Sari la conținut

Atacul in haina al misoginilor ratati care se cred destepti

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Ai vrea tu să fiu slab de minte, ca să pun și eu botul la toate căcaturile pe care ți le aplaudă prostănacii.

Sigur că fraza marcată nu se referea numai la prezervative, ci la riscul total.

Dar riscul ăla intră în calcul numai după ce se rupe prezervativul, deșteptule.

„Mai micul” și „mai marele” tău între ce limite se încadrează, analistule? 80%? 50%? 20%?

Că dacă e 2-3% e apă de ploaie tot ce perorezi tu aici, îngîmfatule.

De asta sunt necesare cifre clare! Ca să-i pună la punct pe ăștia ca tine, pescuitori în apă tulbure.

Tu nu faci altceva decît să-ți dai cu presupusul despre toți și despre toate. Mafalda forumului.

PS

Te-ai ofuscat că ți-am pomenit țucălarul personal? Ăla care-ți linge ultimele picături și-ți schimbă pempărșii?

Dacă, în zelul lui tembel, slujindu-te, nu s-ar încurca și el printre picioarele noastre, nu l-ar remarca nimeni. E prea neînsemnat ca să merite vreo atenție.

Fii sigur că-i face o deosebită plăcere să fie și el băgat în seamă. Indiferent cum.

Continui să dovedești că ești prost de bubui și o infecție de om! Un ratat!
Link spre comentariu

Iar ai apelat la „argumentul suprem”.

Vezi că se tocește de prea multă folosire.

Nu bă, retardatule, dar te ții ca râia de coaiele mele, lua-le-ai în gură, postând aiurelu și făcând-o pe deșteptul și cultul în cap! Ești penibil, ești jegos, ești vai de capul tău! Nu ești capabil de gândire logică elementară și o tot zgudui cu sofisme de 2 lei. Lasă-ne frate și vezi-ți de lungul nasului! Vaya con Dios!
  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig
Reputație: 0

Exact si PSI....deoarece daca apare ,,pestele,, cu o canistra in mina e clar ca ,,sclava lui sexuala,,si-a dat foc la valiza....

A nu se uita de trusa de medicamente, ca daca la unu i se face rău sa i se acorde primul ajutor.:)
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Sugestie... pretutindenarului fără istov și fără hodină

Nu sunt singurul care nu te agreează. Ai provocat multe antipatii cu grandomania ta, semidoctule.

Dacă plec eu, n-ai rezolvat decît cu mine. Cu ceilalți ce faci?

N-ar fi mai simplu și mai eficace să pleci tu?

Încearcă să te retragi măcar vreo lună. Ca să vezi și tu cine o să-ți ducă dorul.

Și să vezi dacă ești în stare să-ți controlezi dependența de forum.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Deci,după gandirea voastră, lucrurile stau asa...

Oamenii de pe întreaga terra nu s-au îmbolnăvit pentru că folosesc prezervativul! Vorba aceasta mi-a placut..."mai mult sau mai putin", "in functie de cum se rupe prezervativul"!

Iar Picon crede că se poate apăra in fața vieții...cu logica si el isi bazează credința pe faptul că viața poate să fie gândită!

• Like 11
  • Minus 25
Link spre comentariu
Vizitator

Deci,după gandirea voastră, lucrurile stau asa...

Oamenii de pe întreaga terra nu s-au îmbolnăvit pentru că folosesc prezervativul! Vorba aceasta mi-a placut..."mai mult sau mai putin", "in functie de cum se rupe prezervativul"!

Iar Picon crede că se poate apăra in fața vieții...cu logica si el isi bazează credința pe faptul că viața poate să fie gândită!

Nu poți să faci copii cu prezervativu' pus :))))
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Repet..folosirea lubtifiantului preintampina ruperea lui.

Asa ca..lasati.o jos ca macane.

