vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 15, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 De ce ți as dă-o? Cine ești tu ! Mafalda?!Pentru că mi-ai făcut o cerere si vreau sa vad in ce direcție te-ai duce dacă ti-as oferi ceva... 8 26 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Pentru că mi-ai făcut o cerere si vreau sa vad in ce direcție te-ai duce dacă ti-as oferi ceva...Nu ,eu ți-am arătat că ești incapabilă să dai definiția unui cuvânt pe care îl folosești foarte des . Aceasta incapabilitate a ta,te face sa pari ceea ce tu susții despre alții. 26 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Eu am făcut copil doar cand am permis omului să mă mintă, punandu-mi increderea in el...până atunci nu a fost nimic cu nimeni, fiind in relații chiar si trei ani!Cum te-a mințit? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Vezi că anul acesta...numărul 5 este dpv numerologic cel care te va lovi cel mai tare dacă nu ești cuminte! Ti-am pus și eu acolo un minus să faci șase...Io rămân la 666 :))) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Sugestie... pretutindenarului fără istov și fără hodină Nu sunt singurul care nu te agreează. Ai provocat multe antipatii cu grandomania ta, semidoctule.Dacă plec eu, n-ai rezolvat decît cu mine. Cu ceilalți ce faci?N-ar fi mai simplu și mai eficace să pleci tu? Încearcă să te retragi măcar vreo lună. Ca să vezi și tu cine o să-ți ducă dorul.Și să vezi dacă ești în stare să-ți controlezi dependența de forum.Mai du-te bă și te plimbă, nespălatule! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Deci,după gandirea voastră, lucrurile stau asa...Oamenii de pe întreaga terra nu s-au îmbolnăvit pentru că folosesc prezervativul! Vorba aceasta mi-a placut..."mai mult sau mai putin", "in functie de cum se rupe prezervativul"!Iar Picon crede că se poate apăra in fața vieții...cu logica si el isi bazează credința pe faptul că viața poate să fie gândită!* Terra, inculto! Link spre comentariu
michaeljordan Reputație: 6 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Vai de mine și de mine... se rupe prezervativuuu!(sau Logica Cretină a lui picon) De trei zile-ncoaceGura nu-i mai tace. Prins în Sfînta Cruciadă a eradicării Hepatitei C picon tună și fulgeră împotriva Adinei, considerînd-o un factor nociv, infectant.Dar, chiar așa să fie? Ia să stăm noi strîmb... şi să judecăm drept. Dacă eu plec mîine la Oradea și mă înscriu la o audiență la Ines, sunt mai protejat decît mergînd la București, la Adina?La prima vedere, da! Totul protejat, zice Ines. Aferim! Așa protecție - mai rar.Deci, între mine și Ines va fi tot timpul o barieră cauciucată, dezinfectată, spermicizată...Pînă aici e bine - sunt protejat. Dar ce e între Ines și alții... n-am de unde să știu. NUMAI EA ȘTIE.Numai ea știe ce face cu iubi (cînd are unul).Numai ea știe ce face cu cîte un client pe care îl are la suflet (toate au cîte o feblețe, sau mai multe, cărora le îngăduie oarece... libertăți). Dar poate că nici ea nu știe prin ce găuri mai scormonește iubi... sau feblețele ei. Mai mult ca sigur că nu știe.Și atunci care e protecția mea? Una singură - prezervativul pe care îl port EU. Per total, sau că merg la Ines, sau că merg la Adina, e tot un drac. Riscul e același.Asigurările lui Ines sunt egale cu zero. N-am de ce s-o cred pe cuvînt. Prost aș fi să mă încred în el.Sigur e doar ce v-am zis: prezervativul purtat de mine. Unde e cretină logica lui picon? E la mintea cocoșului - dar v-o spun pe șleau, ca să audă și țucălarii lui:Prezervativul se poate rupe și la Ines, nu doar la Adina.Iar riscul e același la amîndouă, fiindcă toți mergem la toate, cretinule! PSAm mai tratat tema asta și în legătură cu Betty, dar imbecilii prind greu și uită repede... ce nu le convine.http://nimfomane.com/forum/topic/68314-pe-lungi-medii-%C8%99i-scurte/page-15?do=findComment&comment=3189482și următoarea. Intelege si neuronu tau diferenta dintre a face si a nu face total neprotejat cu oricine are 200 de lei ? 2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Intelege si neuronu tau diferenta dintre a face si a nu face total neprotejat cu oricine are 200 de lei ?Care neuron? Link spre comentariu
finlandezu Reputație: 5 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Care neuron?Vrei să-mi miroși coiul ? 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 PSTe-ai ofuscat că ți-am pomenit țucălarul personal? Ăla care-ți linge ultimele picături și-ți schimbă pempărșii?Dacă, în zelul lui tembel, slujindu-te, nu s-ar încurca și el printre picioarele noastre, nu l-ar remarca nimeni. E prea neînsemnat ca să merite vreo atenție.Fii sigur că-i face o deosebită plăcere să fie și el băgat în seamă. Indiferent cum.Daca Picon este Don Quijote de nimfomane.com, iremediabil Dylanbuc este Sancho Panza. O data si-a cerut scuze tembelu', pentru faptul ca l-a pomenit intr-o postare.Atat de adanc e lacheismul bietului. Vai de :) mea, ba! 1 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Intelege si neuronu tau diferenta dintre a face si a nu face total neprotejat cu oricine are 200 de lei ? Învață-ți neuronu tău să priceapă ce citește. Dar e treabă grea. Mai bine rămîi la țucal, că acolo te pricepi și îți și place. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Se vede ca voi nu aveti de munca daca va pierdeti vremea pe aici.:)))) Io am de muncă, o ceocanesc în vârf :))) 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Cine-o mai fute pe vis, inafara de mine? Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Cine-o mai fute pe vis, inafara de mine?eu ... i-as baga ratonul la scorbura ... in direct si in reloare! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Vrei să-mi miroși coiul ?Aaaaaa! Păi de ce nu spui că nu ai decât un coi? Taie-l dracu' și pe ăla, că nu tot nu-ți folosește la nimic! :laugh2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Daca Picon este Don Quijote de nimfomane.com, iremediabil Dylanbuc este Sancho Panza. O data si-a cerut scuze tembelu', pentru faptul ca l-a pomenit intr-o postare.Atat de adanc e lacheismul bietului. Vai de :) mea, ba!Și tu cine ești bă? Rozinanta? =))Vai de :) ta de gloabă! Link spre comentariu
atth0s Reputație: 242 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 :laugh2 3 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Și tu cine ești bă? Rozinanta? =))Vai de :) ta de gloabă!Eu sunt cel in fata caruia implori audienta sa-ti acorde statutul de victima, da-te-n amarul tau de ham-ham vatamat. :) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 https://i.imgur.com/mPzLfsi.gif Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Eu sunt cel in fata caruia implori audienta sa-ti acorde statutul de victima, da-te-n amarul tau de ham-ham vatamat.:)Greșit! Tu ești cel care suge pula.Rozinanta. Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Greșit! Tu ești cel care suge pula.Rozinanta.Cand survolez deasupra Romaniei, sa deschizi gura, :). 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Cand survolez deasupra Romaniei, sa deschizi gura, :).Habar nu ai ce este un avion! P.S. Sugi pula!P.P.S. Survolezi deasupra? 'ai de 😊ta! Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 15, 2018 Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Habar nu ai ce este un avion! P.S. Sugi pula!P.P.S. Survolezi deasupra? 'ai de 😊ta!Hai, pa.Pune ochelarii, tataie. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Hai, pa.Pune ochelarii, tataie.Da bă, idiotule, survolezi deasupra, mama lui de pleonasm! Cică, above mundane!Vai de :) ta! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 15, 2018 Alooo ! Ines a făcut o gluma , cine a fost prost și a crezut este problema lui =)) Una este sa fi admin și alta este sa fi moderatoare, eu sunt moderatoare deoarece îmi fac topicele exact cum vreau eu când vreau eu.*fii admin*fii moderatoare... în poola mea :) 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum