Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Disponibila pana tarziu dragilor Pentru programari va rog sunati inainte cu 30 de minute . Va pupacesc cu drag
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Disponibila pana tarziu dragilor Pentru programari va rog sunati inainte cu 30 de minute . Va pupacesc cu drag
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 26, 2018 Ce inaltime si cate kg ai? 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2018 Ce inaltime si cate kg ai?Ieși afară, javră ordinară! 1 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Disponibila pana tarziu dragilor
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Disponibila pana tarziu dragilor
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Ieși afară, javră ordinară!Și totuși ar fi util dacă am afla ce înălțime și câte kilograme are. Tipul acesta de reacții nu le înțeleg. Păi Karla are ditamai semnătura în care oferă tot felul de informații, dar nicio descriere a datelor ei fizice. În mod normal cu asta ar trebui să înceapă. Dar se pare că așa prețuiește ea clienții. 4 12
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2018 Și totuși ar fi util dacă am afla ce înălțime și câte kilograme are. Tipul acesta de reacții nu le înțeleg. Păi Karla are ditamai semnătura în care oferă tot felul de informații, dar nicio descriere a datelor ei fizice. În mod normal cu asta ar trebui să înceapă. Dar se pare că așa prețuiește ea clienții. E o campania mea contra Brett-ului, care umple topicele fetelor cu căcaturi. Am întrat pe secțiunea asta și erau aproape 10 topice, cu puțoiul ăsta, ca ultim postac și le-am luat și eu la rând, cu postarea de mai sus, fără a avea neapărat, vreo legătură cu ce a postat el. Pe de altă parte, rareori o fată supraponderală va spune aici, greutatea adevărată. 1 3
Vizitator unul-oarecare Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Eu ti-am zis de la inceput ca te vei lovi de astfel de probleme, fata draga! :pope
germin Reputație: 35 Postat Aprilie 27, 2018 Oras:Ro Oras:Ro Postat Aprilie 27, 2018 Ce inaltime si cate kg ai?Batoza, 1.60 90 kg, din care 50 kg de cur și burta 1
germin Reputație: 35 Postat Aprilie 27, 2018 Oras:Ro Oras:Ro Postat Aprilie 27, 2018 Și totuși ar fi util dacă am afla ce înălțime și câte kilograme are. Tipul acesta de reacții nu le înțeleg. Păi Karla are ditamai semnătura în care oferă tot felul de informații, dar nicio descriere a datelor ei fizice. În mod normal cu asta ar trebui să înceapă. Dar se pare că așa prețuiește ea clienții. Pai asta întra la categoria fantezii și alte surprize, din semnatura ei Bate spre suta de kile, la 1 metru juma plus o tigareta Are curul mare și nașpa, adică genul plăcintă Sincer spun ca eu nici beat nu as Fute o gratis, deși după 1-2 pahare de alcool mai scad din standarde De plătit.... Vai de pula noastră, tre sa fii imbecil sa o plătești... Poate doar pensionari sau... Nu mi imaginez cine ar fi disponibil sa o plătească pentru sex 2
germin Reputație: 35 Postat Aprilie 27, 2018 Oras:Ro Oras:Ro Postat Aprilie 27, 2018 E o campania mea contra Brett-ului, care umple topicele fetelor cu căcaturi. Am întrat pe secțiunea asta și erau aproape 10 topice, cu puțoiul ăsta, ca ultim postac și le-am luat și eu la rând, cu postarea de mai sus, fără a avea neapărat, vreo legătură cu ce a postat el. Pe de altă parte, rareori o fată supraponderală va spune aici, greutatea adevărată. E ditamai animalul, au fost recenzii pe tema asta. Ai un plus pentru postarea corecta 1
germin Reputație: 35 Postat Aprilie 27, 2018 Oras:Ro Oras:Ro Postat Aprilie 27, 2018 Eu ti-am zis de la inceput ca te vei lovi de astfel de probleme, fata draga! :popeA apărut pe forum cu o recenzie falsa și de atunci evita sa pună poze clare Deși clara duce cu gândul la ceva clar Daca nu ar fi obeza ar pune și alte poze decât mizeriile astea 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 27, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 27, 2018 1,68 inaltime...acuma greutatea... 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 27, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 27, 2018 E ditamai animalul, au fost recenzii pe tema asta. Ai un plus pentru postarea corectaDe ce nu-l intrebi pe sangre c-a fost la ea? Ce va tot cacati pe voi? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum