... (si iar inca ma abtin) iti da dreptul sa te erijezi in "biciul lui Dumnezeu"? 
Ma abtin sa comentez asupra relatarilor tale cu privire la experientele tale erotice, ipotetic pline de miez. 
N-am cautat, dar nici n-am vazut vreo recenzie semnata de tine. 
Exista asa ceva? 
Sincer, iti doresc multa sănătate psiho - somatica. 
  • Minus 1
Postat

ca pe tine nu te doare...halal de mama voastra,.oameni batrani..va ocupati cu acordarea de rating negativ pe forum...ai da capu vostru.

Tu cred ca ar fi trebuit sa-ti plimbi nepotii prin parc..nu sa te baligi in zeama pe aici..nu mai au loc aia tinerii de voi mosnegii. Futev-ar impotenta odata sa scapam de voi.

Tu ce plm tot vrei? Vezi-ți în p.m. de forumul tău și nu mai împuți atmosfera pe aici! Te-am băgat eu în seamă. sau altundeva? Sau crezi că Umfu' are nevoie de ajutorul tău? 

• Minus 1
Postat
 dr parnassus, laurentiuumf, gvbolovan, colericul, keyser soze, the deceiver.

Dr. parnassus si laurentiuumf sunt trolli. Restul nu s-au remarcat prin cacaturi. 

Vizitator dr parnassus
Postat

Dr. parnassus si laurentiuumf sunt trolli. Restul nu s-au remarcat prin cacaturi. 

Unde te-am trollat mai domnule? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...