...Si cum îmi mai pot eu lucra mușchii vaginului? Prezervativul se rupe doar cu unul care nu stie sa fută...dar la curve e mai greu să acuzi omul pentru că multe nu stiu că un contact nu poate să fie efectiv numit contact, luând doar latura fizică în calcul.
  • Like 11
  • Minus 25
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu poți să faci copii cu prezervativu' pus :))))

Eu am făcut copil doar cand am permis omului să mă mintă, punandu-mi increderea in el...până atunci nu a fost nimic cu nimeni, fiind in relații chiar si trei ani!

• Like 8
  • Minus 24
Link spre comentariu
Vizitator

Eu am făcut copil doar cand am permis omului să mă mintă, punandu-mi increderea in el...până atunci nu a fost nimic cu nimeni, fiind in relații chiar si trei ani!

Și din asta ce reiese ?! Că nu ești așa deșteaptă pe cat vrei tu sa pari.

• Like 27
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Și din asta ce reiese ?! Că nu ești așa deșteaptă pe cat vrei tu sa pari.

Exact aceasta-ți spuneam...că prostia ta poate să fie dovedită, dar că eu printr-un simplu gest de-al meu pot pricepe muuuulte treburi care ție niciodată nu-ți vor trece prin minte.
  • Like 10
  • Minus 27
Link spre comentariu
  • Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza

Exact aceasta-ți spuneam...că prostia ta poate să fie dovedită, dar că eu printr-un simplu gest de-al meu pot pricepe muuuulte treburi care ție niciodată nu-ți vor trece prin minte.

Esti proasta !!! Nu trebuie nimic demonstrat !!!  Mai lasa drogurile !!!

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

Tu știi ce înseamnă să fii prost? Te rog,spune mi și mie ce înseamnă " a fi prost" in percepția inteligenței tale inegalabile.

• Like 25
Link spre comentariu

Tu știi ce înseamnă să fii prost? Te rog,spune mi și mie ce înseamnă " a fi prost" in percepția inteligenței tale inegalabile.

Sa imi iau pop corn :))  Sa vezi ce cretinisme baga acum Vis. Dimineata a tras din papusoi.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

Sa imi iau pop corn :)) Sa vezi ce cretinisme baga acum Vis. Dimineata a tras din papusoi.

Baga și o bere,că să fie treabă bună.

P.S. Popcorn cu sare că să intre berea bine

• Like 25
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Eu nu cred că există oameni prosti dar pe tine te-am văzut că te excită sa-ți zic asa...si in acest caz întrebarea ți se pune ție pentru că reactionand asa, îmi stârnești curiozitatea.

• Like 7
  • Minus 26
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Esti proasta !!! Nu trebuie nimic demonstrat !!!  Mai lasa drogurile !!!

Sa imi iau pop corn :))  Sa vezi ce cretinisme baga acum Vis. Dimineata a tras din papusoi.

Hai serios...drăguța de tine! Tot acest efort să ma impresionezi e de apreciat...

• Like 8
  • Minus 26
Link spre comentariu

Hai serios...drăguța de tine! Tot acest efort să ma impresionezi e de apreciat...

mai lasa drogurile ! O sa ajungi in canale in curand.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

mai lasa drogurile ! O sa ajungi in canale in curand.

Vezi că anul acesta...numărul 5 este dpv numerologic cel care te va lovi cel mai tare dacă nu ești cuminte! Ti-am pus și eu acolo un minus să faci șase...

• Like 8
  • Minus 27
Link spre comentariu
Vizitator

Eu nu cred că există oameni prosti dar pe tine te-am văzut că te excită sa-ți zic asa...si in acest caz întrebarea ți se pune ție pentru că reactionand asa, îmi stârnești curiozitatea.

Pai cum nu crezi,daca tocmai ai spus . Pai ,da mi definiția daca tot folosești aceste cuvinte .

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Pai cum nu crezi,daca tocmai ai spus . Pai ,da mi definiția daca tot folosești aceste cuvinte .

Da-mi tu definiția credințelor tale, am spus...si-apoi discutăm si despre ceea ce am chef eu sa fac sau nu!

• Like 9
  • Minus 26
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...