panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 23, 2018 Acum faci si swallow la ce pret? Parca erai pe stop... 1
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Postat Iunie 24, 2018 Buna astazi ma gasiti pana la ora 21.00 va pop si va astept.
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Buna ziua astazi programul va fi de la ora 12.30 pana la ora 21.00 va pop si va astept.
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2018 Postat Iunie 26, 2018 Buna ziua astazi programul va fi de la ora 12.30 până la ora 21.00 va pop si va aștept.:*
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 Buna ziua astazi mă găsiți la program de la ora 12.00 până la ora 21.00 va pop si va aștept
d0016 Reputație: 61 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Iunie 27, 2018 Ai telefonu’ închis.
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2018 Postat Iunie 28, 2018 Buna ziua astăzi ma găsiți de la ora 12.30 pana la ora 21.00 va pop si va astept
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2018 Postat Iunie 28, 2018 Ai telefonu’ închis.Scuza ma dar rămăsesem fara telefon aseara ami pare rau.
fantomas_28 Reputație: 75 Postat Iunie 28, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 28, 2018 Iar a inceput cu vrajeli... Ba nu are telefonul... Ba e ocupata... :))))
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 Fantomas deja a început să mă hartuiasca cu telefoanele asta ca sa stie fiecare si asta din cauza faptului că nu am vrut sa al mai primesc, vouă vi se pare normal? Un om bolnav care nu are ce face...mie mi se pare ca are vreun plan în cap cu atatea insistențe sincer si nu am incredere sa al mai primesc.Domnule fantomas lasa planurile si insistențele la o parte si lasă-mă în pace. Intelege ca nu mai doresc sa te primesc sa sti ca mai sunt si altele pe care sa le poti hartui cu telefoanele.
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 Iar ieri chiar nu am mai avut telefon asta din cauza ca mia fost furat pe strada. Ami cer scuze pentru cei care mau sunat ieri si nu am raspuns.
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 Astazi ma găsiti pana la orele 21.00 va pop și va aștept
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 30, 2018 Fantomas deja a început să mă hartuiasca cu telefoanele asta ca sa stie fiecare si asta din cauza faptului că nu am vrut sa al mai primesc, vouă vi se pare normal? Un om bolnav care nu are ce face...mie mi se pare ca are vreun plan în cap cu atatea insistențe sincer si nu am incredere sa al mai primesc.Domnule fantomas lasa planurile si insistențele la o parte si lasă-mă în pace. Intelege ca nu mai doresc sa te primesc sa sti ca mai sunt si altele pe care sa le poti hartui cu telefoanele.alt hartuitor debil:)) cine ti-a furat telefonu, mam mare?:(( 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 30, 2018 Te iubeste omu si tu zici ca te hartuieste... 2
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Bună ziua astăzi programul meu va fi de la ora 12.00 pana la ora 21.00 va pop și va aștept :*
evantai Reputație: 1823 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Vad ca nu I s-a mai făcut de mult un review asa ca o sa ma încumat eu. Am fost de câteva ori bune și anul asta. Nu o sa mai întru în detalii fiindcă sunt destule recenzii ci o sa fac una generală. Tipa și-a schimbat locația și bine a făcut. Acum este în aproprie de Alba Iulia iar locația în sine este foarte ok, pat mare, baie curată cu de toate și în camera mereu este curat/primitor + are condiționat. Ca și prestație oralul este destul de bun, cel mai bine e sa stai pe spate și sa o lași pe ea sa se ocupe. Îl face slow, cu priviri, zemos după cerere, se ocupa de adiacente și este receptiva. Mai nou are și cu înghițire dar nu m-am băgat. La normal probabil depinde de momente am avut partide foarte încinse și cu gemete (poate nu reale dar foarte bune) dar și partide mai puțin strălucite, probabil și putina oboseala. Se implica și nu comentează la poziție sau ca vrei sa încerci mai multe poziții. Ca și atitudine este destul de ok, deschisa, vorbăreța. Au fost dăți când am stat și 40 min fiind ultimul client. Nu am auzit-o sa îmi zică nimic de timp. Oricum aproape de fiecare data am plătit în plus fiindcă asa am simțit (mai puțin ultima oară.) Despre aspectul fizic presupun ca nu mai este nevoie de prezentare. Ca și sugestii ar fi:- o mai buna organizare a programărilor (dacă întârzie clientul precedent nu îl pune sa aștepte pe cel care a venit la timp)- analingus activ ar fi interesant- reintroducerea a analului la supra preț (gen extra 100 lei sau ceva de genul- puțină sală sau de îngrășat nu ar strica :) 7
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 Vad ca nu I s-a mai făcut de mult un review asa ca o sa ma încumat eu. Am fost de câteva ori bune și anul asta. Nu o sa mai întru în detalii fiindcă sunt destule recenzii ci o sa fac una generală.Tipa și-a schimbat locația și bine a făcut. Acum este în aproprie de Alba Iulia iar locația în sine este foarte ok, pat mare, baie curată cu de toate și în camera mereu este curat/primitor + are condiționat.Ca și prestație oralul este destul de bun, cel mai bine e sa stai pe spate și sa o lași pe ea sa se ocupe. Îl face slow, cu priviri, zemos după cerere, se ocupa de adiacente și este receptiva. Mai nou are și cu înghițire dar nu m-am băgat. La normal probabil depinde de momente am avut partide foarte încinse și cu gemete (poate nu reale dar foarte bune) dar și partide mai puțin strălucite, probabil și putina oboseala. Se implica și nu comentează la poziție sau ca vrei sa încerci mai multe poziții. Ca și atitudine este destul de ok, deschisa, vorbăreța. Au fost dăți când am stat și 40 min fiind ultimul client. Nu am auzit-o sa îmi zică nimic de timp. Oricum aproape de fiecare data am plătit în plus fiindcă asa am simțit (mai puțin ultima oară.)Despre aspectul fizic presupun ca nu mai este nevoie de prezentare. Ca și sugestii ar fi:- o mai buna organizare a programărilor (dacă întârzie clientul precedent nu îl pune sa aștepte pe cel care a venit la timp)- analingus activ ar fi interesant- reintroducerea a analului la supra preț (gen extra 100 lei sau ceva de genul- puțină sală sau de îngrășat nu ar strica :)Buna mulțumesc frumos pentru recenzie am sa incerc sa îndrept din ele cat pot.pop.
masonul33-22-11 Reputație: 886 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Aici,acolo,dincolo... Oras:Aici,acolo,dincolo... Postat Iulie 2, 2018 Vad ca nu I s-a mai făcut de mult un review asa ca o sa ma încumat eu. Am fost de câteva ori bune și anul asta. Nu o sa mai întru în detalii fiindcă sunt destule recenzii ci o sa fac una generală.Tipa și-a schimbat locația și bine a făcut. Acum este în aproprie de Alba Iulia iar locația în sine este foarte ok, pat mare, baie curată cu de toate și în camera mereu este curat/primitor + are condiționat.Ca și prestație oralul este destul de bun, cel mai bine e sa stai pe spate și sa o lași pe ea sa se ocupe. Îl face slow, cu priviri, zemos după cerere, se ocupa de adiacente și este receptiva. Mai nou are și cu înghițire dar nu m-am băgat. La normal probabil depinde de momente am avut partide foarte încinse și cu gemete (poate nu reale dar foarte bune) dar și partide mai puțin strălucite, probabil și putina oboseala. Se implica și nu comentează la poziție sau ca vrei sa încerci mai multe poziții. Ca și atitudine este destul de ok, deschisa, vorbăreța. Au fost dăți când am stat și 40 min fiind ultimul client. Nu am auzit-o sa îmi zică nimic de timp. Oricum aproape de fiecare data am plătit în plus fiindcă asa am simțit (mai puțin ultima oară.)Despre aspectul fizic presupun ca nu mai este nevoie de prezentare. Ca și sugestii ar fi:- o mai buna organizare a programărilor (dacă întârzie clientul precedent nu îl pune sa aștepte pe cel care a venit la timp)- analingus activ ar fi interesant- reintroducerea a analului la supra preț (gen extra 100 lei sau ceva de genul- puțină sală sau de îngrășat nu ar strica :)Sugestiile tale sant foarte bune dar...anilingus activ,nu cred că bagă in oferta.Dar cel mai bine,e sa ne spuna Nicolle daca ofera anilingus activ. 8
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Buna ziua astăzi ma găsiți de la ora 12.00 pana la ora 21.00 va pop si va astept :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum