Sari la conținut

nicolle 0721170576 (universitate-spitalu coltea)

Vizitator nicolle eu

Postări Recomandate

Vizitator nicolle eu
Reputație: 0
Postat

Buna ziua astazi programul va fi de la ora 12.00 pana la ora 21.00 va popbsi va astept.

Vizitator nicolle eu
Postat

Repet din nou serviciile

Oral+normal=80 de lei finalizarea si 160 ora

Doar oral =60 finalizarea si 120 ora

Finalizarea orala cu swalow sau faciala este extra cost 50 de lei in plus

Vizitator nicolle eu
Postat

Up.

Vizitator nicolle eu
Postat

Bună ziua astăzi programul va fi de la ora 12.30 pana la ora 21.30 va pop și va astwpt

Vizitator nicolle eu
Postat

Buna ziua programul de astazi va fi de la ora 12.00 pana la ora 21.00 va pop si va astept.

Vizitator nicolle eu
Postat

Buna ziua programul de astazi va incepe la ora 12.00 pana la ora 21.00 va pop si va astept.

• Oras:Bucuresti
Postat

Vizitat domnisoara si parerea finala este ca nu imi pare rau. m_am simtit ok cu domnisoara. Nu te duci cu pretentii, simplu, vrei ceva slim slim ea e. Oral decent 7,5, normal 8 intra bine, ii place, atitudine 9. Acum fiecare dam parerea dupa gustul personal (nu dau note la aspect, am vrut slim si slim a fost) , ideea de baza e ca nu te pisi te banuti cu fata asta.

• Like 2
Vizitator nicolle eu
Postat

Up.

Vizitator nicolle eu
Postat

Up.

Vizitator nicolle eu
Postat

Sunt foarte deranjata de comportamentul unor clienti, din acest motiv de astazi incepand am sa incep serviciile in camera dupa ce mi se pun inainte banii jos pentru serviciile dorite de fiecare.... Motivele pentru care am luat decizia aceasta sunt

Deoarece unii clienti dupa ce isi fac placerea nu platesc cat trebuie.

Nu sunt pe gustul multor barbati si nici vreo frumusete dar ofer servicii de calitate zic eu.

"Te primesc in camera,nu stai cu stres ca intra vreo cineva peste tine(eu nu am asa ceva), conditii zic eu ca sunt,mai ales in zilele foarte calduroase este aer conditionat si curatenie.sa nu intru in prea multe detalii va spun ca asa cum eu ofer placere multora dintre voi si eu doresc corectitudine din partea voastea la randul meu.va multumesc pentru intelegere va urez o seara cat mai placuta.

Vizitator eutuel123
Postat

Spune ce ai patit sa ne dam seama de ce esti suparata

Postat

Sunt foarte deranjata de comportamentul unor clienti, din acest motiv de astazi incepand am sa incep serviciile in camera dupa ce mi se pun inainte banii jos pentru serviciile dorite de fiecare.... Motivele pentru care am luat decizia aceasta sunt

Deoarece unii clienti dupa ce isi fac placerea nu platesc cat trebuie.

Nu sunt pe gustul multor barbati si nici vreo frumusete dar ofer servicii de calitate zic eu.

"Te primesc in camera,nu stai cu stres ca intra vreo cineva peste tine(eu nu am asa ceva), conditii zic eu ca sunt,mai ales in zilele foarte calduroase este aer conditionat si curatenie.sa nu intru in prea multe detalii va spun ca asa cum eu ofer placere multora dintre voi si eu doresc corectitudine din partea voastea la randul meu.va multumesc pentru intelegere va urez o seara cat mai placuta.

Trebuia sa ii spui : "ai gresit buzunaru' baiatu meu" :)))..

Reputație: 1515
  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Daca ar fi pentru serviciile proaste sunt de acord cu un astfel de comportament, dar iti stiu serviciile si sunt chiar destul de ok esti chiar maleabila dupa dorinta/ fantezia clientului.

• Like 2
Vizitator nicolle eu
Postat

Daca ar fi pentru serviciile proaste sunt de acord cu un astfel de comportament, dar iti stiu serviciile si sunt chiar destul de ok esti chiar maleabila dupa dorinta/ fantezia clientului.

Daca as avea servicii proaste nu mas supara sa mi se spuna in fata ca sunt varza...dar ami dau silinta sa fiu cat mai buna zi de zi sa fiu pe gustul tuturor.

Iar suparata sunt pe un anume client care a venit pur si simplu a stat o ora si nu a platit decat o finalizare si sia mai cerut si scuze ca na stiut domle ca sta atat ca nu are mai multi bani...chestiile astea sunt foarte deranjante este lipsa de respect si eu consider ca am respectat fiecare client in parte..

Vizitator nicolle eu
Postat

Astazi ma gasiti de la ora 12.00 pana la ora 21.00 va astept.

Vizitator nicolle eu
Postat

De astazi momentan serviciile vor fi doar oral cu finalizare orala sau faciala inclus swalow la 80 finalizarea si 150 ora am inclus si exteacostul finalizarii in pretul acesta.va pop si va astept.

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Mare supărare... acum na.. ai supt-o și tu gratis un număr...

Treci peste, mergi mai departe

Vizitator nicolle eu
Postat

Up.

Vizitator nicolle eu
Postat

Up.

Vizitator nicolle eu
Postat

Up.

Vizitator nicolle eu
Postat

Buna ziua astazi programul va fi de la ora 12.00 pana la ora 21.00

Serviciile sunt oral cu finalizare orala sau faciala plus swalow=80 finalizarea si 150 ora.va pop si va astept.

Vizitator nicolle eu
Postat

Buna ziua astazi programul va fi de la ora 13.00 pana la ora 20.00 va pop si va astept.

Vizitator nicolle eu
Postat

Up.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...