Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Pentru o saptamana voi fi la Cluj incepand de maine. Pentru programari dimineata va rog sa le faceti de seara, daca doriti intre 7 si 10 am. Programarile se fac prin SMS sau w.up daca ne cunoastem deja sau prin apel telefonic daca inca nu ne stim. Zilnic: 10 am - 7pm . Dupa ora 7pm fac programari strict clientilor cunoscuti deja. 30 de minute- 150 ( o finalizare) 60 de minute- 250 Cu anal + 50 O ora cu o finalizare (sau doua finalizari, daca se poate fara prelungiri) *** FK. - la discretia mea Oral ( protejat sau ne) - in functie de igiena si desigur de doleanta clientului Normal si anal : DOAR PROTEJAT Finalizare : CIM COF COB permise. Cunilingus/anilingus/jocuri cu jucarii/ FK/GF/69/ diferite fantezii discutate inainte- in orice serviciu. Pentru mai multe detalii, puteti citi profilul meu. XXX Link spre comentariu
gonorea Reputație: 200 Postat Februarie 22, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 22, 2021 La 21.02.2021 la 19:48, advert129 a spus: Pentru o saptamana voi fi la Cluj incepand de maine. Pentru programari dimineata va rog sa le faceti de seara, daca doriti intre 7 si 10 am. Programarile se fac prin SMS sau w.up daca ne cunoastem deja sau prin apel telefonic daca inca nu ne stim. Zilnic: 10 am - 7pm . Dupa ora 7pm fac programari strict clientilor cunoscuti deja. 30 de minute- 150 ( o finalizare) 60 de minute- 250 Cu anal + 50 O ora cu o finalizare (sau doua finalizari, daca se poate fara prelungiri) *** FK. - la discretia mea Oral ( protejat sau ne) - in functie de igiena si desigur de doleanta clientului Normal si anal : DOAR PROTEJAT Finalizare : CIM COF COB permise. Cunilingus/anilingus/jocuri cu jucarii/ FK/GF/69/ diferite fantezii discutate inainte- in orice serviciu. Pentru mai multe detalii, puteti citi profilul meu. XXX Buna Draga Sonya...sper ca ai in plan sa vii in Arad mai repede..se cam duce lipsa .. pupici peste toooot !!!😚 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 @gonorea- apar si la Arad sigur dar mai spre mijlocul lunii martie. O sa anunt acolo! XXX Link spre comentariu
gonorea Reputație: 200 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acum 11 ore, advert129 a spus: @gonorea- apar si la Arad sigur dar mai spre mijlocul lunii martie. O sa anunt acolo! XXX Ai de capu mioooo ..asta e nici martisor no fi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 @gonorea- de martisor is la Baia Mare ( 1-8 martie) Apoi vad cum e cu locatia la Arad si apar. La Cluj pana sambata! Link spre comentariu
Nikk75 Reputație: 26 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 16 minute, advert129 a spus: @gonorea- de martisor is la Baia Mare ( 1-8 martie) Apoi vad cum e cu locatia la Arad si apar. La Cluj pana sambata! Superb fundulet !! Din Baia Mare...nu faci o ,,escala,, la Satu Mare ? Macar cateva zile ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 @Nikk75- Siiigur vin si la Satu Mare! O sa stau insa ceva mai putin decat la Cj sau BM. Probabil doar 3 zile. Deocamdata anunt doar ce am confirmat de locatie. ( Exista neseriozitate multa si din partea locatiilor si eu nu o perpetuez!) Cum am confirmat de locatie, va anunt pe topicul din oras! Tura asta am promis ca ajung si prin Oradea... i-am cam sarit de ceva vreme probabil dupa Arad merg si la Oradea. XXX Link spre comentariu
Nikk75 Reputație: 26 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 59 minute, advert129 a spus: @Nikk75- Siiigur vin si la Satu Mare! O sa stau insa ceva mai putin decat la Cj sau BM. Probabil doar 3 zile. Deocamdata anunt doar ce am confirmat de locatie. ( Exista neseriozitate multa si din partea locatiilor si eu nu o perpetuez!) Cum am confirmat de locatie, va anunt pe topicul din oras! Tura asta am promis ca ajung si prin Oradea... i-am cam sarit de ceva vreme probabil dupa Arad merg si la Oradea. XXX Abia astept sa te cunosc !💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2021 Partajează Postat Februarie 25, 2021 Disponibila in Cluj. Daca nu raspund la telefon imi puteti scrie PM( aici in forum) SMS sau in W.up! XXX Link spre comentariu
gonorea Reputație: 200 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 25, 2021 La 24.02.2021 la 13:19, advert129 a spus: @gonorea- de martisor is la Baia Mare ( 1-8 martie) Apoi vad cum e cu locatia la Arad si apar. La Cluj pana sambata! Aiiiiiiiii..ce o sa ma infrupt din Curu ala..Pffffffffffffffff AAAAAAAhhhhhh ..Te astept 😚 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Disponibila in Cluj. Ultimele 3 zile! Zona Iulius- Park Lake Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 Indisponibila in Cluj pentru o vreme Link spre comentariu
daci13 Reputație: 4 Postat Martie 23, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Martie 23, 2021 sexy doamna Link spre comentariu
