Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 12, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 12, 2021 Up 1 2
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 12, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 12, 2021 La 10.02.2021 la 19:09, bebestrunf20 a spus: Salut la toți am fost azi la Carla sincer e o fata cu zâmbetul pe buze nimic de comentat,fata e ok din toate punctele ei de vedere Eu unu m-am simțit ok cu ea ☺️ și nu sunt cu note dar își face treaba,de revenit am sa mai revin la ea cu siguranta Ultima recenzie lăsată de când am.revenit
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2021 Postat Februarie 12, 2021 Acum 2 minute, Carla250 a spus: Ultima recenzie lăsată de când am.revenit Sau prima?
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 12, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 12, 2021 Chiar și așa pot spune prima recenzie după revenirea mea
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 12, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 12, 2021 Up
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 13, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 13, 2021 Disponibilă frumoși mei😂😍❤
uritescu Reputație: 1896 Postat Februarie 14, 2021 Oras:București Oras:București Postat Februarie 14, 2021 Nu știu cum sunteți voi, dar pe mine vestea excluderii Dianei Șoșoacă din grupul parlamentar AUR m-a răvășit coplet. Această stare de depresie profundă, coroborată cu episoadele de pierdere a rațiunii, la care adaug antena 5 G montată pe blocul de vis-a –vis, m-a teleghidat către curiozitatea de a afla cum este ”cel mai umed oral cu finalizare adanca cat si discreta”. În consecință, o apelez pe autointitulata regină a sexului oral, stabilim ora și bag viteză către destinație. Primul semn de demență: ajung la blocurile de pe str Boteanu, care sigur au trecut și prin cutremurul din 1940, văd cum arată, dar nu plec. Al doilea semn de senilitate: ajung la locul faptei (o ciudățenie arhitecturală a anilor 30, intri pe o ușă care dă într-un hol cu alte 3 uși) intru în apartament, văd ce e înăuntru și nu plec. Dacă pe o scară de la 1 la 10, un coteț de găini e situat la nivelul 2, acest apartament este cel mult la nivelul 5. Ud pe jos în baie, miros de mucegai, dezordine totală, pat vai de mama lui, așternuturi dubioase, prosoape care odată (nici ele nu mai știu când) au fost albe. Semnul de imbecilitate totală: magia lu’ ”cel mai umed oral cu finalizare adanca cat si discreta” mă face să-l scot pe Caragiale din portofel și să-l donez reginei. În tot acest timp mă autosugestionam: stai să vezi ce muie regală face fata. Da, numai că realitatea e complet diferită: sunt aproape sigur că în trecut a fost nevoită să facă strada, parcarea, etc. O trădează stilul mecanic de a suge pula, felul cum prinde capul pulii între degete și eforturile pe care le depune să termini cât mai repede. De oral umed nici măcar nu poate fi vorba. Ceea ce face ea este definiția ”scurtului” în parcare/mașină. Hai să zic că singura latură pozitivă a acestei experiențe extrem de neplăcute a fost faptul că te lasă s-o iei de cap și să-i dai o încercare palidă de face fuck, urmată de cim. De acordat note nici nu poate fi vorba. Propun administratorilor să creeze un topic nou, intitulat ”am fost un bou” și acolo să ocup locul 1 timp de 3 luni. Până atunci, eu o să scriu de 100 de ori pe tablă ”cine face ca mine, ca mine să pățească”. Știu, puteam să plec oricând. Priviți însă această relatare ca pe un sacrificiu pe care l-am făcut pentru dezvoltarea comunității. Mulțumesc, am fost un bou... 1 3 8
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 14, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 14, 2021 Păi Hai sa spunem exact ce sa intamplat nu să vi să faci circul asta și mascarada asta dragule că na tu erai acel polițist nesimțit care a început să amenințe că cheamă pe pulica și pe ziulica,în fine depășesc asta . Sa incep eu să povestesc . Ai ajuns ma mine dat fiind inainte ti ai facut laba în fine , trece asta incerc sa iti scol asa zisa pula că na te am simtit de la început cat poti fi de nesimțit, trece și asta când am spus ceva nu îmi aduc aminte fiindca ai fost foarte neimportant în acea zi și o să îți postez numărul imediat și la clienti tepari ,ai sărit în sus persoanele de pe acest forum ma cunosc si stiu cum sunt eu defapt înaintea ta a aparut recenzie uitate inapoi cu o pagină și vei vedea ,în fine trece asta ai sărit și mai facut în toate felurile și te am evitat să mă cert nici macar bani nu ti am cerut inainte mi iai lăsat după frumosule , despre prosoape pot spune că ești un nesimțit ai intrat in baie fără să întrebi dacă poți intra sa stiu daca scot prosop curat. În fine nu ma intereseaza recenzia ta o respect dar fi corect și spune lumi ceea ce esti tu nu fi obraznic .cat despre acest bloc nu sunt eu primar să schimb blocurile pe.mine ma intereseaza locația,apa si Caldura din bloc nu prostia ta că sunt blocurile vechi. Haide cius o să sug pula și o să mă fut în continuare. Haide acum săriti în capul meu că de fiecare data 1
putzache Reputație: 1141 Postat Februarie 14, 2021 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 14, 2021 Lupul schimba parul dar naravul ba! 1
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 14, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 14, 2021 Acum 9 minute, putzache a spus: Lupul schimba parul dar naravul ba! Cand este vorba de dreptate nu pot să tac . Asta sunt eu dar nu ma intereseaza . Caracterul meu va depinde mereu de caracterul celui care ma cunoaste și stie cum să se comporte !!!
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 14, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 14, 2021 La 10.02.2021 la 19:09, bebestrunf20 a spus: Salut la toți am fost azi la Carla sincer e o fata cu zâmbetul pe buze nimic de comentat,fata e ok din toate punctele ei de vedere Eu unu m-am simțit ok cu ea ☺️ și nu sunt cu note dar își face treaba,de revenit am sa mai revin la ea cu siguranta Hop de pe data de 10 cu toate că rog persoanele să nu mai lase recenzie.
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 14, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 14, 2021 Acum 4 ore, uritescu a spus: Nu știu cum sunteți voi, dar pe mine vestea excluderii Dianei Șoșoacă din grupul parlamentar AUR m-a răvășit coplet. Această stare de depresie profundă, coroborată cu episoadele de pierdere a rațiunii, la care adaug antena 5 G montată pe blocul de vis-a –vis, m-a teleghidat către curiozitatea de a afla cum este ”cel mai umed oral cu finalizare adanca cat si discreta”. În consecință, o apelez pe autointitulata regină a sexului oral, stabilim ora și bag viteză către destinație. Primul semn de demență: ajung la blocurile de pe str Boteanu, care sigur au trecut și prin cutremurul din 1940, văd cum arată, dar nu plec. Al doilea semn de senilitate: ajung la locul faptei (o ciudățenie arhitecturală a anilor 30, intri pe o ușă care dă într-un hol cu alte 3 uși) intru în apartament, văd ce e înăuntru și nu plec. Dacă pe o scară de la 1 la 10, un coteț de găini e situat la nivelul 2, acest apartament este cel mult la nivelul 5. Ud pe jos în baie, miros de mucegai, dezordine totală, pat vai de mama lui, așternuturi dubioase, prosoape care odată (nici ele nu mai știu când) au fost albe. Semnul de imbecilitate totală: magia lu’ ”cel mai umed oral cu finalizare adanca cat si discreta” mă face să-l scot pe Caragiale din portofel și să-l donez reginei. În tot acest timp mă autosugestionam: stai să vezi ce muie regală face fata. Da, numai că realitatea e complet diferită: sunt aproape sigur că în trecut a fost nevoită să facă strada, parcarea, etc. O trădează stilul mecanic de a suge pula, felul cum prinde capul pulii între degete și eforturile pe care le depune să termini cât mai repede. De oral umed nici măcar nu poate fi vorba. Ceea ce face ea este definiția ”scurtului” în parcare/mașină. Hai să zic că singura latură pozitivă a acestei experiențe extrem de neplăcute a fost faptul că te lasă s-o iei de cap și să-i dai o încercare palidă de face fuck, urmată de cim. De acordat note nici nu poate fi vorba. Propun administratorilor să creeze un topic nou, intitulat ”am fost un bou” și acolo să ocup locul 1 timp de 3 luni. Până atunci, eu o să scriu de 100 de ori pe tablă ”cine face ca mine, ca mine să pățească”. Știu, puteam să plec oricând. Priviți însă această relatare ca pe un sacrificiu pe care l-am făcut pentru dezvoltarea comunității. Mulțumesc, am fost un bou... Mi am tras din timpul meu liber prețios să îți răspund să îți arăt cat de nesimțit esti . Te pup sefulica. Nu te mai deranja să scri fiindca o pot tine asa luni de zile până își dă seama lumea cine minte
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 14, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 14, 2021 Acum 4 ore, uritescu a spus: Nu știu cum sunteți voi, dar pe mine vestea excluderii Dianei Șoșoacă din grupul parlamentar AUR m-a răvășit coplet. Această stare de depresie profundă, coroborată cu episoadele de pierdere a rațiunii, la care adaug antena 5 G montată pe blocul de vis-a –vis, m-a teleghidat către curiozitatea de a afla cum este ”cel mai umed oral cu finalizare adanca cat si discreta”. În consecință, o apelez pe autointitulata regină a sexului oral, stabilim ora și bag viteză către destinație. Primul semn de demență: ajung la blocurile de pe str Boteanu, care sigur au trecut și prin cutremurul din 1940, văd cum arată, dar nu plec. Al doilea semn de senilitate: ajung la locul faptei (o ciudățenie arhitecturală a anilor 30, intri pe o ușă care dă într-un hol cu alte 3 uși) intru în apartament, văd ce e înăuntru și nu plec. Dacă pe o scară de la 1 la 10, un coteț de găini e situat la nivelul 2, acest apartament este cel mult la nivelul 5. Ud pe jos în baie, miros de mucegai, dezordine totală, pat vai de mama lui, așternuturi dubioase, prosoape care odată (nici ele nu mai știu când) au fost albe. Semnul de imbecilitate totală: magia lu’ ”cel mai umed oral cu finalizare adanca cat si discreta” mă face să-l scot pe Caragiale din portofel și să-l donez reginei. În tot acest timp mă autosugestionam: stai să vezi ce muie regală face fata. Da, numai că realitatea e complet diferită: sunt aproape sigur că în trecut a fost nevoită să facă strada, parcarea, etc. O trădează stilul mecanic de a suge pula, felul cum prinde capul pulii între degete și eforturile pe care le depune să termini cât mai repede. De oral umed nici măcar nu poate fi vorba. Ceea ce face ea este definiția ”scurtului” în parcare/mașină. Hai să zic că singura latură pozitivă a acestei experiențe extrem de neplăcute a fost faptul că te lasă s-o iei de cap și să-i dai o încercare palidă de face fuck, urmată de cim. De acordat note nici nu poate fi vorba. Propun administratorilor să creeze un topic nou, intitulat ”am fost un bou” și acolo să ocup locul 1 timp de 3 luni. Până atunci, eu o să scriu de 100 de ori pe tablă ”cine face ca mine, ca mine să pățească”. Știu, puteam să plec oricând. Priviți însă această relatare ca pe un sacrificiu pe care l-am făcut pentru dezvoltarea comunității. Mulțumesc, am fost un bou... Mi am tras din timpul meu liber prețios să îți răspund să îți arăt cat de nesimțit esti . Te pup sefulica. Nu te mai deranja să scri fiindca o pot tine asa luni de zile până își dă seama lumea cine minte
uritescu Reputație: 1896 Postat Februarie 14, 2021 Oras:București Oras:București Postat Februarie 14, 2021 1 hour ago, Carla250 said: Mi am tras din timpul meu liber prețios să îți răspund să îți arăt cat de nesimțit esti . Te pup sefulica. Nu te mai deranja să scri fiindca o pot tine asa luni de zile până își dă seama lumea cine minte Pentru activitatea pe care o desfășori ar trebui să fii un pic mai perspicace. Față de personajul pe care-l citezi, eu manevrez un pic mai cu grijă limba română. Dar, vezi? Se adeverește că ai fost nevoită să faci strada/parcarea. Nu poți scăpa de trecut: vezi numai polițiști, șefulici, amenințări, dezvăluiri, etc. Te rog să accepți scuzele mele pentru că am intrat ca un neavenit în lumea ta. Mulțumesc! 5
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 15, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 15, 2021 Disppnibila
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 15, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 15, 2021 Disponibilă
stefan717 Reputație: 690 Postat Februarie 15, 2021 Oras:Lisabona Oras:Lisabona Postat Februarie 15, 2021 Peste 10 up-uri in 10 minute...😂😂 10 1 4
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 15, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 15, 2021 Acum 31 minute, stefan717 a spus: Peste 10 up-uri in 10 minute...😂😂 A luat-o razna telefonul 😡😡😡😡😡😡😡
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 16, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 16, 2021 Disponibilă astazi dragilor
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 16, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 16, 2021 😍 1 3
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 16, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 16, 2021 Disponibilă până mai tarziu
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 17, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 17, 2021 Up
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 17, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 17, 2021 Disponibila
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 18, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 18, 2021 Va pup fataciosilor de astăzi voi lucra și cu program de noapte !!!
Carla250 Reputație: 65 Postat Februarie 18, 2021 Oras:UNIVERSITATE Oras:UNIVERSITATE Postat Februarie 18, 2021 Disponibila 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum