Sari la conținut

0743547758-Delia fund bombat

robinfut

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Ce am scris eu acolo nu se cheama reclama, ci felul in care ar trebui să reactionezi tu daca intr-adevar ai pretentia sa-ti  treacă pragul domni, inclusiv cei de care tu zici că te cunosc.

multumesc de sfat
Postat

Felicitari"baieti" a-ti reusit sa le fugariti pe toate. anastasia,ema,roxi ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘doare tari sunteți.

Postat

Felicitari fetelor care merită.

Mă abțin acum să vorbesc de fetele fugărite.

Astept să mă edific complet într-un caz și voi începe cu argumente nu cu apă de ploaie cum fac unii.

Cum ar spune un alt coleg conscrat, iar am tinut o printesa in susul paginii, asa la ora de varf!

O zi plăcută în continuare!

Vizitator internationall
Reputație: 0
Postat

eu nu cred ca a fugarit nimeni pe nimeni cred doar ca sant foarte multe fete suparaevaluate cu arfe de mari doamne daca era asa nu aveau ce cauta aici daca vor sa manance o paine alba sa fie serioase daca nu vor fi criticate sau sa isi schimbe meseria daca nu le reprezinta ....si sincer in momentul de fata nu sant 3 pe tot iasiul care sa merite 150

• Membru Premium
Postat

Felicitari fetelor care merită.

Mă abțin acum să vorbesc de fetele fugărite.

Astept să mă edific complet într-un caz și voi începe cu argumente nu cu apă de ploaie cum fac unii.

Cum ar spune un alt coleg conscrat, iar am tinut o printesa in susul paginii, asa la ora de varf!

O zi plăcută în continuare!

Se va termina cu reorganizarea forumului după care sunt convins că se va umbla și astfel de practici. E nevoie să cadă câteva capete colorate ca să se intre în normalitate, fiindcă ce se întâmplă acum nu-i tocmai ok.

Dănsuiți cât mai e posibil!

Să aveți o seară plăcută în continuare!

• Like 2

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Postat

Se va termina cu reorganizarea forumului după care sunt convins că se va umbla și astfel de practici. E nevoie să cadă câteva capete colorate ca să se intre în normalitate, fiindcă ce se întâmplă acum nu-i tocmai ok.

Dănsuiți cât mai e posibil!

Să aveți o seară plăcută în continuare!

„Dănsuiți cât mai e posibil!”

Tia-m spus si in privat că nu-mi este frică!

Nu-mi este frică fiindcă nu-mi place să vorbesc aiurea!

O zi frumoasă !

• Oras:Palas
Postat

Ceva noutati despre fata asta?

Ultima oara am vizitat-o la locatia de langa Lidl Moara de Foc.

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator alexh1
Reputație: 0
Postat

Mai stie cineva de anastasia? As vrea sa trec pe la ea.

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

https://www.cityoflove.com/detail.aspx?lang=en-US&dID=225068&dStaffID=0&Digest=ViR2hyj1yRFOxKxgbwEezA&c=369

Nu stiu cat e de actuala treaba dar sper sa nu se fi mutat la Brasov. Eu am vizitat-o la Iasi o singura data, mie unul mi se pare o tipa foarte ok. Sa zicem ca vorbeste cam mult in timpul actiunii dar asta se poate rezolva....dar per total eu am o parere buna despre ea.

Asa cum am spus si in recenzia de atunci....prosop curat, apartamentul de pe Canta e foarte ok, o apa, o tigara. Na, tipa nu e cea mai subtire pe care am vazut-o dar gusturile nu se discuta.

• Like 1
Postat

Nu stiu cat e de actuala treaba dar sper sa nu se fi mutat la Brasov. Eu am vizitat-o la Iasi o singura data, mie unul mi se pare o tipa foarte ok. Sa zicem ca vorbeste cam mult in timpul actiunii dar asta se poate rezolva....dar per total eu am o parere buna despre ea.

Asa cum am spus si in recenzia de atunci....prosop curat, apartamentul de pe Canta e foarte ok, o apa, o tigara. Na, tipa nu e cea mai subtire pe care am vazut-o dar gusturile nu se discuta.

Nu cred ca e tipa din link. Fata are cam 160-1,65, sanii sunt mari dar posteriorul nu e asa dezvoltat. Mai vine pe la Concept Residence din cand in cand, tot la demisol.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

https://www.cityoflove.com/detail.aspx?lang=en-US&dID=225068&dStaffID=0&Digest=ViR2hyj1yRFOxKxgbwEezA&c=369

multumesc 🙂🙂🙂🤗🤗
Postat

Buna ziua!!! Am revenit!!! Si am facut mici schimbari in legatura cu locatia mea, ma aflu in zona Tudor Vladimirescu!! Va pup si imbratisez cu drag! Zi frumoasa

Postat

Buna ziua!!! Am revenit!!! Si am facut mici schimbari in legatura cu locatia mea, ma aflu in zona Tudor Vladimirescu!! Va pup si imbratisez cu drag! Zi frumoasa

Bine ai revenit. Unde in Tudor? La blocurile de la Conest?

Postat

Buna dimineata! :)

Ce faceti dragii mei?...sa stiti ca va astept cu drag,cu multe surprize..o cafea si o imbratisare.

Ma gasiti de la ora 9 la ora 23.

Numarul meu de telefon pe care puteti sa ma contactati este 0743547758...ptr cei mai putin curajosi va raspund si la mesaje..dar cu seriozitate.

Va imbratisez pe toti neconditionat si va astept.

Cu drag...Anastasia.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, strengarul333 a spus:

Vad ca domnisoara a mai fost activa pe forum in ultimul timp

se mai stie ceva de ea??

A mai fost activa pe forum prin septembrie anul trecut! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...