Sari la conținut

Atacul in haina al misoginilor ratati care se cred destepti

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Miskin iar a luat-o in cur de la un shemale pe $5 si e iar plin de energie si cauta s-o ia in cur si online. Fiecare cu ce-l doare.

Să-i dăm muie, zic! Cu lopata.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Miskin iar a luat-o in cur de la un shemale pe $5 si e iar plin de energie si cauta s-o ia in cur si online. Fiecare cu ce-l doare.

Ii si place :)))).

• Like 2
  • Oras:Brasov
Postat

Fraierica, deliapisii plateste si sterge ce postari vrea ea. Cauta tu, vorbeste cu ea, eu NU fac campanie pt nimeni

Și a șters-o exact pe a lui machucambo...

Îți dai seama cît ești de penibil?

• Minus 1
Postat

RECLAMAȚIE

Domnule Pisic,

subsemnatul rinan, prin mila domniei voastre forumist recalcitrant pe forumul ce cu onoare conduceți, cu profundă mîhnire vă aduc la cunoștință că numita deliapisii, forumistă cu regim special, are o conduită reprobabilă, care aduce grave atingeri scopului forumului și interesului domniei voastre.

Concret, în decurs de 1(una) săptămînă, NU am fost la ea de 2 (două) ori, NU i-am făcut de 3 (trei) ori recenzii și ea, numita deliapisii, mi le-a șters pe toate 4 (patru), sub pretextul că dacă a plătit poate să șteargă tot ce vrea ea, inclusiv recenzii NEfăcute.

Rog respectuos să îndreptați acest abuz, și să restabiliți toate postările mele pe care NU le-am scris la topicul ei. Vă mai rog, și mai respectuos, să-i atrageți atenția că nu-i frumos să șteargă recenziile nescrise, la care NU ne-am căznit întru sudoarea frunții să descriem cum NU ne-am descărcat în ea sau pe ea.

Menționez că în aceeași situație se află și numiții:

evil 11, dorel nr 1, johnsinner, harleyqueen precum și proeminentul forumist pipilicon machucambo, boșorog retardat dovedit, imbecil notoriu și el ca și ceilalți patru, de altfel.

Anexez declarațiile martorilor care o incriminează:

http://nimfomane.com/forum/topic/106364-atacul-in-haina-al-misoginilor-ratati-care-se-cred-destepti/?p=3769581 (pulesteu)

http://nimfomane.com/forum/topic/106364-atacul-in-haina-al-misoginilor-ratati-care-se-cred-destepti/?p=3772866 (brett10)

http://nimfomane.com/forum/topic/106364-atacul-in-haina-al-misoginilor-ratati-care-se-cred-destepti/?p=3782852 (brett10)

Garantez precaritatea facultăților lor mintale.

• Minus 1
  • Oras:Ucea
Postat

machucambo, boșorog retardat dovedit,

Infractorule, **spam editat**ule dovedit, repet întrebarea: ai fi gata să-ți tai pula pentru această afirmație (necalomnioasă)? Sau ți-e teamă că nu vei mai avea cu ce să dai orgasme la **spam editat**e?
  • Like 3
Postat

Infractorule, **spam editat**ule dovedit, repet întrebarea: ai fi gata să-ți tai pula pentru această afirmație (necalomnioasă)? Sau ți-e teamă că nu vei mai avea cu ce să dai orgasme la **spam editat**e?

Sincer acum... nu ești retadat... dar ești ticălos.

Sau, într-o exprimare echivalentă, ești tot atît de retardat pe cît sunt eu de **spam editat**.

Dar ortacii tăi de la acest topic, pipiliconii pulesteu si brett10 au un retard sever, cronic, cu puseuri acute de imbecilitate. Și fiindcă latri și tu în ton cu ei... imbecilitatea lor se răsfrînge și asupra ta.

Asta e! Știi foarte bine că cine se aseamănă se adună.

• Minus 1
Postat

Sau, într-o exprimare echivalentă, ești tot atît de retardat pe cît sunt eu de **spam editat**.

Dar ortacii tăi de la acest topic, pipiliconii pulesteu si brett10 au un retard sever, cronic, cu puseuri acute de imbecilitate. Și fiindcă latri și tu în ton cu ei... imbecilitatea lor se răsfrînge și asupra ta.

Marș, mă, odată! 'te-n gură de **spam editat** ordinar! Chiar nu ai pic de demnitate și de rușine, jegule? 

• Like 1
Postat

Ca esti bosorog?

Sau retardat dovedit?

:) mea, axiome.

• Minus 1
  • Oras://
Postat

Tantalaule, nu cunosc detaliile astea. Intreab-o pe Delia!

• Like 1
Postat

Ce faci, infractorule, încerci să mă separi de hoardă? E frumos să-ncerci d-ăstea cu mine?

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce am șters eu ?

Postat

RECLAMAȚIE

Domnule Pisic,

subsemnatul rinan, prin mila domniei voastre forumist recalcitrant pe forumul ce cu onoare conduceți, cu profundă mîhnire vă aduc la cunoștință că numita deliapisii, forumistă cu regim special, are o conduită reprobabilă, care aduce grave atingeri scopului forumului și interesului domniei voastre.

Concret, în decurs de 1(una) săptămînă, NU am fost la ea de 2 (două) ori, NU i-am făcut de 3 (trei) ori recenzii și ea, numita deliapisii, mi le-a șters pe toate 4 (patru), sub pretextul că dacă a plătit poate să șteargă tot ce vrea ea, inclusiv recenzii NEfăcute.

Rog respectuos să îndreptați acest abuz, și să restabiliți toate postările mele pe care NU le-am scris la topicul ei. Vă mai rog, și mai respectuos, să-i atrageți atenția că nu-i frumos să șteargă recenziile nescrise, la care NU ne-am căznit întru sudoarea frunții să descriem cum NU ne-am descărcat în ea sau pe ea.

evil 11, dorel nr 1, johnsinner, harleyqueen precum și proeminentul forumist pipilicon machucambo, boșorog retardat dovedit, imbecil notoriu și el ca și ceilalți patru, de altfel.

http://nimfomane.com/forum/topic/106364-atacul-in-haina-al-misoginilor-ratati-care-se-cred-destepti/?p=3769581 (pulesteu)

http://nimfomane.com/forum/topic/106364-atacul-in-haina-al-misoginilor-ratati-care-se-cred-destepti/?p=3772866 (brett10)

http://nimfomane.com/forum/topic/106364-atacul-in-haina-al-misoginilor-ratati-care-se-cred-destepti/?p=3782852 (brett10)

Bă tu chiar ești dobitoc ?

Te simti bine când rostești numele meu este ?

Unde am șters eu recenzia și cui ? Ia arată unde.

• Like 5
Postat

Bă tu chiar ești dobitoc ?

Te simti bine când rostești numele meu este ?

Unde am șters eu recenzia și cui ? Ia arată unde.

Nu eu am zis, nătăfleațo! Ai orbu' găinilor?

Uită-te în linkuri, că ți le-am băgat sub nas, ca să vezi că brett10 a zis.

• Minus 1
Postat

Ce faci, infractorule, încerci să mă separi de hoardă? E frumos să-ncerci d-ăstea cu mine?

Nu, bre, rămîi unde te simți tu acasă. Numai că prostia e molipsitoare... dar ce contează dacă ești între frații tăi de minte șchioapă.

Uite, ca să fii împăcat, și în semn de adîncă disprețuire, mă întorc la sintagma boșorog retardat dovedit.

• Minus 1
Postat

rinan, on 17 Feb 2018 - 12:27 PM, said:snapback.png

RECLAMAȚIE

Domnule Pisic,
subsemnatul rinan, prin mila domniei voastre forumist recalcitrant pe forumul ce cu onoare conduceți, cu profundă mîhnire vă aduc la cunoștință că numita deliapisii, forumistă cu regim special, are o conduită reprobabilă, care aduce grave atingeri scopului forumului și interesului domniei voastre.

Concret, în decurs de 1(una) săptămînă, NU am fost la ea de 2 (două) ori, NU i-am făcut de 3 (trei) ori recenzii și ea, numita deliapisii, mi le-a șters pe toate 4 (patru), sub pretextul că dacă a plătit poate să șteargă tot ce vrea ea, inclusiv recenzii NEfăcute.

Rog respectuos să îndreptați acest abuz, și să restabiliți toate postările mele pe care NU le-am scris la topicul ei. Vă mai rog, și mai respectuos, să-i atrageți atenția că nu-i frumos să șteargă recenziile nescrise, la care NU ne-am căznit întru sudoarea frunții să descriem cum NU ne-am descărcat în ea sau pe ea.
evil 11, dorel nr 1, johnsinner, harleyqueen precum și proeminentul forumist pipilicon machucambo, boșorog retardat dovedit, imbecil notoriu și el ca și ceilalți patru, de altfel.

http://nimfomane.com...epti/?p=3769581 (pulesteu)
http://nimfomane.com...epti/?p=3772866 (brett10)
http://nimfomane.com...epti/?p=3782852 (brett10)

Băi **spam editat**ule. băi nenorocitule, fata asta cu ce ți-a mai greșit? Ți-a zis ea ceva până acum, te-a menționat ea, s-a luat ea de tine? Te bagi ca OB-ul peste tot, aiurea și aberezi ca un bou ce ești! Ieși afară, javră ordinară!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu, bre, rămîi unde te simți tu acasă. Numai că prostia e molipsitoare... dar ce contează dacă ești între frații tăi de minte șchioapă.

Uite, ca să fii împăcat, și în semn de adîncă disprețuire, mă întorc la sintagma boșorog retardat dovedit.

Te rog să nu te abții. Continuă să fii tâmpit.

• Like 3
Postat

Nu stau sa citesc toate rahaturile pe care le scrii tu, am văzut doar ca ai rostit numele meu și ca as fi șters ceva.

Sa fie clar, nu am șters nicio recenzie de pe topic.

• Like 5
Postat

Nu stau sa citesc toate rahaturile pe care le scrii tu, am văzut doar ca ai rostit numele meu și ca as fi șters ceva.

Sa fie clar, nu am șters nicio recenzie de pe topic.

Dar rahaturile pe care le scrie brett10 de ce nu vrei să le citești? Că e pipilicon și el, ca tine.

El a scris că ștergi postări, printre care și pe a lui machucambo.

Eu mi-am întemeiat Reclamația pe declarația lui și a lui pulesteu, ca să arăt că sunt doi tîmpiți care bat cîmpii.

Îl mai citez o dată pe brett10, ad usum delphini prostimii:

„Fraierica, deliapisii plateste si sterge ce postari vrea ea. Cauta tu, vorbeste cu ea, eu NU fac campanie pt nimeni”

Asta a scris el, cu cîteva postări în urmă. Poți să verifici aici:

http://nimfomane.com...epti/?p=3782852 (brett10)

PS

Reclamația mea e o satiră pe care pipiliconii, de cretini și mărginiți ce sunt, nu pot s-o priceapă.

Dar cine are minte a înțeles-o. Pentru ei am scris-o.

• Minus 1
Postat

Dar rahaturile pe care le scrie brett10 de ce nu vrei să le citești? Că e pipilicon și el, ca tine.

El a scris că ștergi postări, printre care și pe a lui machucambo.

Eu mi-am întemeiat Reclamația pe declarația lui și a lui pulesteu, ca să arăt că sunt doi tîmpiți care bat cîmpii.

Îl mai citez o dată pe brett10, ad usum delphini prostimii:

„Fraierica, deliapisii plateste si sterge ce postari vrea ea. Cauta tu, vorbeste cu ea, eu NU fac campanie pt nimeni”

Asta a scris el, cu cîteva postări în urmă. Poți să verifici aici:

http://nimfomane.com...epti/?p=3782852 (brett10)

PS

Reclamația mea e o satiră pe care pipiliconii, de cretini și mărginiți ce sunt, nu pot s-o priceapă.

Dar cine ar minte a înțeles-o. Pentru ei am scris-o.

Este cu totul și cu totul altceva pana la a spune ca am șters o recenzie.

Nu am văzut ca Brett sa scrie “Delia a șters recenzii de pe topic” ;)

Și da am moderare oricând la orice ora și pot șterge ce vreau eu, dar nu am șters niciodată recenzii.

Fie bune fie rele ele rămân pe topic.

• Like 5
Postat

Și da am moderare oricând la orice ora și pot șterge ce vreau eu, dar nu am șters niciodată recenzii.

Perfect. Răspunsul tău dovedește că brett10 e un tîmpit care scoate din burtă recenzii, chipurile șterse de tine, ca să-și apere pipiliconii, pe pulesteu și machucambo.

Era clar că inventează, așa cum ai dovedit tu acum.

Îți mulțumesc. Nici nu știi ce deserviciu le-ai făcut. :)

• Minus 1

Postat

Lucrurile-s clare pt oricine ca scrie tampenii, numai ca el are batalii impotriva inamicilor lui

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...