johnyy86 Reputație: -1 Postat Iulie 14, 2018 Postat Iulie 14, 2018 jmecerie in dicționarul explicativ al limbii romane DEX se scrie cu s ... si nici nu exista . Doamne tu te uiti ca te faci tu te ras , cap de sfecla !? Ai mancat toata viata ta ceapa cu șunca si te dai caviar! Sa stii ca noi oamenii șmecheri si curvele cum le spui tu le am mancat pe amandoua ! Poate sa intru autostrăzi de puli in mine am himen elastic si ovare polifolicolore , cauta acum pe google sa dai translate . Pt limba romana apasă 1 . Ahahah ma faci sa rad tare .cine iti dicteaza sa scrii cuvintele astea neintalnite de tine pana acum=)))))))???? ai auzit tu de himen?=)))) serios?????? :))))))))))))))))))))))))))))hahahahahhahahahahaahahhahaha :)))))))))))))))))))
johnyy86 Reputație: -1 Postat Iulie 14, 2018 Postat Iulie 14, 2018 Johnny draga , esti prost tare . Se vede ca nu esti esti din romania ! Stii cumva unde este granița !? Esti un peste obosit si cand ma intorc te asigur ca ne vom întâlnii , daca vrei ini iau si peștii dupa mine ca am vreo ... tot Orasul , nu numai Bucuresti . Ma tine .. te pup dragule ! Proasta pula a fost la curul lu ma ta ! Obositule . Care te încalți cu adidasi de la Dragonul rosu !lumea isi face case fara sa se prostitueze penibilo:)))))))))))))))))))))))....nici un palat din aur n-ar sterge slobozul inghitit de tine de la toti taranusii:)))))))
cerrone Reputație: -1104 Postat Iulie 14, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 14, 2018 asculta , țigan spoitor ! Janes romanes !? Has mi miji , da-te dracu , ca tu este peste . Fraiere . Un om smecher niciodata nu va vorbii agramat . Se vede ca tu este un PESTE parvenit , tragi cu Dinți sa tragi sfori , ca se trag usor ! Jeg infect ! Decat sa cersec o tigara , sau sa sparg semințe la bloc cu toti nespălată din zona ta , mai bine citesc o carte . Aaa stai tu nu stii .. ca tu nu citești nici iarna pe uliță , apai vara la ștrand ! Incomensurabil de idiot esti ! Stii macar radical din pi !? Teorema pitagorei ! Dar in ma ta de cate ori a intrat pula tuturor !? Sper sa nu ai frați ca te faci de ras ! Faci poporul roman de ras , crede ma ! Esti un jeg al societății care nici macar nu stie sa scrie corect , te crezi SF Petru ma !? Demonstrează mi ca esti mai bun cu ceva ! Macar cu o scoala ... nu cuvinte de strada .. de autogara pardon .Tinand cont si de vocabularul aflat la purtator, se pune intrebarea legitima : cum de n-a ajuns la top ?Mare nedreptate ! 3
catalin882004 Reputație: 4 Postat Iulie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2018 Adevarat, stie si ea crezi ca nu o doare sa o stie toata lumea... lumea isi face case fara sa se prostitueze penibilo:)))))))))))))))))))))))....nici un palat din aur n-ar sterge slobozul inghitit de tine de la toti taranusii:)))))))
catalin882004 Reputație: 4 Postat Iulie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2018 La cat de multa prostie e in tara asta, si cat e crescuta e rata de analfabetism..nu trebuie sa te mire ceea ce vezi aici. Votantii PSD-ului se fac oricand remarcati, indiferent ca sunt hoti, pesti, prostituate, rromi, etc... Numai o finuta si o exotica putea sa arate privitorilor produsul muncii prestate. O super limuzina care se invarte dupa soare, facuta la comanda, electrica desigur. Domne, poate n-ar fi nimic. Asta e nivelul, atat poate.Bai da' sa vina ditamai maciucarii sa-i ureze la multi ani, sa-i fie de bine, la multi km, sa se bucure de ea, felicitari pentru masina, etc, intrece orice imaginatie, orice asteptare. Nici nu stii cum sa-i spui: prostie, linguseala, libidinosenie, slugarnicie, obtuzitate, micime, fariseism. Poate n-or fi astea. Dar in mod sigur este lipsa de verticalitate si demnitate, lipsa de barbatie. Dormiti linistiti ! Fetele vegheaza !
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Iulie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2018 Natasah = Guests ?
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2018 Postat Iulie 14, 2018 Natasah = Guests ?da, i-a resetat contul sau cv similar, nu am mai vazut asa ceva
pimp Reputație: 2 Postat Iulie 19, 2018 Oras:.. Oras:.. Postat Iulie 19, 2018 Natasah, dacă am înțeles bine, nu mai locuiesti in București?
only-me Reputație: 17096 Postat Iulie 19, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Iulie 19, 2018 ba... ce-am ratat :(Habar nu ai ce ai ratat,fata frumoasa buna de p... cu vila si cu masinaaaa!!! :rax2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
xoxotalent Reputație: -617 Postat Iulie 19, 2018 Postat Iulie 19, 2018 haha, buna gluma.. sa n-o mai spui la nimeniam ratat circu si panarama :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2018 Postat Iulie 20, 2018 Hahahaha.... chear e sjmekera... de azi inainte unblii numa cu mine fata mea
handel Reputație: 46 Postat Iulie 20, 2018 Oras:Corlatele Oras:Corlatele Postat Iulie 20, 2018 Eu sunt leu:) jhonny, stai jos, gadjoDoar 300.000 de km?
hanzohanzo Reputație: 644 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 Da
putzache Reputație: 1141 Postat August 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat August 1, 2018 Revine ea cand o sa ajunga la finisaje. 1
victorcm Reputație: 44 Postat August 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2018 Revine cand trebuie sa faca revizia la masina.
irefutabil Reputație: 1032 Postat August 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2018 Revine cand o sa vrea sa-si cumpere avion
sxs Reputație: 179 Postat August 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2018 hei! te-ai tirat sau revii?
only-me Reputație: 17096 Postat August 16, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat August 16, 2018 hei! te-ai tirat sau revii?Te-ai trezit si tu!!culca-te ca te anuntam noi cand aflam cevaðŸ˜
ralex2013 Reputație: -3 Postat August 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 20, 2018 Bună dimineata lume multă, oameni putini❤️o poza fara textile pui draga ? 1
ralex2013 Reputație: -3 Postat August 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 20, 2018 frumoaso esti superba ! 1
ralex2013 Reputație: -3 Postat August 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 20, 2018 frumoaso esti superba ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum