deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 ...am scris gresit,e â din a...nici nu exista î din a,intelegi...oricum,e de la bere :)Lasă berea =)) :* 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 4, 2018 "Trăiți-ar", nu ești "de loc" în măsură să faci asemenea aprecieri. Ești inimaginabil de prost și agramat. Șterge-ți transpirația de pe chelie!Marș înapoi în tomberon, retardatule! 2 Link spre comentariu
holdup Reputație: 470 Postat Februarie 4, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Partajează Postat Februarie 4, 2018 Cu meseria mea de "ospatar", daca vreau, iti contactez pestele, te cumpar si-ti anulezi toate alea 6-7 programari, pe care le ai intr-o zi, te trimite la hotel si-ti lipesc 500 € pe frunte, apoi te trimit acasa, pentru ca eu nu ma ating de tiganci.Doar sa va arat, tie si pestelui, cat de fomisti sunteti.Eu am circumstante atenuante,de la bere,cu ă din pula asta,dar tu te cam lauzi si imi bruiezi discutiile despre o lb romana corecta Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 Marș înapoi în tomberon, retardatule! 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 Eu am circumstante atenuante,de la bere,cu ă din pula asta,dar tu te cam lauzi si imi bruiezi discutiile despre o lb romana corectaSe lauda cu ce nu are =)) Lasă-l. Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 Eu am circumstante atenuante,de la bere,cu ă din pula asta,dar tu te cam lauzi si imi bruiezi discutiile despre o lb romana corectaBravo, Gogule, cu 2 baragladine faci tu gramatica. Scuza-ma. 1 Link spre comentariu
holdup Reputație: 470 Postat Februarie 4, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Partajează Postat Februarie 4, 2018 Lasă berea =)) :*O las puta mica,ca mi creste glicemia :laugh2...trec pe vodca :laugh2 ...as trece si pe la tine...ah,unde naiba e emoticonul;am gasit :hug1 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 O las puta mica,ca mi creste glicemia :laugh2...trec pe vodca :laugh2 ...as trece si pe la tine...ah,unde naiba e emoticonul;am gasit :hug1 Merge mai bine vodka :) ma vezi direct lângă tine :P 5 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2018 Bravo, Gogule, cu 2 baragladine faci tu gramatica.Scuza-ma.Baraglandine sau nu, noi nu le lăudam cu ce mâncam nici azi nici ieri. Tu postezi mâncarea pe care o duci la alții la masa =)) 6 Link spre comentariu
holdup Reputație: 470 Postat Februarie 4, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Partajează Postat Februarie 4, 2018 Bravo, Gogule, cu 2 baragladine faci tu gramatica. Scuza-ma.Nu te cunosc bibicule,nu stiu ce ai cu ele,imi pari inteligent la prima vedere,dar te dai cam mare si esti prea frust...gagicile acestea scriu perfect pt generatia lor;stiu ce spun 2 Link spre comentariu
holdup Reputație: 470 Postat Februarie 4, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Partajează Postat Februarie 4, 2018 Unde mai pui ca fac si sex magistral,da o in masa de treaba! 1 Link spre comentariu
holdup Reputație: 470 Postat Februarie 4, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Partajează Postat Februarie 4, 2018 ...m am imbatat si incep sa spun adevarul :laugh2...va pup putelor mici,pe amandoua! :hug1 1 Link spre comentariu
holdup Reputație: 470 Postat Februarie 4, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Partajează Postat Februarie 4, 2018 Merge mai bine vodka :) ma vezi direct lângă tine :PLa vodca te vad 4-5 ore;trebuie sa fac credit :laugh2 1 Link spre comentariu
antonio101 Reputație: -36 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Problema e picon care provoaca scandaluri deoarece e cu un picior in groapa 1 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Ti-am dat raspunsul de 2 ori deja. Il vrei si a 3-a oara? :laugh2 :laugh2Da! Înțeleg mai greu. :) 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Lăsații pe â și î să zburde în voie! :)Ați pierdut legătura cu pământul, adică :offtopic 1 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 5, 2018 Miskin unde e? :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Miskin unde e? :)unde poa' sa fie? :)))) 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Miskin unde e? :) Imi ia mie temperatura la pula cu limba. Ce faci Dandilo ai aparut ? Link spre comentariu
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Partajează Postat Februarie 5, 2018 Lumea virtuală le -a luat mințile multora. Din păcate. 1 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Februarie 5, 2018 Despre ce vorbiți mai ?Început se scrie cu î din ineînceput tot așaAmărât se scrie cu â din a ! Ție am să-ți răspund altfel, ca de la egal la egal.Pot să scriu oricînd așa cum zici tu, așa cum e norma în vigoare, dar nu vreau, fiindcă norma asta e imbecilă. Pruteanu n-a acceptat-o și eu m-am molipsit de la el. Am mai zis pe forum, cu mult timp în urmă.Nu dezvolt fiindcă ieșim mult din profilul forumului. PSAi niște ochi superbi. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 Ție am să-ți răspund altfel, ca de la egal la egal.Pot să scriu oricînd așa cum zici tu, așa cum e norma în vigoare, dar nu vreau, fiindcă norma asta e imbecilă. Pruteanu n-a acceptat-o și eu m-am molipsit de la el. Am mai zis pe forum, cu mult timp în urmă.Nu dezvolt fiindcă ieșim mult din profilul forumului. PSAi niște ochi superbi.La fel și cu **spam editat**ia ta, dovedită. Știai că e **spam editat**ă, sau **spam editat**e, dar nu voiai să vezi.Jigodie ce ești! 2 4 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Let’s have some .... 1 12 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 1. "Ai jignit un user care nu ti s-a adresat niciodată si a postat in limita bunului simt; bun simt care tie, om in vârstă, ti-a lipsit cu desavarsire. Continua..." 2. "Dacă nu ai înțeles jocul lui, nu e vina mea! Eu mi-am expus inițial, decent opinia și, cred că orice om cu capul pe umeri, mi-a dat dreptate. Probabil că omul se plictisește, are mult timp liber și îi place să zgândăre. Pentru a vedea despre ce este vorba, este suficient să vezi cam ce postează și ce stil de a bâzâi ca un tăune, pentru a șicana, are. E suficient să vezi cum a debutat pe forum cu acest user (topicul cu filmul dr. parnassus e edificator, dar nu numai). E suficient să vezi controversa referitoare la recenziile cu 10 pe linie. Îți face impresia că ar fi vreun nărod? Nici vorbă, vrea doar să provoace, să zgândăre și să facă valuri." 3. "Nu vad de ce ar fi condamnabil sa starnesti controverse, cat timp este posibil sa expuna informatii, opinii si metode de care s-ar putea bucura cineva. Nu stiu sa fi jignit sau atacat pe cineva sau sa fi folosit un limbaj vulgar de dragul vulgaritatii ..." Domnule Picon te rog sa stai linistit, nu am avut niciodata intentia sa va șicanez, sa va "bâzâi ca un tăune". Niciodata nu am postat gandindu-ma la dvs ca destinatar. De regulă am fost nevoit sa va dau replica la postarile dvs, preponderent ostile la adresa mea. Nu se va mai intampla. Va doresc sanatate maxima pe toate planurile! P.S. Am fost surprins sa vad ca persoana mea trezește atâta preocupare. Ignorați-ma, cum voi face si eu cu dvs! Cu condescendență, dr parnassus. :bye 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 1. "Ai jignit un user care nu ti s-a adresat niciodată si a postat in limita bunului simt; bun simt care tie, om in vârstă, ti-a lipsit cu desavarsire. Continua..." 2. "Dacă nu ai înțeles jocul lui, nu e vina mea! Eu mi-am expus inițial, decent opinia și, cred că orice om cu capul pe umeri, mi-a dat dreptate. Probabil că omul se plictisește, are mult timp liber și îi place să zgândăre. Pentru a vedea despre ce este vorba, este suficient să vezi cam ce postează și ce stil de a bâzâi ca un tăune, pentru a șicana, are. E suficient să vezi cum a debutat pe forum cu acest user (topicul cu filmul dr. parnassus e edificator, dar nu numai). E suficient să vezi controversa referitoare la recenziile cu 10 pe linie. Îți face impresia că ar fi vreun nărod? Nici vorbă, vrea doar să provoace, să zgândăre și să facă valuri." 3. "Nu vad de ce ar fi condamnabil sa starnesti controverse, cat timp este posibil sa expuna informatii, opinii si metode de care s-ar putea bucura cineva. Nu stiu sa fi jignit sau atacat pe cineva sau sa fi folosit un limbaj vulgar de dragul vulgaritatii ..." Domnule Picon te rog sa stai linistit, nu am avut niciodata intentia sa va șicanez, sa va "bâzâi ca un tăune". Niciodata nu am postat gandindu-ma la dvs ca destinatar. De regulă am fost nevoit sa va dau replica la postarile dvs, preponderent ostile la adresa mea. Nu se va mai intampla. Va doresc sanatate maxima pe toate planurile! P.S. Am fost surprins sa vad ca persoana mea trezește atâta preocupare. Ignorați-ma, cum voi face si eu cu dvs! Cu condescendență, dr parnassus. :bye O să sufăr! :bye 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum