Sari la conținut

Clona lui Picon: clara2018!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

daca nu imi distrage nimic atentia pana maine, o sa il cunosc si eu pe Picon saptamana asta. 

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa
Postat

Sa ne chemi la nunta bezmeticule! ce iti mai place sa te futi singur :)) 

Ba,vezi ca s-a mai scris odata a cui este contul CLARA2018 !!!

Intri aici http://nimfomane.com/forum/user/253601-clara2018/?tab=reputation&app_tab=forums&type=given&st=1815 si vezi cui i-a dat PLUS.

Cristiano (asta e CAPUL)  VisTantric...lista continua. Vezi si lista de SP-uri care i-au dat plus lui Cristiano si VisTantric.

post-250901-0-28664800-1515931704_thumb.jpg

post-250901-0-79857400-1515931708_thumb.jpg

post-250901-0-01714500-1515931714_thumb.jpg

post-250901-0-05848900-1515931732_thumb.jpg

post-250901-0-12312700-1515931736_thumb.jpg

post-250901-0-03187100-1515931768_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Postat

daca nu imi distrage nimic atentia pana maine, o sa il cunosc si eu pe Picon saptamana asta. 

Picon nu are nici nu cont SP !

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:)))))))))) ati innebunit....

• Like 117
Postat

normal, ce sa zica clonele.

daca voi credeti ca stau acum sa urmaresc nu stiu cate discutii ati innebunit. sunt mult prea lenes si simplu. 

eu am o discutie cu picon si brusc s-a intamplat o chestie. ok. daca nu am ceva mai bun de facut o sa fac ce am zis pt ca m am plictisit. 

nici nu stiu cine e nu stiu ce vis sau nu stiu ce cristosul cristian. ma doare fix in pula. 

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras://
  • Oras://
Postat

normal, ce sa zica clonele.

daca voi credeti ca stau acum sa urmaresc nu stiu cate discutii ati innebunit. sunt mult prea lenes si simplu. 

eu am o discutie cu picon si brusc s-a intamplat o chestie. ok. daca nu am ceva mai bun de facut o sa fac ce am zis pt ca m am plictisit. 

E foarte usor ca altcineva sa vada conflictul si sa iti dea minus ca sa crezi ca cealalta persoana se razbuna pe tine.

In acelasi timp acea terta persoana se amuza copios pe seama voastra. Hai ca esti istet, nu mai pune botul !!!

De vina defapt e posesorul SP_urilor care minuseaza de pe 4 ianuarie (data creearii lor) membrii forumului.

Bafta.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

eu sunt ma clara2018

Iti place sa iti pui peruca, sa te rujezi si sa porti dresuri. Bravo travestitule ! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Oras:undeva
Postat

Sa mi-o iei pe la gurita.

Stiuletare, imi permit sa iti dau un sfat! Nu mai incerca sa epatezi pe aici, toata lumea s-a convins ca esti o zdreanta ordinara care vinzi obiecte de "artizanat" la intrarea in sinaia! Pe bune, tu chiar te duci acasa linistit? Am inteles ca ai un copil acasa obsedatule. Pentru el incearca sa fii lucid taratura!

Incearca sa fii mai bun, sa citesti mai mult, sa inlaturi prostia care te caracterizeaza! 

• Like 12
Postat

Sa mi-o iei pe la gurita.

Ia zi pizda homosexuala, iti trimit o poza din alpii elvetieni! Daca iti bagi unghia in gat ca un pitigoi ce esti, iti trimit si cu ce masina sunt! Rasule, viata este scurta, o mizerie ca tine nu o caut, fereste-te insa de mine, nu de alta dar firea nu curata strazile, turturii, etc! Sa-ti spun un secret... umblu al dracu de mult, peste tot. Daca ma prinzi in dispozitia necesara.... o furi! Concluzia... stai in pizda matii analfabetule! 

• Like 12
Postat

iti trimit o poza din alpii elvetieni!  iti trimit si cu ce masina sunt!

Belesti pula, in mahalaua ta :slap2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Belesti pula, in mahalaua ta :slap2

Prost te-ai nascut, traiesti ca un idiot si tot prost ai sa mori!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...