passenger99y Reputație: 8 Postat Iulie 7, 2018 Oras:langa clitoris Oras:langa clitoris Postat Iulie 7, 2018 buna, unde te pot intalni?
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2018 Postat Iulie 8, 2018 Buna ziua astazi programul va fi de la ora 12.00 pana la ora 21.00 va popbsi va astept.
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2018 Postat Iulie 8, 2018 Repet din nou serviciile Oral+normal=80 de lei finalizarea si 160 ora Doar oral =60 finalizarea si 120 ora Finalizarea orala cu swalow sau faciala este extra cost 50 de lei in plus
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Bună ziua astăzi programul va fi de la ora 12.30 pana la ora 21.30 va pop și va astwpt
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2018 Postat Iulie 10, 2018 Buna ziua programul de astazi va fi de la ora 12.00 pana la ora 21.00 va pop si va astept.
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Buna ziua programul de astazi va incepe la ora 12.00 pana la ora 21.00 va pop si va astept.
ionutcristian92 Reputație: 105 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 De ce nu mai faci si tu anal?? ca era dementialðŸ˜
ursflocos Reputație: 155 Postat Iulie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2018 Vizitat domnisoara si parerea finala este ca nu imi pare rau. m_am simtit ok cu domnisoara. Nu te duci cu pretentii, simplu, vrei ceva slim slim ea e. Oral decent 7,5, normal 8 intra bine, ii place, atitudine 9. Acum fiecare dam parerea dupa gustul personal (nu dau note la aspect, am vrut slim si slim a fost) , ideea de baza e ca nu te pisi te banuti cu fata asta. 2
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Sunt foarte deranjata de comportamentul unor clienti, din acest motiv de astazi incepand am sa incep serviciile in camera dupa ce mi se pun inainte banii jos pentru serviciile dorite de fiecare.... Motivele pentru care am luat decizia aceasta sunt Deoarece unii clienti dupa ce isi fac placerea nu platesc cat trebuie. Nu sunt pe gustul multor barbati si nici vreo frumusete dar ofer servicii de calitate zic eu. "Te primesc in camera,nu stai cu stres ca intra vreo cineva peste tine(eu nu am asa ceva), conditii zic eu ca sunt,mai ales in zilele foarte calduroase este aer conditionat si curatenie.sa nu intru in prea multe detalii va spun ca asa cum eu ofer placere multora dintre voi si eu doresc corectitudine din partea voastea la randul meu.va multumesc pentru intelegere va urez o seara cat mai placuta.
Vizitator eutuel123 Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Spune ce ai patit sa ne dam seama de ce esti suparata
ursflocos Reputație: 155 Postat Iulie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2018 Sunt foarte deranjata de comportamentul unor clienti, din acest motiv de astazi incepand am sa incep serviciile in camera dupa ce mi se pun inainte banii jos pentru serviciile dorite de fiecare.... Motivele pentru care am luat decizia aceasta sunt Deoarece unii clienti dupa ce isi fac placerea nu platesc cat trebuie. Nu sunt pe gustul multor barbati si nici vreo frumusete dar ofer servicii de calitate zic eu. "Te primesc in camera,nu stai cu stres ca intra vreo cineva peste tine(eu nu am asa ceva), conditii zic eu ca sunt,mai ales in zilele foarte calduroase este aer conditionat si curatenie.sa nu intru in prea multe detalii va spun ca asa cum eu ofer placere multora dintre voi si eu doresc corectitudine din partea voastea la randul meu.va multumesc pentru intelegere va urez o seara cat mai placuta.Trebuia sa ii spui : "ai gresit buzunaru' baiatu meu" :)))..
fxlx Reputație: 1515 Postat Iulie 12, 2018 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iulie 12, 2018 Daca ar fi pentru serviciile proaste sunt de acord cu un astfel de comportament, dar iti stiu serviciile si sunt chiar destul de ok esti chiar maleabila dupa dorinta/ fantezia clientului. 2
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2018 Postat Iulie 12, 2018 Daca ar fi pentru serviciile proaste sunt de acord cu un astfel de comportament, dar iti stiu serviciile si sunt chiar destul de ok esti chiar maleabila dupa dorinta/ fantezia clientului.Daca as avea servicii proaste nu mas supara sa mi se spuna in fata ca sunt varza...dar ami dau silinta sa fiu cat mai buna zi de zi sa fiu pe gustul tuturor.Iar suparata sunt pe un anume client care a venit pur si simplu a stat o ora si nu a platit decat o finalizare si sia mai cerut si scuze ca na stiut domle ca sta atat ca nu are mai multi bani...chestiile astea sunt foarte deranjante este lipsa de respect si eu consider ca am respectat fiecare client in parte..
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2018 Postat Iulie 12, 2018 Astazi ma gasiti de la ora 12.00 pana la ora 21.00 va astept.
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2018 Postat Iulie 12, 2018 De astazi momentan serviciile vor fi doar oral cu finalizare orala sau faciala inclus swalow la 80 finalizarea si 150 ora am inclus si exteacostul finalizarii in pretul acesta.va pop si va astept.
ballas31 Reputație: 77 Postat Iulie 12, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Iulie 12, 2018 Mare supărare... acum na.. ai supt-o și tu gratis un număr... Treci peste, mergi mai departe
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2018 Postat Iulie 13, 2018 Buna ziua astazi programul va fi de la ora 12.00 pana la ora 21.00 Serviciile sunt oral cu finalizare orala sau faciala plus swalow=80 finalizarea si 150 ora.va pop si va astept.
Vizitator nicolle eu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2018 Postat Iulie 14, 2018 Buna ziua astazi programul va fi de la ora 13.00 pana la ora 20.00 va pop si va astept.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum