Sari la conținut

0743547758-Delia fund bombat

robinfut

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

oricum trec pe la tine azi sa vad daca iti dai seama cine sunt

mi-am dat seama cn esti stai linistit....foarte urat din partea ta ....daca te intalnesc o sa iasa urat.....pt ca daca eu sunt un om cu bun simnt si draguta si de gasca.....asta nu inseamna ca sunt si proasta .....nu confunda bunatatea cu prostia
Postat

trec sa discutam intre 4 ochi, sa te vad cum faci urat

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢
  • Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

un troll banat permanent

revenim la recenzii
:wave

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

un troll banat permanent

revenim la recenzii

:wave

😉😉😉😉ðŸ–ðŸ–ðŸ–ðŸ–ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘
  • Like 1
Postat

Buna tuturor!!! Sa va povestesc o faza tare care ma amuza🤣🤣🤣 si ma si enerveaza😡😡😡 in acelasi timp! Si sa incep cu inceputu: ma suna un domn ...specifica ca a citit de pe forum ...ii place...este interesat...doreste programare in 30 min , zis si facut,am avut loc si am facut programarea, ma suna peste 30 min ca a ajuns si este la lidal, ma roaga sa il indrum, ii dau toate detaliile bloc,apartament...tot ii explic in detaliu de vro 3 ori o zis ca e ok o inteles si se descurca,am zis bn si ca ok astept Si tot am asteptat si am incercat sa il sun inapoi Nici un ras!!! Foarte urat!!! Eu nu sunt suparata ....doar deranjata pt ca imi pierd timpul uni domni inzadar ....ma tine pe loc ....poate in domn vrea cu adevarat sa vina si nu pot sa il accept ca am programare si na si cu programare!! 🤔🤔🤔🤔🤔 daca intervene ceva dati un tel sau mesaj ca nu este Nici o problema....nu we procedeaza asa!!! Foarte urat!!!!

• Like 3
Vizitator p1ctorul
Reputație: 0
Postat

Glumind putin, omul s-a pierdut pe drum.

• Like 4
  • Oras:acasa
  • Oras:acasa
Postat

Bai care e faza ? Încerc de o săptămâna sa o sun pe fata asta , zi de zi , ore diferite , niciodată nu a răspuns .....

Postat

Bai care e faza ? ÃŽncerc de o săptămâna sa o sun pe fata asta , zi de zi , ore diferite , niciodată nu a răspuns .....

si uite ca mai gasit 🤣🤣😉😉ðŸ‘ðŸ‘
  • Like 2
Postat

Buna tuturor!!! Zi frumoasa sa aveti 😙😙😙😙🤗🤗🤗🤗

• Like 1
Reputație: 1187
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a
Postat

@anstasia69:

Degeaba .. Degeaba am sunat, trimis SMS-uri, semnale de fum ... Nu reacționezi la niciun stimul de comunicare ...

Felicitări ! Your on my list ! Forget list ! ðŸ˜

• Like 3
Postat

@Midas....tie nu-ti raspunde c-ai luat-o la misto. :laugh2

Si acuma ii e frica sa nu o iei si “la pula†🤣

P.S.: nici mie nu imi raspunde; ori are clienti de nu apuca nici macar sa i se “relaxeze vaginu†ori face misto de noi

Postat

Si acuma ii e frica sa nu o iei si “la pula†🤣

P.S.: nici mie nu imi raspunde; ori are clienti de nu apuca nici macar sa i se “relaxeze vaginu†ori face misto de noi

ce amuzanti sunteti 😂😂😂😂😂 daca nu ras am cu siguranta am treaba....plus eu mai fac si altceva pe langa asta, am timp sa respir si sa ma relaxsez....am grija de mn stati linistiti 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 si doamni care fac misto si nu sunt ok la tel cu siguranta nu il voi primi ...eu nu vreau sa imi pierd timpul si sa imi stric ziua!
Postat

Si plus cand sunt in compania unui domn nu ras la tel,ii respect timpul si ii acord toata atentia din bun simnt, asa este normal!!! Plus daca gasesc apeluri mesaje si le-am vazut dupa mult timp ce am fost cautatata, normal ca nu sun inapoi sa nu fac probleme

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Pisi, iar te-au luat baietii la misto ? Eu le-am zis sa stea in banca lor dar nu vor sa ma asculte.

Na, is golani, n-am ce sa le fac.

Te pup.

• Like 2
Postat

Fiecare om este diferit in felul lui si se comporta exact cum este el si cum ii place sa fie😉😉😉😉

• Like 1
Postat

Fiecare om este diferit in felul lui si se comporta exact cum este el si cum ii place sa fie

Ce profund filozofezi...

• Like 3
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Postat

Zero

• Like 1

Postat

Zero

buna dimineata!!! Eu inteleg semnal ca am citit mesajele care mi le-ati trimis.....dar aici se poate interpreta altceva.....deci nu este bn !!!! 😉😉😉😉 trebuia sa alegeti alt semn ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...