Sari la conținut

Precizie

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut salut!

Am o intrebare :

Putem avea incredere 100% in sit-ul "anuntul telefonic" in partea matrimoniala (ea cauta partener)?

Sunt fete care isi pun numarul de telefon, dar sunt singure? Sau ma poate astepta ori ce? (mafioti, pesti, politie...)?

Este destul de discret? Cineva a incercat pana acuma?

Va multumesc baieti :)

Vizitator Scrat
Reputație: 0
Postat

Salut salut!

Am o intrebare :

Putem avea incredere 100% in sit-ul "anuntul telefonic" in partea matrimoniala (ea cauta partener)?

Sunt fete care isi pun numarul de telefon, dar sunt singure? Sau ma poate astepta ori ce? (mafioti, pesti, politie...)?

Este destul de discret? Cineva a incercat pana acuma?

Va multumesc baieti :)

Din punctul meu de vedere sunt mai multe intrebari colegule @Azerty99, sa le luam pe rand :

1. Incredere 100% nu poti avea, deoarece asa cum se vede cu ochiul liber sunt donsoare care au cate n anunturi si binenteles ca si n seturi de poze (peste 65% sunt false iti garantez asta). Sunt acceptate pentru ca se castiga bani, fetele isi dau anunturi prin SMS.

2. Aici este un fel de ruleta ruseasca, daca sunt singure sau nu. La fel de bine pot sa aibe o colega sau poate chiar mai multe (adica cuib). Si chiar daca le intrebi la telefon, garantat 99,9% iti vor spune ca locuiesc singure. Mafioti sau politisti nu cred ca vei intalni pe acolo ... dar guvizi, ehe aici nu ai de unde sti. Si daca sunt, de regula nu-i vezi, iar daca te comporti normal nu au treaba cu tine - caci tu le aduci bani). Numai sa nu fii violent sau sa faci scandal ... atunci s-ar putea sa dai ochii cu ei.

3.Discret este ... depinde ce intelegi tu prin discretie (ca doar nu o striga donsoara de la usa sa nu fie deranjata ca are un client). Au incercat nenumarati colegi de-ai tai de pe forum, dar numai daca citesti topicele vei face aceasta constatare.

Sincer colegule, lasa acel AT online si mai bine cauta donsoare aici ca ai unde. Sunt pe toate gusturile si pentru toate buzunarele. Incepi cu cele testate apoi daca vrei ceva mai bun treci la cele de top (sau daca vrei ceva bun si sigur ... atunci direct top). Iar daca nu esti convins din pozele care sunt pe threadul fiecarei donsoare (in proportie de 99,5%) atunci citeste recenziile colegilor tai care le-au vizitat si nu cred ca nu vei gasi ceea ce cauti.

Daca vrei totusi sa incerci cateva OUA KINDER din AT, atunci procedezi in consecinta, adica suni, mergi, vezi si te hotarasti loco.

Succes !

P.S. Nu uita sa si recenzezi dupa ce vizitezi o donsoara care ti-a cazut cu tronc ... (adica sa ne spui si noua astora de pe aici cam cum te-ai simtit si cum s-a comportat capreoara cu tine).

Postat

Daca te uiti majoritatea topicurilor deschise aici au ca sursa de informatie AT. Cum zicea si fratele @max_paine mai sus, nu toate sunt pe bune dar gasesti si fete super OK. Ca incepator, pana te lamuresti cum sta treaba e bine sa te bazezi pe recenziile confratilor, dar dupa aia merita sa incerci si ceva nou. Daca toti ne-am baza numai pe recenziile de aici ne-am bloca la un numar limitat de fetite, care se mai retrag si ele dupa cum se stie din activitate.

O sa vezi enorm de multe informatii la orientare, care nu au primit nici macar o recenzie... de asemenea o sa vezi multe topicuri la testate care s-au pierdut pe parcurs pentru ca nu au inspirat incredere sau serviciile nu au fost de calitate.

Bafta si spor la descoperiri!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.