reddog Reputație: 164 Postat Martie 23, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 23, 2021 Ok, pacat! Greu la Cluj cu atatea prospaturi care se tot schimba! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2021 Partajează Postat Aprilie 5, 2021 Servus clujeni Voi ajunge duminica 11 aprilie la Cluj. Voi sta cateva zile. Programari duminica ...doar spre seara. De luni, program normal 8-19; (Dupa 19.. doar pt. cei care au mai fost si ne stim deja.) Zona Park Lake Dunarii 20B O experienta, nu doar un serviciu! Programarile se fac cu un minim de 30 de minute inainte. Din pacate nu iau primul venit, primul servit. Lucrez pe baza de programari si o fac spre binele tuturor. Cei care fac programare si nu o onoreaza ( fara sa anunte), nu vor mai putea sa ma gaseasca de pe acel numar de telefon. Clar nu sunt pe toate gusturile Matura 44 de ani BBW. Nu-s pe gustul tau, treci mai departe si basta! Prefer domnii manierati, carora le pot oferi ceva memorabil. Servicii: Oral normal si anal. Doar oralul se poate neprotejat; ( in functie de igiena si dispozitia mea) Cine insista altfel, primeste block instant. Cunilingus/anilingus- activ si pasiv Fk, mangaieri, atingeri erotice Detin jucarii pentru diverse fantezii. Nu ofer URO si nici dominare. Fac masaj prostata ( grecesc) Finalizare; cim/cof/cob - permise Anal este la extra pret- + 50 30 min 150 60 min 250 XXX Link spre comentariu
armyspy Reputație: 6 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:sb Oras:sb Partajează Postat Aprilie 5, 2021 Buna. La Sibiu sau Alba nu ajungi? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2021 Partajează Postat Aprilie 5, 2021 @armyspy - La Sibiu cand voi gasi o locatie mai buna decat ultima! La Alba.. .inca nu m-am gandit. Voi anunta cu ceva vreme inainte; pe topic deschis in orasele pe care le vizitez. Multumesc de interes XXX Link spre comentariu
specialguest69 Reputație: 80 Postat Aprilie 11, 2021 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Mai revii in deva ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 1 oră în urmă, specialguest69 a spus: Mai revii in deva ? Sigur! Doar ce-am terminat vacanta! O sa anunt cu cateva zile inainte pe forum la Deva. Multumesc mult de interes!😘 XXX Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Zona Park Lake Dunarii 20B O experienta, nu doar un serviciu! Programarile se fac cu un minim de 30 de minute inainte. PROGRAMARI prin SMS nu fac decat daca ne cunoastem deja! Daca nu raspund la telefon, mai incearca sau scrie-mi pe W.up. Din pacate nu iau primul venit, primul servit. Lucrez pe baza de programari si o fac spre binele tuturor. Cei care fac programare si nu o onoreaza ( fara sa anunte), nu vor mai putea sa ma gaseasca de pe acel numar de telefon. Clar nu sunt pe toate gusturile Matura 44 de ani BBW- rubensiana. Nu-s pe gustul tau, treci mai departe si basta! Prefer domnii manierati, carora le pot oferi ceva memorabil. Servicii: Oral normal si anal. Doar oralul se poate neprotejat; ( in functie de igiena si dispozitia mea) Cine insista altfel, primeste block instant. Cunilingus/anilingus- activ si pasiv Fk, mangaieri, atingeri erotice Detin jucarii pentru diverse fantezii. (Nu ofer URO si nici dominare) Da, fac masaj prostata/grecesc- (multi numesc asta dominare!?) Finalizare; cim/cof/cob - permise Doar anal este la extra pret- + 50 GF si PSE - serviciu relativ ( depinde mult de atitudinea ta.) 30 min 150 --- 60 min 250 * Preturile sunt pentru timpul petrecut in compania mea. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2021 Partajează Postat Aprilie 15, 2021 Park Lake : Dunarii 20b Programul pe astazi 10 - 19 Vineri : 12-19 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Ultimele doua zile la Cluj Programul pentru Sambata si duminica : 11- 19 Tin musai sa-mi cer scuze domnului cu programarea de la ora 14 de astazi ( 8344). Nu a fost intentionat! XXX Link spre comentariu
Bombardieru9 Reputație: 6 Postat Aprilie 17, 2021 Oras:Floresti Oras:Floresti Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Dragi sogori fost ieri la sonya tipa grasuta sani faini carne fermă...inceput cu on de toate zilele cuu deep scuipat tot tacamu o baga pana in gat..pacat ca nu am putut bagao toata...la np se misca bn si la capra...finalizat p sani fata pat p unde so dus jetu....stat cam jum d ora 150 leuti..ii dau nota 9.5 ....ms sonya sper ss n rvdm curand la o partida orala😍no 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 @Bombardieru9 Multumesc de recenzie! Ultima zi la Cluj. De maine, la Oradea. Voi anunta cand voi reveni in Cluj. XXX Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 INDISPONIBILA in Cluj! Voi anunta cand revin cu cateva zile inainte! XXX Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum