Vizitator romanu10 Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 ai rezolvat problema cu telefonul? poti raspunde la sms uri acum ? :D Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 ai rezolvat problema cu telefonul? poti raspunde la sms uri acum ? :DRezolvat si asta! :) A fost o zi lunga si frumoasa!xxx Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Update pentru cei ce nu vad semnatura: 30min - o.n -- o fin. 100 lei30min- o.n. ---doua fin.150 lei30min - A- o fin 150 leio ora -200 lei In mod normal programul este de Luni pana vineri 10-18. Link spre comentariu
tiganul78 Reputație: 8 Postat Iulie 6, 2019 Telefon: 0748856562 Oras:Cluj napoca Telefon: 0748856562 Oras:Cluj napoca Partajează Postat Iulie 6, 2019 Buna!Pentru intalniri de o seara-noapte(20-8), care ar fi tariful?Multumesc!O zi faina! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2019 Partajează Postat Iulie 6, 2019 Buna!Pentru intalniri de o seara-noapte(20-8), care ar fi tariful?Multumesc!O zi faina!Buna!Din pacate nu oferi astfel de servicii. Tariful este de 200 pt fiecare ora in parte.Maxim 3 ore.Pentru o prima intalnire orarul meu este strict 7-18 sau 10-18.Multumesc si eu, o zi minunata si tie! :hug1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2019 Partajează Postat Iulie 12, 2019 In perioada 20-28 iulie nu voi fi in Clujxxx Link spre comentariu
hitlerftw Reputație: 8 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 In Cluj Cand te pot gasi? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 In Cluj Cand te pot gasi? Anunt de obicei perioadele cand nu sunt in Cluj, deci in afara de acele perioade...sunt la Cluj :) Link spre comentariu
hitlerftw Reputație: 8 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Anunt de obicei perioadele cand nu sunt in Cluj, deci in afara de acele perioade...sunt la Cluj :)Pe 29 sunt in cluj si in urma recenziilor abia astept sa-ti fac o vizita sau mai multe Link spre comentariu
maxim2020 Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 In perioada 20-28 iulie nu voi fi in ClujxxxðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 A trecut si UNTOLD- si totul e mai linistit! huh!( Mare nebuneala!) Multumesc de mesajele frumoase.Astept si eu recenziile voastre fie ele chiar si 'simple'- Curaj! Luna august voi fi la Cluj cu programul deja stiut: De luni pana vineri : 7am(10am) - 6pm(7pm) Locatie: cartier Europa Pentru cei cunoscuti deja programul ramane non-stop( cum ma prindeti si voi) :kiss2 xxx Link spre comentariu
danielciprian28 Reputație: -1 Postat August 13, 2019 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat August 13, 2019 Pentru Vineri 16 Aug ,diminiata pe la 11 ma intereseaza o programare! Te sun Vineri diminata la ora 9 ,este ok? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 Pentru Vineri 16 Aug ,diminiata pe la 11 ma intereseaza o programare! Te sun Vineri diminata la ora 9 ,este ok?Este ok.Trimite un sms si rezolvam cumva ;) Link spre comentariu
faringosept Reputație: 2 Postat August 14, 2019 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat August 14, 2019 Eu sunt cel care ti-a trimis SMS cu noaptea-n cap... Putem stabili o programare pe maine? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 14, 2019 Partajează Postat August 14, 2019 Eu sunt cel care ti-a trimis SMS cu noaptea-n cap... Putem stabili o programare pe maine?Exista un numar de telefon pentru astfel de intrebari. Sigur ca putem stabili intalniri, dar nu pe forum!Aici ne informam, povestim, glumim...Raspund la sms daca imi spuneti si o ora pana cand puteti fi deranjati. NU fac programari prin SMS daca nu va aud si vocea!xxx Link spre comentariu
daniel 13 Reputație: 1150 Postat August 16, 2019 Oras:Pamant Oras:Pamant Partajează Postat August 16, 2019 Fuck woman restul este istorie Link spre comentariu
daniel 13 Reputație: 1150 Postat August 16, 2019 Oras:Pamant Oras:Pamant Partajează Postat August 16, 2019 Exista un numar de telefon pentru astfel de intrebari. Sigur ca putem stabili intalniri, dar nu pe forum!Aici ne informam, povestim, glumim...Raspund la sms daca imi spuneti si o ora pana cand puteti fi deranjati. NU fac programari prin SMS daca nu va aud si vocea!xxx am incercat să îți scriu mesaj și ești prima femeie la care vreau să îi scriu înainte să devii cunosc și aici mă... Restul o să fie după nu am sa zic cine sunt nu este genul meu .:^)(・∀・)(θ‿θ)(◔‿◔)(ʘᴗʘ✿) Link spre comentariu
danielciprian28 Reputație: -1 Postat August 17, 2019 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat August 17, 2019 Fuck woman restul este istoriePoti sa detaliezi? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Poti sa detaliezi?Daniel :hug1 cred ca ai putea sa dai si tu ceva detalii ;) :feet Forumul vad ca va placeGasiti informatii utile si va ajuta sa nu luati tepe sau sa pierdeti timp.E bine sa faceti si voi recenzii. Chiar daca nu cu detalii picante!( nu toti suntem scriitori).Ajuta mult pe ceilalti sa isi faca o idee despre servicii dar si ca fata sa fie sau nu promovata in forum. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 am incercat să îți scriu mesaj și ești prima femeie la care vreau să îi scriu înainte să devii cunosc și aici mă... Restul o să fie după nu am sa zic cine sunt nu este genul meu .:^)(・∀・)(θ‿θ)(◔‿◔)(ʘᴗʘ✿);)Ce fain e sa fii 'prima' sau primul :) ;)Nu este cazul de detalii personale dragule. Nici nu dau, nici nu cer. Doar spuneam ca imi poti scrie SMS inainte de a suna, si apoi stabilim cum ne vedem.xxx Link spre comentariu
Vizitator citymag Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 Servus, mâine ai liber în program în jurul prânzului? Te sun sau îți dau sms dimineață Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 Servus, mâine ai liber în program în jurul prânzului? Te sun sau îți dau sms dimineață Servus. Deocamdata ... e liber programul pt. maine.oky! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 3-6 septembrie NU sunt in Cluj Fac o mica plimbare la capitala. Dupa 7 septembrie o sa fiu cateva zile( o saptamana ) in Cluj, apoi iarasi o mica vacanta pe care o sa o anunt.XXX Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 In perioada cât ești în București ,vei lucra sau doar in plimbare? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 In perioada cât ești în București ,vei lucra sau doar in plimbare?:)"cu casa inchisa" - Cum spune un amic al meu!Ar ma fi ceva timp liber pe 6sept.dar nu e clar inca, si nu are rost sa dau "sperante desarte" nimanui.xxx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum